War Has Change
کاربر سایت
خب عزیز من موقع بازی کرد باید حس کنی بازی میکنی دیگه نکنه انتظار دارید وقتی بازی میکنید احساس کنید قهوه مینوشید !!بحث داستان شد اجازه می خوام خودمو خالی کنم،آنچارتد اصلا اتمسفر نداره یعنی موقع بازی حس می کنم دارم بازی می کنم،به شدت هم هالیوودیه و سکانس های هالیوودی داره که باعث میشه بازی نچسبه آدمای بازی هم به شدت سیاه و سفید مطلق هستند که تو ذوق میزنه همشم میره دنباله گنج شیمبالالا و جاهای دیگه کلا فقط به خاطر گیمپلی عالی و جلوه های بصری زیباش بازی می کنم.
صحنه-های سینمایی آنارتد با اینکه بعضیهاش از پیش تعیین شدست ولی فوق العاده هیجان انگیزه حالا اینکه به شما نمیچسبه دلیل نمیشه که بد باشه . بنظر من و خیلیهای دیگه خیلی هم میچسبه
خب میرن دنبال گنج چون داستان بازی اینجوریه . مگه کسی به گیرز برای اینکه اینکه میرن جنگ گیر میده ؟
بحث اتمسفر هم اتمسفر بازی گیرز خیلی خوبه حس جنگ و جنگ زدگی محیط بخوبی القا میشه . از اونطرف اتمسفر آنچارتد هم عالیه . لازم نیست همه چیز خاکستری و جنگ زده باشه تا بگیم اتمسفر بازی خوبه . تنوع محیط آنجارتد خیلی خیلی زیاده نباید انتظار ذاشته باشی اتمسفر حاکم بر بازی تغییر نکنه
ببخشید داستان بازی چون داره میره دنبال گنج مضخرفه ؟ یا شما از گنج خوشت نمیاد ؟! برای من و خیلیها داستان هم باید خوب باشه تا بازیرو ادامه بدیم و آنچارتد دقیقا داستان خوبی داره عالی نیست ولی خیلی خوبه .کاملا موافقم، این بازی شاید روایت داستانیش خوب باشه اما داستان مضخرف و بی ارزشی داره(از نظر من) حالا یه عده به گرافیک و گیم پلی توجه میکنند و راحت توی بازی پیش میرن و خیلی خوششون هم میاد اما برای من که همیشه داستان رو مهمترین عنصر هر بازی میدونم انجام این بازی عذاب آور هست
معماها رو درست میگی اگه سخت-تر میبود خیلی بهتر میشد . اما گیم پلی !!!! بازی آسونه ؟!! البته برای شما هاردکورها رو درجه-ی سختی آخر آسون بوده و بازیرو بدون مردن تموم کردین اصلا هم جاییش گیر نکردید . درجه سختی بازی بنظرم خیلی خوب بالانس شده و هیچ مشکلی نداره .حالا این قضیه به یک طرف اگه بازی معماهای سخت و درست و حسابی داشت و انقدر اکشن و آسون نبود بازم میشد تحملش کرد اما این بازی کاملا خطی و فوق العاده آسونه و هر دو قدم یه چکپوینت میده، رسما وقتی U2 رو روی اخرین درجه سختی بازی میکردم احساس میکردم که به شعورم داره توهین میشه انقدر که بازی آسون بود!
گیرز گیم پلیش قابل تحمل تره ؟!!!در مورد Gears of War 3 هم بنظر من داستان درست و درمون نداره ولی این یکی حداقل میشه گفت بیشتر شوتر خالص هست و نیازی به معما و اینا نداره و گیم پلیش قابل تحمل تر از U3 هست
برادر من عزیز من هیجان و شوتینگی که گیرز داره بنظرم تو هیچکدوم از بازیهای سوم شخص این نسل وجود نداره . قایل تحمل تره ؟!!
آهان قشنگ شد . شما که مثلا هاردکور تشریف داری لازم نیست بیای تو اینجور تاپیکها مخاطبهای این دو بازی رو که بیش از حد طرفدار داره رو noob خطاب کنید . چون مطمئنن کسی که به گیم پلی گیرز میگه قابل تحمل تر از فلان بازیه و به داستان آنچارتد میگه مضخرف سطح گیمریش مشخصه که چقدرهولی درکل من هیچکدوم از این دو عنوان رو نمیگیرم و تجربه نمیکنم چون علاقه ای به بازی های مختص گیمرهای Noob ندارم!
در آخر اگه نشون بدی مثلا با بقیه متفاوتی و مثلا ! تنها هاردکور روی کره زمین هستی این راحش نیست . بیشتر باعث میشه سوژه خنده بشی .
ابتدا COD نوب پسند شد الانم GEARS OF WAR , UNCHARTED احتملا هدف بعدی HALO هستش !