Uncharted The Nathan Drake Collection رسما تایید شد

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
مدتهاست که شایعاتی در مورد عرضه سری Uncharted برای PS4 یه گوش میرسد . سرانجام یکی از کاربران NeoGaf یک بنر در ورژن موبایل PS Store امریکا مشاهده کرده که Uncharted The Nathan Drake Collection را تایید میکند .
این کالکشن شامل سه شماره اصلی Uncharted است که برای PS3 منتشر شده .
Sony هنوز پاسخی نداده ولی Nail Druckmann کارگردان و نویسنده ND در توییتر خودش اعلام کرده که این خبر چند ساعت زودتر از زمان تعیین شده منتشر شده و در واقع خبر رو تایید کرده .

منبع

143340355039.jpg

Well... that hit a few hours too early. See you in the AM. G'night y'all
Neil Druckmann (@Neil_Druckmann) June 4, 2015

آخرین ویرایش:
خوب مولتی رو حذف کردن که همون 1 دیسک بشه.البته بازم یه کارای فشرده سازی انجام دادن فکر کنم:-?
البته دیگه فکر نکنم کسی بخواد این عناوین رو مولتی بازی کنه ولی منتظر انتقادهایی از قبیل دزدی.فریب افکار عمومی.کلاه برداری.فقط به فکر پول بودن و ..... باشید:d

چه ربطی داشت نوید؟8-|من میگم این نسل کلا شده کالکشن و ریمستر.اونم در پایین ترین سطح ممکن.حکایت اون last of us هست که مثلا جون عمشون ریمستر شده بود.

اگه منظورت فقط به سوني هستش ، براي ديدن باري هاي فرست پارتي سوني بايد صبر داشته باشي چون عملا فرست پارتي هاي سوني چيزي بيرون ندادن و قطعا اين بي خبري و سكوت دليل بر بيكار بودن اونا نيست
سوني آهسته و پيوسته داره كارشو ميكنه ميره جلو ، يه نيگا به نسل قبل بندازي متوجه ميشي كه شير فلكه انحصاري هاي FIRST PARTY باز شه تا آخر نسل ادامه داره :d

چرا حالا تابستون بازی رو نمیدن؟؟!! الان من که مولتی شو رو ps3 بازی نکردم تکلیف چیه؟ :|
امیدوارم حداقل رو گرافیک اش خصوصا نسخه اول کار بشه!

همه دارن راجع به قیمت و حجم بازی و تعداد دیسکا و مولتی نداره فکر میکنن اما من . . . .

من به فکر اینم که مرحله صحرا شماره 3 با Photomode چه شود :((

همه دارن راجع به قیمت و حجم بازی و تعداد دیسکا و مولتی نداره فکر میکنن اما من . . . .

من به فکر اینم که مرحله صحرا شماره 3 با Photomode چه شود :((

این مرحله واقعا شاهکار بود. برنامه نویسها چالشهایی توی این مرحله داشتن که گفتنش هم لرزه به اندام آدم میاندازه چه برسه بخوای براش کد بنویسی. این مرحله و لوکشین های این چنینی در بازیهای ناتی فقط یه چیزی رو نشون میده و اونم اینه که بقیه حالا حالاها باید کد بنویسند تا به ناتی داگی کمی نزدیک بشن >:)

پ.ن : فکر کنم فوتو مد هم از بیان جزئیات این مرحله ناتوان باشه :d

خب توی playstation blog تایید کردن مولتی نداره.گفتن چون کد بتای uncharted4 هست پس شما مولتی رو میگیرین.به نظر میرسه بتاش باید به نسبت وسیع باشه:d

بهترین خبر برا من تو این روز ها هست که امتحان دارم شبیه این بود ک20 واحد قبول شدم

دوستان عزیز اون نوشته که رو باکس بازی هست معنی این رو نمیده که بازی مولتیلیر نداره اگه منظورشون این بود تو بلاگ مینوشتن
خوب انگار تایید شد که مولتی نداره

برای کسانی که بازی نکردن ، نعمت بزرگیه
اصلا اصل قضیه برا یه همچین افرادیه :دی
تو این تاپیک و تاپیک E3 خیلی از بچه ها بودن که گفتن یا نسل قبل PS3 نداشتن کلا آنچارتد نزدن و الآن که اومدن سمت PS میتونن بازیش کنن یا خیلی دیگه از بچه ها که حالا به هر دلیلی یکی از 3 تا شماره رو بازی نکردن :دی
یه سری هم هستن که حالا مثل من هر 3 شماره رو حداقل 2 بار بازی کردن ولی باز هم دوست دارن نسخه ی بهبود یافته اش رو بازی کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or