Uncharted The Nathan Drake Collection رسما تایید شد

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
مدتهاست که شایعاتی در مورد عرضه سری Uncharted برای PS4 یه گوش میرسد . سرانجام یکی از کاربران NeoGaf یک بنر در ورژن موبایل PS Store امریکا مشاهده کرده که Uncharted The Nathan Drake Collection را تایید میکند .
این کالکشن شامل سه شماره اصلی Uncharted است که برای PS3 منتشر شده .
Sony هنوز پاسخی نداده ولی Nail Druckmann کارگردان و نویسنده ND در توییتر خودش اعلام کرده که این خبر چند ساعت زودتر از زمان تعیین شده منتشر شده و در واقع خبر رو تایید کرده .

منبع

143340355039.jpg

Well... that hit a few hours too early. See you in the AM. G'night y'all
Neil Druckmann (@Neil_Druckmann) June 4, 2015

آخرین ویرایش:
اعتراض من بخاطر همگانی شدن یک حرکت بسیار خز و "دزدگونه" هست که عین بختک افتاده به جون این نسل.فرض میگیریم که این عزیزان میخواستن یه پیش درآمد برای آنچارتد 4 داشته باشن تا کسانی که شماره های قبلی رو بازی نکردن،بتونن اینکارو بکنن.اما مشکل اینه که در همین نسل قبل هم این اتفاق افتاد و آنچارتد 1 و 2 رو چپوندن تو یک پک و برای پی اس 3 دادن بیرون.دیگه نسل قبل که ملت پی اس 3 داشتن و هرکی دلش میخواست میتونست بره شماره های قبل رو بخره.خب دیگه اون حرکت چی بود؟

اینکه برداری فقط GOW III رو دوباره بچپونی تو پاچه مشتری چه معنی داره؟اینکه Last of us با وقاحت تمام،تحت عنوان Remaster بدی بیرون چه معنی میده؟همین کارو سایر استدیوها و ناشرها هم یاد گرفتن و دارن انجام میدن.

NaViiDii@

نوید من یه رفیق دارم سر TLOU R برگشت گفت "این چه وضعیه ؟! بازی ریمستر میکنن ، مگه پولم علف خرسه که بدم دوباره بازی تکراری بگیرم" لحنش هم حالت عصبانی طلبکارانه بود

یه لحظه جدی جدی فکر کردم سونی یکی رو فرستاده دم در خونشون چاقو گذاشته زیر گلوش که باید بازی رو بخری :d

همین سوال تو رو پرسیدم گفت تو درک نمیکنی !!! حالا من چی رو درک نمیکنم رو دیگه نپرسیدم :d

یه خبر خوب!
همین چند دیقه پیش خبر رسید سونی بخاطر این دزدی آشکار تو روز روشن تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و بزودی محاکمه میشه. کسایی هم که بازی رو از آمازون پیش خرید کردن دستگیر شدن و الان زندانن. گفته شده اگه اولین بارشونه بدون اجازه کالکشن میخرن با قید تعهد و تسلیم سند ملک شخصی آزادی مشروط میگیرن اما اگه قبلا هم کالکشن های دیگه مثل TLoU رو گرفته باشن و به نوعی بار اولشون نباشه اعدام میشن.

یه خبر خوب! گفته شده اگه اولین بارشونه بدون اجازه کالکشن میخرن با قید تعهد و تسلیم سند ملک شخصی آزادی مشروط میگیرن اما اگه قبلا هم کالکشن های دیگه مثل TLoU رو گرفته باشن و به نوعی بار اولشون نباشه اعدام میشن.

پس وضع من بحرانیه .

اعتراض من بخاطر همگانی شدن یک حرکت بسیار خز و "دزدگونه" هست که عین بختک افتاده به جون این نسل.فرض میگیریم که این عزیزان میخواستن یه پیش درآمد برای آنچارتد 4 داشته باشن تا کسانی که شماره های قبلی رو بازی نکردن،بتونن اینکارو بکنن.اما مشکل اینه که در همین نسل قبل هم این اتفاق افتاد و آنچارتد 1 و 2 رو چپوندن تو یک پک و برای پی اس 3 دادن بیرون.دیگه نسل قبل که ملت پی اس 3 داشتن و هرکی دلش میخواست میتونست بره شماره های قبل رو بخره.خب دیگه اون حرکت چی بود؟

اینکه برداری فقط GOW III رو دوباره بچپونی تو پاچه مشتری چه معنی داره؟اینکه Last of us با وقاحت تمام،تحت عنوان Remaster بدی بیرون چه معنی میده؟همین کارو سایر استدیوها و ناشرها هم یاد گرفتن و دارن انجام میدن.

دوست عزیز نخر خوب شما،چرا خودتو اذیت میکنی؟! :|
اینجوری باعث نابودی اون شرکت استعمارگری میشی که میخواد بازیهای نخ نما و از مد افتاده رو با اسامی مضحکی مثل کالشکن و ریمستر به شما بخورونه،نخر برادر،ننخر هموطن..............
:|

پ.ن : :d

هر کالکشنی و ریمستری ارزش خرید نداره
ولی کالکشنای چون آنچارتد / هیلو / گیرز / کیلزون و یه چندتای دیگه واجبه خصوصآ واسه کسای که نسل قبل اونارو تجربه نکردن که ماکرو فن که سونی فن همین طور یه سری عناوین هم باید ریمستر شن چون واقعآ جایگاشون با کفیت نسل پیش یکی نیست نمونش GTA
پس بی زحمت اینقدر دعوا نکنید قبول دارم بعضی ریمسترا الکیه ولی نه هر ریمستری

یادش بخیر اولین باری که به مرحله‌ی صحرای یمن رسیدم توی U3 میخواستم از فرت هیجان داد بزنم،ولی متاسفانه نصف شب بود و اگه میزدم کشته میشدم :d

فقط همین یه مرحله به تمام 2 نسخه قبلی می ارزید اون موقع برای من................

خود منم با عرضه ریمسترها تا این حد موافق نیستم،اما بازیهای AAA مثل سری آنچارتد،TLOU و یا حتی GOW3 رو باید ریمستر میکردن...............
بقیه بازیهای کم ارزشتر هم که ریمستر شدن حتما به زعم شرکت سازنده مخاطب داشتن برای نسل جدید که ریمستر شدن،گیمر آزاده خودش انتخاب کنه چه بازی رو بخره یا چی رو نخره.............

الان هم هنوز اوایل نسل هست،حداقل 5 سال دیگه مونده از نسل هشت،و تازه همه دارن راه میفتن،چه فرست پارتی ها چه بقیه سازنده ها...............
کاری جز صبر از دست کسی برنمیاد..............
:(:(

پ.ن:همه چیش خوبه به جز تاریخ عرضش............
کاشکی زودتر بود،دلم واسه نیت تنگ شده :d

داداش مطمئنی اون صحرای یمن بود؟
فکر کنم ربع الخالی عربستان بود ها

چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی ؟؟؟؟؟:d

چی بهتر ازین که سونی داره تمام عناوین خودشو از POWER PC به X86 تبدیل میکنه

حالا خدارو چه دیدی زدو کنسولها تا چند سال دیگه هک شدن

بعد این احتمال وجود داره عناوین X86 (با توجه به معماری بسیار نزدیک کنسول به PC و احتمال وجود امولاتور ) روی PC اجرا کرد >:):d
البته یه حدسه حتی اگه 0.001 % احتمال داشته باشه ولی خوب قانون احتمالاتو باید در نظر گرفت :d کاره دیگه یهو دیدی شد

POWER PC غیر ممکن بود
ولی X86 غیر ممکن نیست

مثل ما بشین یه گوشه اینجور خبرارو بخون بی اهمیت از کنارش رد شو

GT Remaster بدن دیگه کلکسیون کامل میشه:d

آخرین ویرایش:
من کاری به بقیه کالکشن ها و ریمستر ها ندارم ولی uncharted واقعا ریمسترش نیاز بود.مطمئنم استقبال خوبی هم ازش میشه
هرکی هم دوست نداره میتونه نخره فکر کنم داریم تو یه کشور ازاد(:d) زندگی میکنیم و هر کسی حق انتخاب داره:d
دوست نداری=پول نده نخر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or