Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
فقط نگو تجربه نکردی نظر نده که خندم میگیره, تجربه داستان یک بازی هیچ ربطی داشتن یا نداشتنش نداره
کات سین ها دیدنیه, نه لمس کردنی :D.
کاری به بحثتون ندارم، ولی شدیدا و قویا مخالفت خودم رو اعلام میکنم!
حتی برای بازیی مثل Heavy Rain و یا Life Is Strange هم بازی کردن بهتر احساسات رو انتقال میده تا صرفا دیدن(اصلا میگیم این بازیا دقیقا با انتخاب ذهنیت پیش برن)

همون حس ویبره ی دسته ، محدودیت های زمانی ، استرسی که موقع بازی کردن بهت دست میده و ...
اینا چیزاییه که باید بازی کنی!

یه باس رو ممکنه ببینی و خیلی راحت خوب به نظرت رد بشه
ولی اون حس ترسی که از باس میگیری، که دهن سرویسیی که موقع زدنش داری، اینا باعث میشن کاراکتر رو بهتر درک کنی و به طبع تاثیر کاتسین بعدش هم متفاوت تره!

به هیچ عنوان با جمله ی "داستان رو میشه از کاتسین دید و ربطی به گیم پلی نداره" موافق نیستم!
میخواد اوردر باشه، یا MGS با کاتسین دو ساعته ، یه بازی های ND و یا اصلا یه چیزی مثل بایوشاک که تقریبا کاتسین نداره...
همشون گیم پلی و کنترل کاراکتر مهم هستن به نظرم!

Calm Down :D

بابا نظر خودم رو گفتم, نه از طرف کسی حرف زدم :-B
و نه گفتم همه فنها اینجورین, مگه اصلا همچین چیزی ممکنه؟ :D

گفتم یسری, لطفی هم بهت نمیکنم! :)), چون چیزی نگفتم که اینجوری برخورد میکنی
یعنی حق نداریم نظر بدیم؟ عجبا! :|
محض اطلاعت توی تیتر هم نوشته Unpopular Opinion :D.

چون باهام موافق نیستی لازم نیست الکی ایراد بگیری, که بگی من درست میگم و تو اشتباه میکردی
لولو خورخوره نیستم که :D.

گفتم بازی نکردم, نگفتم داستان و کات سین هاش رو نگاه نکردم که :D
خودم از داستان و مفهوم نسخه هایی که گفتم خبر دارم :-"

فقط نگو تجربه نکردی نظر نده که خندم میگیره, تجربه داستان یک بازی هیچ ربطی داشتن یا نداشتنش نداره
کات سین ها دیدنیه, نه لمس کردنی :D.

2 رو دیگه PS2م خراب شد نشد کاملش کنم, پیس واکرم با شبیه ساز نمیشد رفت (البته داستان خاصیم نداره که بخوام برم)
4 رو هم که دیگه شرمنده, پشت PS3 قفل شده, وگرنه بعد از 1و 2 درجا میرفتم سراغش :D

حله؟ :D

5 رو والا من که دوست داشتم, از داستانشم لذت بردم
مشکل اصلیش ناقص بودنشه, ولی خیلی از فنها اومدن گفتن داستان کجاست؟

خب دیگه داستانی نبود که گفته بشه, بنظرم MGS3 همه چیزایی که باید درباره بیگ باس گفته میشد رو گفت
از نظر من پیس واکر و فنتوم پین چیز خاصی واسه اضافه کردن به این شخصیت نداشتن, مخصوصا وقتی که خودمون از زمان 3 میدونستیم آینده بیگ باس چیه
آره فنتوم پین توضیح داد که بیگ باس چجوری سقوط میکنه, که با توجه و تم های دیگه داستان خیلی هم جذاب بود
ولی MGS3 خودش اینکار کرد.

خب تو ندیدی کسی بگه داستان 4 بده, ولی من خیلیا رو دیدم که راضی نبودن, اما من کی گفتم بنظرم داستان 4 بده؟ :|

اتفاقا خیلی هم دوست دارم داستانش :D
این بازی داستان سری رو تموم کرد, چیزی که باید رو فرانچایزهای دیگه هم اجرا بشه و متاسفانه واسه دوشیدنشون نمیشه.

الان بنظرت من چند سالمه؟ :D
آقا من انقدر سن دارم که این سری رو درک کنم, نگران اونش نباش
من اگه فن MGS نبودم مطمئن باش که هیچی نمیگفتم, چون نه بیمارم
و نه انقدر بیکار که فنهای دیگه رو تریگر کنم, خیالت راحت :D.

دقیقا بنظرم MGS مثل فیلم و مستند سینماییه, داستانش به هم وصله
Final Fantasy نیست که با داستانای مختلف بشه دوشیدش :D.

آقا کجای داستان بیگ باس ناقصه؟, اگه ناقص بود داستان فنتوم پین (ناقص بودن خود بازی به کنار) این شکلی نمیشد
اگه پتانسیل داشت, کوجیما میومد مثل آدم یه داستان کامل با کات سینای گنده مینوشت :D
بیخود نبود که قبل از ساخت این بازی, میخواست داستان باس رو تعریف کنه :D
اگه چیزی هست بگو خب, من که چیزی به ذهنم نمیرسه :D.
آقا جان از طرف بقیه نظر دادی دیگه چرا منکر میشی پستت همین صفحه قبله :D
از طرف کسایی که فن سری هستن و میخوان ادامه پیدا کنه گفتی معترض شدن که چرا داستان نسخه 4 بده
در مورد نسخه V هم اگر حال داشتی این لینک رو بخون که متوجه عمق فاجعه بشی
بعدم داستان و جو بازی رو هیچ وقت نمیتونی از طریق صرفا دیدن و خوندن کامل متوجه شی. خیلی فرق داره با کتاب داستان یا فیلم و سریال.
داستان بیگ باس هم روایتش ناقصه دیگه. تا قبل از جریانات Metal Gear 2
اصلا V در مورد بیگ باس چیز خاصی رو اضافه نکرد
در مورد سنت هم من نگفتم کمتر از اونی هست که درک کنی. گفتم زندگی نکردی با این بازی. وگرنه تو سن کمتر یادگیری شاید بیشتر باشه حتی
ادیت: اینم اضافه کنم که خیلی راحت میتونستی بگی همه رو بازی کردی ولی صادقانه گفتی. این نکته بسیار مثبتی هست از نظر من!

Horizon: Zero Dawn ابكی نبود، قطعا از اوپن ورد ابكی های یوبی بهتر بود،
با اینكه قبل عرضه خیلی منتظرش بودم،
اما به شدت به من حس یه چیزی شبیه فاركرای ابكی های یوبی (Post Farcry 3 رو میداد، فوربیدن وست به نظرم دگرگون شده باشه از این نظر ...
اما این دفعه متاسفانه ستینگ اتمسفر و رنگ بندی و آب و هواش بهم نچسبید :/ البته این گیم پلی آخری كه ازش اومد كمی نظرم رو جلب كرد، امیدوارم موقع بازی كردن نظرم عوض شه.

ای كاش كیلزون هم تو برنامه داشته باشند : (

dark souls 2 حقش متا 91 نیست 72 زیاده براش اصلا در حد بازیهای سولز نیست تنها بازی سولزلایکی هست که من ازش متنفرم ولی باز مجبورم بازیش کنم و اینکه تو دهن نامکو با این کارش.
اگر نامکو بندای دارک سولز رو ادامه نمی داد میازاکی همون اول می رفت سراغ الدن رینگ یا یه چیز دیگه.

دو تا از انحصاری های XBOX هیلو اینفینیت و گیرز 5 رو نصب کردم الله وکیلی فقط یه بچه ده ساله گیم ندیده شاید خوشش بیاد
انقدر هم نه دیگه ، ولی درسته بازیهای خیلی معمولی هستند . البته هیلو شانس آورد زمانی عرضه شد که قحطی fps حتی معمولی بود. و انصافا گانپلی و مولتی خوبی داره .

در کل خوبی عرضه بازیهای انحصاری کنسولها برای pc همین بود. که بازیهای خوبی هستن ولی اونقدر که فن‌هاشون اصرار دارن بازیهای خاصی نیستن .

به مناسبت چراغ سبز ایو گیمو برای شروع پروژه ی جدید اسپلینترسل لازم دیدم بازم بیام تو این تاپیک تکرار کنم که یوبیسافت عزیز.........................................درشو گِل بگیرید بره بابا
سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است، کار را که کرد آنکه تمام کرد، موش تو سوراخ نمیرفت جارو به دمبش میبست...؟!

خلاصه اینکه من امیدم مدت هاست که از یوبیسافت قطع شده و این پروژه هم زیاد بهش امیدوار نیستم (بر فرض که یه روزی عرضه بشه)

آقا جان از طرف بقیه نظر دادی دیگه چرا منکر میشی پستت همین صفحه قبله :D
از طرف کسایی که فن سری هستن و میخوان ادامه پیدا کنه گفتی معترض شدن که چرا داستان نسخه 4 بده
در مورد نسخه V هم اگر حال داشتی این لینک رو بخون که متوجه عمق فاجعه بشی
بعدم داستان و جو بازی رو هیچ وقت نمیتونی از طریق صرفا دیدن و خوندن کامل متوجه شی. خیلی فرق داره با کتاب داستان یا فیلم و سریال.
داستان بیگ باس هم روایتش ناقصه دیگه. تا قبل از جریانات Metal Gear 2
اصلا V در مورد بیگ باس چیز خاصی رو اضافه نکرد
در مورد سنت هم من نگفتم کمتر از اونی هست که درک کنی. گفتم زندگی نکردی با این بازی. وگرنه تو سن کمتر یادگیری شاید بیشتر باشه حتی
ادیت: اینم اضافه کنم که خیلی راحت میتونستی بگی همه رو بازی کردی ولی صادقانه گفتی. این نکته بسیار مثبتی هست از نظر من!
داداش از طرف بقیه چیه؟ همه که نمیشه یه چیز بگن! :D
ولا این فنها بودن که کوجیما رو برای ساخت 4 تحت فشار گذاشتن که هویت پیتریوتس رو معلوم کنه, در صورتی که پایان 2 بی اهمیتیش رو نشون داد
بازی که اومد باور کنی یا نه خیلیا بودن که میگفتن بازی خوب نیست, خودشون خواستن خودشونم گرفتن
بگذریم که گه 5 هم بازیه کاملی بود مطمئن باش بزم همین میگفتن, چون سری انقدر ادمه پید کرده که دیگه نمیتونه مثل گذشته باشه.

در مورد MGS5 ککه املا از ناقص بودن بازی و از نا کجا اومدن پایانش باخبرم, چون بازی کردم :D
نه پیس واکر و نه 5 هیچ کدوم هیچی به شخصیت بیگ باس اضافه نکردن, چون 3 همه چیز رو توضیح داد.

البته 5 قرار بود نشون بده که بیگ باس چطور تبدیل به شیطانی که در آخر MG2 دیدیم شد
که به لطف محتویت حذف شده نشونش نداد, فقط تو کات سین آخر توضیحش داد
که البته با وجود اینکه این مورد یه چی بهش اضافه میکرد بنظرم بازم غیر ضروری بود, چون MGS3 :D:D:D.

یه هدف دیگه پنجم نشون دادن این بود که چرا نسخه های MSX هردو بیگ باس دارن در صورتی که مرده, که البته چنین ایده ای نتیجه کمبود پتانسیل داستانیه
سری و البته خود شخصیت بیگ باس بود.

آقا 3 داستانش به خوبی گفت, کشورش همچین کلاهی سرش گذاشت, طرف هم بعدا به شیطانی که دیدیم تبدیل شد
حالا داستان بنیانگذاری پیتریوتس و MSF و این به کنار, چون بدون اینا هم داستان شخصیت کامله بنظرم :-".

والا تا جایی که میدونم داستان سری رو خوب متوجه شدم, ولی به موضوعی که شما و @Akiba بهش اشاره کردید فکر نکردم :-?
نمیدونم, شاید شما درست میگید :D
در کل 4 رو خیلی دوست دارم بازی کنم, ولی کونامی ریمستر نمیده :D.

اتفاقا کاری که کردم این بود که با سری زندگی کردم :D, نه زمان لانچشور ولی کردم :D
آقا من از اولشم اصلا مرکر چیزی نشدم که بگیم درباره قسمتایی که بازی کردم صادق بودم, شما بد گرفتی منظورم رو :D.

به عنوان فن دو آتیشه کوجیما باید بگم بعد از MGS 4 دیگه اون آدم سابق نشدم برای من همون نقش ارباب حلقه ها رو داره ولی MGS 5 از بازی مختار فصل قیام هم برام پایینتر بود 5 بار بازی رو نصب کردم و هر بار بیشتر از یک ساعت نتونستم تحمل کنم این بازی مستهجن رو استاد هم به ما خیانت کرد هم به خودش هم به آرمان های پادشاه راحل ژاپن

منکه قبر خودمو کندم بذار یه حق دیگه هم بگم :D

از نظرم نسبت به شوتر گفته بودم

ولی به اینم اشاره کنم که DOOM تکراری ترین و خسته کننده ترین شوتر تاریخه، چند ساعت اول جالبه بعد دیگه همش یک کارو میکنی :-" نمیدونم چطوری ملت +100 ساعت بازیش میکنن :D

منکه قبر خودمو کندم بذار یه حق دیگه هم بگم :D

از نظرم نسبت به شوتر گفته بودم

ولی به اینم اشاره کنم که DOOM تکراری ترین و خسته کننده ترین شوتر تاریخه، چند ساعت اول جالبه بعد دیگه همش یک کارو میکنی :-" نمیدونم چطوری ملت +100 ساعت بازیش میکنن :D

doom-doomguy.gif
meme-doom.gif

به عنوان فن دو آتیشه کوجیما باید بگم بعد از MGS 4 دیگه اون آدم سابق نشدم برای من همون نقش ارباب حلقه ها رو داره ولی MGS 5 از بازی مختار فصل قیام هم برام پایینتر بود 5 بار بازی رو نصب کردم و هر بار بیشتر از یک ساعت نتونستم تحمل کنم این بازی مستهجن رو استاد هم به ما خیانت کرد هم به خودش هم به آرمان های پادشاه راحل ژاپن
اصلا کوجیما استاد نیست :D سه چهارتا متالگیر سالید خوب ساخته همه هم جوگیر بودیم استاد استادش میکردیم :D چیه بابا
تنها استاد صنعت گیم جناب آقای میازاکی هستن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or