most-t36
کاربر سایت
این نظر شماست.وگرنه به جز نینجا گایدن که اونم سختیش با هیچ بازی ایی قابل مقایسه نیست،بازیهای دیگه از نظر سختی فرقی با این 2 بازی ندارن.همین آنچارتد رو crushing انصافا سخت بود،چون با 2 تا تیر میمردی.یا گیرز 1 واقعا گریه آور بود.حالا شما خیلی خفنی،خدائی،هاردکوری،یه بحث دیگس.فکر کردم همینطوری گفتی وگرنه هزارتا بازی هست که U3 و G3 در مقابلشون نوب پسند هستند اشکالی نداره که سبکشون فرق کنه؟! چون من کلی مقایسه میکنم.
Tomb Raider Series
Hitman Series
Ninja Gaiden های قدیمی.
SplinterCell های قدیمی.
GTA های قدیمی.
Half-Life ها.
Silent Hill ها.
Halo ها.
و خیلی سری ها و بازی های دیگه که اگه خواستی بازم نام میبرم. برای سبک اون دو بازی هم Tomb Raider رو برای Uncharted میگم و برای Geow هم من بازی شوتر محضی نمیشناسم اما بیشتر شوترهای اول شخص و سوم شخص قدیمی مطمئنا خیلی هاردکورتر از اون بودن.
منطق داشته باش و نظر شیکمی نده.از چه نظر گفتی گیرز سوسک شده؟؟؟؟امتیازاتشون اومده یا منتقدها نظر دادن؟؟؟یا گرافیکش خیلی ضایس؟؟؟خدارو شکر هم تو یه چیز مطمئنم که آنچارتد جلوی گیرز کم میاره.اونم بخش مولتی هست که شاهکاری هست برای خودش.حالا hord به کنار.بیا دلایل خودتو اعلام کن و بعدش بگو آنچارتد به نظرت بهتره،ولی وقتی مسخره بازی میکنی،طبعا جوابی هم که میشنوی با مسخره بازی هست.اگر هم نظرت مبناش نظرسنجی هست که واقعا مسخره هست.ادب داشته باش ..
به قولی نرود میخ آهنین در سنگاین نظر شماست.وگرنه به جز نینجا گایدن که اونم سختیش با هیچ بازی ایی قابل مقایسه نیست،بازیهای دیگه از نظر سختی فرقی با این 2 بازی ندارن.همین آنچارتد رو crushing انصافا سخت بود،چون با 2 تا تیر میمردی.یا گیرز 1 واقعا گریه آور بود.حالا شما خیلی خفنی،خدائی،هاردکوری،یه بحث دیگس.
منطق داشته باش و نظر شیکمی نده.از چه نظر گفتی گیرز سوسک شده؟؟؟؟امتیازاتشون اومده یا منتقدها نظر دادن؟؟؟یا گرافیکش خیلی ضایس؟؟؟خدارو شکر هم تو یه چیز مطمئنم که آنچارتد جلوی گیرز کم میاره.اونم بخش مولتی هست که شاهکاری هست برای خودش.حالا hord به کنار.بیا دلایل خودتو اعلام کن و بعدش بگو آنچارتد به نظرت بهتره،ولی وقتی مسخره بازی میکنی،طبعا جوابی هم که میشنوی با مسخره بازی هست.اگر هم نظرت مبناش نظرسنجی هست که واقعا مسخره هست.
سنگ که ماشااله یه عده از کولرهای ps3 هستن.البته بعضیاشون دیگه از سنگ گذشتن.تبدیل به بوتون شدن.دلیلش هرچی باشه مسخره هست.منم تریلری که از بخش horde گیرز دیدم فکم رو انداخت.هروقت 2 بازی عرضه بشن،اونوقت آنچارتد امتیازش بشه 95 و گیرز بشه 70 اونوقت میشه گفت که سوسک هست،در غیر اینصورت شما و ایشون رو به یه لیوان آب زرشک دعوت میکنم تا دیگه نظر شیکمی ندید.به قولی نرود میخ آهنین در سنگ
یعنی شما نفهمیدی دلیل ایشون دمو امروز آنچارتد تو گیمزکام بود!
هرکسی تریلر رو دیده نتونسته به جز بی نظیر(چه گرافیک چه گیم پلی چه هیجان سینمایی) چیز دیگه ای بگه
در صورتی که تا حالا من یه تریلرم ازم گیرز3 ندیدم تصف این جذابیت داشته باشه
بذار به حساب جو زدگی بیش از حد و گذرای اون کسی که از اصلاح noob گونه ی سوسک استفاده کرده ...تریلر uncharted 3 توی gamescom واقعا فک بر انداز بود ولی عنوانی چون gears 3 هم اونقدر کوچیک نیست که دیگه بخواهیم بگیم در مقابل u3 سوسک هست و یا سوسک میشه فقط همین رو بگم که من شخصا مطمئنم خیلیها که کنسول ندارن فقط و فقط بخاطر این دو بازی هم شده میرن کنسول میخرن !
خب این تعریفی که شما از نوب و هاردکور داری اصلاً بحثش جداس ! اینایی که شما قدیمی قدیمی می کنی دلیل سخت بودنش یا .. اصلاً فلسفش با بازیهای این نسل کاملاً متفاوته ! نسل های قبل بازیها از سیستم خون بازیها اینجوری بود که یه خط خون داشتی و باید هر جور که شده اون خط خون رو نگه میداشتی و با هر تیری که میخوردی اینو میدونستی که اون خونی که از دست دادی دیگه پر نمیشه تا اینکه یه بسته ی سلامتی ای چیزی جور کنی ! ولی این نسل بازیها از اول شخص و سوم شخص و شوتر و پازل و ... () همه از سیستم ترمیم شدن استفاده میکنن خب شما هر چیزیت هم که بشه کافیه بری پشت یه جا تا دوباره خونت رو به صورت کامل داشته باشی این یکی از دلایلیه که بازیها آسون به نظر میان ! ولی دلیل بر نوب بودن نیست ! بحث نوب و هاردکور اصلاً چیز دیگه ایه !فکر کردم همینطوری گفتی وگرنه هزارتا بازی هست که U3 و G3 در مقابلشون نوب پسند هستند اشکالی نداره که سبکشون فرق کنه؟! چون من کلی مقایسه میکنم.
Tomb Raider Series
Hitman Series
Ninja Gaiden های قدیمی.
SplinterCell های قدیمی.
GTA های قدیمی.
Half-Life ها.
Silent Hill ها.
Halo ها.
و خیلی سری ها و بازی های دیگه که اگه خواستی بازم نام میبرم. برای سبک اون دو بازی هم Tomb Raider رو برای Uncharted میگم و برای Geow هم من بازی شوتر محضی نمیشناسم اما بیشتر شوترهای اول شخص و سوم شخص قدیمی مطمئنا خیلی هاردکورتر از اون بودن.
متاسفانه یا خوشبختانه ماه رمضانه و اون دوستان باید تا افطار صبر کنندر غیر اینصورت شما و ایشون رو به یه لیوان آب زرشک دعوت میکنم تا دیگه نظر شیکمی ندید.
به قولی نرود میخ آهنین در سنگ
یعنی شما نفهمیدی دلیل ایشون دمو امروز آنچارتد تو گیمزکام بود!
هرکسی تریلر رو دیده نتونسته به جز بی نظیر(چه گرافیک چه گیم پلی چه هیجان سینمایی) چیز دیگه ای بگه
در صورتی که تا حالا من یه تریلرم ازم گیرز3 ندیدم تصف این جذابیت داشته باشه
خواستم جوابتو با biggie smalls بدم دیدم مشکل داره نمیشه:d مورد داره!در جواب شما من شعر Pink Floyd رو با کمی تغییر نقل قول میکنم :d
We don't need no acceleration
In the graphics of Gears Of War
Cause it has the best gameplay
That Naug*ty Dog cannot afford
:d چطور بود؟
اما جدا از شوخی مگه گرافیک تنها دلیل برتری یک بازیه؟ من خودم از Uncharted خوشم میاد ولی انصافا Gameplay و Multiplayerــش به Gears نمیرسه.