Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
میبینم که فشار تریلر رو تو هم بوده :))
هادی من یادته یا نه تو پردیس :-/

نه بابا فشار کجا بود :دی بچه ها تو صفحات قبل چند تا مقایسه کوچیک گذاشتن که بدونی تریلر اینقدر هم خوب نبود...نه یادم نیست بیا تو پروفایل با هم صحبت کنیم ببینم کی هستی :دی

کل دنیا منظورت فن های PS3 تو ایرانه دیگه؟؟؟چون ما جای دیگه ندیدیم اینقدر هایپ کنن این تریلرو/:)
بازیسنتر جلوی بقیه جاها مورچه هم حساب نمیشه از این نظر ! :دی توی این همه مدت که توی Neogaf بودم یادم نمیاد در طول یه نمایشگاه 3،4 روزه بیان 2 تا تاپیک فقط برای بحث در مورد یه تریلر چند دقیقه ای بزنن ! :دی توی تاپیک خود کنفرانس سونی توی همون Neogaf هم که ملت 100 برابر بازیسنتر هایپ گیر شده بودن ! :دی یا توی Gametrailers که گیم پلی مذکور به صورت HD امتیازش 9.9 از 10 هست از بین 1400 تا رآی که خیلی بالاست ! :دی کلآ همه جا به خاطر اون ویدئو هایپ زده شدن نه فقط اینجا !

توی این همه مدت که توی Neogaf بودم یادم نمیاد در طول یه نمایشگاه 3،4 روزه بیان 2 تا تاپیک فقط برای بحث در مورد یه تریلر چند دقیقه ای بزنن ! :biggrin1:
ولی من زیاد دیدم:دی مثلا برای همین نمایش Bioshock: Infinite تو E3 فقط 4-5 تا تاپیکش رو خودم دیدم، شاید بیشتر هم باشه:دی
امتیاز اینم تو GT اتفاقا 9.9ـه:دی

منتها چون این انحصاری نبود کسی زیاد تحویلش نگرفت اینجا:دی مثلا خودت گفتی حتی ندیدیش:دی

ولی من زیاد دیدم:biggrin1: مثلا برای همین نمایش Bioshock: Infinite تو E3 فقط 4-5 تا تاپیکش رو خودم دیدم، شاید بیشتر هم باشه:biggrin1:
امتیاز اینم تو GT اتفاقا 9.9ـه:biggrin1:

منتها چون این انحصاری نبود کسی زیاد تحویلش نگرفت اینجا:biggrin1: مثلا خودت حتی ندیدیش:biggrin1:
بر منکرش لعنت ! (البته اولی رو ندیدم :دی) ولی دوستان میگن فقط توی بازیسنتر در مورد تریلر U3 هایپ شده و ما میگیم نه ! :دی
خودمم دیدمش فردای روزی که گفتم دانلود میکنم ! :دی

آخرین ویرایش:
البته هایپ بایوشاک هم بیشتر مدیون فن های سونی هست چون بازیش با موو سازگاره وکانتننت انحصاری سونی3 داره
جل الخالق !!! شما ویدئوی کامل E3 رو دیدی ؟! من خودم تا چند روز پیش قبل از دیدنش فکر میکردم الکی بزرگش کردن !

جل الخالق !!! شما ویدئوی کامل E3 رو دیدی ؟! من خودم تا چند روز پیش قبل از دیدنش فکر میکردم الکی بزرگش کردن !
من روز اولی که تو PSN برای دانلود امد گرفتم خیلی جالب و شاهکار بود. اما هنوز جای کار داشت به هر حال می تونه جز بهترین ها ی 2012 باشه.

Uncharted 3: Drake's Deception بدون شك سینمایی ترین بازی ای بود كه در این نمایشگاه دیدم و كارگردانی و جنبه هنری آن كاملاً بی نقص بود. به نظر من این بازی از نظر گرافیكی یك سر و گردن از تمام بازی هایی كه امسال عرضه می شوند، بالاتر است و فكر نكنم تا سال های سال هم عنوانی بتواند به آن نزدیك شود.
از لحاظ این چیزایی که گفتی (سینمایی ترین بازی ای بود كه در این نمایشگاه دیدم و كارگردانی و جنبه هنری ) 100% عالیه :دی ولی از لحاظ گرافیکی تک نیست :دی

تو کل دنیا نمیدونم نظر سنجی در این مورد چه جوریاست.کدوم بیشتر رای آورده کدوم کمتر ولی تو بازیسنتر که فعلا آنچارتد3 - گیرزآف وار3 رو سوسکش کرده.
حالا هرچی دوست دارید بگید هر کاری هم میخوایید بکنید
.این واقعیتیه هرگز پنهان شدنی نیست

دوستان من از یک نگاه کاملا بی طرف میگم چون جفت بازی بازیهارو نمیتونم انجام بدم...

هیچ کاری با کیفیت تکسچر و نورپردازی و این چیزا ندارم بزنید تو سره هم فقط یه چیزی تو این عکسها نظرم رو جلب کرد...

من تا حالا هیچ جا ندیدم ماه به این شکل بدرخشه،یه بار که تو بیابون (داشتیم میرفتیم سمت مشهد طرفای سمنان) وایسادیم(لاستیک به .... رفت) جزء ماه منبع نوری نبود همه جارو روشن کرده بود ولی اینطور نبود که اگه چیزی جلوی ماه قرار میگرفت از کنارش حاله نور مشخص بشه (عکس راست) چون موقع لاستیک عوض کردن یه بار ماهو به این شکل از پشت گلگیر دیدم اینجوری نشد (اگه اونموقع این عکس رو دیده بودم میتونستم نظر قاطع تری بدم) ولی باز یکم غیر طبیعیه از نظر من ...

بازیسنتر جلوی بقیه جاها مورچه هم حساب نمیشه از این نظر ! :دی توی این همه مدت که توی Neogaf بودم یادم نمیاد در طول یه نمایشگاه 3،4 روزه بیان 2 تا تاپیک فقط برای بحث در مورد یه تریلر چند دقیقه ای بزنن ! :دی توی تاپیک خود کنفرانس سونی توی همون Neogaf هم که ملت 100 برابر بازیسنتر هایپ گیر شده بودن ! :دی یا توی Gametrailers که گیم پلی مذکور به صورت HD امتیازش 9.9 از 10 هست از بین 1400 تا رآی که خیلی بالاست ! :دی کلآ همه جا به خاطر اون ویدئو هایپ زده شدن نه فقط اینجا !

اختیار داری بازیسنتر صدتای گیم تریلرزه LOL

پس هایپ زدگی به همه جا صرایت کرده حالا پس باید بررسی کنیم توهم گرفتشون بخاطر فن بازی یا نه واقعیته :دی

---------- نوشته در 02:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:20 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من از یک نگاه کاملا بی طرف میگم چون جفت بازی بازیهارو نمیتونم انجام بدم...

هیچ کاری با کیفیت تکسچر و نورپردازی و این چیزا ندارم بزنید تو سره هم فقط یه چیزی تو این عکسها نظرم رو جلب کرد...

من تا حالا هیچ جا ندیدم ماه به این شکل بدرخشه،یه بار که تو بیابون (داشتیم میرفتیم سمت مشهد طرفای سمنان) وایسادیم(لاستیک به .... رفت) جزء ماه منبع نوری نبود همه جارو روشن کرده بود ولی اینطور نبود که اگه چیزی جلوی ماه قرار میگرفت از کنارش حاله نور مشخص بشه (عکس راست) چون موقع لاستیک عوض کردن یه بار ماهو به این شکل از پشت گلگیر دیدم اینجوری نشد (اگه اونموقع این عکس رو دیده بودم میتونستم نظر قاطع تری بدم) ولی باز یکم غیر طبیعیه از نظر من ...

اینو خوب گفتی من شبیه این دیدم وقتی هوا ابریه و یه لایه ابر دور ماه رو میگیره دقیقا چنین منظره ای بوجود میاد اما نه به این درخشش(چنین درخششی واسه خورشید هست!)...یکی از بچه ها حرف خوبی زد :اونجا که ره زمین نیست اونجا سیره سرا هست ماه و خورشیدشم با زمین فرق دارن :دی

قابل توجه هادی
:x

---------- نوشته در 05:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:23 AM ارسال شده بود ----------

از لحاظ این چیزایی که گفتی (سینمایی ترین بازی ای بود كه در این نمایشگاه دیدم و كارگردانی و جنبه هنری ) 100% عالیه :دی ولی از لحاظ گرافیکی تک نیست :دی
شک نکن مرحله که تو بیابان بازی کنیم همه دست به دمن میشیم و کف میکنیم =))
راستی اونجای که رو هوا در هواپیما باز میشه من یه لجظه فکر کردم فیلمه :) لامسب بازتاب نور خورشید بر روی بدنه هواپیما آدم به شک میندازه که این بازیه یا فیلمه؟؟!!!!!!!!
سونی داره کم کم شاهکاره u3 داره رو میکنه بیچاره به فکر ماست میترسه اگه یه دفعه همه چیزو رو کنه هیچ گیمری زنده نمونه >:)
امسال بهترین بازی 100% u3 >:d<
البته در ضمینه گرافیک رقابت اصلی بین u3 , bf3 , kz3, crysis2 , gew3 هست ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or