Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
دروغشون کجا بود ؟
E3 2012 روی همون PC اجرا میشد و حتی یک بار هم نگفتن بازی قرار روی کنسول شبیه این باشه !
یک بار Ubisoft بعد از تریلری که گفتن بازی Downgrade شده گفت که نسخه PC بازی فوق القعاده خواهد بود ( این به طور واضح یعنی اینکه انتظاری از کنسولتون نداشته باشید که در حده اون دمو باشن )
نسخه نهایی هم نزدیک اون دمو هست 100% و فرقه چندانی اصلا نداره .
مربوط به کنفرانس سونی در ماه Feb برای معرفی PS4:

بعد از کنفرانس اعلام کردن که بازی رو یه PC با مشخصات مانند PS4 اجرا شده و قراره نسخه ی نهایی از این هم بهتر باشه!
مربوط به E3 2013 ، کنفرانس سونی:

اون کسیکه اومد رو استیج یه DS4 برداشت و بازی کرد، تمام دکمه هایی که تو HUD بکار رفته شده بود برای PS بود.
این همه نشون دادن بعد میگی کی گفتن؟ اونا واسه PC بود؟:-/ تازه همین PC هم که میگی رو Ultra هم تست کردم، شاید خیلی خوب باشه ولی بازهم نزدیک به اون نمایشهای اولیه نمیشه. حالا بازهم بگید اونا واسه PC بود!

بعد از کنفرانس اعلام کردن که بازی رو یه PC با مشخصات مانند PS4 اجرا شده و قراره نسخه ی نهایی از این هم بهتر باشه!

اون کسیکه اومد رو استیج یه DS4 برداشت و بازی کرد، تمام دکمه هایی که تو HUD بکار رفته شده بود برای PS بود.
این همه نشون دادن بعد میگی کی گفتن؟ اونا واسه PC بود؟:-/ تازه همین PC هم که میگی رو Ultra هم تست کردم، شاید خیلی خوب باشه ولی بازهم نزدیک به اون نمایشهای اولیه نمیشه. حالا بازهم بگید اونا واسه PC بود!

خب اگه اون کنفرانس گفتن رو ps4 بوده ..پس بوده..
اگه توجه کرده باشی بعضی از دوستان هم میگفتن گرافیک بازی بالا و پایین داره .. یعنی مثلا شاید در یه حالت از اب و هوا .. گرافیک بیشتر به چشم میاد..

اینو هم همیشه باید در نظر گرفت که هر شرکت بازی سازی ای هم که باشه و بخواد بازیشو نمایش بده..در بهترین حالت نمایش میده.. مثل همین دو اسکرین شات که خودت هم گزاشتی.. خب برو دقیقا همینجای بازی.. گرافیک همینه...

و اگه اون که شما میگی رو ps4 بوده.. پس الانم همون گرافیکه.. به همون شکل ک خط بالا گفتم...

در اخر هم ما اون نمایش e3 2012 رو میگیم که رو pc بود.. دسته هم ds4 نبود.. یه دسته واسه pc بود..
روز بعدش هم خبر اومد که رو یه pc قدرت بالا اجرا شده بود...

آخرین ویرایش:

حرفت رو قبول دارم ok
اما
D: خوبه من نوشتم E3 2012 . بعد شما میگی 2013 ؟ من راجع به 2013 صحبت نکردم.
زمانی که اون دموها رو نشون دادن خوده DF یه انالیز خوب گذاشته و توشم نوشته بود که اینی که نشون دادن اصلا به پای اونی که توی PC بود نمیرسه
مسعله اینجاست که اکثریت دارن دنبال اون دموی E3 2012 میگردن که به نظرم من یکی نسخه نهایی توی PC فرقه چندانی نداره ... ( قبول دارم مقداری فرق هست اما روی PC واقعا عالیه MAX SETTING و روی 4k هم 10 بار از کنسول بهتر میشه )
Tech Analysis: Watch Dogs on PlayStation 4 • Eurogamer.net
اینجام هست :
While overall image quality isn't quite on a par with last year's PC-based demo, Watch Dogs appears to render natively in 1080p on the PS4 using post-process anti-aliasing that has less of a softening effect on the overall image.

تازه جالبه گفته بودن بازی به نظر میرسه داره روی 1080 اجرا میشه D: .
و البه بله حرفه شما هم درسته . به نظر میرسه نسبت به feb افت داشت

یه چیزه جالب دیگم بگم . این هست که Ubi اکثریت نمایشهای این بازی رو توی بارون و شب مانور داد که در کل بهتر به نظر میرسه. همین الان نسخه PC رو برو بازی کن توی بارون شب و بعد از بارون کلا فوق القعاده زیبا هست و یا حتی پس از بارون توی صبح .
اما در نهایت به نظر میرسه که شاید مچه Feb نباشه. همه رو قبول دارم D: بیشتر خودشون باید جواب گویی این مساعل باشن ....
من که منتظره انالیزه DF هستم چون باید خیلی جالب باشه !

دو نمره دیگه هم از بازی اومد..

Cex: نمره کامل 5/5

به طور کلی Watch Dogs یک شروع فانتزی از یک فرانچایز جدید است. عنوانی که با شبیه سازی یک شهر کاملا زنده و داشتن قابلیت هک کردن در گیم پلی خود، توانسته همان چیزی را ارایه دهد که در E3 2012 وعده داده بود. آیا از خواندن اطلاعات دیگران، اطلاع از جنایات قبل از وقوع، حرکات تند و سریع از چراغ های قرمز و سرقت پول از حساب بانکی افراد لذت می برید؟ Watch Dogs برای چندین ماه مهمان خانه ی شما خواهد بود. Watch Dogs به حدی با انتظارات ما سازگار بود که نمره ای کمتر از ۵/۵ را نمی توان به آن اعطا کرد.

gameblog : نمره 4/5

آیا Watch Dogs به وعده های خود عمل می کند؟ برای مثال آیا یک جهان آزاد جذاب با قابلیت هک در مرکز گیم پلی خود می باشد؟ در جواب باید بگوییم، بله و این پاسخ انکار ناپذیر است. پیش از این تنها بازی که در این سبک فرمانروایی می کرد، سری GTA بود اما عنوان جدید یوبی سافت می تواند به طور زیبایی با این سری رقابت کند زیرا به طور هوشمندانه ای، نکات بسیار هیجان انگیزی را به عنوان رویکرد اصلی خود برگزیده است، بنابراین این عنوان بدون شک یک بازی خوب است. البته بازی از لحاظ فنی کمی از نمایش های اولیه خود ضعیف تر می باشد، هوش مصنوعی دشمنان نیز مشکلات جزئی دارد و سناریوی بازی نیز با اینکه از پتانسیل مناسبی برخوردار است ولی به حد کافی عمیق و درگیر کننده نیست. با این حال با وجود یک جهان عظیم و بخش آنلاین جذاب، Watch Dogs خود را به شما تحمیل خواهد کرد.

نکات مثبت منفی از دید gameblog:

نکات مثبت : طراحی و محتوای شهر شیکاگو، وجود بخش آنلاین در بخش تک نفره، پیشرفت مهارت های آیدن، ترکیب خوبی از هک، نفوذ و اکشن، بخش آنلاین اصلی

نکات منفی : به اندازه ی کافی عمیق نیست، سناریو درگیر کننده نیست، ضعف های اندک هوش مصنوعی دشمنان، موسیقی و صدا تا حدودی تکراری می شوند، بازی خشن است و برخی مواقع می توانست ارایه بهتری از هک و اکشن داشته باشد، عدم از دست دادن جذابیت شخصیت آیدن در طول داستان

:x:x

اما در کل باید منتظر نقد ign و gamespot موند...

آخرین ویرایش:
خب اگه اون کنفرانس گفتن رو ps4 بوده ..پس بوده..
اگه توجه کرده باشی بعضی از دوستان هم میگفتن گرافیک بازی بالا و پایین داره .. یعنی مثلا شاید در یه حالت از اب و هوا .. گرافیک بیشتر به چشم میاد..

اینو هم همیشه باید در نظر گرفت که هر شرکت بازی سازی ای هم که باشه و بخواد بازیشو نمایش بده..در بهترین حالت نمایش میده.. مثل همین دو اسکرین شات که خودت هم گزاشتی.. خب برو دقیقا همینجای بازی.. گرافیک همینه...

و اگه اون که شما میگی رو ps4 بوده.. پس الانم همون گرافیکه.. به همون شکل ک خط بالا گفتم...

در اخر هم ما اون نمایش e3 2012 رو میگیم که رو pc بود.. دسته هم ds4 نبود.. یه دسته واسه pc بود..
روز بعدش هم خبر اومد که رو یه pc قدرت بالا اجرا شده بود...
یعنی چون Ubi گفته منم باید قبول کنم؟:-/
باشه آقا اصلاً WD نه تنها Downgrade نشده بلکه Upgrade هم شده تو همین تصاویر مشخصه;)
E3 2013

Footage 2014

E3 2013

Footage 2014

حرفت رو قبول دارم ok
اما
D: خوبه من نوشتم E3 2012 . بعد شما میگی 2013 ؟ من راجع به 2013 صحبت نکردم.
زمانی که اون دموها رو نشون دادن خوده DF یه انالیز خوب گذاشته و توشم نوشته بود که اینی که نشون دادن اصلا به پای اونی که توی PC بود نمیرسه
مسعله اینجاست که اکثریت دارن دنبال اون دموی E3 2012 میگردن که به نظرم من یکی نسخه نهایی توی PC فرقه چندانی نداره ... ( قبول دارم مقداری فرق هست اما روی PC واقعا عالیه MAX SETTING و روی 4k هم 10 بار از کنسول بهتر میشه )
Tech Analysis: Watch Dogs on PlayStation 4 • Eurogamer.net
اینجام هست :

تازه جالبه گفته بودن بازی به نظر میرسه داره روی 1080 اجرا میشه D: .
و البه بله حرفه شما هم درسته . به نظر میرسه نسبت به feb افت داشت

یه چیزه جالب دیگم بگم . این هست که Ubi اکثریت نمایشهای این بازی رو توی بارون و شب مانور داد که در کل بهتر به نظر میرسه. همین الان نسخه PC رو برو بازی کن توی بارون شب و بعد از بارون کلا فوق القعاده زیبا هست و یا حتی پس از بارون توی صبح .
اما در نهایت به نظر میرسه که شاید مچه Feb نباشه. همه رو قبول دارم D: بیشتر خودشون باید جواب گویی این مساعل باشن ....
من که منتظره انالیزه DF هستم چون باید خیلی جالب باشه !

اون نمایش 2012 که رو PC بود و حرفی هم نیست هرچند الان رو PC هم در اون حد نیست ولی من بحثم سر کنسوله و نسخه ی Next Gen ـه WD از همون کنفرانس Feb رونمایی شد واسه کنسول ها و اینی که الان هست زمین تا آسمون با اون فرق داره :دی
اینم اضافه کنم که بازی تا عصر یا نهایتاً فردا دستمه واسه PS4 ، اگه اینجا بحثی هم میکنم بخاطر این نیست که من خوره ی گرافیکم، اتفاقاً گرافیک واسم زیاد مهم نیست در کنار گیم پلی و داستان.

دوستان میبینید که هیچ کدوم از چهار پنج سایتی که بازی نقد کردن به گرافیک بازی ایرادی نگرفتن البته بازهم باید منتظر نقد سایت های دیگه موند اما بازهم میشه فهمید گرافیک بازی نقصی نداره برخی از دوستان دیگه توقعشون بیش از حد من بازی امشب به دستم میرسه بعدش میام توضیحاتی میدم.به نظرم از روی تصاویر یا تریلر ها نمیشه گرافیک به خوبی تشخیص داد باید خود فرد تجربه کنه

محض رضای خدا یخورده هم در مورد گیمپلی و داستانش بگین جای دوری نمیره .
نمره هاش فردا ساعت چند میاد ؟

Using Xperia L via Tapatalk

آخرین ویرایش:
من با حرفای دوستمون FRANTIC کاملا موافقم .....

اصلا قضاوتی در مورد بازی نمی کنم چون هنوز از نزدیک ندیدمش و ممکنه عالی باشه و نمرات خوبی هم بگیره یا به عکس...

اما در مورد عکسایی که دوستمون گذاشته کاملا تایید میکنم که از نمایش های اخیر (نه E3 2012) دقیقا همونایی که برا PS4 نشون دادن دور شده

من همین الان یه گیم پلی 14 دقیقه ای ( تماما گیم پلی ) از بازی دارم (رسمی هم هست تو یوتوووپ مطمئنا پیداش می کنید ) که اتفاقا انیمیشن دایرکتور شرکت هم توش توضیحات ارائه میده حتی نسخه

PC هم باهاش فاصله داره واقعا برید این تریلر رو ببینید متوجه منظورم میشید در کل هرچی که هست مقوله گرافیک از اون چیزایی که نشون دادن این اواخر (یعنی قبل از تاخیر بازی) فاصله داره متاسفانه...

بچه ها سلام.من بازیو واسه 4دیشب گرفتم.یه 4ساعتی هم بازی کردم.1080p هست بازی
افت فریم هم داره.اما بازی واقعا قابل قبوله.همه چیش.یمقداری گرافیک بنظر من داونگرید شده.نظر شخصیمه.اما در کل خوبه.اینم که میگن ماشینا تخریب پذیری ندارن کذبه.خوبم میترکن ماشینا.بعدم میگفتن سرعت همشون یکیه بازم کذبه.در کل من پشیمون نیسنم که 250 دادم بازیو خریدم.اگه ام سوالی بود بنده در خدمتم.

ویدیو گیم پلی 3 دقیقه ای رو گرفتم روی PS4

Watch_Dogs

سعی کردم از همه جای بازی نشونتون بدم.

واسه اونایی که برای خرید بازی شک دارن فکر کنم بهتر میتونه کمکتون کنه.

موفق باشید

بچه ها سلام.من بازیو واسه 4دیشب گرفتم.یه 4ساعتی هم بازی کردم.1080p هست بازی
افت فریم هم داره.اما بازی واقعا قابل قبوله.همه چیش.یمقداری گرافیک بنظر من داونگرید شده.نظر شخصیمه.اما در کل خوبه.اینم که میگن ماشینا تخریب پذیری ندارن کذبه.خوبم میترکن ماشینا.بعدم میگفتن سرعت همشون یکیه بازم کذبه.در کل من پشیمون نیسنم که 250 دادم بازیو خریدم.اگه ام سوالی بود بنده در خدمتم.

900p هست بازي

Sent from my HTC One using Tapatalk

والا تا قبل از اومدن بازی همه دوستان میگفتن نخرید تا قیمت بیاد پایین زود و فروشنده ها مفت نخورن .. حالا میبینیم تو هر صفحه 3.4 نفر اومدن میگن 250 دادیم ، گرافیک خوب نبود .. راضی هستم اما :دی

بماند که برخی 290 گرفتن !!! :|

من واقعا متاسفم.یسریا حتی ps4 هم ندارن اما میان اینجا اظهار نظر میکنن.رو پک بازی نوشته فقط 1080p بعد من بازیرم اجرا کردم 1080p زده بود رو ال ای دیم بعد اقا میاد میگه 900p.بابا بخدا افت نداره بگید بلد نیستم.بازی واقعا ارزش داره هرکسی هم که میگه بده عمرا حتی ps4هم نداره چه برسه به اینکه بازی کنه واچ داگزو.بخودتون بیاید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or