Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
عزیزان به نظر من زرشک بدترین کشف انسان در زمینه غذا بوده اصلا نمیدونم چرا به این نتیجه رسیدن که زرشک رو میشه قاطی برنج کرد و لذت برد ازش :-&
restraint-no-restraint_chto.gif

عزیزان به نظر من زرشک بدترین کشف انسان در زمینه غذا بوده اصلا نمیدونم چرا به این نتیجه رسیدن که زرشک رو میشه قاطی برنج کرد و لذت برد ازش :-&

زرشک بزرگترین دلیل حیات تو ایرانه... برو از خدا بترس مَرد... :|

من لذت میبرم که توی این قسمت انجمن هر نظری بدیم کسی باهامون بحث نمیکنه و توی بدترین حالت دوتا نقل قول محترمانست :D
حس میکنم کاملا اشتباه این تاپیک رو به من نسبت دادن! وضعت خیلی خراب تر از منه:p :))

---

این رو اخیرا بهش پی بردم که انقدر هیتر داره و نمیدونم چرا:|

خورشت کرفس، خورشت مورد علاقه م هست و جزو TOP3 غذاهای ایرانیمه! :|

واقعا دلتون میاد انقدر ازش بد بگید؟ :(

حس میکنم کاملا اشتباه این تاپیک رو به من نسبت دادن! وضعت خیلی خراب تر از منه:p :))

---

تاپیك خود خودته :D خفن بودن كرفس هم به نظرم باید تروفی انپاپیولر ترین اپنیِن رو بگیره :D

---

RDR>rdr2

---

دقیقا منم میخواستم بگم این تاپیک کم کم بجای اکیباسنتر داره آریاسنتر میشه.
بعد با جمله پایینت مواجه شدم که شدیدا بیشتر از قبل بهش مطمئن شدم.

خورشت کرفس (اگر کرفسش سفت نباشه که اذیت کنه) شدیدا خوشمزست :D واقعا نمیفهمم چرا اینقدر مردم بهش گارد دارن :|

انتخاب تو داستان بازی>داستان خطی
----
به شدت از انیمه steins gate بدم میاد.اتمسفرش منو یاد بدحالی دوران اوج مریضی که ادم یخورده گنگه مینداخت
cowboy Bebop هم بزور دو سه قسمت دیدم هر بار خواب اور تر از قبلی بود برام
---
همانا از مرغ بدم میاد و هر خورشتی مرغ داشته باشه مرغشو میزارم کنار.کباب مرغم بدم میاد.قرمه سبزی هم به شدت بدم میاد.
زرشک خالی هم شده میخورم با برنج که دیگه بهشته

خورشت کرفس خیلی خوشمزست مخصوصا که کرفس رو با تهدیگ نونی اگه بخوری :D
من نهایتا بتونم آب و مرغ و گوشت ایناشو با پلو بخورم(با پشتیبانی ماست و سالاد اینا :D )
در واقع فكر كنم تنها غذای ایرانیه كه دوست ندارم :D
ولی محمد خوب گفت كرفس تو ترشی خوبه :D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or