Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
اگر هر دوتا بازی رو باهم داشته باشم، مسلماً با U3 میرم ماه عسل. ولی بعد از اون دوست دارم ساعتها با دوستام Horde 2.0 بازی کنم :d.

چون نامردیه U3 رو با GOW مقایسه کنیم ! خداییش U3 هیچ رقیبی نداره ...
هر نسخه داره بهتر و بهتر میشه اما شخصا اعتقاد دارم GOW2 کوچکترین تفاوتی با 1 نداشت ...
به هر حال منم همون اول به U3 رای دادم ...

چون نامردیه U3 رو با GOW مقایسه کنیم ! خداییش U3 هیچ رقیبی نداره ...
هر نسخه داره بهتر و بهتر میشه اما شخصا اعتقاد دارم GOW2 کوچکترین تفاوتی با 1 نداشت ...
به هر حال منم همون اول به U3 رای دادم ...
به جرات میگم یکی از بهترین و استاندارد ترین تغییراتی که گیم میتونه تو بخش گیم پلی نسبت به شماره قبل داشته باشه رو ، اپیک تو گیرز 2 نشون داد و مطمئنم کسایی که وقت و زمان کافی واسه بازی کردن این بازی گذاشتن متوجه این تغییرات به ظاهر کوچیک شدن ....

اپیک تو گیرز 2 با هوشیاری تمام و با اضافه کردن ایده های جدید روح تازه به گیم پلی داد و ایراد های نسخه قبل رو برطرف کرد ، به طوری که کلیت و هسته اصلی گیم پلی اصالت خودش رو حفظ کرد و نه مثل برخی سازندها که اینقدر تو بازی شون ایده و تغییرات میدن که کلیت و ماهیت اون دچار تغییر میشه و حس و حال شماره های قبلی نداره و نه مثل برخی دیگه که بدون کوچکترین تغییری هر سال یه عنوان میدن بیرون و به خاطر تکرار مکررات گیمر رو دچار خستگی و دلزدگی میکنه.

من gears of war 1 با کله بازیهای انحصاری ps3 عوض نمیکنم مثلا killzon 3 - god of war- unchurted3 همه اینارو میخوره حالا میگم یکش نه 2 شا 3 که میترکونه حالا تو ماشینم که forza همیشه کله گراند توریسمتونو زده حالا alan wako - holo rich 4 نمیگم حالا اینا به کنار ps3 به چیش مینازه یبار واقع بین باشین من جفتشونو کنار هم بازی کردم اصلا نمیتونم تصور کنم که xbox با ps3 مقایسه کنم اصلا عین استون مارتین با ژیانو بخای مقایسه کنی dirix 11 ساپورت نمیکنه واقعا جا تعصبه خوب به این مینازین تازه از 1080 p ساپورت نمیکنه 720 p ساپورت میکنه بله با اینا حتما از xbox سره اره کلی خندیدم unchurtedam بزارین دره گوزه ابشو بخورین واقعا ضایع اونهمه کنسولو بزنی زیره بقل ببری بازی بریزی ضایست دیگه خدایی حالا از move نمیگم که کلا کینکت قورتش میده 3 صوته باز دلتون خوش باشه کنسول دارین دلتونو بیشتر ازین نمیشکونم .

• Like
Reactions: reach
خوش به حالت که این قدر سرت می شه. اینقدر دلیلات قانع کننده بود که می خوام ps3 رو بفروشم یه x360 بگیرم
جات بودم پستم رو ویرایش می کردم(کلا پاکش کنی بهتره)
اینم نگین چی بگین پس دلتون خوش باشه کنسول شما مثلا خوبه فاض دادم بهتون مثلا .

من gears of war 1 با کله بازیهای انحصاری ps3 عوض نمیکنم مثلا killzon 3 - god of war- unchurted3 همه اینارو میخوره حالا میگم یکش نه 2 شا 3 که میترکونه حالا تو ماشینم که forza همیشه کله گراند توریسمتونو زده حالا alan wako - holo rich 4 نمیگم حالا اینا به کنار ps3 به چیش مینازه یبار واقع بین باشین من جفتشونو کنار هم بازی کردم اصلا نمیتونم تصور کنم که xbox با ps3 مقایسه کنم اصلا عین استون مارتین با ژیانو بخای مقایسه کنی dirix 11 ساپورت نمیکنه واقعا جا تعصبه خوب به این مینازین تازه از 1080 p ساپورت نمیکنه 720 p ساپورت میکنه بله با اینا حتما از xbox سره اره کلی خندیدم unchurtedam بزارین دره گوزه ابشو بخورین واقعا ضایع اونهمه کنسولو بزنی زیره بقل ببری بازی بریزی ضایست دیگه خدایی حالا از move نمیگم که کلا کینکت قورتش میده 3 صوته باز دلتون خوش باشه کنسول دارین دلتونو بیشتر ازین نمیشکونم .

هی نمیخوام وارد این بحث های کلیشه ای شم...
فکر کنم اسم تاپیکو بتونی بخونی الان مثلا اسم forza و gran turismo و move! رو اوردی که اعلام برنامه کنی؟:d
واقعا با خودت چی فکر کردی؟؟:d

دوست من اگه نمیتونی روزه بگیری خوب نگیر دیگه هم واسه خودت ضرر داره و هم اینکه باعث میشه پرت وپلا بگی و در ضم به قول اوس مح.. آب رو ....

فکر کنم تاپیک بسته شه، بهتره..خیلی وقته دیگه یه پست مناسب تو این تاپیک دیده نمیشه.یکی میاد میگه مقایسه این دوتا نامردیه،یکی دیگه میگه gears1 میرزه به همه انحصاریهای ps3،
یکی دیگه هم مثل ایشون:arrowd:
دوست من اگه نمیتونی روزه بگیری خوب نگیر دیگه هم واسه خودت ضرر داره و هم اینکه باعث میشه پرت وپلا بگی و در ضم به قول اوس مح.. آب رو ....
در مورد روزه و اوس مح.. و آب.. و همه چی صحبت میکنه، الا gears و uncharted/:)

فکر کنم تاپیک بسته شه، بهتره..خیلی وقته دیگه یه پست مناسب تو این تاپیک دیده نمیشه.یکی میاد میگه مقایسه این دوتا نامردیه،یکی دیگه میگه gears1 میرزه به همه انحصاریهای ps3،
یکی دیگه هم مثل ایشون:arrowd:

در مورد روزه و اوس مح.. و آب.. و همه چی صحبت میکنه، الا gears و uncharted/:)

یعنی الان این چیزی که شما گفتی بحث تخصصی در مورد این دو عنوان بود دیگه نه؟
در مورد اون نظری هم که دادم والا هر چی فکر کردم نتونستم یه جواب منطقی واسه اون اشعار دوستمون پیدا کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or