Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
بعضی از دوستان طوری در مورد مقایسه این دو صحبت میکنن و uncharted رو غیر قابله مقایسه میدونن که انگار مقایسه duke با uncharted هست:))
اصلا این مقایسه خنده داره ، معلومه u3 خیلی خیلی سرتره ، کسایی هم به Geow 3 رای دادن اینو خیلی خوب میدونن......!!
این دوستمونم که دیگه گل سرسبد فن هاست:d بر طبق نتیجه گیری ایشون، این 252 نفری که تا الان به gears رای دادن، میدونن uncharted خیلی خیلی سرتره ولی به gears رای دادن.:))=))

دوستان هم اشاره کردن منم باز میگم گرافیک فنی گیرز اگه از حق نگذریم بهتره از اون طرف هم صحنه های بازی که زیبا و چشم نواز هست(Best Looking) که دوستمونBax اشاره کرد انچارتد بهتر کار شده...

دوستان هم اشاره کردن منم باز میگم گرافیک فنی گیرز اگه از حق نگذریم بهتره از اون طرف هم صحنه های بازی که زیبا و چشم نواز هست(Best Looking) که دوستمونBax اشاره کرد انچارتد بهتر کار شده...
بزارید هر دو بازی ریلیس بشن دوتا سایت درست حسابی مثل Digital Foundry بازی هارو آنالیس کنن نظر سایت ها رو هم ببیینیم بعد اینطور خوشگل نتیجه گیری کنید .

• Like
Reactions: .:Pouria:.
آنچارتد تلفیق خلاقیت و هنر داستان نویسی با دنیای طبیعت و منظره های خیره کننده و چشم نوازه .. گرافیکی که آدم از دیدنش به معنای واقعی لذت میبره ! به قول دوستمون این سبک همه پسند بازی آنچارتد هست که اون رو استثنائی کرده !

هنر داستان نویسی

این هنر داستان نویسی رو میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟یه داستان کاملا کلیشه ایی و معمولی داره و تا اونجایی هم که شده سکانسهای بازی از فیلم ایندیانا جونز الهام گرفته.هم آنچارتد و هم گیرز کلا چیزی به اسم داستان ندارن.

خوب اینجا تاپیک مقایسه کنسولها نیست بلکه مقایسه gears 3 و u3 هست به نظر من هر دو ویژگیهای خودشون رو دارن و نمیشه از هیچکدوم گذشت ولی گل سر سبد گرافیک این نسل آنچارتد هست (فن بازی نا محسوس:d ) آنچارتد 3 هنوز هیچ چیزی رو نکرده و من مطمئنم ناتی داگ این عنوان زیبا و دوست داشتنی رو همیجوری به باد فنا نمیده صد در صد با تعاریفی که ناتی داگ و طراحان اون کردند با یک بازی شاخ طرفیم ! من که به ناتی داگ اعتماد دارم !
این هنر داستان نویسی رو میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟یه داستان کاملا کلیشه ایی و معمولی داره و تا اونجایی هم که شده سکانسهای بازی از فیلم ایندیانا جونز الهام گرفته.هم آنچارتد و هم گیرز کلا چیزی به اسم داستان ندارن.
دست گلت درد نکنه این حرفا چیه ؟:-o
گیرز رو دقیق نمیتونم بگم ولی آنچارتد همیشه از نظر داستان تک بوده شاید از بعضی فیلمها الهام گرفته باشه ولی یک داستان عالی و احساسی رو مطرح میکنه که هم توش ماجراجویی هست هم عشق هست هم خیانت و هم اکشن !!!

دست گلت درد نکنه این حرفا چیه ؟:-o
گیرز رو دقیق نمیتونم بگم ولی آنچارتد همیشه از نظر داستان تک بوده شاید از بعضی فیلمها الهام گرفته باشه ولی یک داستان عالی و احساسی رو مطرح میکنه که هم توش ماجراجویی هست هم عشق هست هم خیانت و هم اکشن !!!
دقیقا کجاش تک هست؟؟اینکه همیشه یه زن nathan رو همراهی میکنه که الهام گرفته از ایندیانا جونز هست.اینکه دنبال یه سرزمین ناشناحته و یا به دنبال گنج هستن هم که از ایندیانا جونز الهام گرفته.با این فرق که ایندیانا جونز چون فیلم بود جای مانور بسیار بیشتری داشت.تعداد بازیهایی که واقعا داستان داشته باشن واقعا کمن.گیرز و آنچارتد و cod که داستان ندارن.داستان صرفا یه بهانه هست برای اون اکشن و گیم پلی عالی.

بچه ها گرافیک رو نگاه کنید کیف کنید جزئیات رو نور پردازی رو تخریب رو
13.gif
فقط اعتبار یادتون نره:d

http://up1.iranblog.com/images/87uncharted3_collapse.gif

• Like
Reactions: jimrako1
دقیقا کجاش تک هست؟؟اینکه همیشه یه زن nathan رو همراهی میکنه که الهام گرفته از ایندیانا جونز هست.اینکه دنبال یه سرزمین ناشناحته و یا به دنبال گنج هستن هم که از ایندیانا جونز الهام گرفته.با این فرق که ایندیانا جونز چون فیلم بود جای مانور بسیار بیشتری داشت.تعداد بازیهایی که واقعا داستان داشته باشن واقعا کمن.گیرز و آنچارتد و cod که داستان ندارن.داستان صرفا یه بهانه هست برای اون اکشن و گیم پلی عالی.

قراره واسه اینکه کلیشه ای نباشه از قسمت سوم یه دایناسور ناتان رو همراهی کنه:dداری یکی از مهمترین نقاط قوت uncharted که همون داستان پردازیشه انکار میکنی؟بابا دمت گرم ملت دارن uncharted رو واسه داستانش بازی میکنن و بعد واسه گرافیکش وشما میای میگی داستان بهانست

بی خیال دیگه...
من خودم شاید تو بازیای انحصاری سونی آنچارتد رده سوم ـو داشته باشه برام ولی از نظر داستانی گیرز ـو نمیشه با آنچارتد مقایسه کرد.... سطح داستانی آنچارتد خیلی بالا تره(البته طبیعی ـه به خاطر تفاوت سبک دو تا بازی)
پرداختن به قضیه گنج مارکوپولو و ماجرای سر فرانسیس دریک تا حالا به عقل آدمایی مثل اسپیلبرگ و پیتر جکسون نرسیده که از هر سوراخ سمبه ایی یه موضوع برای یه فیلم ماجرایی در میارن.
پلات اصلی داستان گیرز دقیقا داستان(!) کیلزون ـه!
انسانا فضا رو تسخیر کردن سر سوخت اختلاف پیش اومده یه نسل عجیب غریب ـم از این وسط در اومدن.
البته داستان گیرز واسه سبک خودش کافی ـه(مسلما کسی از یه شوتر محض انتظار "اودیسه هومر" نداره!

پ.ن: گیرز بیشتر از آنچارتد با سلیقه من همخونی داره.

[/B]
دوست عزیز اینجوری که شما داری به قضیه نگاه میکنی هیچ داستانی نمیتونی پیدا کنی که کلیشه نباشه !! چون الان هر داستانی اسم ببری دست کم یه فیلم در موردش هست که مثال بزنی !! الان امیدوارم بازی red dead رو تجربه کرده باشی! مسلما خودت هم قبول داری که یه انقلابی تو بازی های سبک وسترن به پا کرد !! ولی اگه از نظر شما به این بازی نگاه کنیم میتونیم دست کم 20 تا فیلم وسترن با همین موضوع مثال بزنیم !
پس اینجا هنر داستان نویسی تو دنیای بازی انتخاب یه سوژه قابل تامل و شکل پیاده کردن اون تو بازی هست که خودش رو نشون میده !

بحث داستان شد اجازه می خوام خودمو خالی کنم،آنچارتد اصلا اتمسفر نداره یعنی موقع بازی حس می کنم دارم بازی می کنم،به شدت هم هالیوودیه و سکانس های هالیوودی داره که باعث میشه بازی نچسبه آدمای بازی هم به شدت سیاه و سفید مطلق هستند که تو ذوق میزنه همشم میره دنباله گنج شیمبالالا و جاهای دیگه کلا فقط به خاطر گیمپلی عالی و جلوه های بصری زیباش بازی می کنم.

بحث داستان شد اجازه می خوام خودمو خالی کنم،آنچارتد اصلا اتمسفر نداره یعنی موقع بازی حس می کنم دارم بازی می کنم،به شدت هم هالیوودیه و سکانس های هالیوودی داره که باعث میشه بازی نچسبه آدمای بازی هم به شدت سیاه و سفید مطلق هستند که تو ذوق میزنه همشم میره دنباله گنج شیمبالالا و جاهای دیگه کلا فقط به خاطر گیمپلی عالی و جلوه های بصری زیباش بازی می کنم.
واقعا ؟!!!:-o
چه دل پری داشتی :d

کاملا موافقم، این بازی شاید روایت داستانیش خوب باشه اما داستان مضخرف و بی ارزشی داره(از نظر من) حالا یه عده به گرافیک و گیم پلی توجه میکنند و راحت توی بازی پیش میرن و خیلی خوششون هم میاد اما برای من که همیشه داستان رو مهمترین عنصر هر بازی میدونم انجام این بازی عذاب آور هست، حالا این قضیه به یک طرف اگه بازی معماهای سخت و درست و حسابی داشت و انقدر اکشن و آسون نبود بازم میشد تحملش کرد اما این بازی کاملا خطی و فوق العاده آسونه و هر دو قدم یه چکپوینت میده، رسما وقتی U2 رو روی اخرین درجه سختی بازی میکردم احساس میکردم که به شعورم داره توهین میشه انقدر که بازی آسون بود! در مورد Gears of War 3 هم بنظر من داستان درست و درمون نداره ولی این یکی حداقل میشه گفت بیشتر شوتر خالص هست و نیازی به معما و اینا نداره و گیم پلیش قابل تحمل تر از U3 هست بنظر خود من چه از نظر امتیزارات و چه از نظر فروش Gears of War بهتر از UN عمل میکنه این دفعه ولی درکل من هیچکدوم از این دو عنوان رو نمیگیرم و تجربه نمیکنم چون علاقه ای به بازی های مختص گیمرهای Noob ندارم!

ماشاا... اینجا بچه ها همه درک منتقدانه و روشن فکرانه ای از داستان دارن که برای ماها زیادی سر بستس ! :دی
داستان کلیشه ای ! یعنی هر داستانی که ایده ی جدید داشت برتره ولی اگه موضوع تکراری بود مالیده رفته ! خیلی جالبه ! نه خیر ! مسئله اینه که یه چیزی که داستان رو متمایز میکنه پرداخت اونه نه صرفاً سوژه ی داستان ! اگه اینجوری باشه که دیالوگ ها , نحوه ی روایت حوادث و اتفاقات , پرداخت شخصیت ها و ... کشک ! یعنی هر کی رفت دنبال گنج یه داستان کلیشه ای از فلان چیزه ! پس هر فیلم یا بازی اکشن یا جنگی هم کلیشه ایه چون یکی یا می خواد انتقام بگیره یا یکی خوبه می خواد بره بدَ رو نفله کنه ! :دی پس چرا هی خودشون رو خسته می کنن جایزه برای داستان میزارن ! واقعاً دیدگاه ها اندیشمندانه ـس ! :دی

• Like
Reactions: War Has Change

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or