Uncharted The Nathan Drake Collection رسما تایید شد

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
مدتهاست که شایعاتی در مورد عرضه سری Uncharted برای PS4 یه گوش میرسد . سرانجام یکی از کاربران NeoGaf یک بنر در ورژن موبایل PS Store امریکا مشاهده کرده که Uncharted The Nathan Drake Collection را تایید میکند .
این کالکشن شامل سه شماره اصلی Uncharted است که برای PS3 منتشر شده .
Sony هنوز پاسخی نداده ولی Nail Druckmann کارگردان و نویسنده ND در توییتر خودش اعلام کرده که این خبر چند ساعت زودتر از زمان تعیین شده منتشر شده و در واقع خبر رو تایید کرده .

منبع

143340355039.jpg

Well... that hit a few hours too early. See you in the AM. G'night y'all
Neil Druckmann (@Neil_Druckmann) June 4, 2015

آخرین ویرایش:
اصلا اصل قضیه برا یه همچین افرادیه :دی
تو این تاپیک و تاپیک E3 خیلی از بچه ها بودن که گفتن یا نسل قبل PS3 نداشتن کلا آنچارتد نزدن و الآن که اومدن سمت PS میتونن بازیش کنن یا خیلی دیگه از بچه ها که حالا به هر دلیلی یکی از 3 تا شماره رو بازی نکردن :دی
یه سری هم هستن که حالا مثل من هر 3 شماره رو حداقل 2 بار بازی کردن ولی باز هم دوست دارن نسخه ی بهبود یافته اش رو بازی کنن.
این که کلا هرکی عاشق و دلسوخته Uncharted هست رو شامل میشه :-/:d

این که کلا هرکی عاشق و دلسوخته Uncharted هست رو شامل میشه :-/:d
کم و بیش :دی
ولی خب از اونطرف هم یکی هست میبینه نسل قبل بازی ها رو جویده ، یا یکی میبینه به نظرش تفاوت خاصی نکرده ، یکی هم میبینه قیمتش زیاده و از این حرف ها خب نمیگیره !!

مهم اینه که آدم تکلیفش با خودش مشخص باشه :دی

خب دوستانی که نگران قیمت بودن :-"

قیمت بازی 59.99 دلار امریکا :d

پ.ن : دیدم انگار کسی قیمت رو نذاشته گفتم بذارم. اگر تکراری هست ببخشید :d

خیلی خوبه ولی نمیدونم نظر بازی ساز ها در مورد بازی های جدید چیه.. :| هر کی از راه میرسه یه remaster میزنه، البته منظورم بازی های nd، rockstar نیس کلا میگم.. امیدوارم e3 خبرای خوبی باشه..

یادش بخیر اولین باری که به مرحله‌ی صحرای یمن رسیدم توی U3 میخواستم از فرت هیجان داد بزنم،ولی متاسفانه نصف شب بود و اگه میزدم کشته میشدم :d

فقط همین یه مرحله به تمام 2 نسخه قبلی می ارزید اون موقع برای من................

خود منم با عرضه ریمسترها تا این حد موافق نیستم،اما بازیهای AAA مثل سری آنچارتد،TLOU و یا حتی GOW3 رو باید ریمستر میکردن...............
بقیه بازیهای کم ارزشتر هم که ریمستر شدن حتما به زعم شرکت سازنده مخاطب داشتن برای نسل جدید که ریمستر شدن،گیمر آزاده خودش انتخاب کنه چه بازی رو بخره یا چی رو نخره.............

الان هم هنوز اوایل نسل هست،حداقل 5 سال دیگه مونده از نسل هشت،و تازه همه دارن راه میفتن،چه فرست پارتی ها چه بقیه سازنده ها...............
کاری جز صبر از دست کسی برنمیاد..............
:(:(

پ.ن:همه چیش خوبه به جز تاریخ عرضش............
کاشکی زودتر بود،دلم واسه نیت تنگ شده :d

خبر عالی بود واقعا خوشحال شدم:دی
من این سه گانه رو دو سال پیش بازی کردم واقعا لذت بردم گرافیک U2 رو هنوزم باورم نمیشه با اینکه خیلی دیر بازی کردم بازم فکم اومده بود پایین :دی گیم پلی و داستانم که دیگه شاهکاره.
کالکشن عالیه کاورشم خیلی قشنگه , بهترین موقعم میاد با خریدنش از شر این بازیای سالیانه راحت میشیم :دی

کاش اون بخش زامبی شماره اول بازی رو کلا حذف کنن!!!

چرا؟!
آنچنان بد هم نبود که،درست به تم بازی نمیخورد اما خوش ساخت بود نسبت به بازیهای زمان خودش توی اون قسمت،از لحاظ داستانی هم فوق العاده بود و اون قسمت کاملا همخونی داشت با سرنوشت مسافران کشتی.............
بعضی جاهاش هم واقعا ترس رو القا میکرد.

همین دیگه به تمش نمی خورد! وسط اکشن ادونچر یهو ترسناک میشد!! برا منی که اهل ترسناک نیستم یه وصله ناجور بود تو بازی!!!

چقدر خوبه :دی
11ccdc7873d338fd321db4e3234385e3.jpg
كاورش عالي واقعا
كلا عادت ناتي داگ كه كاور ريمستر هاي بازي هاش از كاور خود بازي شيك تر
tlou remaster كاورش خيلي شيك تر از tlou بود
اينم كاورش خيلي شيك تر از u4 يا u3 و يا u2 و u1 هست
ريمستر تلو خيلي عالي بود با توجه به شصت فريم شدن واقعا يه تجريه جديد از بازي ارائه ميداد اين انچارتد هم فكر كنم همونطور بشه در اين حال دوبرابر شدن رزولوشن هم خيلي خوب چون افزايش رزولوشن علاوه بر اين كه وضوح تصوير رو بالا مي بره باعث بهبود aaهم ميشه
واقعا كالكشن با ارزشي هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or