تاکتیک فرار رو به جلو رو پیش گرفتن دو طرف
بحث ترول و تعارف نیست بعضی دوستان تغییر جبهه دادن :dتعارف می کنین ؟ یا دارین ترول می کنین ؟
حسین کجاش زد تو حالت بابا به این خوبی بود دیگه چی می خوایاین تریلر آنچارتد رو دیشب hd دیدم.چرا تکسچرهاش اینجوریه؟؟؟واقعا انگار گرافیکش نسبت به 2 پسرفت داشته؟؟؟جدا 2 خیلی بهتر از این بود.نمیفهمم واقعا.
حسین جون شما این 2 تا عکس رو باهم مقایسه کن.حسین کجاش زد تو حالت بابا به این خوبی بود دیگه چی می خوای
به شدت تایید100000%-------------> Uncharted 3
حق با شماست usa عزیز واقعا اون افکت بلور و کیفیت بافتی که در شماره 2 آنچارتد بود یه چیز دیگه هست من خودم هنوز از آنچارتد 3 راضی نشدم زمانی که بازی ریلیز شد میشه نتایج نهایی رو گفت !!!حسین جون شما این 2 تا عکس رو باهم مقایسه کن.
واقعا تفاوت شماره 3 با 2 از زمین تا آسمون هست.واقعا تکسچرها ضعیفن.من نمیدونم چه خبره.ولی با توجه به دموی مولتی که بازی کردم و همینطور عکسها و تریلرها،شماره دوم گرافیکش به مراتب بهتر بوده.
آخه من نمیدونم چرا بعضیا الکی جوگیر میشن.این عکسای شب واقعا مسخرس.شماره 2 کجا و اینا کجا.همون مرحله استانبول که شب بود رو شما با اینا مقایسه کنی متوجه میشی.من اول کیفیت sd دیدم،بعد خورد تو ذوقم گرافیکش.برای همین hd هم دانلود کردم و دیدم،که نهایتا دیدم خانه از پای بست ویرانه.حق با شماست usa عزیز واقعا اون افکت بلور و کیفیت بافتی که در شماره 2 آنچارتد بود یه چیز دیگه هست من خودم هنوز از آنچارتد 3 راضی نشدم زمانی که بازی ریلیز شد میشه نتایج نهایی رو گفت !!!
تا حدودی با حرف شما موافقم در مورد گرافیک دموی مولتی حق با شماست بخصوص اون مرحله ی فرودگاه و در درمرحله ی که اون ساختمان ویلایی بود هم محیط کمی کدر و مات به نظر میرسید و اون نورپردازی شماره دو زیاد به چشم نمی امد ولی باید توجه کرد که اکثر نمایش ها از بخش سینگل بازی هم در شب و محیط های تاریک بوده و بازهم نمیشه انچنان نسبت به پائین بود سطح تکسچر ها در بازی با قطعیت نظر داد .حسین جون شما این 2 تا عکس رو باهم مقایسه کن.
واقعا تفاوت شماره 3 با 2 از زمین تا آسمون هست.واقعا تکسچرها ضعیفن.من نمیدونم چه خبره.ولی با توجه به دموی مولتی که بازی کردم و همینطور عکسها و تریلرها،شماره دوم گرافیکش به مراتب بهتر بوده.
آخه شما همین عکسی که من گذاشتم رو ببین شما این رو با این عکس که از شب در آنچارتد 2 هست مقایسه کن.تا حدودی با حرف شما موافقم در مورد گرافیک دموی مولتی حق با شماست بخصوص اون مرحله ی فرودگاه و در درمرحله ی که اون ساختمان ویلایی بود هم محیط کمی کدر و مات به نظر میرسید و اون نورپردازی شماره دو زیاد به چشم نمی امد ولی باید توجه کرد که اکثر نمایش ها از بخش سینگل بازی هم در شب و محیط های تاریک بوده و بازهم نمیشه انچنان نسبت به پائین بود سطح تکسچر ها در بازی با قطعیت نظر داد .
دوست عزیز چه شما بخایین چه نخایین نظر هرکی برا خودش محترمه ولی گرز او وار جزو بازیهای بینظیر تو کل گیماست بهترینه .به شدت تایید
آخه من موندم گیم پلی سنگین و مسخره GOW رو میشه با گیم پلی روان U3 مقایسه کرد؟
GoWar وقتی میخوای به سمت چپو راست بپیچی انگار یه کامیون 18 چرخ میخواد سرو ته کنه:d
تیم سازنده که همونه والا نمیدونم چه بر سر اون نور پردازی و تکسچر ها اومده ولی شاید از کم کاری سازنده باشه که البته باز هم بعید می دونم اختمالا مشکل جای دیگه است . کلا هر وقت نمایشهای پیش از عرضه یک بازی از محیط های تاریک بوده برای من اون بازی در حد انتظار ظاهر نشده امیدوارم این یک اینطور نشه. کلا من هر انتظاری رو از این بازی دارم الا افت گرافیکی . حالا الان همه ما رو به ضد انچارتد بودن محکوم نکنن:d
آخه شما همین عکسی که من گذاشتم رو ببین شما این رو با این عکس که از شب در آنچارتد 2 هست مقایسه کن.
من واقعا نمیدونم چه خبره.شاید موتور گرافیکی بازی ترکیده:d
تا حدودی با حرف شما موافقم در مورد گرافیک دموی مولتی حق با شماست بخصوص اون مرحله ی فرودگاه و در درمرحله ی که اون ساختمان ویلایی بود هم محیط کمی کدر و مات به نظر میرسید و اون نورپردازی شماره دو زیاد به چشم نمی امد ولی باید توجه کرد که اکثر نمایش ها از بخش سینگل بازی هم در شب و محیط های تاریک بوده و بازهم نمیشه انچنان نسبت به پائین بود سطح تکسچر ها در بازی با قطعیت نظر داد .