Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
بحث داستان شد اجازه می خوام خودمو خالی کنم،آنچارتد اصلا اتمسفر نداره یعنی موقع بازی حس می کنم دارم بازی می کنم،به شدت هم هالیوودیه و سکانس های هالیوودی داره که باعث میشه بازی نچسبه آدمای بازی هم به شدت سیاه و سفید مطلق هستند که تو ذوق میزنه همشم میره دنباله گنج شیمبالالا و جاهای دیگه کلا فقط به خاطر گیمپلی عالی و جلوه های بصری زیباش بازی می کنم.
خب عزیز من موقع بازی کرد باید حس کنی بازی میکنی دیگه نکنه انتظار دارید وقتی بازی میکنید احساس کنید قهوه مینوشید !!
صحنه-های سینمایی آنارتد با اینکه بعضیهاش از پیش تعیین شدست ولی فوق العاده هیجان انگیزه حالا اینکه به شما نمیچسبه دلیل نمیشه که بد باشه . بنظر من و خیلیهای دیگه خیلی هم میچسبه :دی
خب میرن دنبال گنج چون داستان بازی اینجوریه . مگه کسی به گیرز برای اینکه اینکه میرن جنگ گیر میده ؟
بحث اتمسفر هم اتمسفر بازی گیرز خیلی خوبه حس جنگ و جنگ زدگی محیط بخوبی القا میشه . از اونطرف اتمسفر آنچارتد هم عالیه . لازم نیست همه چیز خاکستری و جنگ زده باشه تا بگیم اتمسفر بازی خوبه . تنوع محیط آنجارتد خیلی خیلی زیاده نباید انتظار ذاشته باشی اتمسفر حاکم بر بازی تغییر نکنه
کاملا موافقم، این بازی شاید روایت داستانیش خوب باشه اما داستان مضخرف و بی ارزشی داره(از نظر من) حالا یه عده به گرافیک و گیم پلی توجه میکنند و راحت توی بازی پیش میرن و خیلی خوششون هم میاد اما برای من که همیشه داستان رو مهمترین عنصر هر بازی میدونم انجام این بازی عذاب آور هست
ببخشید داستان بازی چون داره میره دنبال گنج مضخرفه ؟ یا شما از گنج خوشت نمیاد ؟! برای من و خیلیها داستان هم باید خوب باشه تا بازیرو ادامه بدیم و آنچارتد دقیقا داستان خوبی داره عالی نیست ولی خیلی خوبه .
حالا این قضیه به یک طرف اگه بازی معماهای سخت و درست و حسابی داشت و انقدر اکشن و آسون نبود بازم میشد تحملش کرد اما این بازی کاملا خطی و فوق العاده آسونه و هر دو قدم یه چکپوینت میده، رسما وقتی U2 رو روی اخرین درجه سختی بازی میکردم احساس میکردم که به شعورم داره توهین میشه انقدر که بازی آسون بود!
معماها رو درست میگی اگه سخت-تر میبود خیلی بهتر میشد . اما گیم پلی !!!! بازی آسونه ؟!! البته برای شما هاردکورها رو درجه-ی سختی آخر آسون بوده و بازیرو بدون مردن تموم کردین اصلا هم جاییش گیر نکردید . درجه سختی بازی بنظرم خیلی خوب بالانس شده و هیچ مشکلی نداره .
در مورد Gears of War 3 هم بنظر من داستان درست و درمون نداره ولی این یکی حداقل میشه گفت بیشتر شوتر خالص هست و نیازی به معما و اینا نداره و گیم پلیش قابل تحمل تر از U3 هست
گیرز گیم پلیش قابل تحمل تره ؟!!!
برادر من عزیز من هیجان و شوتینگی که گیرز داره بنظرم تو هیچکدوم از بازیهای سوم شخص این نسل وجود نداره . قایل تحمل تره ؟!! :))
ولی درکل من هیچکدوم از این دو عنوان رو نمیگیرم و تجربه نمیکنم چون علاقه ای به بازی های مختص گیمرهای Noob ندارم!
آهان قشنگ شد . شما که مثلا هاردکور تشریف داری لازم نیست بیای تو اینجور تاپیکها مخاطبهای این دو بازی رو که بیش از حد طرفدار داره رو noob خطاب کنید . چون مطمئنن کسی که به گیم پلی گیرز میگه قابل تحمل تر از فلان بازیه و به داستان آنچارتد میگه مضخرف سطح گیمریش مشخصه که چقدره
در آخر اگه نشون بدی مثلا با بقیه متفاوتی و مثلا ! تنها هاردکور روی کره زمین هستی این راحش نیست . بیشتر باعث میشه سوژه خنده بشی .
ابتدا COD نوب پسند شد الانم GEARS OF WAR , UNCHARTED احتملا هدف بعدی HALO هستش !

بحث سر این دوتا بازی کاملا سلیقه ایه پس هیچ نتیجه گیری ای در کار نیست چون هر جفت بازی ها غولی هستن واس خودشون..
ودرمورد اون دوستمون که فرمودند: (!)
"ولی درکل من هیچکدوم از این دو عنوان رو نمیگیرم و تجربه نمیکنم چون علاقه ای به بازی های مختص گیمرهای Noob ندارم! "
باید عارض شم شما اگر این بازی هارو تاحالا نگرفتید و تجربه نکردید ! پس هیچ نظر کارشناسانه ای هم نمیتونید بدید و بهتره برید سراغ نقد بازی های به نظر hardcore خودتون که تجربه کردینش !

آخرین ویرایش:
نچارتد اصلا اتمسفر نداره یعنی موقع بازی حس می کنم دارم بازی می کنم،به شدت هم هالیوودیه و سکانس های هالیوودی داره که باعث میشه بازی نچسبه
منظورت از اتمسفر چیه این مهمه؟ مثلا داخل لوکیشن های بازی تاریک باشه با مِه رقیق با دیوارای خونی یا مثلا رنگ و روی بازی تیره باشه و خشونت بالا باشه یا هوا تاریک باشه و بایه چراغ قوه بزنیم تو دل جنگل
اتمسفر کاملا سلیقه ای هست یکی اتمسفر فوق العاده سنگین دوست داره مثل Metro 2033 یکی جَو مرده دوست داره مثل گیرز یکی فضای مرده مثله کیلزون و اتمسفر یک نکته کاملا سلیقه ایه. ولی انصافا اتمسفر انچارتد خیلی سبک و دلچسبه تا حالا ندیدم از اتمسفر انچارتد ایراد بگیرن
راجع به سکانس های هالیوودی هم که باو نکته مثبته نه منفی :dکی از هیجان بدش میاد کی از اون کات سین قطار بدش میومد
داستانشم بله اگر با بازی هایی مثله متال گیرو اَسسینز کرید مقایسه بشه ضعیف جلوه میکنه (که باز به نظرم اینطور نیست)ولی اگر با بازی های هم سبک خودش مقایسه بشه میبینیم که به دور از مسائل سیاسی و جنگ امریکا و فلان جا و چیچی پرستی، از یک داستان کلیشه ای یک سناریو گیرا و زیبایی نوشته شده مخصوصا روند داستان و اینکه هیچ چیز از قبل قابل فهمیدن نیست هر لحظه ممکنه یه اتفاق غیر منتظره بیوفته
رسما وقتی U2 رو روی اخرین درجه سختی بازی میکردم احساس میکردم که به شعورم داره توهین میشه انقدر که بازی آسون بود
دُرُس میگه باو سختی یعنی Catherine :d

گیرز گیم پلیش قابل تحمل تره ؟!!!
برادر من عزیز من هیجان و شوتینگی که گیرز داره بنظرم تو هیچکدوم از بازیهای سوم شخص این نسل وجود نداره . قایل تحمل تره ؟!! :))
برای من یکی اینجوریه، سلیقه و نظر من اینشکلی هست و بازی هایی که داستان درست و درمون ندارن رو بزور بازی میکنم پس اشکالی نداره که همچین صفاتی رو در وصف اون بازیها بکار ببرم.
آهان قشنگ شد . شما که مثلا هاردکور تشریف داری لازم نیست بیای تو اینجور تاپیکها مخاطبهای این دو بازی رو که بیش از حد طرفدار داره رو noob خطاب کنید . چون مطمئنن کسی که به گیم پلی گیرز میگه قابل تحمل تر از فلان بازیه و به داستان آنچارتد میگه مضخرف سطح گیمریش مشخصه که چقدره
در آخر اگه نشون بدی مثلا با بقیه متفاوتی و مثلا ! تنها هاردکور روی کره زمین هستی این راحش نیست . بیشتر باعث میشه سوژه خنده بشی .
اصلا برام مهم نیست دیگران چه فکری میکنند فقط خواستم نظرم رو در مورد این دو بازی گفته باشم، شما احیانا خبری از بازی های سخت و هاردکور نسل قبل نداری! وگرنه مقایسه U2 یا G3 با بازی های قدیمی و سخت زمان قدیم خنده دارترین مقایسه ای هست که ممکنه اتفاق بیفته، شاید توی این عصر و زمان این بازی ها کژوال حساب نشن اما از نظر من که کلی بازی های هم سبک با درجه سختی بالاتر بازی کردم اینا نوب پسند هستند اینم نظر شخصی خودمه و به کسی بسطش ندادم لطفا بیشتر به نظر بقیه احترام بزارید.

داستان Uncharted از نظر منم چیز خیلی عالی ای نیست و در مقابل خیلی از بازی ها چیز خاصی نداره ولی از نظر کارگردانی صحنه های سینمایی و کات سین ها و دیالوگ ها راحت میتونم بین 10 تا بازی اول نسل بذارمش. توی Neogaf هم یه تاپیکی بود که حدود 20 صفحه ای در مورد این موضوع صحبت کرده بودن (سازنده تاپیک که دیگه جوگیر شده بود نوشته Uncharted از این نظر انقلاب کرده ! :دی) و البته در کنار موافق ها ، مخالف هم داشت ولی جالبیش این بود که حتی یه عده میگفتن ما با گیم پلی بازی زیاد حال نمیکنیم ولی به خاطر همین کات سین ها و کارگردانیشون بازی رو دنبال می کنیم !! :دی

• Like
Reactions: u.s.a
کاملا موافقم، این بازی شاید روایت داستانیش خوب باشه اما داستان مضخرف و بی ارزشی داره(از نظر من) حالا یه عده به گرافیک و گیم پلی توجه میکنند و راحت توی بازی پیش میرن و خیلی خوششون هم میاد اما برای من که همیشه داستان رو مهمترین عنصر هر بازی میدونم انجام این بازی عذاب آور هست، حالا این قضیه به یک طرف اگه بازی معماهای سخت و درست و حسابی داشت و انقدر اکشن و آسون نبود بازم میشد تحملش کرد اما این بازی کاملا خطی و فوق العاده آسونه و هر دو قدم یه چکپوینت میده، رسما وقتی U2 رو روی اخرین درجه سختی بازی میکردم احساس میکردم که به شعورم داره توهین میشه انقدر که بازی آسون بود! در مورد Gears of War 3 هم بنظر من داستان درست و درمون نداره ولی این یکی حداقل میشه گفت بیشتر شوتر خالص هست و نیازی به معما و اینا نداره و گیم پلیش قابل تحمل تر از U3 هست بنظر خود من چه از نظر امتیزارات و چه از نظر فروش Gears of War بهتر از UN عمل میکنه این دفعه ولی درکل من هیچکدوم از این دو عنوان رو نمیگیرم و تجربه نمیکنم چون علاقه ای به بازی های مختص گیمرهای Noob ندارم!

شما منو کن فیکون کردی با این پست الان دارم میرم تو غار زندگی کنم!

اصلا برام مهم نیست دیگران چه فکری میکنند فقط خواستم نظرم رو در مورد این دو بازی گفته باشم، شما احیانا خبری از بازی های سخت و هاردکور نسل قبل نداری! وگرنه مقایسه U2 یا G3 با بازی های قدیمی و سخت زمان قدیم خنده دارترین مقایسه ای هست که ممکنه اتفاق بیفته، شاید توی این عصر و زمان این بازی ها کژوال حساب نشن اما از نظر من که کلی بازی های هم سبک با درجه سختی بالاتر بازی کردم اینا نوب پسند هستند اینم نظر شخصی خودمه و به کسی بسطش ندادم لطفا بیشتر به نظر بقیه احترام بزارید.
نظر داریم تا نظر وقتی شما به طرفدارهای این دوتا بازی میگید نوب نظر نیست توهینِ این دوتا خیلی باهم فرق دارن .
اگه به اینه زمان سگا هم بازیهایی بود که تموم کردنشون خیلی خیلی سخت بود خیلی سختر از نسل قبل . پس بهتره به بازیهای نسل قبل هم بگیم نوب پسند !
درسته این نسل بازیها خیلی آسون-تر از قبل شدن ولی نه در حدی که این دو بازی طرفدارهاش فقط نوب باشن .

برای من یکی اینجوریه، سلیقه و نظر من اینشکلی هست و بازی هایی که داستان درست و درمون ندارن رو بزور بازی میکنم پس اشکالی نداره که همچین صفاتی رو در وصف اون بازیها بکار ببرم.

با اون تیکه که گفتی بازی های نسل قبل سخت تر و مشکل تر هستن موافقم ولی لازمه یادآوری کنم Noob بودن یا pro بودن رابطه ی مستقیم با بخش مولتی پلیر داره و اونجاست که ارزش و عیب ایرادهای واقعی اون گیم در بخش گیم پلی مشخص میشه !! البته من مولتی u3 بازی نکردم و نظر نمی دم ولی اینکه بگیم گیرز no0b پسنده یه خورده ...... :d لازمه بدونی یکی از دلایلی که شاید بعضی دوستان سراغ مولتی GEOW نمی رن همین سختی اون در این بخش هست و نمیشه به قول معروف کیلویی بازی کرد ... تو گیرز نمی تونی یه نقطه camp کنی و تا آخر بازی اشک همه رو در بیاری !! تو گیرز نمی تونی با یه تیر طرف رو نفله کنی (غیره snipe که اونم مهارت لازم خودش رو نیاز داره ) !! و ........

حتی تو بخش سینگل هم درجه سختی بازی ها متغییره و مسلماً هر کسی بنابر تونایی و مهارتش سختی و level اون رو انتخاب میکنه !!!

• Like
Reactions: reach
درجه سختی آنچارتد عالی هست.به شدت بالانس هست.و به شدت با این موضوع حال میکنم.مثل world at war یا black ops نیست که با گونی نارنجک خالی کنن رو کلت.
درجه سختی گیرز 1 هم روی insane واقعا سخت بود.مخصوصا باس آخر بازی raam که اشک آدم رو در می آورد.گیرز 2 آسونتر شده بود،ولی اونهم بازم عالی بود.

حالا شما لطف کن یه چندتا از بازیهای قدیمی رو اسمش رو بگو،تا بفهمیم u-geow چقدر نوب پسند هستن!!!!!!
داستان Uncharted از نظر منم چیز خیلی عالی ای نیست و در مقابل خیلی از بازی ها چیز خاصی نداره ولی از نظر کارگردانی صحنه های سینمایی و کات سین ها و دیالوگ ها راحت میتونم بین 10 تا بازی اول نسل بذارمش. توی Neogaf هم یه تاپیکی بود که حدود 20 صفحه ای در مورد این موضوع صحبت کرده بودن (سازنده تاپیک که دیگه جوگیر شده بود نوشته Uncharted از این نظر انقلاب کرده ! :biggrin1:) و البته در کنار موافق ها ، مخالف هم داشت ولی جالبیش این بود که حتی یه عده میگفتن ما با گیم پلی بازی زیاد حال نمیکنیم ولی به خاطر همین کات سین ها و کارگردانیشون بازی رو دنبال می کنیم !! :biggrin1:
دقیقا اینی که میگی درسته آریا.داستان به شدت کلیشه ایی هست.اما کات سینها واقعا عالی کار شدن.صحنه های سینمایی هم به قول خودت عالی بود و چیزی کم نداشت.

علاقه ای به بازی های مختص گیمرهای Noob ندارم!
دیگه داره حالم از این جملات این طوری بهم می خوره.هر کی می خواد خودش رو پرو نشون بده به زمین و زمان انگ نوب بودن می زنه.

در کل هیچ کدوم از بازیا شماره ی قبلیش داستان فوق الاده ای نداشتن

من فکر کنم بعضی ها منظور من رو خوب درک نکردن. از نظر من Noob و Noob پسند یه معنای متفاوت داره، نگفتم که هرکسی این بازیها رو بازی بکنه نوب هست بلکه گفتم اینطور بازی ها بیشتر برای راحتی جماعت نوب ساخته شده اما در عین حال افراد حرفه ای هم بازیشون میکنن. در مورد قسمت مالتی پلیر هم که باید گفت هر بازی رو میشه توی مالتی پلیرش به درجات بالا رسید دیگه این که مزیت یا جزو هاردکور بودن گیم محسوب نمیشه ولو اینکه رسیدن به اون درجه بالا یکم سخت باشه. یه بازی مثل SF رو میشه گفت هاردکور که بازم بعد 400-500 ساعت تمرین جلوی یه حریف قدرتر کم بیاری نه اینکه تا 30-40 ساعت بازی کردی احساس Pro بودن بهت دست بده!

من فکر کنم بعضی ها منظور من رو خوب درک نکردن. از نظر من Noob و Noob پسند یه معنای متفاوت داره، نگفتم که هرکسی این بازیها رو بازی بکنه نوب هست بلکه گفتم اینطور بازی ها بیشتر برای راحتی جماعت نوب ساخته شده اما در عین حال افراد حرفه ای هم بازیشون میکنن. در مورد قسمت مالتی پلیر هم که باید گفت هر بازی رو میشه توی مالتی پلیرش به درجات بالا رسید دیگه این که مزیت یا جزو هاردکور بودن گیم محسوب نمیشه ولو اینکه رسیدن به اون درجه بالا یکم سخت باشه. یه بازی مثل SF رو میشه گفت هاردکور که بازم بعد 400-500 ساعت تمرین جلوی یه حریف قدرتر کم بیاری نه اینکه تا 30-40 ساعت بازی کردی احساس Pro بودن بهت دست بده!
جواب سوال منو ندادی.انقدر هم نپیچون.هرکی بگه گیرز و آنچارتد نوب پسند هستن خودشو مسخره کرده.میگم اون بازیهای نسل قبل رو که گیرز یا آنچارتد جلوشون نوب پسند هستن اسم ببر.
Gears3 در عین ناباوری در مقابل شاهکار ناتی داگ سوسکی بیش نیست ... =;
آفرین کوچولو.اینم جایزت.
1_thum.jpg

جواب سوال منو ندادی.انقدر هم نپیچون.هرکی بگه گیرز و آنچارتد نوب پسند هستن خودشو مسخره کرده.میگم اون بازیهای نسل قبل رو که گیرز یا آنچارتد جلوشون نوب پسند هستن اسم ببر.
فکر کردم همینطوری گفتی وگرنه هزارتا بازی هست که U3 و G3 در مقابلشون نوب پسند هستند اشکالی نداره که سبکشون فرق کنه؟! چون من کلی مقایسه میکنم.
Tomb Raider Series
Hitman Series
Ninja Gaiden های قدیمی.
SplinterCell های قدیمی.
GTA های قدیمی.
Half-Life ها.
Silent Hill ها.
Halo ها.
و خیلی سری ها و بازی های دیگه که اگه خواستی بازم نام میبرم. برای سبک اون دو بازی هم Tomb Raider رو برای Uncharted میگم و برای Geow هم من بازی شوتر محضی نمیشناسم اما بیشتر شوترهای اول شخص و سوم شخص قدیمی مطمئنا خیلی هاردکورتر از اون بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or