Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
والا تا قبل از اومدن بازی همه دوستان میگفتن نخرید تا قیمت بیاد پایین زود و فروشنده ها مفت نخورن .. حالا میبینیم تو هر صفحه 3.4 نفر اومدن میگن 250 دادیم ، گرافیک خوب نبود .. راضی هستم اما :دی

بماند که برخی 290 گرفتن !!! :|

تا بوده همبن بوده دارندگی برازنده گی اینجا هم فردا بازی منتشر میشه و 70 یورو قسمت بازی هست هر کی داره زودتر میخره هر کیم نداره صبر میکنه بماند کسانی که پیش خرید کردند
نباید خرده گرفت
این زندگی همینه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

من واقعا متاسفم.یسریا حتی ps4 هم ندارن اما میان اینجا اظهار نظر میکنن.رو پک بازی نوشته فقط 1080p بعد من بازیرم اجرا کردم 1080p زده بود رو ال ای دیم بعد اقا میاد میگه 900p.بابا بخدا افت نداره بگید بلد نیستم.بازی واقعا ارزش داره هرکسی هم که میگه بده عمرا حتی ps4هم نداره چه برسه به اینکه بازی کنه واچ داگزو.بخودتون بیاید.

رفیق خوب خود یوبی اعلام کرده که بازی 900P اجرا میشه رو PS4

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

من واقعا متاسفم.یسریا حتی ps4 هم ندارن اما میان اینجا اظهار نظر میکنن.رو پک بازی نوشته فقط 1080p بعد من بازیرم اجرا کردم 1080p زده بود رو ال ای دیم بعد اقا میاد میگه 900p.بابا بخدا افت نداره بگید بلد نیستم.بازی واقعا ارزش داره هرکسی هم که میگه بده عمرا حتی ps4هم نداره چه برسه به اینکه بازی کنه واچ داگزو.بخودتون بیاید.
تعداد پیکسل های واقعیش 900P هست . خود شرکت سازنده اعلام کرده . رو بازیای xbox 360 هم پشت جعبش نوشته بود 1080 ولی ایا بود ؟ با این جور حرف زدن فقط تشنج ایجاد میکنی تو تاپیک جناب

رزولوشن Native بازی 900p ـه Upscale شده رو 1080p . من PS4 دارم و تو نداری دیگه چیه؟ رزولوشن رو خود Ubisoft اعلام کرده!!!:|

1080 میزنه برای اینکه Upscale شده عزیز
Ubisoft خودش رسمی اعلام کرده نسخه 4 900p هست و one هم 792p .

بازی تو تی وی من 1080p داره اجرا میشه بعد میگن 900 .جالبه واقعا.من شخصا تا چیزیو تجربه نکنم نظر نمیدم به بقیه هم پیشنهاد میکنم اول بازیو تجربه کنن بعد بیان نظر بدن نکه از رو حدسو گمان بیان نظر بدن.موفق باشید.بحث کردن اینجا واقعا بی نتیجس چون اینجل یسریا با خودشونم مشکل دارن.من پیشنهاد میکنم اول یه جعبه شیرینی بگیرن با خودشون اشتی کنن بعد....

گرافیک بازی واقعا تو ps4 نا امید کنندس .همین اول نسلی ps4 کم اورده .چجوری میتونه پنج سال عمر کنه

نخیر :|
ps4 کم نیاورده
یه نگاه به بازی های دیگه بکنی قدرت ps4 رو میفهمی :d
این از بیعرضگی(درست نوشتم ؟:d) ubi هستش و همچنین عرضه کردن بازی برای 7 کنسول :|

بازی تو تی وی من 1080p داره اجرا میشه بعد میگن 900 .جالبه واقعا.من شخصا تا چیزیو تجربه نکنم نظر نمیدم به بقیه هم پیشنهاد میکنم اول بازیو تجربه کنن بعد بیان نظر بدن نکه از رو حدسو گمان بیان نظر بدن.موفق باشید.بحث کردن اینجا واقعا بی نتیجس چون اینجل یسریا با خودشونم مشکل دارن.من پیشنهاد میکنم اول یه جعبه شیرینی بگیرن با خودشون اشتی کنن بعد....

:| ....
خب اصلا نیاز نیست تجربش کنیم D: که بعدش بفهمیم..
الان دیگه همه میدونن 900P هستش. :|

اون نسخه ای که به شما دادن احتمال زیاد بصورت اختصاصی برای شما 1080p اجرا میشه چون قبلا هم گفته بودن میخوان اینکارو بکنن بصورت امتحانی! خیلی خوش شانسی شما ;)

توی ps3 یه تیک upscale داره بزنی همه بازی ها روی 1080p اجرا می شن روی tv ات ، Xbox360 هم کلا upscale بکنه، اون موقع می تونی ملت رو دعوت کنی به صرف عصرانه خونتون هر کسی گفت فلان بازی 1080p نیست جلوش بازی رو بزاری روی tv بگی نگا کن tv من داره 1080p نشون می ده با اره برقی از وسط نصفش کنی

از این به بعد معیار رزولوشن رو می زاریم TV شما ، من خواهشی که دارم شما این TV رو برو به بنیاد خیریه بیل و ملیندا اهدا کن تا از اون در جهت به دست آوردن رزولوشن استفاده کنند

نخیر :|
ps4 کم نیاورده
یه نگاه به بازی های دیگه بکنی قدرت ps4 رو میفهمی :d
این از بیعرضگی(درست نوشتم ؟:d) ubi هستش و همچنین عرضه کردن بازی برای 7 کنسول :|
این بازی تو ps3 و xbox360 که اصلا مسخرس زیر خط فقر .ولی من این بازیرو هم تو pc وهم ps4 که تازه دیروز خریدمش بازی کردم .گرافیک بازی تو ps4 در حد low pc هستش .توی روز که دیگه فاجعس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or