Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
حسین کجاش زد تو حالت بابا به این خوبی بود دیگه چی می خوای
حسین جون شما این 2 تا عکس رو باهم مقایسه کن.
Uncharted_2__Among_Thieves-PlayStation_3Screenshots15443shootin-shield-down.jpg
68610103844956210795.jpg
واقعا تفاوت شماره 3 با 2 از زمین تا آسمون هست.واقعا تکسچرها ضعیفن.من نمیدونم چه خبره.ولی با توجه به دموی مولتی که بازی کردم و همینطور عکسها و تریلرها،شماره دوم گرافیکش به مراتب بهتر بوده.

68610103844956210795.jpg
واقعا تفاوت شماره 3 با 2 از زمین تا آسمون هست.واقعا تکسچرها ضعیفن.من نمیدونم چه خبره.ولی با توجه به دموی مولتی که بازی کردم و همینطور عکسها و تریلرها،شماره دوم گرافیکش به مراتب بهتر بوده.
حق با شماست usa عزیز واقعا اون افکت بلور و کیفیت بافتی که در شماره 2 آنچارتد بود یه چیز دیگه هست من خودم هنوز از آنچارتد 3 راضی نشدم زمانی که بازی ریلیز شد میشه نتایج نهایی رو گفت !!!

حق با شماست usa عزیز واقعا اون افکت بلور و کیفیت بافتی که در شماره 2 آنچارتد بود یه چیز دیگه هست من خودم هنوز از آنچارتد 3 راضی نشدم زمانی که بازی ریلیز شد میشه نتایج نهایی رو گفت !!!
آخه من نمیدونم چرا بعضیا الکی جوگیر میشن.این عکسای شب واقعا مسخرس.شماره 2 کجا و اینا کجا.همون مرحله استانبول که شب بود رو شما با اینا مقایسه کنی متوجه میشی.من اول کیفیت sd دیدم،بعد خورد تو ذوقم گرافیکش.برای همین hd هم دانلود کردم و دیدم،که نهایتا دیدم خانه از پای بست ویرانه.

68610103844956210795.jpg
تا حدودی با حرف شما موافقم در مورد گرافیک دموی مولتی حق با شماست بخصوص اون مرحله ی فرودگاه و در درمرحله ی که اون ساختمان ویلایی بود هم محیط کمی کدر و مات به نظر میرسید و اون نورپردازی شماره دو زیاد به چشم نمی امد ولی باید توجه کرد که اکثر نمایش ها از بخش سینگل بازی هم در شب و محیط های تاریک بوده و بازهم نمیشه انچنان نسبت به پائین بود سطح تکسچر ها در بازی با قطعیت نظر داد .

تا حدودی با حرف شما موافقم در مورد گرافیک دموی مولتی حق با شماست بخصوص اون مرحله ی فرودگاه و در درمرحله ی که اون ساختمان ویلایی بود هم محیط کمی کدر و مات به نظر میرسید و اون نورپردازی شماره دو زیاد به چشم نمی امد ولی باید توجه کرد که اکثر نمایش ها از بخش سینگل بازی هم در شب و محیط های تاریک بوده و بازهم نمیشه انچنان نسبت به پائین بود سطح تکسچر ها در بازی با قطعیت نظر داد .
آخه شما همین عکسی که من گذاشتم رو ببین شما این رو با این عکس که از شب در آنچارتد 2 هست مقایسه کن.
091104-defineavcisi03.hlarge.jpg
من واقعا نمیدونم چه خبره.شاید موتور گرافیکی بازی ترکیده:d

منم با u.s.a مواقم تو اون تریلر انچارتد تنها چیزی که نظر منو جلب کرد حرکات کاراکتر بود البته شاید خیلی چیز خاصی نبود ولی بدم نبود ولی از نظر گرافیک چیزی نبود که ارزش حتی هایپ رو دداشته باشه...
در کل دوست ندارم بازی مثل انچارتد3 اینجور باشه شاید طرفدار گیرز باشم ولی اینکه کیفیت یک بازی توپ از نسخه قبل پایین تر باشه واقعا جالب نیست و امیدوارم نایتی داگ مشکلات رو برطرف کنه برای هر دو بازی ارزش زیادی قائلم

به شدت تایید
آخه من موندم گیم پلی سنگین و مسخره GOW رو میشه با گیم پلی روان U3 مقایسه کرد؟

GoWar وقتی میخوای به سمت چپو راست بپیچی انگار یه کامیون 18 چرخ میخواد سرو ته کنه:p:d
دوست عزیز چه شما بخایین چه نخایین نظر هرکی برا خودش محترمه ولی گرز او وار جزو بازیهای بینظیر تو کل گیماست بهترینه .

آخه شما همین عکسی که من گذاشتم رو ببین شما این رو با این عکس که از شب در آنچارتد 2 هست مقایسه کن.
091104-defineavcisi03.hlarge.jpg
من واقعا نمیدونم چه خبره.شاید موتور گرافیکی بازی ترکیده:d
تیم سازنده که همونه والا نمیدونم چه بر سر اون نور پردازی و تکسچر ها اومده ولی شاید از کم کاری سازنده باشه که البته باز هم بعید می دونم اختمالا مشکل جای دیگه است . کلا هر وقت نمایشهای پیش از عرضه یک بازی از محیط های تاریک بوده برای من اون بازی در حد انتظار ظاهر نشده امیدوارم این یک اینطور نشه. کلا من هر انتظاری رو از این بازی دارم الا افت گرافیکی . حالا الان همه ما رو به ضد انچارتد بودن محکوم نکنن:d

عزیزان من نمیفهمم چرا با این تاپیک هاتون مردم را به جون هم میندازید مثل gears3 VS un3 ya mw3 vs bt3من واقعا درک نمیکنم ماشالا هممون ps3 xbox360 با هم داریم میگیریم همشو از همشونم لزت میبریم مخصوصا UNCHARTED3:d:d:d;):(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or