Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
آنپاپیولار :D
ویس چنل خود بازی ها >>>>>>>>>>>>>>> دیسکورد و سرویس های مکالمه و پارتی های کنسولی
اصلا بازی رو باید با ویس چنل خودش انجام بدیم :دی

• Like
Reactions: m.a.t and aha2012
مکس پین 3 بهترین نسخه سری و پایانی فوق العاده برای داستان مکس پین بود.
یه امید واهی هم دارم که یه ریمستری چیزی ازش برای کنسول های جدید منتشر بشه یا خودش رو بشه با کنسول های جدید بازی کرد.

آنپاپیولار :D
ویس چنل خود بازی ها >>>>>>>>>>>>>>> دیسکورد و سرویس های مکالمه و پارتی های کنسولی
اصلا بازی رو باید با ویس چنل خودش انجام بدیم :D
بهترین voice channel ای که دیدم برای فورتنایت بود، c2 s7 زمانیکه اون انگل ها میوفتادند روی سرت صدات شبیه موجودات فضایی میشد، یعنی عاااالی بود🙂

دوست عزیز کاش عنوان تاپیک رو میخوندید. از نظر من هم کل سری MGS اورریتد هست.
گفتید عنوان رو خوندم منم دیدگاهی در همین رابطه بدم:D
بکار بردن واژه های انگلیسی در جایی که معادلش وجود داره به هیچ وجه نشون دهنده ارزشمند و سطح بالا بودن نیست که برعکسشه.
نمونه, چه دلیلی وجود داره بنویسیم Unpopular Opinion Center وقتی میشه نوشت "مرکز افکار نامحبوب":D یا چیزی که همین معنی رو برسونه. یا اینکه کسی میخواد دیدگاهی بده مینویسه هولی شت / اورریتد و از این دست واژه ها!

بکار بردن واژه های انگلیسی در جایی که معادلش وجود داره به هیچ وجه نشون دهنده ارزشمند و سطح بالا بودن نیست که برعکسشه.
نمونه, چه دلیلی وجود داره بنویسیم Unpopular Opinion Center وقتی میشه نوشت "مرکز افکار نامحبوب":D یا چیزی که همین معنی رو برسونه. یا اینکه کسی میخواد دیدگاهی بده مینویسه هولی شت / اورریتد و از این دست واژه ها!
مردم برای ارزشمندتر شدن/سطح بالا نشون دادن از لغات انگلیسی استفاده نمیکنن، اونطوری حرف میزنن/می‌نویسن که راحت‌ان و یا از عرف خاصی تبعیت می‌کنه.

Unpopular opinion شروع‌کننده یک ساختار متنیه (معمولا تو توییتر، تامبلر و غیره) که بعد میان می‌نویسن چه unpopular opinionای دارن 🙄

• Like
Reactions: U n i t e d
مردم برای ارزشمندتر شدن/سطح بالا نشون دادن از لغات انگلیسی استفاده نمیکنن، اونطوری حرف میزنن/می‌نویسن که راحت‌ان و یا از عرف خاصی تبعیت می‌کنه.

Unpopular opinion شروع‌کننده یک ساختار متنیه (معمولا تو توییتر، تامبلر و غیره) که بعد میان می‌نویسن چه unpopular opinionای دارن 🙄
دقیقا برای همون موارد اینکارو میکنن.

این نظر شما هم متاسفانه بسیار "نامحبوب" بود.

بسیار نظر پسندیده ای بود
منتها من شایسته نمی بینم عنوان‌ این تاپیک موضوع رو عوض کنم و یوزر کاربرهای فروم انجمن‌ رو در رابطه با محوريت این جا گیج کنم. چرا که‌ این‌ اصطلاح اجنبی سریعتر اصل مطلب رو می رسونه :D
و خب با سنت اسم گذاری "چی چی سنتر" هم بیشتر قافیه داره

بسیار نظر پسندیده ای بود
منتها من شایسته نمی بینم عنوان‌ این تاپیک موضوع رو عوض کنم و یوزر کاربرهای فروم انجمن‌ رو در رابطه با محوريت این جا گیج کنم. چرا که‌ این‌ اصطلاح اجنبی سریعتر اصل مطلب رو می رسونه :D
طبق این ایده نظر، پیشنهاد میکنم اسم سایت تارنما رو به "مرکز بازی" تغییر بدیم

در راستای اهداف این تاپیک خدمتتون عارضم که :-"
Spider-Man خیلی موجود بیخودی هستش..که چی آخه..لباسای گل منگلی هم میپوشه :-"
superman هم همینطور..هم باگ داره هم گل منگلی میپوشه :-"
پ.ن: شزم هم خیلی بیخود بود این فیلم آخرش..زیادی تینیجری بود :">
پ.ن2: این فیلمای ترسناک هم که چند تا بچه فضول میرن توی دل موجودات عجیب و غریب و به طوری حماسی هم باهاش میجنگن(2017 IT :-") قابل تحمل نیستن :">

U n i t e d

نفهمیدم منظورتو..نمیدونم سوال بود تایید بود مسخرم کردی..
چی شد الان :D :D ولی باگ منظورم اینه که بیش از حد زورش زیاده

آخرین ویرایش:
در راستای اهداف این تاپیک خدمتتون عارضم که :-"
Spider-Man خیلی موجود بیخودی هستش..که چی آخه..لباسای گل منگلی هم میپوشه :"> :-"
superman هم همینطور..هم باگ داره هم گل منگلی میپوشه :"> :-"
باگ چیه؟ حشره.

@..Preacher..

نه والا مسخره نکردم فقط میگم اون دوستمون گفتن معادل فارسی بکار ببریم. منم میگم خوبه به جای باگ بگیم حشره.

آخرین ویرایش:
بسیار نظر پسندیده ای بود
باشه شما درست میگید:D
دوست گرامی نه تنها شما بلکه هر کس دیگه ای میتونه بگه It is What it is / There you are هولی شعط یا هر چیز دیگه ای که دلش بخواد. من فقط دیدگاه کلی خودم رو گفتم و بهش باور دارم.

آخرین ویرایش:
باشه شما درست میگید:D
دوست گرامی نه تنها شما بلکه هر کس دیگه ای میتونه بگه It is What it is / There you are هولی شعط یا هر چیز دیگه ای که دلش بخواد. من فقط دیدگاه کلی خودم رو گفتم و بهش باور دارم.
فقط با اصطلاحات انگلیسی مشکل داری یا عربی هم مشکل داری؟
چیز عجیبی نیست به هر حال جفتش. اصطلاحات عربی تو نثر های قدیمی فارسی هم زیاد بوده. الانم هست.
حالا یکی خوشش میاد انگلیسی به کار ببره یکی عربی یکی هر زبون دیگه ای. میکس کردنش با فارسی جالبه به نظرم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or