میبینم که فشار تریلر رو تو هم بودهکل دنیا منظورت فن های PS3 تو ایرانه دیگه؟؟؟چون ما جای دیگه ندیدیم اینقدر هایپ کنن این تریلرو
هادی من یادته یا نه تو پردیس
میبینم که فشار تریلر رو تو هم بودهکل دنیا منظورت فن های PS3 تو ایرانه دیگه؟؟؟چون ما جای دیگه ندیدیم اینقدر هایپ کنن این تریلرو
میبینم که فشار تریلر رو تو هم بوده
هادی من یادته یا نه تو پردیس
بازیسنتر جلوی بقیه جاها مورچه هم حساب نمیشه از این نظر ! توی این همه مدت که توی Neogaf بودم یادم نمیاد در طول یه نمایشگاه 3،4 روزه بیان 2 تا تاپیک فقط برای بحث در مورد یه تریلر چند دقیقه ای بزنن ! توی تاپیک خود کنفرانس سونی توی همون Neogaf هم که ملت 100 برابر بازیسنتر هایپ گیر شده بودن ! یا توی Gametrailers که گیم پلی مذکور به صورت HD امتیازش 9.9 از 10 هست از بین 1400 تا رآی که خیلی بالاست ! کلآ همه جا به خاطر اون ویدئو هایپ زده شدن نه فقط اینجا !کل دنیا منظورت فن های PS3 تو ایرانه دیگه؟؟؟چون ما جای دیگه ندیدیم اینقدر هایپ کنن این تریلرو
ولی من زیاد دیدم مثلا برای همین نمایش Bioshock: Infinite تو E3 فقط 4-5 تا تاپیکش رو خودم دیدم، شاید بیشتر هم باشهتوی این همه مدت که توی Neogaf بودم یادم نمیاد در طول یه نمایشگاه 3،4 روزه بیان 2 تا تاپیک فقط برای بحث در مورد یه تریلر چند دقیقه ای بزنن ! :biggrin1:
بر منکرش لعنت ! (البته اولی رو ندیدم ) ولی دوستان میگن فقط توی بازیسنتر در مورد تریلر U3 هایپ شده و ما میگیم نه !ولی من زیاد دیدم:biggrin1: مثلا برای همین نمایش Bioshock: Infinite تو E3 فقط 4-5 تا تاپیکش رو خودم دیدم، شاید بیشتر هم باشه:biggrin1:
امتیاز اینم تو GT اتفاقا 9.9ـه:biggrin1:
منتها چون این انحصاری نبود کسی زیاد تحویلش نگرفت اینجا:biggrin1: مثلا خودت حتی ندیدیش:biggrin1:
من روز اولی که تو PSN برای دانلود امد گرفتم خیلی جالب و شاهکار بود. اما هنوز جای کار داشت به هر حال می تونه جز بهترین ها ی 2012 باشه.جل الخالق !!! شما ویدئوی کامل E3 رو دیدی ؟! من خودم تا چند روز پیش قبل از دیدنش فکر میکردم الکی بزرگش کردن !
از لحاظ این چیزایی که گفتی (سینمایی ترین بازی ای بود كه در این نمایشگاه دیدم و كارگردانی و جنبه هنری ) 100% عالیه ولی از لحاظ گرافیکی تک نیستUncharted 3: Drake's Deception بدون شك سینمایی ترین بازی ای بود كه در این نمایشگاه دیدم و كارگردانی و جنبه هنری آن كاملاً بی نقص بود. به نظر من این بازی از نظر گرافیكی یك سر و گردن از تمام بازی هایی كه امسال عرضه می شوند، بالاتر است و فكر نكنم تا سال های سال هم عنوانی بتواند به آن نزدیك شود.
بازیسنتر جلوی بقیه جاها مورچه هم حساب نمیشه از این نظر ! توی این همه مدت که توی Neogaf بودم یادم نمیاد در طول یه نمایشگاه 3،4 روزه بیان 2 تا تاپیک فقط برای بحث در مورد یه تریلر چند دقیقه ای بزنن ! توی تاپیک خود کنفرانس سونی توی همون Neogaf هم که ملت 100 برابر بازیسنتر هایپ گیر شده بودن ! یا توی Gametrailers که گیم پلی مذکور به صورت HD امتیازش 9.9 از 10 هست از بین 1400 تا رآی که خیلی بالاست ! کلآ همه جا به خاطر اون ویدئو هایپ زده شدن نه فقط اینجا !
دوستان من از یک نگاه کاملا بی طرف میگم چون جفت بازی بازیهارو نمیتونم انجام بدم...
هیچ کاری با کیفیت تکسچر و نورپردازی و این چیزا ندارم بزنید تو سره هم فقط یه چیزی تو این عکسها نظرم رو جلب کرد...
من تا حالا هیچ جا ندیدم ماه به این شکل بدرخشه،یه بار که تو بیابون (داشتیم میرفتیم سمت مشهد طرفای سمنان) وایسادیم(لاستیک به .... رفت) جزء ماه منبع نوری نبود همه جارو روشن کرده بود ولی اینطور نبود که اگه چیزی جلوی ماه قرار میگرفت از کنارش حاله نور مشخص بشه (عکس راست) چون موقع لاستیک عوض کردن یه بار ماهو به این شکل از پشت گلگیر دیدم اینجوری نشد (اگه اونموقع این عکس رو دیده بودم میتونستم نظر قاطع تری بدم) ولی باز یکم غیر طبیعیه از نظر من ...
بازیسنتر جلوی بقیه جاها مورچه هم حساب نمیشه از این نظر ! توی این همه مدت که توی Neogaf بودم یادم نمیاد در طول یه نمایشگاه 3،4 روزه بیان 2 تا تاپیک فقط برای بحث در مورد یه تریلر چند دقیقه ای بزنن ! توی تاپیک خود کنفرانس سونی توی همون Neogaf هم که ملت 100 برابر بازیسنتر هایپ گیر شده بودن ! یا توی Gametrailers که گیم پلی مذکور به صورت HD امتیازش 9.9 از 10 هست از بین 1400 تا رآی که خیلی بالاست ! کلآ همه جا به خاطر اون ویدئو هایپ زده شدن نه فقط اینجا !
شک نکن مرحله که تو بیابان بازی کنیم همه دست به دمن میشیم و کف میکنیماز لحاظ این چیزایی که گفتی (سینمایی ترین بازی ای بود كه در این نمایشگاه دیدم و كارگردانی و جنبه هنری ) 100% عالیه ولی از لحاظ گرافیکی تک نیست