Uncharted The Nathan Drake Collection رسما تایید شد

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
مدتهاست که شایعاتی در مورد عرضه سری Uncharted برای PS4 یه گوش میرسد . سرانجام یکی از کاربران NeoGaf یک بنر در ورژن موبایل PS Store امریکا مشاهده کرده که Uncharted The Nathan Drake Collection را تایید میکند .
این کالکشن شامل سه شماره اصلی Uncharted است که برای PS3 منتشر شده .
Sony هنوز پاسخی نداده ولی Nail Druckmann کارگردان و نویسنده ND در توییتر خودش اعلام کرده که این خبر چند ساعت زودتر از زمان تعیین شده منتشر شده و در واقع خبر رو تایید کرده .

منبع

143340355039.jpg

Well... that hit a few hours too early. See you in the AM. G'night y'all
Neil Druckmann (@Neil_Druckmann) June 4, 2015

آخرین ویرایش:
چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی ؟؟؟؟؟:d

چی بهتر ازین که سونی داره تمام عناوین خودشو از POWER PC به X86 تبدیل میکنه

حالا خدارو چه دیدی زدو کنسولها تا چند سال دیگه هک شدن

بعد این احتمال وجود داره عناوین X86 (با توجه به معماری بسیار نزدیک کنسول به PC و احتمال وجود امولاتور ) روی PC اجرا کرد >:):d
البته یه حدسه حتی اگه 0.001 % احتمال داشته باشه ولی خوب قانون احتمالاتو باید در نظر گرفت :d کاره دیگه یهو دیدی شد

POWER PC غیر ممکن بود
ولی X86 غیر ممکن نیست

مثل ما بشین یه گوشه اینجور خبرارو بخون بی اهمیت از کنارش رد شو

GT Remaster بدن دیگه کلکسیون کامل میشه:d

این حجم بالا از یه نوع خاص حرف رو چطوری میزنی؟ جدا برام سواله! ماشالا به قوه تخیل بابا.

من نمیگم remaster نباید باشه.. مخصوصا این سری که لازم بود...
ولی این استدلال شما که دوست نداری نخر مثل همین سیاست اینترنت و خیلی چیزای ماست که میگن دوست نداری نخر . ..

من این تریپ مخالفت با ریمستر رو نمیفهمم این بازیا برای کسایی هستش که نسل قبل به هر دلیلی نتونستن بازی رو انجام بدن یا دوست دارن دوباره اون بازی هارو انجام بدن. در ضمن این که این نسل شده همش ریمستر هم حرف درستی نیست از سال 2015 به این ور امثال Project cars, Bloodborne. Witcher 3. mortal Combat x, ori and blind forest, pillars of Eternity, Axiom Verge, Bastion و خیلی بازی خوب دیگه اومده. این تریپ من هاردکورم این نسل گند زده دیگه باحال نیست و کسی رو تبدیل به قهرمان اینترنتی نمیکنه

ولی این استدلال شما که دوست نداری نخر مثل همین سیاست اینترنت و خیلی چیزای ماست که میگن دوست نداری نخر . ..

این نمی خوای نخر کاملاً درست نیست ولی توی یه سری شرایط برقراره :دی یه زمان هست هیلو 5 ـیی تو راهه یا آنچارتد 4 ـیی داره میاد و از طرفی فلان درصد یهو از فلان پلتفرم اومدن مثلاً روی PS4 و ... حالا سازنده در کنار کاری که داره میکنه یه همچین کالکشنی هم میزنه که خیلی هم به جا و درسته :دی ولی یه وقتی داریم طرف هیچ سکوئلی از اون عنوان در دست ساخت نداره و مثلاً میاد Sleeping dogs Remaster عرضه میکنه :دی خب این حرکت جدا از بی معنی و بی خود بودنش ، هیچ جای دفاعی هم نداره :دی بعد گفتن نمی خوای نخر برای این حرکت ضایعس ، چون طرف وقت و انرژی رو گذاشته روی یه چیز بیخود که مال نسل قبل بوده و رسماً هنوز کاری واسه این نسل نکرده :دی
این قضیه ی ریمستر ها به قدری پیچیده شده که واقعاً نمیشه همه ـشونو با یه سنگ سنجید :دی

واقعا دوست نداری نخر، نمیدونم به چه زبونی باید گفته شه... میشه از ماحصل کار انتقاد کرد (که مثلا فلان بازی ریمسترش خوب در نیومده، یا گرونه، یا هر چی) ولی اینکه کلا با وجود همچین پدیده ای مخالفت بشه مشکلو باس ریشه یابی کرد.
من شدیدا چشم انتظار ریمسترهای لیست زیرم:
دیزانرد
دازکس
بایوشاک کالکشن
کالکشن LoS کسلوانیا
فعلا همینا بیاد خریداری، بازی و لذت برده میشه.

بنظر من آمار بالای پیش فروش UC Collection خودش بهترین جواب به کسایی هست که میگن ریمستر به چه دردی میخوره! یعنی خیلی ها هستن که برعکس نظر دوستان منتظر این کالکشن هستن و میخوان تجربش کنن! همین کافیه. نظرات مخالف دیگه چندان ارزشی نمیتونه پیدا کنه.

UCC هم مخاطبین خودش رو داره و خیلی ها بازی میکننش, هم یه پولی گیر استدیو و ناشرش میاد که خرج پروژه های بعدی میشه و هم مهم تر از همه فن بیس بازی رو وسیع تر میکنه و زمینه برای عرضه uc4 خیلی خیلی مساعدتر از قبل میشه. ریمستر بازی های بزرگ سونی که قراره بزودی شماره های حدیدشون بیاد (مثلا همین uc یا GoW) هم برای طرفدارها خوبه, هم استدیو سازنده و هم ناشر.

ولی یه وقتی داریم طرف هیچ سکوئلی از اون عنوان در دست ساخت نداره و مثلاً میاد Sleeping dogs Remaster عرضه میکنه :biggrin1: خب این حرکت جدا از بی معنی و بی خود بودنش ، هیچ جای دفاعی هم نداره :biggrin1:

بشدت مخالفم!:دی بنا به دلیل بالا!:دی وقتی این بازی فروش میره یعنی یه عده هستن که میخوان تجربش کنن. ما حق نداریم چون خودمون چیزی رو دوست نداریم بگیم کلا بیخوده!:دی نکته اینه که ما تو خرید هر کالکشنی حق انتخاب داریم. زودی که نیست. مانع ساخت نسخه های بعدی هم نمیشه که بخوایم از این نظر گیر بدیم. همشون از دم توسط یه استدیو دیگه ریمستر میشن و استدیو اصلی کار خودش رو میکنه. مگه اینکه عین ND و TLoU بخوان به این بهانه با سخت افزار آشنا بشن که باز به نفع همه هست. چه ایرادی آخه؟:دی

واقعا دوست نداری نخر، نمیدونم به چه زبونی باید گفته شه... میشه از ماحصل کار انتقاد کرد (که مثلا فلان بازی ریمسترش خوب در نیومده، یا گرونه، یا هر چی) ولی اینکه کلا با وجود همچین پدیده ای مخالفت بشه مشکلو باس ریشه یابی کرد.
من شدیدا چشم انتظار ریمسترهای لیست زیرم:
دیزانرد
دازکس
بایوشاک کالکشن
کالکشن LoS کسلوانیا
فعلا همینا بیاد خریداری، بازی و لذت برده میشه.
نظرت چیه تا آخر نسل ریمستر بزنیم؟ :دی
اینایی که مخالف هستن برای اینه که طرف پول کنسول جدید رو نداده که بازی های قدیمی رو بازی کنه.. Uncharted, tlou,gta استثنا هستن.. اگه کسی خیلی دلش خواست میتونه کنسول نسل قبلی هم بگیره بازی کنه...

بشدت مخالفم!:دی بنا به دلیل بالا!:دی وقتی این بازی فروش میره یعنی یه عده هستن که میخوان تجربش کنن. ما حق نداریم چون خودمون چیزی رو دوست نداریم بگیم کلا بیخوده!:دی نکته اینه که ما تو خرید هر کالکشنی حق انتخاب داریم. زودی که نیست. مانع ساخت نسخه های بعدی هم نمیشه که بخوایم از این نظر گیر بدیم. همشون از دم توسط یه استدیو دیگه ریمستر میشن و استدیو اصلی کار خودش رو میکنه. مگه اینکه عین ND و TLoU بخوان به این بهانه با سخت افزار آشنا بشن که باز به نفع همه هست. چه ایرادی آخه؟:دی

اگه بحث فروش باشه هر اشغالی هم بیاد بازم یکی پیدا میشه بخره :دی

نظرت چیه تا آخر نسل ریمستر بزنیم؟ :دی
اینایی که مخالف هستن برای اینه که طرف پول کنسول جدید رو نداده که بازی های قدیمی رو بازی کنه.. Uncharted, tlou,gta استثنا هستن.. اگه کسی خیلی دلش خواست میتونه کنسول نسل قبلی هم بگیره بازی کنه...

خداییش دارید زور میگید!:دی مثلا به عنوان نمونه من خودم این هفته میخوام برم بخاطر حضرت مستر چیف (کالکشن) X1 بخرم بشینم از اول بازی کنم!:دی بپذیرید همه مثل شما فکر نمیکنن!:دی

همین الان مثلا شما PS4 داری و نمیخوای ریمستر بخری (که تا الان فقط یدونه از طرف سونی بوده!) خوب نخر! بجاش برو BB و LBP3 و iF و... بازی کن! یا باقی مولتی هایی که امده. چرا گیر دادید به این سه چهارتا ریمستر؟:دی

اگه بحث فروش باشه هر اشغالی هم بیاد بازم یکی پیدا میشه بخره
biggrin1.gif

اصولا همه آدم ها فکر میکنن هرچی خودشون دوست ندارن آشغاله!:دی

ً

آره خب طبیعتاً این وسط تقاضا هست که عرضه هم صورت میگیره :دی منم نمی گم بیخوده ، ولی خب همینجوری بی دلیل و رو هوا ریمستر کردن یه خروار بازی هم اونقدری جالب نیست :دی و اینکه من هنوز SD ـیی نمی بینم که استودیوش روش کار کرده باشه :دی

نه ! هیچ ربطی به هم ندارن :دی
اینترنتی که دارن میدن یه محصول با سطح کیفی پایین و قیمت نسبتا بالاس ، جایگزینی هم نداره !! یا میریم این نت کوفتی رو میگیریم یا بی نت میمونیم :| :دی ولی اینجا شوما اگه دیدی Uncharted The Nathan Drake Collection محصولی با سطح کیفی پایین و قیمت نسبتا بالاس یا اصلا قبلا تجربه اش کردی و در اون حدی نمیبینیش که دوباره بخوای بازیش کنی خب نمیخریش ، گوشه کناری منتظر میمونی تا Uncharted 4 بیاد نه اصلا میری بازی X , Y & Z رو میخری :دی
اگه کسی نخرتش که کسی نمیاد آدم رو از بالا کوه پرت کنه پایین !

آخرین ویرایش:
اعتراض من بخاطر همگانی شدن یک حرکت بسیار خز و "دزدگونه" هست که عین بختک افتاده به جون این نسل.فرض میگیریم که این عزیزان میخواستن یه پیش درآمد برای آنچارتد 4 داشته باشن تا کسانی که شماره های قبلی رو بازی نکردن،بتونن اینکارو بکنن.اما مشکل اینه که در همین نسل قبل هم این اتفاق افتاد و آنچارتد 1 و 2 رو چپوندن تو یک پک و برای پی اس 3 دادن بیرون.دیگه نسل قبل که ملت پی اس 3 داشتن و هرکی دلش میخواست میتونست بره شماره های قبل رو بخره.خب دیگه اون حرکت چی بود؟

اینکه برداری فقط GOW III رو دوباره بچپونی تو پاچه مشتری چه معنی داره؟اینکه Last of us با وقاحت تمام،تحت عنوان Remaster بدی بیرون چه معنی میده؟همین کارو سایر استدیوها و ناشرها هم یاد گرفتن و دارن انجام میدن.

همین که بتای بخش چند نفره U4 دارن خودش خیلی ارزش داره :d
بعدشم کیه که از تکسچر های فک برانداز با 60 فریم بدش بیاد؟ نه خدایی سی هست آیا؟
------------
ولی تا حدودی با حرفت در مورد GOW III موافق بودم ولی آنچارتد 180 درجه مخالفم

یه عده انگار اولین بارِ با پروسه تعویض نسل آشنا شدن :دی
هــــِی گیر میدن که چرا ریمستر میدین؟ برید بازی جدید بسازید و ... !
تمام این ریمسترها رو میدن دست استودیوهایی که کارشون پورت کردن بازیها از سخت افزاری به سخت افزار دیگه هست و تیمای اصلی خودشون مشغول ساخت بازیهای جدید هستن. وقتی که نسل عوض میشه و سخت افزار جدید وارد بازار میشه، هزینه ساخت بازیها یه جهش زیادی میکنه، آشنایی با سخت افزار جدید و تغییرات توی انجین ها هم هست که باعث میشه ساخت بازیهای جدید بر اساس سخت افزار جدید کمی طول بکشه. حالا این وسط برای خالی نبودنِ عریضه میان چند تا بازی خوب نسل قبل رو ریمستر میکنن تا این فضای خالی بدونِ بازی پُر بشه و اون کسانی هم که نتونستن نسل قبل بازیا رو تجربه کنن بتونن با یه قیمت مناسب تجربه بازیهایِ تاپ نسل قبل رو داشته باشن.
هیچ اجباری هم برای خریدشون نیست، اگه فکر میکنید دزدیه، نخرید.

حالا که تقریباً داریم به دو سالگی نسل جدید نزدیک میشیم، میبینید که بازیهای نسل جدید دارن سرازیر میشن. بلادبورن، هیلــو 5، FO4، ویچر 3، دارک سولز 3 (که لیک شد خبرش)، آنچارتد 4 و ... . شما یه مقدار دندون رو جیگر بزارید تا سازنده ها انجینشون و باقی چیزا رو با سخت افزار جدید تطبیق بدن، اون موقع چنان بازی جدید سرازیر بشه که وقت سر خاروندن نداشته باشید.

دوست نداری نخر وقتی صدق میکنه که کناره آون کالکشن یا کالکشن ها چندین بازی با کیفیت بالا از سوی آون شرکت باشه نه اینکه شرکت سازنده بخواد نبود بازی های جدید از سمت خودش رو با ریمستر های بازی های نسل پیشش جبران کنه این مسله هست که مشکل داره مخصوصا شرکت هایی که کنسول ساز مثل سونی و مایکروسافت. اکثره فروم ها میبینیم بین هم خوده سونی فن ها بحث هستش که در ادامه سال چه بازی بزرگی دارن.

ریمستر تعدادی از بازی ها به نظر من برای کسایی هست که کنسول قبل رو نداشتن و روی کنسول چدید قرار بیان چون احتمالا مثلا برای DMC قرار بعدی بیاد یعنی 5 و با 4 خیلی فاصله داشتیم پس نیازه باز تکرار بشه
gow 3 که توی تریلر آخرش 4 بار امگا رو نشون داد که احتمال معرفی 4 هست
آنچارتد هم یه مرور بر سگانه هست برای کسایی که تازه پلی4 گرفتن و چون اوایل سال دیگه قرار 4 بیاد باید یه پیش زمینه ای داشته باشن ازش
به نظرم من این ریمستر ها واقعا نیاز هست برای گیمر ها !! سونی تعداد خیلی زیادی مشتری جدید از سوی ایکس باکس داشت داره که باید حواسش به اینا هم باشه که یه پیش زمینه ای از ای پی های قبل داشته باشن

دوست نداری نخر وقتی صدق میکنه که کناره آون کالکشن یا کالکشن ها چندین بازی با کیفیت بالا از سوی آون شرکت باشه نه اینکه شرکت سازنده بخواد نبود بازی های جدید از سمت خودش رو با ریمستر های بازی های نسل پیشش جبران کنه این مسله هست که مشکل داره مخصوصا شرکت هایی که کنسول ساز مثل سونی و مایکروسافت. اکثره فروم ها میبینیم بین هم خوده سونی فن ها بحث هستش که در ادامه سال چه بازی بزرگی دارن.
برادر من حالا اگه Bluepoint Games نیاد این کالکشن رو بسازه، مگه قراره بازی دیگه ای بسازه؟
در ضمن من نمیخوام بحث VS راه بندازم ولی چون حرفش رو پیش کشیدی میگم ...
مایکرو فنها که تو این شیش ماه یه دونه انحصاری AAA نداشتند اعتراض نکردند؟ الآن گناه سونی اینه که AAA هاش رو اول سال عرضه کرده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or