Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
یه جورایی انگار اون بلایی که سر killzone 3 و 2 اومد داره سر این شماره از آنچارتد هم میاد ناتی داگ اگر بتونه گرافیک رو تا زمان زیلیز نهایی بازی متحول کنه و چیزی بده که همه ما رو راضی کنه باید بگم که واقعا معجزه کرده ! بحث من روی داستان و گیم پلی نیست چون شماره 3 مطمئن باشید در این دو زمینه به مراتب بهتر از شماره دوم هست و ما اگر آنچارتد 3 رو یک بازی مستقل بدونیم واقعا یک بازی عالی از نظر گرافیکی خواهد بود ولی با توجه به اینکه شماره پیشین اون از نظر گرافیک خیلی قدمهای بزرگی برداشته بود و همیشه بازیها نسبت به نسخه پیشین سنجیده میشن باید بگم آنچارتد 3 تا اینجا در زمینه گرافیک نسبت به نسخه دوم خود از 100 نمره نمره 60 رو میگیره !!!

یه جورایی انگار اون بلایی که سر killzone 3 و 2 اومد داره سر این شماره از آنچارتد هم میاد ناتی داگ اگر بتونه گرافیک رو تا زمان زیلیز نهایی بازی متحول کنه و چیزی بده که همه ما رو راضی کنه باید بگم که واقعا معجزه کرده ! بحث من روی داستان و گیم پلی نیست چون شماره 3 مطمئن باشید در این دو زمینه به مراتب بهتر از شماره دوم هست و ما اگر آنچارتد 3 رو یک بازی مستقل بدونیم واقعا یک بازی عالی از نظر گرافیکی خواهد بود ولی با توجه به اینکه شماره پیشین اون از نظر گرافیک خیلی قدمهای بزرگی برداشته بود و همیشه بازیها نسبت به نسخه پیشین سنجیده میشن باید بگم آنچارتد 3 تا اینجا در زمینه گرافیک نسبت به نسخه دوم خود از 100 نمره نمره 60 رو میگیره !!!

منم کاملا موافقم داره همون جریان نسخه سوم کیلزون تکرار میشه اونم اینبار رو انچارتد ....مسئولین نایتی داگ خیلی شل گرفتن ...

آخرین ویرایش:
هایپ زدایی تا چه حد؟:d
گوریلا رو با ناتی داگ مقایسه نکنید بابا حرومه بخدا
پ.ن:یعنی هر روز که میگذره بیشتر دارم به 2012 ایمان میارم! اخرالزمان رو فن ها هم تاثیر گذاشته گویا:d

• Like
Reactions: .:Soheil:.
هایپ زدایی تا چه حد؟:d
گوریلا رو با ناتی داگ مقایسه نکنید بابا حرومه بخدا
پ.ن:یعنی هر روز که میگذره بیشتر دارم به 2012 ایمان میارم! اخرالزمان رو فن ها هم تاثیر گذاشته گویا:d
عکسای صفحه قبل رو دیدی؟:d
اين ملت چي ميگن:-?

گرافيك بازي در حد انيميشن bewolf هست و بسي هم بالاتر

ديگه چي ميخواين شما........

:-/
جکم جکای قدیم!!!!

اقا اصلا گرافیک بازی اشغاله شما نخرید!
بعدشم کی گفته killzone3 نسبت به شماره قبلش پس رفت داشته؟
killzone 3 نسبت به شماره پیشین در قسمت گرافیک خیلی نقصها داشت از pixlate بودن گرفته تا بافتهای ضعیف در خیلی جاها !!!!
توی killzone 3 وقتی یک هلوگاست رو با چاقو میکشی و یا با فشار دادن انگشتان توی چشمش اون رو از پا در میاری لطفا به بافتنها خوب توجه کنید تا متوجه بشید اون هم از داستان ضعیف و مسخرش !!!

لطفا کم چرت و پرت بگید.همین مونده بشنویم بازی مثل انیمیشن bewolf هست!!!!!!!!در مورد عکسایی هم که گذاشتی فعلا نظری ندارم.چون فعلا ویدیو از این قسمتها نشون داده نشده.من دارم میگم این ویدیو گیمزکام که مربوط به شب هست گرافیکش نسبت به 2 ضعیف تر هست و از لحاظ تکسچر واقعا مسخرس.حالا کاری ندارم باقیه بازی چی چی هست.

• Like
Reactions: GABRIEL.b
لطفا کم چرت و پرت بگید.همین مونده بشنویم بازی مثل انیمیشن bewolf هست!!!!!!!!در مورد عکسایی هم که گذاشتی فعلا نظری ندارم.چون فعلا ویدیو از این قسمتها نشون داده نشده.من دارم میگم این ویدیو گیمزکام که مربوط به شب هست گرافیکش نسبت به 2 ضعیف تر هست و از لحاظ تکسچر واقعا مسخرس.حالا کاری ندارم باقیه بازی چی چی هست.

گویا این موتور ND بیشتر تو روز جواب میده..
بعد ND تو این شماره بیشتر به حجم دادن محیط و بدن کارکترها تمرکز کرده و دیگه شاهد اون گرافیک کاغذی U2 نیستیم..

u.s.a @

ببینم اون ویدئوهایی که در E3 و GC نشون دادن رو شمام دیدی؟ وقتی میگی نسبت به نسخه دوم از نظر گرافیکی پسرفت داشته واقعا شک کردم که دیده باشی یا نه!:دی

گویا این موتور ND بیشتر تو روز جواب میده..
بعد ND تو این شماره بیشتر به حجم دادن محیط و بدن کارکترها تمرکز کرده و دیگه شاهد اون گرافیک کاغذی U2 نیستیم..
جكم جكاي قديم

• Like
Reactions: Apóllōn
یکی از مسائلی که در مورد گرافیک u2 ازارم میداد افت کیفیت بافت ناتان هنگام نشونه گرفتن و حرکات سریع از جمله دویدن بود که خیلی تو چشم میزد که اونم برای جلوگیری از افت فریم بود

واقعا ملت شادن ... :d والا تو همون عکس Geow3 جز 4 تا ابر اضافی چیز دیگه ای نداشت ...

@ یو . اس .ای

یحتمل نمایش بازی تو E3 دیدی ؟

آخرین ویرایش:
ادب........
کسی اگه شک داره گرافیک بازی جز بهترین هاست بره یه نگاه به جزییات صورت ناتان که تو چند صفحه قبل هست بندازه انصافا از جزییات صورت تو گیرز هیچی کم نداره

خب میخوام برم بالا منبر ! اهم اهم ... اء آئ اَخ ... اهم !

خودتون رو کشتید ! حالا مثلاً گرافیک یکی از این دو تا بهتر از اون یکی بشه چه اتفاقی میافته براتون ؟ سکته میزنین ؟ :دی واقعاً ما داریم به کجا میریم ؟ :| بازی خودش باید زیبا باشه نه گرافیکش ! حالا این دو تا بدبخت جفتشون پر گرافیک هستن ولی شما ها انقدر بحث میکنید و کشش میدید که آخرش اگر یکی از اینها ( از نظر منتقدها ) فقط یک اپسیلن از اون یکی بهتر بود، قشنگ یکسال تمام بخاطر این بحث هایی که کردین بجای اینکه با بازی مورد علاقتون حال کنید مجبورید ضدحال بخورید و انواع و اقسام تیکه ها رو بشنوید !

از عوارض آواتار جدید هست ها ! خیلی جدی نگیرین ! :دی

• Like
Reactions: .:Soheil:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or