Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
به عنوان فن دو آتیشه کوجیما باید بگم بعد از MGS 4 دیگه اون آدم سابق نشدم برای من همون نقش ارباب حلقه ها رو داره ولی MGS 5 از بازی مختار فصل قیام هم برام پایینتر بود 5 بار بازی رو نصب کردم و هر بار بیشتر از یک ساعت نتونستم تحمل کنم این بازی مستهجن رو استاد هم به ما خیانت کرد هم به خودش هم به آرمان های پادشاه راحل ژاپن
نمی‌خوام ملا لغتی باشم. ولی مستهجن!!! مگه صحنه پو... توش داشته 😅

• Poker Face
Reactions: Reza779
بازی ساخت بتزدا و هر بازیی که لوگوی بتزدا رو جعبش باشه قطعا آشغاله (به جز Wolfenstein) و پر از باگه و گلیچ و گیم پلی و گرافیک فنی عهد بوق. از له شدن فال اوت ۷۶ هم خیلی لذت بردم انشالا Starfield و elder scrolls 6 هم بدجوری له میشن تا بالاخره یه تغییری تو کارشون ایجاد کنن.

بازی ساخت بتزدا و هر بازیی که لوگوی بتزدا رو جعبش باشه قطعا آشغاله (به جز Wolfenstein) و پر از باگه و گلیچ و گیم پلی و گرافیک فنی عهد بوق. از له شدن فال اوت ۷۶ هم خیلی لذت بردم انشالا Starfield و elder scrolls 6 هم بدجوری له میشن تا بالاخره یه تغییری تو کارشون ایجاد کنن.
حالا جای این خو دعا کن اگر استارفیلد و الدر اسکرول بد بودن له بشن
نه اینکه هنوز چیزی ندیده نسخه شون رو پیچیدی:-"

---

نظری که در مورد Doom داده شد رو شدیدا قبول دارم!
تقریبا تنها بازییه که دراپش کردم:)) :-" هیچ چیزیش برام جذابیت نداشت... جز melee finisherهاش:-"
این همه هایپ که اوففففف چه سلاح های خلاقانه و خفنی داره... و من همش برام سوال بود کجاش دقیقا:-"

هیت نسبت به Gta Online بیش از حد اغراق شده است. دستاورد بزرگیه بازی بسیار خفنیه و فن های دو اتیشه زیادی داره جای كسی و محصولی هم پر نكرده.
به نظرم، بر اساس استاندارد های این روزها... راك استار به معنای واقعی كلمه كم نذاشته و بهترین بهترین ها نباشه (كه احتمالا هست) یكی از بهترین هاست، فقط حیف كه فرصت طلایی Gta: TDE سوخت و اثر بدی از خودش به جا گذاشت.
امیدوارم با RDR ریمستر جبران كنه، وگرنه VI كه تضمینه...

تاپیک Vs یه طبقه بالا بود که واحد رو تخلیه کردن چند وقت پیش:D

ولی باهات موافقم که EA در حال حاضر بهتر از یوبی سافته.

نظری که در مورد Doom داده شد رو شدیدا قبول دارم!
تقریبا تنها بازییه که دراپش کردم:)) :-" هیچ چیزیش برام جذابیت نداشت... جز melee finisherهاش:-"
این همه هایپ که اوففففف چه سلاح های خلاقانه و خفنی داره... و من همش برام سوال بود کجاش دقیقا:-"
Doom 2016 یا Eternal ؟؟

Doom 2016 یا Eternal ؟؟
وقتی 2016 حال نکردم، دیگه سمت بعدیشم نمیرم:-"
ولی اون جملاتم در وصف همون 2016 میگفتن :دی

البته من کلا فضای بازی های بتسدا هیچوقت به گروه خونیم نمیخوردن! اومدم شانس بدم بهش...دیدم نه...همونقدر که از تریلرها برام جاذبه نداشتن، خود بازی هم باز همینه! :(

• Like
Reactions: PsychoX
البته من کلا فضای بازی های بتسدا هیچوقت به گروه خونیم نمیخوردن! اومدم شانس بدم بهش...دیدم نه...همونقدر که از تریلرها برام جاذبه نداشتن، خود بازی هم باز همینه! :(
البته بازیهای id آنچنان فضای bethesda ندارن (طبیعتا) ولی اوکی.

البته بازیهای id آنچنان فضای bethesda ندارن (طبیعتا) ولی اوکی.
دقیقا. من اصلا با سری Elder scrolls و fallout ارتباط نمیگیرم ولی Doom و Wolfenstein (بازیای اخیرشون) خیلی چسبیدن (مخصوصا با کارای mick gordon)
Dishonored 2 هم تجربه جالبی بود.
خیلی واسم جالبه تفاوت سلیقه ها . زیاد دقت نکرده بودم به این قضیه :D

• Like
Reactions: DFSHINNOK7 and NHM
منم یکم حق بگم برم :D
بازیای ایندی بورینگ ترین گیمپلی و لول دیزاین رو دارن، فقط باید از این پلتفرم بپری روی اون یکی بری فلان سنگ رو توی فلان سوراخ بذاری پازل حل شه بری جلو با فلان کرکتر 6 خط حرف بزنی و اینو دوباره تکرار کنی
بعدشم بخاطر داستان تراژیکشون یکم ناراحت بشی و اون 10 15 ساعتی که کار تکراری کردی یادت بره
----------------------
توی این تاپیک هر کی پستش کمتر لایک بگیره یعنی نظر بهتر و کم طرفدارتر داده یا چی؟:D

منم یکم حق بگم برم :D
بازیای ایندی بورینگ ترین گیمپلی و لول دیزاین رو دارن، فقط باید از این پلتفرم بپری روی اون یکی بری فلان سنگ رو توی فلان سوراخ بذاری پازل حل شه بری جلو با فلان کرکتر 6 خط حرف بزنی و اینو دوباره تکرار کنی
بعدشم بخاطر داستان تراژیکشون یکم ناراحت بشی و اون 10 15 ساعتی که کار تکراری کردی یادت بره
1639993523727.jpeg
توی این تاپیک هر کی پستش کمتر لایک بگیره یعنی نظر بهتر و کم طرفدارتر داده یا چی؟:D
معنی خاصی نداره اهمیت نده :D

این unpopular opinion نیست، misunderstandingـه. :D
به عنوان کسی که +10 ساله داره بازیهای ایندی رو از نزدیک دنبال میکنه، از توسعه دهندگان ایندی عزیز عذرخواهی میکنم. :D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or