Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
یادمه گوشی iphone 4s تازه اومده بود بازار قیمتش هم اگه اشتباه نکنم ۱.۴ میلیون بود منم تقریبا ۸ ۹ ماهی میشد گوشی نوکیا c7 - 00 رو خریده بودم تو خونه بعد کلی کلنجار خانواده راضی شدن بخرمش ۹۹ درصد تا مرز خرید پیش رفتم اخرش خودم منصرف شدم دلیلش هم این بود که دیدم این گوشی ۱ درصد هم ارزش فشاری که خانوادم بابتش متحمل میشه نداره نه این گوشی بلکه کل کمپانی apple
از اون موقع نوکیا استفاده کردم الان هم گوشیم نوکیا ۷ پلاس هست که ۴ ساله دارم استفاده می کنم فکر نکنم هم دیگه بخوام گوشی بخرم
الان هم اکثر دوستام یا بچه های همسن خودم تو فامیل ایفون دارن اما هر وقت کسی از شرکت اپل و گوشی ایفون پیش من صحبت میکنه یا فخر میفروشه انگشت فاک رو بهشون نشون میدم

هر دو رو چک کردم .اصلا به هیچی دیگه کار ندارم چطور میشه همچین دافای اسمی با این قیافه ها که کافیه فقط تو خیابون رخ نشون بدن هزار تا پسر میره واسشون ، باید اینجور جاها بگردن؟ بعد چرا همش این رنگین کمونی ها به آدم پیام میدن؟؟ اینم شانس مایه
همش فیلتره
2 تا از دخترای یونی بودن عکسشون با خودشون زمین تا آسمون فرق میکرد
اکثرا هم دنبال یکین که به تیغند.

بحث گوشی شد کسی از رجیستری S23 خبر داره؟ میخواستم یکی بفرستم ایران ولی میگن اونم رجیستر نمیشه!
در حد شایعه منم شنیدم به خاطر اینکه ممکنه به اینترنت ماهواره ای دسترسی داشته باشه ریجستر نمیشه ولی هنوز رسمی نیست گوشی هم که تازه معرفی شده

گوشی پرچمدار قطعا خر است :-"
یه زمانی بود (زمان تیرکمون سنگی) شما جز گوشی پرچمدار چیزی می خریدی مثلا تاچش مقاومتی بود ( اگه اصلا کسی هنوز یادش باشه تاچ مقاومتی) دوربینش هم کیفیت قارچ خور میکرو :D اون موقع به نظرم واقعا توجیح داشت خرید, قیمتا هم عددای تخیلی بعضا مثل الان 4 رقمی نبود. اما الان کار اصلی گوشی که وبگردی و نهایتا عکسبرداری از جزوه باشه (:D) رو حتی گوشی 250 دلاری هم از پسش بر میاد و اصلا بیشتر از 400-500 دلار گوشی خریدش عین خریت است از نظر بنده :-"

چرا مثه بابا مامانا پست میداریم😭

خب معلومه اگه فقط در حد زنگ و پیام دادن بخواین گوشی نوکیا ۱۲۰۰ هم مشکلتونو حل میکنه

پستاتون مثه اینه که مثلا یه نفر بگه واقعا خریت کردی ۱۰۰ تومن پول سیستم دادی یا ۳۰ تومن پول کنسول دادی که فقط بازی کنی

گوشی پرچمدار قطعا خر است :-"
یه زمانی بود (زمان تیرکمون سنگی) شما جز گوشی پرچمدار چیزی می خریدی مثلا تاچش مقاومتی بود ( اگه اصلا کسی هنوز یادش باشه تاچ مقاومتی) دوربینش هم کیفیت قارچ خور میکرو :D اون موقع به نظرم واقعا توجیح داشت خرید, قیمتا هم عددای تخیلی بعضا مثل الان 4 رقمی نبود. اما الان کار اصلی گوشی که وبگردی و نهایتا عکسبرداری از جزوه باشه (:D) رو حتی گوشی 250 دلاری هم از پسش بر میاد و اصلا بیشتر از 400-500 دلار گوشی خریدش عین خریت است از نظر بنده :-"
استفاده ها متفاوته خوب گوشی که بیشتر از ۵۰۰ دلار باشه پردازنده قوی تری هم داره و سریع تر هستش اما موافقم قیمت ها هم تخیلی شده نه فقط ایران بلکه بازار جهانی هم در نظر بگیریم همینه
برای مثال گوشی پرچمدار ۲۰۱۴ سامسونگ که اس ۵ بود کمتر از ۴۰۰ دلار بود و الان گوشی اس ۲۳ پلاس بدون شارژر در جعبه بیشتر از ۱۰۰۰ دلار
باید دید در مقابل هزینه ای که میشه چی میخوایم و چی هم تحویل میگیریم

این شما و اینم ماموت
یه 4سال صبر کنید تمومه و بعدشم مثکه میخوان ببر تاسمانیو برگردونن. یه تیکه تو سایتشم از دایناسورا گفتن، یه نمور دیگه زنده بمونید کلا اتفاقای جالبی میوفته
چندروز پیش خوندم DoDo هم پروژه‌اش استارت خورده 😍 ولی به نظرم دیدن چنین چیزایی در مقیاس بزرگ به عمر ما قد نمیده. تا زمانی که پول‌ها داره خرج سلاح و جنگ میشه این چیزها به اون شکلی که باید شکوفا نمیشن.

چندروز پیش خوندم DoDo هم پروژه‌اش استارت خورده 😍 ولی به نظرم دیدن چنین چیزایی در مقیاس بزرگ به عمر ما قد نمیده. تا زمانی که پول‌ها داره خرج سلاح و جنگ میشه این چیزها به اون شکلی که باید شکوفا نمیشن.
DoDo ارز صرافیو میگی؟ پروژش چیه؟

DoDo ارز صرافیو میگی؟ پروژش چیه؟
نه دودو پرنده ای بود که ساکن جزیره موریس بود و منقرض شده
میخوان با دستکاری ژن های نزدیک ترین خانواده به این پرنده اینم دوباره مهندسی کنن و به وجود بیارن در بهترین حالت تا ۹۹ یا ۹۸ درصد مطابقت میتونن بدن و صد در صد خود اون موجود نمیشه

چرا مثه بابا مامانا پست میداریم😭

خب معلومه اگه فقط در حد زنگ و پیام دادن بخواین گوشی نوکیا ۱۲۰۰ هم مشکلتونو حل میکنه

پستاتون مثه اینه که مثلا یه نفر بگه واقعا خریت کردی ۱۰۰ تومن پول سیستم دادی یا ۳۰ تومن پول کنسول دادی که فقط بازی کنی
بلاخره هر کی به یه چیز علاقه داره دیگه. یکی سیستم یکی کنسول یکی گوشی. ولی خب من واسه همون ps5 هم که واقعا دلم میخواد وقتی دیدم پولم نمیرسه دیگه نرفتم وام بگیرم تازه اون موقع ۲۲ ۲۳ تومن اینا بود. رفتم یه پی سی گرفتم گیم هامم رو اون بازی میکنم.
به هیچ کس هم ربطی نداره کی از چی خوشش میاد؛ من خودم فقط چون احساس کردم جنبه گفت و گو اینجا هست نظرمو گفتم.

در مورد گوشی اگه من پوله آیفون 14 یا 13 رو داشتم مدل های معمولی 128 رو میگررفتم
نه برای اینکه کلاس بذارم
به خاطر این که گوشیم ایفون 7 قدیمی شده
چه اشتباهی کردم سال 96 روز اول ایفون x نگرفتم
گوشیه دیگه داره ریق رحمتو سر میکشه
ولی خوبی گوشی های اپل هم حفظ قیمته و عمر مفیدشون بالاس شما همین الان ایفون 14 بگیری تا 8 سال تضمینی
بدبختی شرایط جامعست که حتی ایفون 13-14 هم بگیری امنیت مالی و جانی نداری
قیمت یه ایفون اندازه اجاره یک سال بعضی خانواده هاست

در مورد گوشی اگه من پوله آیفون 14 یا 13 رو داشتم مدل های معمولی 128 رو میگررفتم
نه برای اینکه کلاس بذارم
به خاطر این که گوشیم ایفون 7 قدیمی شده
چه اشتباهی کردم سال 96 روز اول ایفون x نگرفتم
گوشیه دیگه داره ریق رحمتو سر میکشه
ولی خوبی گوشی های اپل هم حفظ قیمته و عمر مفیدشون بالاس شما همین الان ایفون 14 بگیری تا 8 سال تضمینی
بدبختی شرایط جامعست که حتی ایفون 13-14 هم بگیری امنیت مالی و جانی نداری
قیمت یه ایفون اندازه اجاره یک سال بعضی خانواده هاست
بعضی وقت ها اگر یه برند به غلط یه جایی مثل اینجا تبدیل به لاکچری شد،نباید بقیه محصولات و کارایی واقعی اونها زیر سوال بره.خیلی ها از جمله خود من سیستم عامل IOS رو بنا به دلایل مشخصی انتخاب کردیم که هیچ ارتباطی به نمایش برند اپل نداره.روون بودن و امنیت و ...خودم آخرین شماره آیفون که خریدم 6 بود موقع ریلیز.تا چند ماه پیش که SE 3 ریلیز شد و گرفتم.هر بار خیز ورداشتم که گوشی عوض کنم،هزینه گیم و کنسول بلعید پولمو.خلاصه اگر IOS رو گوشی سامسونگ بود و مثلا نصف قیمت،خوب من سامسونگ رو انتخاب میکردم.

یه همسایه داشتیم که چند سال پیش تویوتا راو 4 خرید.ولی واقعا از این ماشین استفاده میکرد و راحت بود.چون کارخونه دار بود و هفته ای چند روز تا قزوین میرفت و برمیگشت.بسیار فرد متواضع و با شخصیتی بود و تنها کاری که با اون ماشین نمیکرد،خودنمایی بود.

میخوام بگم هستن کسانی که امکانش رو دارن و میخوان آسایش بیشتری داشته باشن و چشم و هم چشمی و تعریف و تمجید دیگران اصلا مهم نیست براشون.
اگر کاری کردن که ماشین از رده خارج امارات واسه ما شده حسرت یا هزینه خرید گوشی به روز برابر شده با چند ماه حقوق،همه رو با یه چوب نزنیم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or