Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
What's Ligma؟ :D
View attachment 1.mp4
:D :D
به نظرم هنوز از حیث سمی بودن پشت فن بیس پوکمون، سونیک و اسمش براس قرار میگیرن :D
تنها شانسی که این انجمن آورده اینه که گیرش به فن بیس این سه تا نخورده و تو همون چهارمیش زاییده :D
Undertale رو فراموش کردی ها :>

پ.ن: پوکمون که عموما خوبن، فقط بعد از ریلیز هر بازی چند هفته گریه میکنن تموم میشه :D

پیرو نظر شما باید بگم که Brutal legend به نظر من underrated ترین بازی تاریخ :D این که میبینم اسمی ازین بازی تو فروم و محافل نیست واقعا قلبم به درد میاره:D
من واقعا داشتم باهاش حال میکردم تا رسید به جایی که حالت Tower Defense/Base Building اینا گرفت، متاسفانه همون لحظه دراپش کردم :-"

ولی اگه ریمیکش کنن با کمال میل تمومش میکنم :>

UO:
شاید اینو قبلا گفته باشم یادم نمیاد، ولی بدترین Aspect ـه ویچر 3 کامبتشه :D

آخرین ویرایش:
این آنپاپیولار نیست
کلا مکانیزم روانی فن افراطی بودن به این شکله که این افراد همیشه میخوان خودشون رو اثبات کنند و اون بازی، انیمه، برند یا هر چی بخشی از خودشون شده مقدس شمرده میشه و اگر بهش ایراد گرفته بشه تمام وجودشون رو یک نا آرامی میگیره و باید با حمله به شخص تحریک کننده خودشون رو اثبات و ناآرامی رو برطرف کنند.

البته اون فرد تحریک کننده از همه اینها آگاهه و از تریگر کردن اینجور افراد لذت میبره.

اصلا اینکه بگیم فلان بازی بهترین بازی تاریخه حرف بی معناییه چون متر و معیار درستی نداره. بازی مثل هنر میمونه شما نمیتونی بگی کدوم نقاشی با عکس یا شعر بهترین تاریخه چون آدمهای مختلف برداشت متفاوتی دارند شما فقط میتونی در مورد تجربه خودت صحبت کنی.

مثلا به نظر من Red redemption بهترین بازی هست که کردم ولی شما بیا بگو آشغاله والا اگه به همایونیمان باشه.

کلا همه چیز حول محور TLOU P2 تاکسیکه بنظرم، مهم نیست نظرت در مورد بازی مثبت باشه یا منفی از همه جهات حمله میشه بهت، اینکه انحصاری هم هست باز بدتر میکنه این قضیه رو چون سریع برچسب فن بوی بودن میچسبونن بهت (از هر دو جهت)

من خودم از کساییم که بازی رو دوس دارم، با داستان و ... ـشم مشکلی نداشتم، زیر یکی از ویدئو ها یوتیوب بازی یک کامنت مثبت گذاشتم یکی بعد 9 ماه اومده ده صفحه ریپلای کرده که چرا ابی شخصیت مضخرفیه و ما نباید ازش خوشمون بیاد :| بابا اعصابت از دست بازی خورده برو سر نیل دراکمن خالی کن من چیکاره ام :)) کل کامنتای زیر ویدئو همین شکلی بود.
باز از اونطرف اینجا یکی میاد میگه با داستان بازی مشکل دارم یک جوری میپرن سرش و تخریب شخصیتیش میکنن انگار طرف نفهم ترین آدم رو زمینه که داستان بازی رو نگرفته، از همه بدتر مدیر انجمن هم میبینم جوین داده و رهبری علیه فتنه رو در دست گرفته :D یک چیزی هم که زیاد دیدم اینه میگن "بعد این همه سال هنوز اینقد هیت و نفرت نسبت به بازی ..." بابا به جان خودم همه دی وان بازی نکردن، بعد چند سال هم میشه رفت سراغش و در موردش نظر داد، شاید بدبخت تازه تموم کرده :D

در کل اگه این جو داغون در مورد همه بازیا میبود از گیمینگ خداحافظی میکردم یا هم مثل قدیم که به اینترنت دسترسی نداشتیم میرفتم دیسکشو میگرفتم و در خفا لذت میبردم از بازیا :D

آخرین ویرایش:
کامیونیتی هایی که بهشون میگن سمی اکثرا کامیونیتی هایی هستند که اجازه نمیدن هیترها سمی کنند جو رو بر علیه بازی مورد علاقشون. معمولا با دلیل و منطق سعی میکنن گفتگو کنند و هیچ اکت سمی بر علیه کامیونیتی های دیگه ندارن.
سمی یعنی کامیونیتی مثل کامیونیتی میکامی فن ها تو این فروم. عملا به جز میکامی به بقیه کامیونیتی ها سم پاشی میکنند.

شخصا به نظرم کسی فن هر چیزی باشه (نه اینکه از چیزی خوشش بیاد…، فن باشه) به شدت حالش خرابه :D حالا می خواد مایکروسافت باشه یا سونی یا یه بازی یا تیم فوتبال یا وان پیس (این وان پیس فنا که واقعا خدا زدتشون :-") یا هر چیز دیگه ای بدون استثنا :-" شخصا تمام چیز های مورد علاقه م رو 24 ـی به فحش بکشن اینجا یا هر جای دیگه به کیفمم نیست :D

فن بودن هیچ موردی ندارد،مشکل از آنجا آغاز می شود که سعی کنند آن را بر دیگری تحمیل کنند،اگر چیزی برای شما بهترین است پس بهترین است نیاز به تایید دیگران نیست.

حقیقتی که در در مورد بازیسنتر وجود دارد این است که سطح ظرفیت کاربرانش پایین است،این را دیگر همه می دانند،پس وقتی بحثی شروع می شود نمی توان به آن امید داشت که با پایانی خوش تمام شود،سطح مدیرت در بازیسنتر غیر حرفه ای است،به نظر می آید راه کاری نیست که به توجه شود.به تدریج این عملکرد به سقوطی تدریجی منتهی خواهد شد

Toy Story 4 نه تنها مزخرف ترین انیمیشن پیکسار اه بلکه از مزخرف ترین انیمیشن های تاریخ هست و خاک بر اون سر پیکسار کنن که تا خرخره داره این سری رو میلک می کنه و اوج فاجعه رو همین الان توی اسپن آف فاجعه Lightyear می تونید ببینید.

این که شما فکر می‌کنید فن بیس یا آنتی‌فن بیس تلوپ۲ سمی هستن، نشون میده شما نوبید. در واقع هر دو سمی هستن:>
اما اگر فکر می‌کنید فن بیس پوکمون و ... سمی‌ترین فن بیس‌ها هستن که یعنی خیلی نوبید:>

به لحاظ سمی بودن، هیچ چیزی نمی‌تونه با فن بیس جوجو قبل از معروف شدنش (در واقع قبل از انیمه شدن) رقابت کنه. معمولا هر فن بیسی با بزرگتر شدن سمی‌تر هم میشه
اما استثناً فن بیس جوجو با بزرگتر شدن از میزان سمی بودنش کاسته شده و عمدتاً دنبال چیزهای ابلهانه‌ای مثل Jojo Reference در قرص برافزایشی حوالی افق رویداد سیاه‌چاله‌ها و هر پدیده طبیعی و غیرطبیعی دیگه‌ای هستن.
قبل از اون شرایط شون طوری بود که کو کلاکس کلن‌ها پیش اون‌ها آدم‌های منطقی‌تری به نظر می‌رسیدن.

البته در نهایت فن‌بیس یه چیز سمیه. همین که شما احساس کنی در تایید و یا رد چیزی که هیچ تاثیری در زندگی هیچ کس نداره و یکی دیگه عرض خود می‌برد و زحمت شما می‌دارد باید نارنجک به خودتون ببندید
و برید زیر کامنت‌های یوتیوب/پست توییتر/تاپیک kinda amir akiba opinion center نشون میده یه چیزی اشکال داره.

پ.ن: حالا یکی یه اسکرین شات از یه پستی مال n سال پیش می‌ذاره که من دو سری نارنجک به خودم بستم و دارم میرم بخوابم زیر یه تاپیکی:-<

آخرین ویرایش:
شخصا به نظرم کسی فن هر چیزی باشه (نه اینکه از چیزی خوشش بیاد…، فن باشه) به شدت حالش خرابه :D حالا می خواد مایکروسافت باشه یا سونی یا یه بازی یا تیم فوتبال یا وان پیس (این وان پیس فنا که واقعا خدا زدتشون :-") یا هر چیز دیگه ای بدون استثنا :-" شخصا تمام چیز های مورد علاقه م رو 24 ـی به فحش بکشن اینجا یا هر جای دیگه به کیفمم نیست :D
نمیشه هم فن باشی هم هر کی هر چی دلش خواست راجع به چیزی که فنش هستی بگه و به کیفتم نباشه ؟ :D

Toy Story 4 نه تنها مزخرف ترین انیمیشن پیکسار اه بلکه از مزخرف ترین انیمیشن های تاریخ هست و خاک بر اون سر پیکسار کنن که تا خرخره داره این سری رو میلک می کنه و اوج فاجعه رو همین الان توی اسپن آف فاجعه Lightyear می تونید ببینید.
حالا نه به این شدت ولی میفهمم من که قبلیا رو ده ها بار دیدم و میبینم اینو شاید 2 بار دیده باشم، اسپین اف ها هم مهم نیستند به نظرم.
Forky ولی خوب بود...

آخرین ویرایش:
فن بودن رو درک میکنم. ولی انتی فن بودن و یا با اصطلاح هیتر بودن رو نه.
طرف مثلا با یه فیلم و یا یه بازی ساعت ها سرش گرم شده و لحظات و خاطرات خوبی ازش داره. خوب مسلم هست که از اون مدیا و یا هرچی خوشش بیاد و طرفداری کنه.
حالا داستان انتی فن و هیتر چیه؟
یه عده از چیزی لذت بردن و این شخص نمیتونه تحمل کنه؟
از لذت بردن دیگران رنج میبره و یا از اینکه خودش نتونسته لذت کافی رو ببره؟
سادیسیم؟.........
کلا در زمینه های مثل فیلم و بازی و یا مدلا مدیا این قابل درک نیست.
حالا تو جاهای دیگه مثلا فوتبال میشه براش توجیح آورد که از فلان تیم که باعث باخت و یا مثلا حذف تیم مورد علاقه شخص میشه خوشش نیاد و....... که هر چند من کلا فوتبالی نیستم و همین رو هم کار بیهوده میدونم.
این ناراحتی های شدیدی رو که در بعضیا میکنم فقط زمانی توجیح منطقی داره که شخص ذی‌نفع باشه. حالا چه شرطی بسته باشه و یا هرچی که واقعا یه چیز مادی و یا پولی رو از دست بده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or