Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
الان جدیدترین تریلرهای geow رو دیدم:-oخارق العاده بود.تکسچرها بی نظیر بودن.نورپردازی شاهکار بود.تا الان واقعا یکی از بهترین گرافیکهایی بود که رو کنسول دیدم.واقعا عالی بود.

آخرین ویرایش:
یعنی کاری که این تریلر و نمایش جدید گیرز با ... کرد یه چیزیه توی این مایه ها :دی :

یا بَن اَدرکنی :دی
nice
yahoo_4.gif

ولی جدا از شوخی این تریلر آخری ـه uncharted 3 بدچیزی بود
yahoo_4.gif

بهترین کار صبر کردنِ .
احسان میگم ،الان این یعنی تغییر جبهه ؟
yahoo_4.gif
JUST FUN :دی
گفتم که ما با Nippon گام بر میداریم :دی

آخرین ویرایش:
یعنی کاری که این تریلر و نمایش جدید گیرز با ... کرد یه چیزیه توی این مایه ها :دی :

یا بَن اَدرکنی :دی
nice :d
ولی جدا از شوخی این تریلر آخری ـه uncharted 3 بدچیزی بود :d
بهترین کار صبر کردنِ .
احسان میگم ،الان این یعنی تغییر جبهه ؟:d

یسری عکس جدید گرفتم واسه مقایسه که تاپیک جون بگیره :d

البته منابع نوریشون یکی نیست ولی عکس از این بهتر گیر نیاوردم !! آخه دوتا تریلر آخری u3 مربوط به محیط تاریک ـه ...در صورتی که از محیط تاریک گیرز هنوز چیزی نشون ندادن ؛.یعنی یسری عکس های لیک شده هست ولی حق گذاشتن ندارم و از طرفی هنوز معلوم نیست در چه مرحله ایی از ساخت قرار داره به خاطر همین مجبور شدم عکس های مولتی گیرز بذارم !

آخرین ویرایش:
آخه برادر این دیگه گفتن داره ؟! یعنی شاخ تر از نورپردازی گیرز توی هیچ کدوم از بازیهای جهان هستی وجود نداره :دی از اون 1 ـش بگیر تا 3 هیچ بازی ای به گردش هم نمیرسه !
احسان کم لطفی نکن گیرز در این حد هم نورپردازیش بد نیستا :biggrin1:
یعنی اینا پدر مادر نورپردازی رو آوردن جلو چشم موتور بازی :دی یه عکس دیگه هم هست که مصطفی نذاشته ! یه تیکه نور افتاده جلوی مارکوس ! لامذهب بد چیزیه ! :دی

آخرین ویرایش:
این تریلر آنچارتد رو دیشب hd دیدم.چرا تکسچرهاش اینجوریه؟؟؟واقعا انگار گرافیکش نسبت به 2 پسرفت داشته؟؟؟جدا 2 خیلی بهتر از این بود.نمیفهمم واقعا.

آخه برادر این دیگه گفتن داره ؟! یعنی شاخ تر از نورپردازی گیرز توی هیچ کدوم از بازیهای جهان هستی وجود نداره :دی از اون 1 ـش بگیر تا 3 هیچ بازی ای به گردش هم نمیرسه !

یعنی اینا پدر مادر نورپردازی رو آوردن جلو چشم موتور بازی :دی یه عکس دیگه هم هست که مصطفی نذاشته ! یه تیکه نور افتاده جلوی مارکوس ! لامذهب بد چیزیه ! :دی

اختیار داری ! آنچارتد ترکونده نور پردازی رو ! حالا اون که هیچی، کلاً افکت آتش و آب و شن و ... همشون در سطح A+ جهانی هستن ! :دی یعنی دیگه بیشتر از این نمیشه از یه بازی انتظار داشت ! :دی من جای مصطفی بودم بیخیال بحث میشدم با این نمایش جدید و فک برانداز آنچارتد 3 ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or