Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
دوستان بازی از لحاظ گرافیکی درحال حاضر جزو بهترین هاست ...
حداقل از بازی هایی که تا الان عرضه شده گرافیکه بهتر و قابل قبول تری داره .
اولش که بازی کردم زیاد خوشم نیومد ولی بعدش نظرم کاملا عوض شد و با بازی کلی حال کردم :d

نه داداش عرفان متال گیر این رو میخوره ! :d

آخرین ویرایش:
دقیقاً :دی همین Wolfen رو هممون بازی کردیم خیلی هم عالی بود بازی، کسی هم نیومد بگه آقا این چه وضعه گرافیکه!
در این که wolf عالیه منم باهات موافقم امیر ..ولی اگه بخوایم از گرافیک ایراد بگیریم مشکل زیاد داره..:d
چیزی که باعث شده به wolf گیر ندیم و همه ازش بگذرن چند تا نکته هست...
1. گرافیک بازی از همون نمایش اول با اون چیزی که داریم بازی میکنیم فرقی نداره...(حداقل افت نکرده)
2.سازنده تو گوش و کرنا نمیکرد گرافیک بازیم فلان و اون بحثی که خودت بالاتر گفتی که با بازی دیگه ای مقایسه کنه خودش رو (GTA)
3.بازی تاخیر نخورد و هر روز یه تریلر از بازی نمیداد بیرون...
4. با وقاحت تمام نیومد بگه نه تنها گرافیک افت نکرده بلکه بهتر هم شده...
5. خودتون اضافه کنید ;)

من نگران division نم..:dالبته اگه 5 سالی تاخیر نخوره....

آخرین ویرایش:
Welcome to Driver 3:bighug:

06519659560338400801.jpg

واقعا این عکس مال نسل هشتمه؟! اگه باشه که بازی به لعنت ... هم نمی ارزه...

در این که wolf عالیه منم باهات موافقم امیر ..ولی اگه بخوایم از گرافیک ایراد بگیریم مشکل زیاد داره..:d
چیزی که باعث شده به wolf گیر ندیم و همه ازش بگذرن چند تا نکته هست...
1. گرافیک بازی از همون نمایش اول با اون چیزی که داریم بازی میکنیم فرقی نداره...(حداقل افت نکرده)
2.سازنده تو گوش و کرنا نمیکرد گرافیک بازیم فلان و اون بحثی که خودت بالاتر گفتی که با بازی دیگه ای مقایسه کنه خودش رو (GTA)
3.بازی تاخیر نخورد و هر روز یه تریلر از بازی نمیداد بیرون...
4. با وقاحت تمام نیومد بگه نه تنها گرافیک افت نکرده بلکه بهتر هم شده...
5. خودتون اضافه کنید ;)

من نگران division نم..:dالبته اگه 5 سالی تاخیر نخوره....

گرافیک Wolfen که به قول خودت مشکل زیاد داره ولی ما اونو به همون شکل که هست قبول کردیم (انصافاً من فکر نمیکردم انقدر باهاش حال کنم.بعد از مدت ها یه FPS درست حسابی بازی کردیم :دی ) بعدشم بازیساز نیومد اول یه سری ویدیوی اسکریپت شده نشون بده بعد الان یه چی دیگه تحویل بده :|
دلایلشم خودت گفتی فقط درمورد Division تنها امیدواریم اینه که اونطور که تو E3 نشون دادن همون گیم پلی رو داشت با PS4 بازی میکرد! حالا اون پشت چی میگذشت دیگه با خودشون :دی

من نمیدونم چرا همه سایتهای خارجی دارن نمره بالا میدان اینجا همه ناامیدند و بازی رو اشغال حساب میکنند!
هنوز نمره ها نیومده اصل کاری ها ، اینجا هم بیشتر غر زدن ها سر همون گرافیک بازیه که تا حدودی هم بچه ها حق دارن
ولی خوب همه یوبی رو به اسم یوبی هایپ میشناسن ولی خوب کسی از هک و گیم پلی من ندیدم زیاد ایرادی بگیره هک بازی خوب دراومده هر چی هست
نمره هاشم خوب شه همه 180 بارفیکس نیرن که اره بازی خوبی بود فقط گرافیکش حد انتظار نبود.:|
حالا فرق نسل هشت و هفت تو گرافیک چقدره کسی اشاره نمیکنه؟؟:)

حالا گذشته از این حرفها بازی تو x1 پویاتر هست یا نه !:d
ولی خدایی هکش خوبه قابلمه تو آشپزخونه رو هم هک میکنه مثلا" منفجر میشه رو صورت طرف:d
کلا" همه چی رو هک میکنه و خوبه فانه تقریبا".

دوستان منم 4-5 ساعت بازی کردم. بر خلاف خیلیا من میخوام از خوبیاش بگم :D
داستان بازی به نظرم جالب شروع میشه و آدم مشتاقه بازیو ادامه بده (البته من 2 مرحله بیشتر نرفتم)
در مورد گرافیک هم که انقدر همه دارن میزنن تو سر بازی باید بگم من اصلا ازش بدم نیومد و تا الان تو بازیا (مخصوصا open world) جز بهترین ها به حساب میاد.. بارون تو بازی خیلی زیباست و اگه اینفیمس بازی کرده باشید قابل مقایسه هست باهاش. محیط شهر هم خیلی پویا و زنده هست و هرکسی داره یه کاری میکنه. البته اوایل بازی به خاطر تفاوت آب و هوایی شیکاگو و لس آنجلس همیشه آفتابی (جی تی ای) یکم رنگ ها سرد تر و آب و هوای گرفته داره و امکان داره خیلیا خوششون نیاد. ولی به نظر من خوبه که فرق داره. در مورد هندلینگ هم اولش شدیدا ناامید شدم ازش ولی بعد از 1 ساعت بهش عادت کردم که در این مورد gta خیلی بهتر عمل کرده. در مورد هوش مصنوعی هم بازی خوب عمل کرده و مردم به همه اتفاقات واکنش نشون میدن. ولی یه مورد دیدم که به نظرم جالب نبود اینکه وقتی یه خلافی میکنیم و یکی زنگ میزنه پلیس. یه محدوده زرد دایره شکل به وجود میاد که اگه ازش خارج بشی پلیس گمت میکنه ولی اکه بری تو یه کوچه قایم شی پلیس دقیقا میاد همونجا که هستی :d
میرسیم به بخش آنلاین بازی.. چند تا مود جالب داره که من همرو تست نکردم. یکی که من خیلی باهاش حال کردم هک کردن یه نفر دیگس که باید یکی که تو نقشه علامت داره بری هکش کنی طرف نفهمه که. اگه طرف شما رو شناسایی کرد باید بکشتتون تا اون xp بگیره و اگه شناسایی شدین و تونستین فرار کنین شما یه مقدار xp به دست میارین و اگه تونستین بدون اینکه شناسایی بشین هکش کنین xp خیلی بیشتری به دست میارین. مود free roam هم به این صورت که با دوستاتون میتونین آزادانه تو شهر بچرخین و به یه گروه دیگه حمله کنین که مثل gta online هست تقریبا. مود race هم داره که هنوز تست نکردم
در آخر درسته بازی اونجور که همه انتظار داشتن فوق العاده نیست ولی حقش هم نیست اینجوری ازش بد بگین.. به نظرم بهترین بازی ps4 تا الان همین بازیه (wolf رو بازی نکردم) چه از نظر گرافیک چه گیم پلی چه آنلاین خیلی خوب کار کرده و نمره های خوبی هم میگیره (من فکر میکنم 8.5) میگیره
خلاصه به همه توصیه میکنم بگیرین و لذت ببرین :)

دوستان یکی گرافیک بازیو با Infamous Second Son مقایسه کنه ببینیم چی میشه! درسته کلیتشون با هم فرق میکنن اما شاید بهترین موردیه که میشه باهاش قیاس کرد...
GTA V که نسل قبلیه :d

دوستان یکی بازیو با Infamous Second Son مقایسه کنه ببینیم چی درمیاد! درسته کلیتشون با هم فرق میکنن اما شاید بهترین موردیه که میشه باهاش قیاس کرد...
من از این خیلی خیلی بیشتر از اینفیمس خوشم اومد.. از نظر گرافیک که اگر افکت های نور اینفیمس رو فاکتور بگیریم با هم برابرن و حتی تو بعضی موارد مثل تکون خوردن درختا و پالتوی آیدن حتی قطرات بارون هم بر اثر باد واکنش نشون میدن و میبینی که یه قوطی نوشابه هم داره رو زمین قل میخوره به نظرم خیلی بهتر از اینفیمس عمل کرده و جدا از گرافیک بازی گیم پلی خیلی غنی تری داره + بخش آنلاین جالب که ارزش بازی رو چندین برابر بالا میبره..

اگه از همون اول دروغ نميگفتن و ملت رو احمق فرض نميكردن بنده به شخصه كاري با گرافيك نداشتم در صورت خوب بودن گيم پلي اما با حرفاشون ناخواسته همه رو زووم كردن رو گرافيك حالا هم كه گاوشون ٢قلو زاييده :d
مثال هم بخوام بيارم Wolfenstein The New Order :d
دروغشون کجا بود ؟
E3 2012 روی همون PC اجرا میشد و حتی یک بار هم نگفتن بازی قرار روی کنسول شبیه این باشه !
یک بار Ubisoft بعد از تریلری که گفتن بازی Downgrade شده گفت که نسخه PC بازی فوق القعاده خواهد بود ( این به طور واضح یعنی اینکه انتظاری از کنسولتون نداشته باشید که در حده اون دمو باشن )
نسخه نهایی هم نزدیک اون دمو هست 100% و فرقه چندانی اصلا نداره .
===========================================================

مقایسه با GTA اصلا اشتباه نیست. اما من که پستی ندیدم کسی gameplay و پویایی بازی رو با GTA مقایسه کنه .
من پسته مقایسه با گرافیک Driver 3 و GTA دیدم که واقعا دیگه خسته کننده شد . D:
Texture های بازی در حده GTA V نیست ؟ خیلی زیبا D:

موفق باشید.

دوستان یکی گرافیک بازیو با Infamous Second Son مقایسه کنه ببینیم چی میشه! درسته کلیتشون با هم فرق میکنن اما شاید بهترین موردیه که میشه باهاش قیاس کرد...

گرافیک بازی بالا و پایین داره ولی تو شب و یا موقع طوفانی شدن هوا واقعا زیباست. (بازی آپشن rest داره و میتونی خودت تنظیم کنی تو چه ساعتی بازی کنی)
به نظر من از اینفیموس پویاتر هست بازی. تقریبا همه چیز تکون میخوره و حرکت میکنه و واکنش نشون میده و واسه پیش بردن مراحل خیلی راه های متنوعی وجود داره.
داستان بازی رو یا اینکه خیلی جلو نرفتم ولی جذابه و صدا گذاری aiden و دیالوگ هاش باحاله
ماموریت فرعی برعکس اینفیموس از سر و کول بازی بالا میره :d به جرات میتونم بگم بیشترین ماموریت فرعی رو تو این بازی دیدم.
به شخصه با بازی ارتباط بر قرار کردم و بدم نیومده از بازی

امروز بعد از ظهر یه ویدیو میزارم براتون که این پویایی که میگم رو بهتر ببینین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or