Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .



تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

 
آخرین ویرایش:
خب دوستان اینم بازکردن پک WatchDogs
406a25_14IMG-20140525-213817191.jpg
406a25_14IMG-20140525-213830155.jpg
406a25_14IMG-20140525-213853264[1].jpg
406a25_14IMG-20140525-213910993[1].jpg
406a25_14IMG-20140525-213919107[1].jpg
 
تفاوتی اساسی با نسل قبلی دیده میشه در کل یا نه؟
یعنی خود یوتیوبو باز کنید تفاوتاشو میبینید :|! در این حده :| ! نسل7 که جمعیت داغونه درختا 2 بعدی ـن دورنما نابوده گرافیک زیرخطر فقره :| اگه میخوایش حتما رو نسل8 تجربه ـش کن لاقل حالت بهم نخوره:|
 
نظرم راجبع بازی نیم درچه عوض شد :dاون موقع میگفتم متوسط ولی الان میگم خوبه تو بی بازی بدرد میخوره گرافیکش هم اونقدر بد نیست یه بازی میان پلتفرمی خوبه منظرم بیاد زیر 235 تا بخرمش
 
اون دوستی که عکس پشم ریزون گذاشت، اگه بازم گرفته با کیفیت بالا بده که من تا قبل از عرضه بازی بزارم گف بحث کنیم. ممنون :دی
 
سلام دوستان
منم بازی رو امروز بعد از مدت ها صبر گرفتم دو ساعتی هم بازی کردم راجبه داستان و گیم پلی بازی نمیتونم نظری بدم چون دو سه تا مرحله بیشتر نرفتم اما از نظر گرافیکی که برا خیلی ها و همچنین خودم شک و شبهه ایجاد کرده بود باید بگم که یکم حالمو گرفت
به نظر من بازی از لحاظ گرافیکی بالا پایین زیاد داره یه جاهایی از بازی فکر میکنم واقعا با یه بازیه نسل هشتمی طرفم،یه جاهایی بدجور نا امیدم میکنه واقعا نمیتونم بگم این بازی گرافیکش بالاس،متوسطه یا پایینه هر جا یه جوره !!!
 
بچه ها من یکم بیشتر که رفتم دیدم بازی اصلا در سطح بالایی قرار نداره و بازی جالبی نیست و در سطح عالی ای قرار نداره اصلا احساس نکردم یک بازی عالی رو دارم بازی میکنم چون بازی واقعا جالب نیست
 
بچه ها من یکم بیشتر که رفتم دیدم بازی اصلا در سطح بالایی قرار نداره و بازی جالبی نیست و در سطح عالی ای قرار نداره اصلا احساس نکردم یک بازی عالی رو دارم بازی میکنم چون بازی واقعا جالب نیست

دوست من مث اینکه شما اصن بازیو دوست نداری نا امید شدی خیلی و با توجه به اینکه بازی بدی هست و اصلا هم به درد نمیخوره منم راضی نیستم شما زجر بکشی من فدا کاری میکنم ازت 150 هزار تومان وجه رایج مملکت برمیدارم . هم شما راحت و خوشحال میشی هم من از راحتی شما خوشحال . خوبه دوست عزیز ؟

- - -ویرایش - - -

بچه ها تورو خدا عکس و کامل رو پیج نزارین یا حد اقل حجمشو کم کنید بعد بزارید . پدر ترافیکمون در میاد
 
ببینید دیگه طوری شده بچه ها در این حد شکاک شدن برای خرید این بازی :|


والا بخدا این همون watchdogs ه ها!! همونیه که حرفش میشد کسی طاقت نداشت صبر کنه تا بیاد!!
دیگه فکر میخواد خریدنش ؟:-/


و جوری شده باید بگیم گرافیکش در حد خوبه :|
گرافیکش عالیه بابا!
چه بخوایم و چه نخوایم یه جورایی عکسایی از نسل هفت تو ذهنا مونده...
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or