Uncharted The Nathan Drake Collection رسما تایید شد

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
مدتهاست که شایعاتی در مورد عرضه سری Uncharted برای PS4 یه گوش میرسد . سرانجام یکی از کاربران NeoGaf یک بنر در ورژن موبایل PS Store امریکا مشاهده کرده که Uncharted The Nathan Drake Collection را تایید میکند .
این کالکشن شامل سه شماره اصلی Uncharted است که برای PS3 منتشر شده .
Sony هنوز پاسخی نداده ولی Nail Druckmann کارگردان و نویسنده ND در توییتر خودش اعلام کرده که این خبر چند ساعت زودتر از زمان تعیین شده منتشر شده و در واقع خبر رو تایید کرده .

منبع

143340355039.jpg

Well... that hit a few hours too early. See you in the AM. G'night y'all
Neil Druckmann (@Neil_Druckmann) June 4, 2015

آخرین ویرایش:
خیلی خوشحال شدم با این خبر خیلی دلم میخواست یه بار دیگه هر سه تا رو بازی کنم تا قبل از 4 الان که با PS4 میشه با گرافیک بهتر عالی شد

با توجه به نداشتن مولتی پلیر، منطقی ترین قیمت براش 40 دلاره.
البته من دوست داشتم مولتی پلیر داشته باشه، به سه دلیل:
1. با اینکه کمپین هر سه نسخه رو تموم کردم، ولی مولتی هیچکدوم رو بازی نکردم :(
2. اینجا 60 دلار و 40 دلار برای کسی که میخواد فیزیکی بخره فرقی نداره :|
3. احتمالا سونی همون قیمت 60 دلار رو برای این کالکشن در نظر میگیره /:)

پ.ن: یه حسی بهم میگه تو E3 سونی میگه که این کالکشن مولتی پلیر هم خواهد داشت :x:bighug:

آخرین ویرایش:
که چی مثلا؟خیلی کار خفنی هست؟کل این نسل یا شده Remaster یا کالکشن.اون از GOW3،اونم از Last of us با اون مثلا ریمستر شدنش.اینم از این.

که چی مثلا؟خیلی کار خفنی هست؟کل این نسل یا شده Remaster یا کالکشن.اون از GOW3،اونم از Last of us با اون مثلا ریمستر شدنش.اینم از این.

خب الان چي كار كنيم ؟ تظاهرات ؟ جمع آوري امضا جهت كنسل شدن كالكشن ؟ به آتش كشيدن پرچم سوني و ناتي داگ ؟
كي شمارو تهديد كرده كه بخري اينو ؟ بگو حسابشو برسيم

خب الان چي كار كنيم ؟ تظاهرات ؟ جمع آوري امضا جهت كنسل شدن كالكشن ؟ به آتش كشيدن پرچم سوني و ناتي داگ ؟
كي شمارو تهديد كرده كه بخري اينو ؟ بگو حسابشو برسيم
چه ربطی داشت نوید؟8-|من میگم این نسل کلا شده کالکشن و ریمستر.اونم در پایین ترین سطح ممکن.حکایت اون last of us هست که مثلا جون عمشون ریمستر شده بود.

واقعا از این خبر خوشحال شدم. بسیار مسرت بخش بود. ویدیو رو نگاه کنید. چه موسیقی لذت بخشی . این خبر برای کسی مثل من که دیوانه وار ناتی داگ رو دوست داره خیلی خوشحال کننده هست.
فقط خیلی خیلی آرزو داشتم که GA رو هم بدن که انگار خبری از اون نیست :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or