Uncharted The Nathan Drake Collection رسما تایید شد

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
مدتهاست که شایعاتی در مورد عرضه سری Uncharted برای PS4 یه گوش میرسد . سرانجام یکی از کاربران NeoGaf یک بنر در ورژن موبایل PS Store امریکا مشاهده کرده که Uncharted The Nathan Drake Collection را تایید میکند .
این کالکشن شامل سه شماره اصلی Uncharted است که برای PS3 منتشر شده .
Sony هنوز پاسخی نداده ولی Nail Druckmann کارگردان و نویسنده ND در توییتر خودش اعلام کرده که این خبر چند ساعت زودتر از زمان تعیین شده منتشر شده و در واقع خبر رو تایید کرده .

منبع

143340355039.jpg

Well... that hit a few hours too early. See you in the AM. G'night y'all
Neil Druckmann (@Neil_Druckmann) June 4, 2015

آخرین ویرایش:
واقعا دوست نداری نخر، نمیدونم به چه زبونی باید گفته شه... میشه از ماحصل کار انتقاد کرد (که مثلا فلان بازی ریمسترش خوب در نیومده، یا گرونه، یا هر چی) ولی اینکه کلا با وجود همچین پدیده ای مخالفت بشه مشکلو باس ریشه یابی کرد.
من شدیدا چشم انتظار ریمسترهای لیست زیرم:
دیزانرد
دازکس
بایوشاک کالکشن
کالکشن LoS کسلوانیا
فعلا همینا بیاد خریداری، بازی و لذت برده میشه.
جوک نگو کیوان:dمسخره ترین حرف ممکن همین ""دوست نداری نخر"" هست.

این حرکتی که جدیدا مُد شده اسمش هست ""استفاده حداکثری از یک محصول برای سود بیشتر"".اینکار مثل همون حرکت سایپا هست که پراید رو به 600 روش مختلف و با 600 تا اسم مختلف میکنه تو پاچه ملت.آخرشم میگن نمیخوای نخر!!!اینکار در نهایت مساوی با نابودی اون صنعت هست.(حالا بازی،فیلم،موسیقی،یا هرچیزی).دائم دارید میگید که این کالکشن برای کسانی هست که الان دیگه پی اس 3 ندارن و نمیتونن شماره های قبل رو بازی کنن.اما توی همین نسل قبل هم باز اومدن آنچارتد 1 و 2 رو چپوندن تو یک پک و دادن بیرون.خب اونجا که دیگه گیمرها پی اس 3 داشتن و هرکی دلش میخواست میتونست بره نسخه های قبل رو بخره.خب جواب منو بده و بگو اون حرکت برای چی بود؟عرضه تنهایی GOWIII دیگه چه صیغه ایی هست؟

من خودمو قاطی بحث نمیکنم :d اما این خیلی بی انصافیه جواب هر انتقادی رو با "دوست نداری نخر" "کسی مجبورت نکرده بخری" و ... داد :|
چیزی که الان توی این نسل معلومه اینه که طبیعتا توی نسل قبل بازی خوب خیلی زیاد داشتیم و الان بخاطر نبود backward compatibility این ریمستر ها یکم بیش از حد زیاد شدن :| حالا اشکال نداره عناوین سیستم-سلر و به قولی iconic :d هر شرکت یا حتی نسلی بصورت کالکشن منتشر بشه ولی برای بقیه بازی ها خیلی خیلی داره زیاده روی میشه :| چون اکثر این ریمسترها هم فقط همون افزایش رزولوشن و تکسچر های نسبتا بهتر رو دارن و یه سری هاشون هم بازی رو با قیمت های تخیلی منتشر میکنن :| (به نظر خودم همون کاری که کپکام میکنه خوبه،ریمیک ها و ریمستر هاشو + کلی کانتنت جدید با قیمت 20-25$ میده بیرون که واقعا مناسب هست،40-50$ واقعا قیمت بالایی هست برای یه ریمستر که زمان خیلی زیادی هم نگذشته از انتشارش)

یه عده انگار اولین بارِ با پروسه تعویض نسل آشنا شدن :دی
هــــِی گیر میدن که چرا ریمستر میدین؟ برید بازی جدید بسازید و ... !
تمام این ریمسترها رو میدن دست استودیوهایی که کارشون پورت کردن بازیها از سخت افزاری به سخت افزار دیگه هست و تیمای اصلی خودشون مشغول ساخت بازیهای جدید هستن. وقتی که نسل عوض میشه و سخت افزار جدید وارد بازار میشه، هزینه ساخت بازیها یه جهش زیادی میکنه، آشنایی با سخت افزار جدید و تغییرات توی انجین ها هم هست که باعث میشه ساخت بازیهای جدید بر اساس سخت افزار جدید کمی طول بکشه. حالا این وسط برای خالی نبودنِ عریضه میان چند تا بازی خوب نسل قبل رو ریمستر میکنن تا این فضای خالی بدونِ بازی پُر بشه و اون کسانی هم که نتونستن نسل قبل بازیا رو تجربه کنن بتونن با یه قیمت مناسب تجربه بازیهایِ تاپ نسل قبل رو داشته باشن.
هیچ اجباری هم برای خریدشون نیست، اگه فکر میکنید دزدیه، نخرید.

حالا که تقریباً داریم به دو سالگی نسل جدید نزدیک میشیم، میبینید که بازیهای نسل جدید دارن سرازیر میشن. بلادبورن، هیلــو 5، FO4، ویچر 3، دارک سولز 3 (که لیک شد خبرش)، آنچارتد 4 و ... . شما یه مقدار دندون رو جیگر بزارید تا سازنده ها انجینشون و باقی چیزا رو با سخت افزار جدید تطبیق بدن، اون موقع چنان بازی جدید سرازیر بشه که وقت سر خاروندن نداشته باشید.

این نمی خوای نخر کاملاً درست نیست ولی توی یه سری شرایط برقراره :دی یه زمان هست هیلو 5 ـیی تو راهه یا آنچارتد 4 ـیی داره میاد و از طرفی فلان درصد یهو از فلان پلتفرم اومدن مثلاً روی PS4 و ... حالا سازنده در کنار کاری که داره میکنه یه همچین کالکشنی هم میزنه که خیلی هم به جا و درسته :دی ولی یه وقتی داریم طرف هیچ سکوئلی از اون عنوان در دست ساخت نداره و مثلاً میاد Sleeping dogs Remaster عرضه میکنه :دی خب این حرکت جدا از بی معنی و بی خود بودنش ، هیچ جای دفاعی هم نداره :دی بعد گفتن نمی خوای نخر برای این حرکت ضایعس ، چون طرف وقت و انرژی رو گذاشته روی یه چیز بیخود که مال نسل قبل بوده و رسماً هنوز کاری واسه این نسل نکرده :دی
این قضیه ی ریمستر ها به قدری پیچیده شده که واقعاً نمیشه همه ـشونو با یه سنگ سنجید :دی

این دوتا پاسخ به نظرم منطقی ترین و اصولی ترین پاسخی بود که میشد به این دوستان مخالف داد. دوستانی که مخالفند حداقل این دوتا کامنت رو بخونند و بدون جبهه گیری الکی و لج و لج بازی کمی بهش فکر کنند و بعد نظر بدن

برادر من حالا اگه Bluepoint Games نیاد این کالکشن رو بسازه، مگه قراره بازی دیگه ای بسازه؟
در ضمن من نمیخوام بحث VS راه بندازم ولی چون حرفش رو پیش کشیدی میگم ...
مایکرو فنها که تو این شیش ماه یه دونه انحصاری AAA نداشتند اعتراض نکردند؟ الآن گناه سونی اینه که AAA هاش رو اول سال عرضه کرده؟

عزیز من شما منظور رو من درست متوجه نشدی من دارم درباره دوست نداری نخر میگم فرقی نمیکنه سونی باشه یا مایکرو این حرف وقتی درست هست که بازی های جدید و با کیفیت باشه ایناها هم چاشنی کار باشه نه اینکه بخوان اصل قضیه رو بخوان با ریمستر حل کنن.

من نمیخوام خودمو قاطی بحث کنم (2) :whistling: مرگ بر سونی جهانخوار :d آقا نخرید لطفا ، برادر من با شمام نخر ، بزار ورشکست کنه تا ندن این ریمسترها رو ، چرا از کمپانی سایپا پراید میخری که حالا صد مدل ریمستر بیاد ؟ چرا منو حرص میدید از عالمو آدم بی ربط شکایت کنم ؟ اگه صدام به کارخونه سایپا نمیرسه :d ، اگه صدام به دو تا خونه اونورتر هم نمیرسه !! بزار دور همی صدامونو به اونور دنیا برسونیم که سیستم غلطشونو درست کنن :d .. چه وعضشه

تنها ايرادش اينكه واسه ريمستر كردن اينا يكم زوده. مثلا Ocrina of time بعد سه نسل و wind waker بعد از دو نسل ريمستر/ريميك شدن.
هر پكيجي هم كه بنظرتون ارزشمند اومد اول با the orange box مقايسه ش كنيد :d

من نمیگم remaster نباید باشه.. مخصوصا این سری که لازم بود...
ولی این استدلال شما که دوست نداری نخر مثل همین سیاست اینترنت و خیلی چیزای ماست که میگن دوست نداری نخر . ..

این حرکتی که جدیدا مُد شده اسمش هست ""استفاده حداکثری از یک محصول برای سود بیشتر"".اینکار مثل همون حرکت سایپا هست که پراید رو به 600 روش مختلف و با 600 تا اسم مختلف میکنه تو پاچه ملت.آخرشم میگن نمیخوای نخر!!!اینکار در نهایت مساوی با نابودی اون صنعت هست.(حالا بازی،فیلم،موسیقی،یا هرچیزی).دائم دارید میگید که این کالکشن برای کسانی هست که الان دیگه پی اس 3 ندارن و نمیتونن شماره های قبل رو بازی کنن.اما توی همین نسل قبل هم باز اومدن آنچارتد 1 و 2 رو چپوندن تو یک پک و دادن بیرون.خب اونجا که دیگه گیمرها پی اس 3 داشتن و هرکی دلش میخواست میتونست بره نسخه های قبل رو بخره.خب جواب منو بده و بگو اون حرکت برای چی بود؟عرضه تنهایی GOWIII دیگه چه صیغه ایی هست؟
دوست خوبم معنی کلمه چپوندن که شما اینقدر ازش استفاده میکنی رو بهتره بری ببینی چیه بعد اینقدر ازش استفاده کنی!
وقتی شما برای خرید"حق انتخاب" داری و "اجباری" پشتش نیست دیگه جبهه گرفتن جلوی محصول عرضه شده معنی نداره بنظرم.
اگرم بحث هزینه باشه که خب فکر نکنم هزینه این ریمسترها بزنه بودجه تیم رو واسه پروژه اصلی بترکونه.
احساسم اینه که شما توقع داشتی هر دو ماه یه +AAA انحصاری بیاد و بازی کنی که خب برداشت اشتباهی از نسل جدید پیش خودت ساختی.
الان کلی بازی + بازی های ایندی با کیفیت تو بازار هست که ادم با کمبود بازی مواجه نیست اینطوری که شما دارید داد و بیداد میکنید در حده نابودی صنعت و نبود بازی روی این نسل!

دوستان یک نکته رو در نظر نمیگیرن این ریمستر ها فقط تجربه یه عنوان نسل قبل که تجربش کردن و الان واسشون تکراری شده نیست
به عنوان مثال ریمستر تلو با توجه به 60 فریم شدنش واقعا یه تجربه جدید و تازه در اختیار گیمر ها یی که نسل قبل هم تلو رو بار ها بازی کردن قرار گذاشت
تو همین سایت تقریبا تمام کسایی که رفتن پول دادن و tlou remaster رو خریدن به شدت راضی بودن و تازه فواید 60 فریم رو حس کردن و متوجه شدن
به اضافه 1080p شدن بازی + photo mode هم برای خودش جذابیت داره
در ثانی به نظرم عناوینی که نسل قبل خیلی عالی عمل کرن و پر مخاطب بودن حق این رو دارن که ریمستر بشن چون خیلی خواهان دارن و نمیشه به خاطر یه عده قلیلی که به هر دلیل مخالفن تقاضای اکثریت رو نادیده گرفت

الان از خوشحالی دارم بال در میارم :bighug: به خصوص اینکه شاهکار انچارتد 2 رو زیاد نتونستم بازی کنم :bighug:

این نسل ریمستر و باقی چرندیات هم خیلی خز شده 8-| دوست ندارید به جاش کلی بازی خوب اومده کلی بازی دیگه هم در راهه میتونید اونارو بخرید! به زور مجبورتون نکردن که !

من نمیخوام خودمو قاطی بحث کنم (2) :whistling: مرگ بر سونی جهانخوار :d آقا نخرید لطفا ، برادر من با شمام نخر ، بزار ورشکست کنه تا ندن این ریمسترها رو ، چرا از کمپانی سایپا پراید میخری که حالا صد مدل ریمستر بیاد ؟ چرا منو حرص میدید از عالمو آدم بی ربط شکایت کنم ؟ اگه صدام به کارخونه سایپا نمیرسه :d ، اگه صدام به دو تا خونه اونورتر هم نمیرسه !! بزار دور همی صدامونو به اونور دنیا برسونیم که سیستم غلطشونو درست کنن :d .. چه وعضشه
بسه، فشار خونم رفت بالا.

به نظر خودت یکم زیادی اغراق نمیکنی ؟:دی

الان میخای بگی خاصی؟ فرق داری؟
تا 2016 صبر کن و فقط هم U4 بازی کن
مدیونی بخای یه گوشه چشمی به کالکشن داشته باشی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or