Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
آره خب اینم بهونه خوبیه ... :lol:
حرف هایی مشنوه آدم که توش می مونه . عزیز شما اگه به بازی crysis 2 دقت می کردی بعضی از تیر ها هم نور پردازی حجم دار داشتن . این به دلیل این هست که بازی زیبا تر بشه ، نه الزاما طبیعی تر ! جالب این جاست که U3 خودش هم نور پردازی حجم دار استفاده می کنه . اگه این طور بخوایم اظهار نظر کنیم که پرش های ناتان دیگه آخر خالی بندی هست ! ولی عملا هم گیم پلی بازی روش استواره و هم زیبایی اغراق شده ای داره . از اون طرف هم بازی گیرز و هیلو و کیل زون و .... ، همه دارای اغراق هایی هستند که این توی ذات بازی هست .
لطفا این قدر بازی های رقیب رو بی خودی نکوبید . هر دو بازی واقعا عالی بودند از نظر گرافیکی و به نظر من تنها گیم پلی هست که این دو رو از هم جدا می کنه .

آخرین ویرایش:
البته یه نکته ای رو در مورد اون عکس بگم ! :دی اونم اینکه نمیشه ماه روی توی دو تا بازی توی اون عکس مشخص کرد :دی چون توی گیرز اون قسمت قشنگ نصفه شبه ولی توی آنچارتد سحرگاهه و همون طور که توی دمو بود چند لحظه بعد هوا روشن تر و صبح میشه :دی
اون اشعه ها هم خب در راستای نور پردازی ولومتریکه :دی ولی خب یه کم زیاد استفاده کردن که زیبا تر بشه که خب واقعاً هم شده دیگه :دی
شک نکن مرحله که تو بیابان بازی کنیم همه دست به دمن میشیم و کف میکنیم =))
راستی اونجای که رو هوا در هواپیما باز میشه من یه لجظه فکر کردم فیلمه :) لامسب بازتاب نور خورشید بر روی بدنه هواپیما آدم به شک میندازه که این بازیه یا فیلمه؟؟!!!!!!!!
از اون که چیزی نشون ندادن که بخواهیم نظر بدیم :دی
جان من نگو از این چیزا ! :دی الان آدم CG های گردن کُلفت اسکوئر انیکس رو هم میبینه خیلی سخت بشه با فیلم عوضی گرفت این که دیگه بره بوق بزنه در مقابل فیلم :دی
نه بابا احسان.مگه نمیدونی؟بازی مثل انیمیشن bewolf میمونه!!!!!:))
والا موندم مقایسه ی بازیها با کیفیت این نسل (!) با فیلم (!) از کجا نشئت گرفته !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: reach
از اون که چیزی نشون ندادن که بخواهیم نظر بدیم :biggrin1:
جان من نگو از این چیزا ! :biggrin1: الان آدم CG های گردن کُلفت اسکوئر انیکس رو هم میبینه خیلی سخت بشه با فیلم عوضی گرفت این که دیگه بره بوق بزنه در مقابل فیلم :biggrin1:
نه بابا احسان.مگه نمیدونی؟بازی مثل انیمیشن bewolf میمونه!!!!!:))

والا موندم مقایسه ی بازیها با کیفیت این نسل (!) با فیلم (!) از کجا نشئت گرفته !
از این مزخرفات همیشه گفته شده.تو تاپیک گیرز برگشتن گفتن مگه میتونه این بازی باشه؟/:):))اینجا هم که میگن آنچارتد مثل bewolf هست!!!یعنی هر 2 جناح جک گویانی دارن که روح و روان مارو شاد کنن:d

درسته که جاش اینجا نیست ولی بعضی از دوستان یه جور میان گرافیک کنسولارو همراه با بازیاش مسخره میکنن که آدم میگه حتما این کنسولا بازی درست حسابی ندارن خوبه حالا تو این نسل حداقل تو این سه چهار سال یه GOTY واسه PC نیومده تو بحث گرافیکیم حتما هم آنچارتد3 و هم گیرز3 عالی میشن و فک انداز اینو هر کس که نسخه های قبلی این بازیارو بازی کرده باشه قبول داره این PC بازای عزیزم امیدوارم تو آینده یکم بازیای بیشتری واسشون عرضه شه تا اینقدر احساسی نظر ندن بهترین گرافیک 2006 گیرز، 2008 متال گیر 4 ، 2009 آنچارتد2 ، 2010 گاد آو وار و... بعد بازم میان از برتری PC و بازیاش حرف میزنن اونم تو تاپیکی که اصلا به PC مربوط نمیشه بابا دیگه مثل قبل نیست کسی به PC با وجود ماکروسافت و سونی و هزینه هایی که میکنن اهمیت چندانی نمیده خدا میدونه اگه بلیزارد و یه تعداد عنوان استراتژی نبود چه اتفاقاتی واسه این دوستان میفتاد

آخرین ویرایش:
73 صفحه تاپیک رفته جلو فقط 10 تا پست مفید تو تاپیک دیده شده .
مقایسه شرت و دمپایی میمونه مقایسه این دوتا انقد متفاوته . حداقل نزدن فقط در مورد گرافیک .

برنده معلومه کی هستش
آنچارتد 3 میترکون
کیل زون هم خوبه ولی دریک همه معما ها رو حل میکنه و همه رو میشکه حتی ....

با این که من سونی فن هستم و از مایکرو هم زیاد خوشم نمیاد ، باید بگم که هیچ چیز جای GeOW رو نمی تونه بگیره ! ...
گرچه U3 بازی بینظیری خواهد بود ولی اگه قرار باشه بمیرم و بهم بگن قبل از مردنت میتونی یه بازی انجام بدی میگم GOW3 :d

• Like
Reactions: reach
ویدئوهای نسخه نهایی Gears of war 3 اومده همه میتونن با ویدئوهای نسخه بتای آنچارتد 3 مقایسه کنن.
نظر من:
رزولوشن دو نسخه با هم برابر هست هر دو روی 720p اجرا میشن.
AA در آنچارتد FXAA هست در حالیکه گیرز هیچ AA نداره.
نور پردازی در دو بازی ولیومتریک هست ولی GeOW3 به نظر نور پردازی جذابتر و کامپلکس تری داره.
فریم ریت دو بازی تقریبا روی 30 فریم اجرا میشه ولی Gears 3 تو صحنه های پر استرس کمی گسستگی فریم داره که من تا اینجا تو ویدئو های U3 ندیدم.
چزئیات و تعداد آبجکتها و کاراکتر مدلها توی دو بازی قابل قیاس هستن و هر دو عالی هستن فکر نمیکنم از این نظر زیاد تفاوتی باشه.
اکشن Gears کمی سریعتر و صحنه های شلوغ بیشتر هست.
افکتهای موشن بلور در آنچارتد 3 به جاتر و زیباتر از گیرز به کار گرفته شده و حجم استفاده از آبجکت موشن بلور در آنچارتد بیشتر از Gears 3 هست.

تا اومدن نسخه نهایی U3 نمیشه نظر قطعی داد ولی به نظر من نظر منتقدا روی گرافیک U3 مثبت تر از G3 خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or