Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
روشنه که ناتی داگ فعلاوقتشو اول روی بخش سینگل بازی گذاشته این عکس رو یک بار دیگه ببینید :
h1gm83qudynbcu7d3ly.jpg

همانطور که میبینید گرافیک بخش سینگل از نور پردازی گرفته تا بقیه موارد خیلی بهتر از مولتی هست مثلا به سالیوان نگاه کنید من توی بخش مولتی یعنی بتا که سالیوان رو انتخاب میکردم به شدت گرافیک چهرش پایین بود و اصلا شبیه این نبود چهرش حتی از سالیوان شماره 2 پایینتر بود ولی اینجا چهره ی سالیوان تا ناتان همه حجم داره و تک تک تارهای موی ناتان درخشش زیبایی در نور خورشید داره حتی به بافت و چروک پیراهن اون دقت کنید این مورد هم در مولتی نبود به گرافیک اسلحه سالیوان نگاه کنید چقدر زیبا هست این مورد هم در مولتی نبود و البته این اسکرین شات رو من از روی یک ویدئو کیفیت پایین گرفتم خود بازی از نظر کیفی کیفیت بیشتری خواهد داشت !

این عکسهای مختلف از چهره !

http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2011/166/615426_20110616_screen007.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2011/166/615426_20110616_screen013.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2011/166/615426_20110616_screen004.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2011/166/615426_20110616_screen001.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2010/342/615426_20101209_screen003.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2010/346/615426_20101213_screen003.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2010/350/615426_20101217_screen004.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2010/350/615426_20101217_screen001.jpg

اینهم افکت آتش از نزدیک !

http://www.myup.ir/images/79062088277041320001.jpg

سهیل و رضا با جفتتون هستم.چرا خودتونو خسته میکنید...وقتی طرف نمیخواد قبول کنه دیگه چرا الکی گیر میدید و دنباله بحث میگیرید...:|:|
منظورتون از طرف من هستم ؟
دوست من خواهشا پستهای آخر من رو یک بار دیگه ببینید آیا دارم روی یک اشتباه پافشاری میکنم ؟
چیزهایی که گفتم دروغ گفتم ؟
با کسی هم که بحثی ندارم حتی یکی از اسکرین شاتهای بسیار بد کیفیت ماله u3 بتا بود که یکی از دوستان من اشتباها گفت ingame نیست با اینکه خیلی داغون بود باید حقیقت رو میگفتم که ماله coop advanture هست که البته هم گفتم !
شاید هم من بد متوجه شدم و با من نبودید ولی اگر با من بودید کمی بیشتر پست های طرف رو بخونید و بعد نتیجه گیری کنید موفق باشید !
ممنون از بابت این لینکها درست در جایی که باید نشان داده میشدند نشان دادید ممنون واقعا تک تک این تصاویر عالی هستند و به درک کردن زیبایی u3 و بررسی اون کمک شایانی میکنند !
فقط پیشنهاد میکنم به دوستانی که فک میکنن گیرز 3 تو draw distance مشکل داره.... !!! برن یه نگاهی به تاپیک gears of war spoiler بندازن و عکس هایی که خود من از گیم پلی بازی آپ کردم رو ببینن.

از طرفی تو مولتی تا اینجای کار گیرز 3 برتر بوده و حالا وامیسیم تو Campaign دو تا بازی مقایسه میکنیم ...
بد نیست به این عکس یه نگاه بندازین .
خیلی زیبا بود ممنون کسی در عالی بودن gears 3 شک نداره ولی u3 هم خیلی چیزها هست که هنوز رو نکرده و برای رو کردن دارد !

آخرین ویرایش:
دوست من خواهشا پستهای آخر من رو یک بار دیگه ببینید آیا دارم روی یک اشتباه پافشاری میکنم ؟
چیزهایی که گفتم دروغ گفتم ؟

عزیز شما داری رو چیزایی پافشاری می کنی که هنوز وجود خارجی ندارن....:|بذا چند تا تریلر قشنگ و متحیر کننده از بخش داستانی انچارتد3 بیاد بعد ما حرفت رو قبول می کنیم..... .

تو میگی من مطینم فلان خواهد شد.....ناتی داگ فلان خواهد کرد ....محیط شنی فلان خواهد شد....

تا حالا تریلر خوب از بخش داستانی همون تریلر e3 بوده که اونم اون قسمت ابش متمایز و جالب بود....باید منتظر موند واسه بقیه تریلرها.......انتظار...صبر.....:d.

+

در چیزهایی که من فعلا تا حالا در مورد گرافیک این دوتا دیدم تقریبا با هم فرقی ندارن.....درسته گرافیک بصری gears به طور محسوسی بهتر هستش.....در عوض افت فریم و گاهی برش تصویر داره که فک کنم باعث شه تا با هم برابر شن...... .

+

شمام صبر کن لطفا....از دیروز تا حالا 50 تا پست دادی اینجا:dدوستاتم بگو صبر کنن ( این دو تا بازی که مثه هیلو واسه بچه ها نیست=)))
.
.
.

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
عزیز شما داری رو چیزایی پافشاری می کنی که هنوز وجود خارجی ندارن....:|بذا چند تا تریلر قشنگ و متحیر کننده از بخش داستانی انچارتد3 بیاد بعد ما حرفت رو قبول می کنیم..... .

تو میگی من مطینم فلان خواهد شد.....ناتی داگ فلان خواهد کرد ....محیط شنی فلان خواهد شد....

تا حالا تریلر خوب از بخش داستانی همون تریلر e3 بوده که اونم اون قسمت ابش متمایز و جالب بود....باید منتظر موند واسه بقیه تریلرها.......انتظار...صبر.....:d.

+

در چیزهایی که من فعلا تا حالا در مورد گرافیک این دوتا دیدم تقریبا با هم فرقی ندارن.....درسته گرافیک بصری gears به طور محسوسی بهتر هستش.....در عوض افت فریم و گاهی برش تصویر داره که فک کنم باعث شه تا با هم برابر شن...... .

+

شمام صبر کن لطفا....از دیروز تا حالا 50 تا پست دادی اینجا:dدوستاتم بگو صبر کنن ( این دو تا بازی که مثه هیلو واسه بچه ها نیست=)))
.
.
.
تا انتظار بازی u3 حدودا 4 ماه دیگه مونده و من قول میدم حتی شاید تا خود انتشار یازی هیچ چیزی از بخش کویر بازی نشون ندن حالا تا اون موقع صبر کنیم و هیچی نگیم ؟ اصلا حرف تنها کویر نیست بازی خیلی جاهای زیبا داره ولی باز میگم جاهای خاص و سورپرایز رو تا ریلیز خود بازی نشون نمیدن ! ولی با بخش مهمی از حرفاتون موافقم !
الان این افکت اتش عالیه؟! به اتش روی زمین دقت کنین! دو بعدیه!
ببخشید بدون ایراد که نیست کسی هم منکر این نمیشه ولی آتش و کلا افکتهای پویا رو باید به صورت ویدئو و متحرک اون هم به طور کلی در نظر گرفت نه اینکه روی یک نقطه دقیق بشیم و بگیم وای وای اینجاش فلان هست !!!

من اصلاً کاری ندارم u3 در آینده چه قدر پیشرفت میکنه ، ولی شک نکنید گیرز 3 هم تو نسخه نهایی پیشرفت قابل توجهی خواهد کرد ....

تو همین نسخه لیک شده، احتمالاً دوستانی که ویدو دیدن متوجه شدن که بعضی از موارد تکنیکی هنوز خیلی جای کار داره و به قولی درمراحل ابتدایی ساخته ، از افکت های مختلف بگیرین که تو بعضی سکانس ها حتی شکل نمیگیره !!! تا سایه زنی ، نورپردازی و افکت آتش که در ابتدایی ترین سطح ممکن بود .......!!!
مثلا تو همین عکس افکت آتیش بازی رو تو نمایش E3 2010 و مولتی که تقریبا 1 یکی دو ماه پیش منتشر شد مقایسه کردم :

تو نسخه لیک شده هم افکت آتش تقریبا در سطح ـه عکس بالای هست ...!!

یا مثلا افکت آتش بازی رو بیان با تریلری که چند وقت پیش منتشر شده مقایسه بکنید :

یا تو این عکس ، که نسخه لیک شده رو با نمایش e3 بازی مقایسه کردم :

کاملا مشخصه که حتی بعضی افکت ها شکل نگرفته ، در صورتی که اگه بازی تو مرحله بتا بود مسلماً در این سطح نمی بود. چون در مرحله beta تقریبا تمام افکت ها شکل میگیره و بتا بشتر شامل بهبود کیفیت بافت ، ثبات فریم و رفع باگ و نقص های احتمالی و تست توسط گیمرها میشه ....

حالا من کاری ندارم این نسخه لیک شده در چه مرحلی از ساخت قرار داشته شاید aplha یا pre-beta ولی مطمئنم حتی مربوط به بتا نیست . چون با یه مقایسه خیلی ساده با MP beta میشه تشخیص داد که در سطح پایین تری هست....
پس خواهشن اینم در نظر بگیرین که پیشرفت فقط متخص به u3 نیست و همون قدر که احتمال داره u3 نسیت به نسخه بتا پیشرفت کنه ، گیرز هم همون قدر نسبت به نسخه بتا پیشرفت می کنه .

و اگه الان از دیدن تصاویر بازی در نسخه لیک شده شوکه می شید باید منتظر نسخه نهایی و کیفیت اصلی بازی بمیونید :d

آخرین ویرایش:
پس خواهشن اینم در نظر بگیرین که پیشرفت فقط متخص به u3 نیست و همون قدر که احتمال داره u3 نسیت به نسخه بتا پیشرفت کنه ، گیرز هم همون قدر نسبت به نسخه بتا پیشرفت می کنه .
اشتباه شما همینجاست گیرز هم پیشرفت میکنه طبیعتا ولی حرف اینه که u3 هنوز از نظر سازماندهی به حداکثر 65 درصد یا 70 درصد از گرافیک در بخش سینگل دست پیدا کرده ولی گیرز به نظر من که گرافیک بتا رو دیدم یک گرافیک کامل و بی نقص داشت و بهتر هم میشه حتما ولی گیرز خیلی وقته دارن روش کار میکنن 2 سال پشت هم در دو e3 نمایش داشته در صورتی که u3 خیلی کمتر زمان صرفش شده و 4 ماه دیگه هم قرار هست عرضه بشه پس بهتره این رو همینجا تفکیک کنیم که یک بازی چون gears 3 که این همه وقت روش کار کردن و همینجوری توی اولین e3 نشونش ندادن بلکه مراحل پلیش بازی در حدی شده بوده که بتونن یک نمایش از اون داشته باشن و بعدش دوباره در e3 بعد هم نشونش دادن تازه بعد از مدتها بتای اون رو دادن که فقط باگها و ایرادات سرور و بفهمن در صورتی u3 beta علاوه بر باگها و قدرت سرور سعی در شناسایی ایرادات گرافیکی هم داشتن چون حتی هنوز گرافیک رو کامل نکرده بودن و این کاملا در بتا روشن بود نمونش همین که بازی یا گرافیک داره یا نداره خوب توی مپ yemen بازی u3 بازی گرافیک خیلی بیشتر از مپهای دیگه بود چرا؟ چون هنوز مراحل پولیش فیزیک و گرافیک بازی رو دارن انجام میدن یه جاهایی کار کردن و هنوز هم جای کار داره یه جاهایی حتی کار هم نکردن نمونش همین مد coop adventue بازی که گرافیک واقعا پایینی داشت یه جاهایی در حد ps2 بود u3 هنوز هیچی از پیشرفتش رو ندیدیم بلکه gears 3 خیلی جیزها رو رو کرده از گرافیک و فک همه هم افتاده لیک هم که شد دیگه واقعا سورپرایزی از بازی نمونده ولی u3 هنوز چون یک صندوق گنج دربسته هست که کلیدش زمان عرضه از طرف ناتی داگ در اختیار عموم قرار میگیره !

من نمیفهمم وقتی گیرز 2-3 ماه زودتر از آنچارتد میاد چطور دوستان استنباط میکنن همون اندازه گرافیکش بهتر میشه:))
در صورتی که اگه psn هک نمیشد فاصله دو تا بتا حدودا یه ماه هم نمیشد

@jimrako1

دوست عزیر پروسه ساخت مهم نیست مهم زمان عرضه بازی هست...!!! تو فرض کن گیرز رو تو 10 سال ساختن و u3 تو 1 ماه چه فرقی داره؟؟؟
مهم زمان عرضه هست که باید بازی تو اون زمان کامل ، بی ایراد و آماده ریلیز شدن باشه !

از طرفی انجینش گیرز رو از اول بازی نویسی کردن و مسلما این مورد زمان زیادی به خودش اختصاص داده.

من نمیفهمم وقتی گیرز 2-3 ماه زودتر از آنچارتد میاد چطور دوستان استنباط میکنن همون اندازه گرافیکش بهتر میشه:))
در صورتی که اگه psn هک نمیشد فاصله دو تا بتا حدودا یه ماه هم نمیشد

از شمایی که انتظار داری تو اختلاف زمانی رلیزِ دو ،سه ماه هر دو بازی ، تو گرافیک u3 نسبت به GEOW 3 انقلاب بشه انتظار بیشتری نمیشه داشت .:))

اقا دعوا نداره که . بخدا هر دو گرافیک عالیه .چه گیرز که با همین نسخه ی لیک شده فک ها رو باز نگه داشته ، چه بازی خوش استایلی مانند انچارتد . واقعا چه تفاوتی شما می بیند که ما نمی بینیم ( البته از نظر فنی ) .
خوب گیرز که تا به حال گل کاشته . از زمان معرفی و گفتن حرف هایی مثل GeoW 1.3 این بازی از هر دو نظر ( گیم پلی و گرافیک ) دهان خیلی ها رو بسته .
انچارتد هم نمایش عالی داشته . من با این که فن گیرز هستم اما اعتقاد دارم هنوز ناتی داگ گرافیک اصلی بازی رو نشون نداده . مثلا شما اولین مراحل بازی که ساختمون آتش میگیره و با نسخه ی E3 مقایسه کنید .
در کل هر دو از نظر گرافیک واقعا عالی هستن و هر کسی که بخواد بگه اون یکی رو دوست دارم بخاطر گرافیکش واقعا باید به گیمر بودنش شک کرد . هر دو اون قدر از نظر تکنیکی عالی هستن که شما لذت ببرید فقط می مونه گیم پلی و مواردی مثل مولتی که یک بازی رو برای شما برجسته تر می کنه .

ولی حرف اینه که u3 هنوز از نظر سازماندهی به حداکثر 65 درصد یا 70 درصد از گرافیک در بخش سینگل دست پیدا کرده
شما توی nd کار میکنی یا عضو سیا هستی که با این اعتماد به نفس اطمینان میدی؟
ولی u3 هنوز چون یک صندوق گنج دربسته هست که کلیدش زمان عرضه از طرف ناتی داگ در اختیار عموم قرار میگیره !
8-|

• Like
Reactions: .:Soheil:.
حیف که قسم خوردم امضامو عوض نکنم تا 1ماه آینده :دی و گرنه این میرفت تو امضام :lol:
ولی u3 هنوز چون یک صندوق گنج دربسته هست که کلیدش زمان عرضه از طرف ناتی داگ در اختیار عموم قرار میگیره !

آخه جوگیری تا چه حد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or