Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
تعحب میکنم از بعضی دوستان !!! فک میکنم همه دوستان میدونن که من 360 فن هستم ولی انصاف نیست که دیگه بگیم گرافیک u3 پسرفت کرده....!!!! ، تقریبا تو تمام موارد تکنیکی نسبت به شماره دوم شاهد پیشرفت هستیم حتی تو کیفیت بافت ها ؛ حالا وقت کنم با دلیل مدرک ثابت میکنم حرفم رو ....

این یه عکس فقط واسه مقایسه کیفیت بافت ها از یه سکانس ثابت :

27525228862157994618.jpg
کلاً نمیشه با دیدن یه تریلر رو کیفیت بافت ها نظر قطعی داد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Panther_X
تعحب میکنم از بعضی دوستان !!! فک میکنم همه دوستان میدونن که من 360 فن هستم ولی انصاف نیست که دیگه بگیم گرافیک u3 پسرفت کرده....!!!! ، تقریبا تو تمام موارد تکنیکی نسبت به شماره دوم شاهد پیشرفت هستیم حتی تو کیفیت بافت ها ؛ حالا وقت کنم با دلیل مدرک ثابت میکنم حرفم رو ....

این یه عکس فقط واسه مقایسه کیفیت بافت ها از یه سکانس ثابت :

27525228862157994618.jpg
کلاً نمیشه با دیدن یه تریلر رو کیفیت بافت ها نظر قطعی داد.
موافق میباشم :دی ولی روی اون عکس چند صفحه قبل اون شیشه ی روی سقف احتمالاً دوستان رو به شک انداخته که شاید افت کیفیت داشته باشه ! راستش خودمم از اون تکسچر داغون یه مقدار ناامید شدم !
راستی چرا همه بن شدن ؟! :دی

یکی از مسائلی که در مورد گرافیک u2 ازارم میداد افت کیفیت بافت ناتان هنگام نشونه گرفتن و حرکات سریع از جمله دویدن بود که خیلی تو چشم میزد که اونم برای جلوگیری از افت فریم بود
اون اسمش افکت بلور/موشن بلور هست که باعث زیبایی بازی میشه !

فکر کنم بیشترین محدودیت گرافیکی gears of war3بخاطر حجم کم dvd9نسبت به blue rayباشه باعث 1.باعث می شه تعداد faceهای اجسام کمتر بشه (faceیعنی وجه مثلا:مکعب 6 بنابرین یک جسم مثل توپ ازچندین faceدرست شده) هرچه faceها بیشتر باشد حجم کار بیشتر میشه ودیگر اجسام مودور هرچه فیس ها بیشتر گرافیک کار خفن تر بشه 2.بحث دیگه سر تکسچره(همون بافت اجسامه ) در حجم زیاد تر هم تعداد و هم کیفیت بیشتری دارند3.ودیگه طول بازیه طبیعتادر حجم بیشتر می تونیم بازیرو درازتر کنیم مثلا طول بازی alan wakeنسبت به heavy rain
نتیجه:در کنسول هایی که تقریبا گرافیکشون یکسانه(دوباره بحث سر گرافیک xbox وps3نکنید)اونی که حجم بازیش بیشتره گرافیکش بهتره (اگه بخواد گرافیک وطول بازی gears of warبه اندازه unchartedبشه باید حداقل توی3تاdvd9 باشه.)
تازه انقر برای مقایسه عکس نشون ندید هیچ کدوم از دو بازی نیومدن عکس ها هم بعضیاش دست کاری شده بنظر میان حتی دموهای e3هم چون آرمایشی ان ممکنه خود شرکته گرافیکش رو ببره بالا بعد برای این که بدون مشکل رو کنسول کار کنه موقع عرضه یکمی گرافیک رو پایین بیاره.
p.sاگر جایی رو اشتباه گفتم بگید وببخشید.

فکر کنم بیشترین محدودیت گرافیکی gears of war3بخاطر حجم کم dvd9نسبت به blue rayباشه باعث 1.باعث می شه تعداد faceهای اجسام کمتر بشه (faceیعنی وجه مثلا:مکعب 6 بنابرین یک جسم مثل توپ ازچندین faceدرست شده) هرچه faceها بیشتر باشد حجم کار بیشتر میشه ودیگر اجسام مودور هرچه فیس ها بیشتر گرافیک کار خفن تر بشه 2.بحث دیگه سر تکسچره(همون بافت اجسامه ) در حجم زیاد تر هم تعداد و هم کیفیت بیشتری دارند3.ودیگه طول بازیه طبیعتادر حجم بیشتر می تونیم بازیرو درازتر کنیم مثلا طول بازی alan wakeنسبت به heavy rain
نتیجه:در کنسول هایی که تقریبا گرافیکشون یکسانه(دوباره بحث سر گرافیک xbox وps3نکنید)
اونی که حجم بازیش بیشتره گرافیکش بهتره (اگه بخواد گرافیک وطول بازی gears of warبه اندازه unchartedبشه باید حداقل توی3تاdvd9 باشه.)

تازه انقر برای مقایسه عکس نشون ندید هیچ کدوم از دو بازی نیومدن عکس ها هم بعضیاش دست کاری شده بنظر میان حتی دموهای e3هم چون آرمایشی ان ممکنه خود شرکته گرافیکش رو ببره بالا بعد برای این که بدون مشکل رو کنسول کار کنه موقع عرضه یکمی گرافیک رو پایین بیاره.
p.sاگر جایی رو اشتباه گفتم بگید وببخشید.
واقعا مبهوت استدلالتون شدم !!!!

3.ودیگه طول بازیه طبیعتادر حجم بیشتر می تونیم بازیرو درازتر کنیم مثلا طول بازی alan wakeنسبت به heavy rain
نتیجه:در کنسول هایی که تقریبا گرافیکشون یکسانه(دوباره بحث سر گرافیک xbox وps3نکنید)
اونی که حجم بازیش بیشتره گرافیکش بهتره (اگه بخواد گرافیک وطول بازی gears of warبه اندازه unchartedبشه باید حداقل توی3تاdvd9 باشه.)
ببخشید منظورم از توی 3تاdvd9توی سه عدد دی وی دی دو لایه بود(منظور دی وی دی معمولی ایکسباکسه که بهش dvd9)(مثل بازیl.a noireکه سه تا دی وی دی بود)نه سه تا نه تا

چرا اینجا اینطوریه میان میگن u3 نسبت به u2 پسرفت داشته وااااااااای خدای من اینها حالشون خوبه یا من چشام مشکل پیدا کرده
دیگه فشار تریلر GC اینقدر بالا بوده که همه دارن هزیون میگن
بابا کله دنیا تو کف تریلر GC مونده شما ها میگید ضعیفه!!!!!!!!!
به خدا فن هم فن های قدیم 8-|

Uncharted 3: Drake's Deception بدون شك سینمایی ترین بازی ای بود كه در این نمایشگاه دیدم و كارگردانی و جنبه هنری آن كاملاً بی نقص بود. به نظر من این بازی از نظر گرافیكی یك سر و گردن از تمام بازی هایی كه امسال عرضه می شوند، بالاتر است و فكر نكنم تا سال های سال هم عنوانی بتواند به آن نزدیك شود.

آخرین ویرایش:
چرا اینجا اینطوریه میان میگن u3 نسبت به u2 پسرفت داشته وااااااااای خدای من اینها حالشون خوبه یا من چشام مشکل پیدا کرده
دیگه فشار تریلر GC اینقدر بالا بوده که همه دارن هزیون میگن
بابا کله دنیا تو کف تریلر GC مونده شما ها میگید ضعیفه!!!!!!!!!
به خدا فن هم فن های قدیم 8-|

کل دنیا منظورت فن های PS3 تو ایرانه دیگه؟؟؟چون ما جای دیگه ندیدیم اینقدر هایپ کنن این تریلرو/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or