Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
مقایسه با GTA از یک طرف درسته از یک طرف نه! هردو OW هستن و میشه رو این که چه امکاناتی نسبت به Open-World بودنشون پس میدن مقایسه انجام داد. ولی این که گرافیک کدوم بهتره نظر من اینه که چون GTA V توی اون زمان ساختش دغدغه ی سازنده فقط پیاده سازی بازی روی 2 تا کنسول بوده و این هم تاخیر نمیخوره و هم کیفیت کار بالا میره. ولی WD اینطور نیست و بعضی ها هم میگن بخاطر اینکه Ubisoft پول پرست هست داره واسه همه ی پلتفرم ها میده بیرون!!!! خب همزمان در اروپا آمریکا بازی روی PC, XOne , PS4 , PS3 , Xbox360 عرضه میشه و انتظارات بالایی ازش نمیره که بتونه خیلی خودشو نشون بده. این قدر هم کامنتای ضد هم گذاشته شده که آدم به تجربه ی خودش مجبوره اتکا کنه!! نظر من اینطوریه |:

خب من تو تاپیک داشتم میچرخیدم این عکس رو دیدم برام خیلی جالب بود ..

من بازی رو تو تنظیمات مختلف رو پی سی برانداز کردم و تو این عکس که نشون میده مال ps4 هستش

http://www.uploadax.com/images/69490640415703188008.jpg

با کادر قرمز که مشخص کردم کاملا مشخصه level of detail بازی شک ندارم روی low هستش ! تکستچر بازی واقعا به high بودنش کاملا شک دارم .. نمی تونم بگم به صراحت low ولی واقعا شبیه high هم نیست !

تا بدین لحظه میتونم بگم این تنظیمات گرافیکی سطح جزییات و تکستچر تو پی اس فور واقعا ضعیفه متاسفانه

بازی توی pc واقعا توی ultra خارق العاده زیباست ! فقط حیف لگ داره .. دوستانی که میگفتن بازی واقعا افت داشته نسبت به تریلر e3 2012 رو ultra حتما بازی کنن !

مردیم از بس در مورد گرافیکش بحث کردیم..
کل بازیو خلاصه کردیم تو گرافیک :|
بشینید با داستان و گیم پلیش حال کنید و از خود بازی لذت ببرید...
یه بازی Open world عالی...

من از طرف یوبی از همه شما عذرخواهی میکنم که اون تریلر e3 رو روی اخرین تنظیمات PC نمایش داد..

دوستان تو باکس بازی کـُـدی چیزی نداره ؟ میخوام اگر یه وقت جو گیر شدم بازیو بگیرم دست دوم و استفاده شده نندازن بم از این نظر :D
دو تا دفترچه داره که کد داره
البته اینی که من گرفتم شاید پک های مختلف وجود داشته باشه

- - -ویرایش - - -

من بازی رو تو تنظیمات مختلف رو پی سی برانداز کردم و تو این عکس که نشون میده مال ps4 هستش

با کادر قرمز که مشخص کردم کاملا مشخصه level of detail بازی شک ندارم روی low هستش ! تکستچر بازی واقعا به high بودنش کاملا شک دارم .. نمی تونم بگم به صراحت low ولی واقعا شبیه high هم نیست !

تا بدین لحظه میتونم بگم این تنظیمات گرافیکی سطح جزییات و تکستچر تو پی اس فور واقعا ضعیفه متاسفانه

بازی توی pc واقعا توی ultra خارق العاده زیباست ! فقط حیف لگ داره .. دوستانی که میگفتن بازی واقعا افت داشته نسبت به تریلر e3 2012 رو ultra حتما بازی کنن !
شاید میتونه مربوط به دیر لود شدن تکسچر ها هم باشه!!

یه سوال فنی

من رو لپتاپم با این کیفیت تونستم watch dogs رو اجرا کنم چقدر با ps4 فرق داره ؟ در حدی هس از این بزنم برم نسخه ps4 رو بگیرم ?

همه بازي ها ازششو دارن داداش اصلا لپتاپ واسه بازي درست نيست من خودمم لپتاپ core i 7 دلرم همه بازي هارو با بهترين كيفيت و تنظيمات نهايت كيفيت اجرا كردم و نسخه ps4 رو هم گرفتم اصلا رو ps4 يه چيز ديگست شك نكن

یه سوال فنی

من رو لپتاپم با این کیفیت تونستم watch dogs رو اجرا کنم چقدر با ps4 فرق داره ؟ در حدی هس از این بزنم برم نسخه ps4 رو بگیرم ?

گرافیک تو 4 مخصوصا تو شب واقعا خوبه. من بعد از ظهر یه ویدیو میزارم که کامل ببینین خودتون

من هنوز نسخه 4 دستم نرسیده اما به نظرم شبیه همون high هست. به هر حال توی DF میزاره مشخص میشه. اما وضوح پایین و شاید پایینتر بودن میدان دید تاثیر داشته باشه !

این یه ویدیو از بخشه Online Racing که واقعا هیجان انگیز به نظر میرسه @_@ روی ps4 هست :
1. قسمت اولیش توی صبح هست و ظاهرا توش ShortCut هم وجود داره D: .
2. موتور سواری هست که توی بیرون از Chicago قرار داره ! به نظرم Short Cut های جالبی داره
3. این قسمت بهترینش هست از دقیقه 7 نگاه کنید توی بارون مسابقه میدن و توی اتوبان طرف داره بر خلاف ماشینهای دیگه میره. ترافیکش هم خیلی بالاست توی دمو ! کلا هیجان انگیز و سخت به نظر میرسه
یه چیزه جالب دیگم که توی racing بود ظاهرا نفری که اول میتونه چراغ راهنمایی رو هک کنه و باعث برخورد تعدادی ماشین و ایجاد موانع بشه برای ماشینهای پشتی ! به احتمال باید از short cut استفاده کرد
/watch?v=l8_MwGBfXBU

چندتا ScreenShot از نسخه 4 :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or