Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
من نینتندو باز نیستم ولی بیشتر منظورم بحث طنز در بازی ها بود تا گیم پلی فان :D البته بازی هایی مثل زلدا یا ماریو و... مثل همون مثال JRPG که زدم صحنه های طنز هم دارن که بازم میره توی گروه بازی های شرقی و هنوزم غربی ها از این نظر کمبود دارن :D
برای همین بود که من از گوتی شدن it takes two بشدت خوشحال شدم. چون تو این دوره کمتر بازی پیدا میشن که اونطوری فان باشن و از حالت کلیشه تفنگی و بکش بکش و یا شمشیر و سپر و جنگ و ...... فاصله گرفته باشن.

نزن این حرفو داداش!
به نظرم بازیا میازاکی بیخود ترین بازیا تاریخن که پشت سختی مخفی شدن !
در حقیقت بازیا میازاکی هیچ چیزی برای ارائه ندارن برای همین سازنده اومده بازیو سخت کرده تا برای خودش اسم رسمی دست پا کنه
گیم پلی منسوخ و گیر کرده تو دوره ps1 که اصلا سیستم مبارزاتش شبیه جوک میمونه البته سیستم مبارزه نداره
گرافیک بازیاش به سختی میشه با بازیا ps2 مقایسه کرد
هیچ داستانی ندارن بازیاش و به نظرم مقایسشون مثلا با بازی مثل اساسین کرید یه توهین به صنعت گیم محسوب میشه ! تمام بازیا صنعت گیم هزاران فرسخ جلوترن از بازیا میازاکی در تمام ابعاد
شما درجه ایزی یا نرمال بذار رو بازی میازاکی و میبینی تمام اینا فکته !
نمیدونم شما چطور از اون جمله من اینطور برداشت کردی که دارم این چیزها رو میگم.:-??
نظرمم قبلا در مورد بازیهای میازاکی گفتم تو همین تاپیک: Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

من هنوز قسمت نشده بازیش کنم ولی فن هاشو میبینم Ligma میگیرم :>

What's Ligma؟ :دی

============

علی رغم سموم زیادی که فن بیس تلو پخش می کنن
به نظرم هنوز از حیث سمی بودن پشت فن بیس پوکمون، سونیک و اسمش براس قرار میگیرن :D
تنها شانسی که این انجمن آورده اینه که گیرش به فن بیس این سه تا نخورده و تو همون چهارمیش زاییده :دی

من نینتندو باز نیستم ولی بیشتر منظورم بحث طنز در بازی ها بود تا گیم پلی فان :D البته بازی هایی مثل زلدا یا ماریو و... مثل همون مثال JRPG که زدم صحنه های طنز هم دارن که بازم میره توی گروه بازی های شرقی و هنوزم غربی ها از این نظر کمبود دارن :D

شما میتونی بازی های داوود قفس رو تجربه کنی :D کمدی خالص اند :D (Counts as Unpopular Opinion)

ولی جدا از شوخی به نظرم الان هر چند کمدی تو پهنه بازی های AAA مرده (به استثنا چیزایی مثل همین کربی و امثالهم) ولی بازی های ایندی از این لحاظ محشر اند
چند وقت پیش من Chicory رو داشتم بازی می کردم. ایندی بازی های حرفه ای مثل آقا علیرضا @FUTURE بهتر میتونه در موردش بنویسه
ولی عجیب کمدی محشری داره این بازی.
West of Loathing ها هم همین طور.
اینا واقعا بازی های خنده دارین. حیفه که دیگه تریپ این بازی ها لای بازی های AAA نداریم.

حالا که بحث فن بیس سم هستش😅
یکی از سم ترین فن بیس هارو فن های cd projekt red داشت ... که با اومدن cyberpunk 2077 به تاریخ پیوست😁... از مقایسه cd projekt red با راکستار و دادن لقب Game 2.0(🤣) به cyberpunk که بگذریم...
این غولی که هم از witcher 3 ساختن هم به نظر من اشتباهه.. من 23 سالمه و 12 ساله گیمرم و اصلا هم خودم رو گیمر حرفه ای نمیدونم... تمام این مدت هم اکثرا rpg بازی کردم
با این سابقه کم ولی به جای اینکه وقتم رو با call of duty بگذرونم (بی احترامی به فن های بازی نباشه ) میرفتم بازی هایی مثل kotor و planescape torment و fallout و neverwinter nights 2 و امثلاهم میگذروندم... سخت بود اولاش ولی ادامه دادم چون علاقه داشتم... امارش از دستم رفته چقدر rpg و jrpg تموم کردم...
من که کوچک همه شما هستم witcher 3 رو جز 10 بازی ژانر خودش نمیدونم واقعا بعضی ها چطوری میگفتن بهترین بازی تاریخه؟؟ غیر از side quest ها شاهکارش چه چیزی داشت که تبدیلش کنه به بهترین بازی تاریخ؟؟؟
این دکل مجلات و سایت های هم دکل مطمئنی نیست ازش نرین بالا فردا زیر پاتون خالی میشه... دو روز دیگه به خاطر هایپ یه بازی و مسائل دیگه میان یه بازی دیگه رو میکنن goty...
شرمنده طولانی شد..

یکی از سم ترین فن بیس هارو فن های cd projekt red داشت ... که با اومدن cyberpunk 2077 به تاریخ پیوست😁... از مقایسه cd projekt red با راکستار و دادن لقب Game 2.0(🤣) به cyberpunk که بگذریم...
این غولی که هم از witcher 3 ساختن هم به نظر من اشتباهه.. من 23 سالمه و 12 ساله گیمرم و اصلا هم خودم رو گیمر حرفه ای نمیدونم... تمام این مدت هم اکثرا rpg بازی کردم
با این سابقه کم ولی به جای اینکه وقتم رو با call of duty بگذرونم (بی احترامی به فن های بازی نباشه ) میرفتم بازی هایی مثل kotor و planescape torment و fallout و neverwinter nights 2 و امثلاهم میگذروندم... سخت بود اولاش ولی ادامه دادم چون علاقه داشتم... امارش از دستم رفته چقدر rpg و jrpg تموم کردم...
من که کوچک همه شما هستم witcher 3 رو جز 10 بازی ژانر خودش نمیدونم واقعا بعضی ها چطوری میگفتن بهترین بازی تاریخه؟؟ غیر از side quest ها شاهکارش چه چیزی داشت که تبدیلش کنه به بهترین بازی تاریخ؟؟؟
این دکل مجلات و سایت های هم دکل مطمئنی نیست ازش نرین بالا فردا زیر پاتون خالی میشه... دو روز دیگه به خاطر هایپ یه بازی و مسائل دیگه میان یه بازی دیگه رو میکنن goty...
شرمنده طولانی شد..
این چیزی که شما میگی بستگی داره به طرز نگاه آدم. اگر مکانیزمی بررسی کنی آره ویچر 3 بهترین RPG نیست حتی میتونی بگی یه RPG متوسط هست... ولی خیلیها از دید هنری به بازیها نگاه میکنن اینکه چه بازی چه لحظاتی براشون ساخته. کاری ندارن سیستم کمبت ویچر از فلان بازی ضعیف تره یا RPG بازی هاردکور نیست. به این نگاه میکنن که این زمانی که پای این بازی گذاشتن در مقایسه با سایر بازیها چقدر تونسته براشون لحظات خوش خلق کنه. به همین خاطر هم ویچر همیشه مورد توجه هست چون تونسته واقعا تو این زمینه شاخص باشه. ویچر ترکیبی که از اجزای مختلفش کنار هم گذاشته شد یه حالت جادویی به بازی میداد که بازی رو خاص میکرد. در حالی که آره بازی X یا Y بازیهای بهترین تو RPG ولی کمتر کسی حوصله داره بشینه چه میدونم Tyranny بازی کنه و 2 ساعت عملا رمان بخونه فقط واسه یه مکالمه از صدها مکالمه بازی.

حالا که حرف از فندوم تاکسیک شده باید بگم مدیوم انیمه شاید تاکسیک ترین فندوم های تاریخو داشته باشه . ( خودم شدیدا انیمه دوست دارم ) . یک چیزی به نام شیپ وار اونجا وجود داره ( که خدارو شکر تو ویدیو گیم همچین چیزی نیست ) که کل یک فندوم رو نه تنها به جون بقیه ملت بلکه به جون خودشون هم میندازه . متاسفانه شینگکی ( اتک ) سر همین شیپ بازیا آرک آخر خودشو نابود کرد رفت .

شرمنده طولانی شد..
ویچر رو من خودمم بهترین نقش افرینی نمیدونم ولی در کنار نیووگاس و اسکایریم و عکس پروفایلم بهترین بازی های تاریخ برام هستن.
ویچر المان نقش افرینیش در حد اینایی که نام بردی مطمئنا نیست ولی برای اولین بار تو یه دنیای جهان باز و بزرگ در ازای نقش افرینی سبک تر داستان جذابی رو با شخصیت های جذاب نمایش میده و این بالانس رو من دوست داشتم.
حالا من نقش افرینی هاردکور با دیالوگای فراوان هم دوست دارم هنوز ولی اینم سبک نو و جذابیه.بعد برای من بشخصه ساید کوئست تو یه بازی جهان باز نقش افرینی بشدت مهمه که تو این زمینه همونطور که اشاره کردی ویچر عالی عمل کرد اونم تو اون دنیای به اون بزرگی.یعنی هیچ وقت انتظار نداشتم یه بازی ساید کوئستاش از نظر کیفیت در حد اسکایریم باشه ولی سورپرایزم کرد ویچر.
در اخر داستان، شخصیت ها، گرافیک بالا(با این که برام اولویت نداره ولی برای یه جهان باز نقش افرینی عالی بود)-سایدکوئست های عالی-یک ترکیب نو برای اولین بار.

به نظرم بازی ها این روزها بیش از حد جدی شدن. واقعا جای چند تا بازی کمدی که آدم بشینه بدون دغدغه به جوک هاش بخنده و نگران سختی گیم پلی یا از دست دادن چیزی نباشه خیلی خالیه :D
پیرو نظر شما باید بگم که Brutal legend به نظر من underrated ترین بازی تاریخ :D این که میبینم اسمی ازین بازی تو فروم و محافل نیست واقعا قلبم به درد میاره:D

حالا که صحبت فن‌بیس‌های تاکسیک به میون اومده، منم نظرم رو در این مورد بگم. البته نظری که میخوام بگم لزوما در مورد بازیسنتر نیست و بیشتر جوامع آنلاین انگلیسی زبان مورد نظرمه. نکته دیگه‌ اینه که این نظرات لزوما آنپاپیولار نیستن و درواقع فن‌بیس‌های مورد نظر به تاکسیک بودن اشتهار دارن.

71. تاکسیک‌ترین فن‌بیس مربوط به بازیهای ویدیویی، فن‌بیس سری سولز و کالت میازاکیه.
72. تاکسیک‌ترین فن‌بیس مربوط به ادبیات فانتزی، فن‌بیس مالازانه.

و البته یه نظر کلی‌تر:

73. تمام فن‌بیس‌ها کم‌و‌بیش تاکسیک هستن. همه افرادی که توی یه مدت طولانی، به صورت وسواسی، روی یه اثر متمرکز میشن و یک کتاب، یک فیلم، یک بازی، توی زندگیشون، نقشی بیشتر از اونچه که باید داشته باشه پیدا میکنه، حتی اگه تاکسیک نباشن، به سمت تاکسیک شدن میل پیدا میکنن.​

آخرین ویرایش:
ویچر 3 الان 7 سال از انتشار و n سال از ساخت و طراحیش میگذره و انصافا باید یه مقدار نسبت بهش نرم برخورد کرد، مثلا انیمیشن ها نسبت به استاندارد روز رسما حس قدیمی و outdated به ادم میدن،

اما در مجموع به نظرم تنها نقطه ضعف ویچر 3 در زمان خودش که مثلا حتی با وجود سبک متفاوت من F4 یا بلادبورن رو در سبک خودشون خیلی بهتر میدونم، گیم پلی بازیه...

گیم پلی بازی و در حقیقت کامبت سیستم، این تنها نقطه ضعفه، درسته که شاخ و برگ داره و میتونه مشغولت کنه و هم پای ار پی جی های زمان خودش حرکت، اما عملا بیش از اندازه ساده و پیش پا افتاده است، مثلا من الان که دارم فکر کنم پلی ترو ششمم رو میرم (به هفتم بودنش شک دارم:-") واقعا برای بارnام هنوزم دارم از روایت بازی، طراحی کوئست ها، هدفمند بودن این کوئست ها و عدم وجود فچ، موسیقی و هارمونیش با بازی، مسائل تکنیکی از گرافیک گرفته تا ویس اکتینگ و طراحی محیط و مرحله و جهان، به معنای واقعی دارم از اینا لذت میبرم، اما گیم پلی رسما برام خسته کننده شده، بیش از حد ساده، مقوایی (به انیمیشن و موتور اینا هم شاید ربط داشته باشه نمیدونم) و خسته کننده،

یعنی اگر مثلا رو Death march نباشه که دیگه رسما هیچی، کافیه یک رقص پا و چهارتا داج و جا خالی بدی تا تک تک یا 99% انمی های بازی رو راحت بزنی،

خلاصه به عنوان یک بازی به نظرم مجموع گیم پلی واقعا ضعیفه، اما در کل به عنوان یک بازی خب شاهکاره، و یکی از بهترین بازی های عمرم،
*بهترین ار پی جی تاریخ و بهترین فولان و پرفکشنیسم این شکلی رو ول کنید :D هیچ وقت این دسته بندی ها جز فان برام ارزش نداره، ولی در یک بحث جدی قطعا RPG های بهتری از ویچر پیدا میشه این فکته.
*همه با گوتی و متا از پارت 2 دفاع نکردند و نمیکنند، داده اشتباه به شما در یک بحث "حق" نمیده. هرچند باعث میشه کسی مستقیم جواب نده که دفعه بعد انگ بدتری نزنید.
*به نظرم درسته که هر فن بیسی درجه ای از تاکسیک بودن رو داره و این طبیعت فن بیس و کامیونیتی و کلا علاقه وافر یک گروه به یک چیز به حساب میاد، خیلی خوبه که بر اساس همین حقیقت یک بازی یا محتوا یا چیز خاص و طرفدارانش رو تبدیل به معیار و سوژه تاکسیک بودن نکنیم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or