Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
بازی تو تی وی من 1080p داره اجرا میشه بعد میگن 900 .جالبه واقعا.من شخصا تا چیزیو تجربه نکنم نظر نمیدم به بقیه هم پیشنهاد میکنم اول بازیو تجربه کنن بعد بیان نظر بدن نکه از رو حدسو گمان بیان نظر بدن.موفق باشید.بحث کردن اینجا واقعا بی نتیجس چون اینجل یسریا با خودشونم مشکل دارن.من پیشنهاد میکنم اول یه جعبه شیرینی بگیرن با خودشون اشتی کنن بعد....
بابا یه کنسول 4 خریدی دیگه pc های اند نخریدی که فخر میفروشی
بعد به افرادی که نظر میدن و اطلاعاتشون بالاست میگی برو بیرون از تاپیک و نظر نده ...
حتما" tv شما فرق فوکوله چون بچه ها متوجه نشدن چی گفتن:p
900p hd+ 1600×900
Computer display standard - Wikipedia, the free encyclopedia

آخرین ویرایش:
من نمیدونم دوستان چرا فقط دنبال گرافیکن :|و این بازی با بازی که از وقتی ps بوده اونم بوده مقایسه میکنن :|
گیم پلی این بازی با بازی های که کردید زمین تا اسمون فرق داره بعد گیردادین چرا سنگ فرشه پیادرو بجسته نیست :|گرافیک تو صبح بد تو شب خوبه ،چرا تو پیادرو ادم زیاد نیست و....
بیخیال بابا :d
بازی واقعا عالیه :d

آخرین ویرایش:
تا بوده همبن بوده دارندگی برازنده گی اینجا هم فردا بازی منتشر میشه و 70 یورو قسمت بازی هست هر کی داره زودتر میخره هر کیم نداره صبر میکنه بماند کسانی که پیش خرید کردند
نباید خرده گرفت
این زندگی همینه

حرف شما درست . ولی من میگم دیگه اینقدر شعار ندیم ، ما عادت کردیم فقط حرف بزنیم و جو بدیم . تو عمل چیز دیگه نشون میدیم . وگرنه بدون هیچ حرفی بازیو بخرن و تمام .
بگزریم ...

اون دوستی هم که میگی 1080 اجرا میشه ، حاجی شما بهتر میدونی یا شرکت سازنده یعنی ؟ :|
منم اکس باکس 360 بازی میکردم اون بالا رو تی وی مینوشت 1080 ، اصلا ربطی به بازی نداره و یه چیز مینویسه مربوط به خود تی وی هست .

گرافیک بازی واقعا تو ps4 نا امید کنندس .همین اول نسلی ps4 کم اورده .چجوری میتونه پنج سال عمر کنه

1 - خوبه خودت داری میگی اول نسل ! اگر قرار بود از اول نسل همه چی تکمیل باشه که در ادامه ی این نسل تقریبا نصف مزه ی بقیه ی بازیا می پرید . بازی های با گرافیک هم بعدا میان ، صبر داشته باش . The Order 1886 & Batman AK & DriveClub & The Divsion و ... چندتا از این بازی ها هستن .

2- گرافیک بازی هم به نظرم خوبه ! بعضیا باید سطح توقعاتشون رو بیارن پایین . هیچ بازیی کامل نیست . تازه نسبت به اول نسل همین که Wolfentsein & Watch Dogs اومدن خیلی خوبه وگرنه باید تا TLOU Remastered & Metro : Redux صبر کرد ...

آخرین ویرایش:
@kohyar
چه ربطی به عمر کنسول داره این بازی!
یوبی انجین بازی سازیش زیاد مالی نیست یعنی هنوز اونطور که باید رو کنسولهای جدید جواب نمیده
اما در کنارش بازیهای انحصای از تمام قدرت 4 استفاده میکنن و با تکنولوژی روز ساخته میشن مثل the order
به خاطر همینه که اول نسل چند تا بازی انحصاری میدن تا قدرت کنسول رو نشون بدن.

با عرض معذرت از مدیریت ولی اوضاع این تایپیک ها هم خیلی مسخره شده الان از بحث بازی رسیدین به مضخرف بودن ps4 ؟ والا کسایی بودن که با 780ti نتونستن راحت بازیو اجرا کنن اونوقت ایراد از ps4 ه ، امیدوارم یه برخورد جدی با اینایی که میان فضای تایپیکو خراب میکنن انجام بشه ، جدیدا مثل اینکه خیلی زیاد شدن .

بعضی از دوستان غالبا" اظلاعات درست درمونی در مورد گرافیک کراس جن ندارن انگار :d آقا یا بازی کن با نکن دیگه, اومدی اینجا ما و خودت رو چاک میدی واسه چی؟ کی می خواد چیو اثبات کنه؟:d کراس جن هست حاجی کراس جن! ولمون کن! گیم پلی بازی سرگرم کننده و مخصوص خودشه, یکی خوشش میاد یکی نمیاد. مگه GTA خریدی که با ماشینا و رانندگی اون مقایسه میکنی؟! مثل اینه که بگی ماریو وقتی میدوه انیمیشنش مثل کاپتان پرایس نیست پس بریز دور!!! آقا grow the f up جان من

بازی تو تی وی من 1080p داره اجرا میشه بعد میگن 900 .جالبه واقعا.من شخصا تا چیزیو تجربه نکنم نظر نمیدم به بقیه هم پیشنهاد میکنم اول بازیو تجربه کنن بعد بیان نظر بدن نکه از رو حدسو گمان بیان نظر بدن.موفق باشید.بحث کردن اینجا واقعا بی نتیجس چون اینجل یسریا با خودشونم مشکل دارن.من پیشنهاد میکنم اول یه جعبه شیرینی بگیرن با خودشون اشتی کنن بعد....

منم TV ایم LG 4K هست الانم Ps1 بهش وصل کردم دارم با همین رزولوشن 4برابر فول اچ دی بازی میکنم.خوب شد???

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or