خسته نباشی
انگار بحارالانوار هست که فقط 3 تاش رو تموم نکرده!
رسما نسخه ای که داستان مختومه میشه رو بازی نکردی
تمام نسخه های اصلی قبل از 5 صرفا جلو یا عقب همدیگه قرار میگیرن به لحاظ علاقه از طرف فن ها. فقط نسخه آخر یعنی V هست که انقدر جو منفی براش وجود داره و دودستگی توش هست
بعد تو که بازی نکری 4 رو، کی معترض شد داستان MGS4 بده؟ والا اولین باره میشنوم از طرف فن ها همچین چیزی رو. اگر به نظر شخصیت بد بوده اون دیگه جزو همین تیتر این تاپیک هست.
با شناخت کمی که ازت دارم سنت کمتر از اینی هست که با این سری زندگی کرده باشی و تو جو تمام داستان های این سری بوده باشی. لذا یه لطفی به ما بکن و از طرف بقیه فن ها نظر نده!
بعدم بازیه دیگه. مستند سینمایی نیست که داستان محدود باشه. همین الان هم داستان بیگ باس ناقصه هم ادامه ش رو میشه بسازن حتی
Calm Down
بابا نظر خودم رو گفتم, نه از طرف کسی حرف زدم
و نه گفتم همه فنها اینجورین, مگه اصلا همچین چیزی ممکنه؟
گفتم یسری, لطفی هم بهت نمیکنم!
, چون چیزی نگفتم که اینجوری برخورد میکنی
یعنی حق نداریم نظر بدیم؟ عجبا!
محض اطلاعت توی تیتر هم نوشته Unpopular Opinion
.
چون باهام موافق نیستی لازم نیست الکی ایراد بگیری, که بگی من درست میگم و تو اشتباه میکردی
لولو خورخوره نیستم که
.
گفتم بازی نکردم, نگفتم داستان و کات سین هاش رو نگاه نکردم که
خودم از داستان و مفهوم نسخه هایی که گفتم خبر دارم
فقط نگو تجربه نکردی نظر نده که خندم میگیره, تجربه داستان یک بازی هیچ ربطی داشتن یا نداشتنش نداره
کات سین ها دیدنیه, نه لمس کردنی
.
2 رو دیگه PS2م خراب شد نشد کاملش کنم, پیس واکرم با شبیه ساز نمیشد رفت (البته داستان خاصیم نداره که بخوام برم)
4 رو هم که دیگه شرمنده, پشت PS3 قفل شده, وگرنه بعد از 1و 2 درجا میرفتم سراغش
حله؟
5 رو والا من که دوست داشتم, از داستانشم لذت بردم
مشکل اصلیش ناقص بودنشه, ولی خیلی از فنها اومدن گفتن داستان کجاست؟
خب دیگه داستانی نبود که گفته بشه, بنظرم MGS3 همه چیزایی که باید درباره بیگ باس گفته میشد رو گفت
از نظر من پیس واکر و فنتوم پین چیز خاصی واسه اضافه کردن به این شخصیت نداشتن, مخصوصا وقتی که خودمون از زمان 3 میدونستیم آینده بیگ باس چیه
آره فنتوم پین توضیح داد که بیگ باس چجوری سقوط میکنه, که با توجه و تم های دیگه داستان خیلی هم جذاب بود
ولی MGS3 خودش اینکار کرد.
خب تو ندیدی کسی بگه داستان 4 بده, ولی من خیلیا رو دیدم که راضی نبودن, اما من کی گفتم بنظرم داستان 4 بده؟
اتفاقا خیلی هم دوست دارم داستانش
این بازی داستان سری رو تموم کرد, چیزی که باید رو فرانچایزهای دیگه هم اجرا بشه و متاسفانه واسه دوشیدنشون نمیشه.
الان بنظرت من چند سالمه؟
آقا من انقدر سن دارم که این سری رو درک کنم, نگران اونش نباش
من اگه فن MGS نبودم مطمئن باش که هیچی نمیگفتم, چون نه بیمارم
و نه انقدر بیکار که فنهای دیگه رو تریگر کنم, خیالت راحت
.
دقیقا بنظرم MGS مثل فیلم و مستند سینماییه, داستانش به هم وصله
Final Fantasy نیست که با داستانای مختلف بشه دوشیدش
.
آقا کجای داستان بیگ باس ناقصه؟, اگه ناقص بود داستان فنتوم پین (ناقص بودن خود بازی به کنار) این شکلی نمیشد
اگه پتانسیل داشت, کوجیما میومد مثل آدم یه داستان کامل با کات سینای گنده مینوشت
بیخود نبود که قبل از ساخت این بازی, میخواست داستان باس رو تعریف کنه
اگه چیزی هست بگو خب, من که چیزی به ذهنم نمیرسه
.