من این بازی دارم خودم دانلود می کنم و تستم می ذارم اما قبلش این ویدیو داره توضیح می ده که چرا فریم میانگین روی هارد پایین تره که می گه مدام داره استریم می کنه از هارد باعث STUTTER شدید می شه کل بازی هم می گه که مدام استریم می شه باعث HITCH های فراوان می شه(گیر های زیاد)
این عکسیه که شما باید می ذاشتی نه اون
View attachment 142213
اینجا فقط داره راجب استاتر و مشکلات بازی می گه نه تاثیر SSD برای افزایش گرافیک یا فریم بازی اینا با هم خیلی فرق دارن.
ببین دیجیتال فاندری خفن ترین سایت بررسی این چیزاس اما تو داری با نصفه نشون دادن قضایا و 1 تیکه ش نشون دادنشون بقیه هم گمراه می کنی و حقیقیت جوره دیگه ای نمایش می دی
اگر می گی قشنگ کل حرف تحلیلگرشم بذار که داره می گه کل بازی چون بخش هاییش استریم می شه هم ورودیش هم خروجیش مدام باعث استاتر می شه استاتر یا لگ چیه یعنی بازی باید صبر کنه تا لود بشه 1 فریز خیلی لحظه ای هست که باعث می شه فریم هم بیافته توی همه ی بازی ها هم دیدیدم که تا لگ می گیره فریم از 60 می شه 40 یا 35 مثلا اما در حقیقت بازی 1 لحظه خیلی سریع فریز شده اینجا هم مدام داره همین اتفاق می افته
هیچ کجای این نقد نگفته که SSD باعث افزایش پرفورنس می شه بلکه داره از می گه اینقدر بازی بد نوشته شده که نمی شه عملا با هارد بازیش کرد به خاطر استاتر زیادش حتی لود بازی به جای 19 ثانیه شده بالای 3 دقیقه دیگه مشخصه چه فاجعه ایه
بله نسل بعد ممکنه با خیلی از این بازی ها رو به رو بشیم که PC بازا مجبور بشن SSD بخرن خودمم به همین خاطر به دنبال خرید SSD سومم هستم اما حرف من جای دیگه ای هست من دارم می گم استفاده از SSD باعث افزایش فریم نمی شه که شما بیای با SSD بازی 30 فریم بکنی 60 فریم فقط دست بازی سازها باز می ذاره تا پروسه ساخت بازیشون کمتر بشه دیگه کارهای اضافه ای که برای هارد لازم داشتن بکنن نمی کنن همین همین بازی اگر درست بسازن یا شاید با اپدیت کاملا فیکس بشه و فریم میانگین هم مشابه بازی های دیگه یکسان می شه فقط فرقش اینه که بازی برای هارد نوشته و بهینه نشده همین کافیه همین استریم ها حفظ بشن به رم منتقل بشن اما ظاهرا حجم خیلی زیادی هست بیخیالش شدن.
در نهایت مزیت SSD اینجا گذاشت بله تعداد لودینگ های بازی به مراتب کاهش پیدا می کنه همین یا برعکس رم نه VRAM کمتری هم اشغال می شه به جاش مدام اطلاعات از SSD خوانده می شه همین دیجیتال فاندری هم داره همین توضیح می ده نه اینکه بگه به به SSD معجزه کرده فریم بازی بهتر شده شما 1 بازی پیدا کنه که روان اجرا بشه بدون لگ یا استاتر بعد روی هارد فریم کمتری بده بعد من بهت جایزه می دم.
اتفاقا من دارم کلی با دلیل و منبع صحبت می کنم و حرفام علمیه برای تو راه فراری نیست
اپدیت:این بازی کرک نشده زمانی که کرک بشه خودم 1 تست ازش می ذارم.