Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
یک چیزی مینویسم فقط به ترولینگ محکومم نکنید..:d

30717000982644846629.jpg

Uncharted 3
میانگین 91.56

Gears of War 3
میانگین 91.95

آمار فروش هم که مشخصه یکی تو یک هفته 3 میلیون یکی تو یک هفته 1 میلیون..

چرا تو Overall Rank بازی Uncharted بهتره ؟ 169 آنچارتده Gears نوشته 174

خیلی خوبی شما ... رفتی تو My Favorite
شما خوب ترینی

---------- نوشته در 09:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 AM ارسال شده بود ----------

خیلی خوبی شما ... رفتی تو My Favorite

ببین حوصله توهین ندارم...شما خودت کلکسیونی عزیز من....اینجا هر کی دوست داره طرفداریه برند خاص و کنسول خاصی رو میکنه من پی اس ۳ و انچارتد رو هم میپسندم....مشکلیه!!

ای بابا :( یعنی متال جیر سالیده بازی ـی که فک می کردم متال گیر سالیده ؟ :(
برنامه هـه هم تاپ جیره ؟ :(
دیگه اینقدرمزه نریزید...نمیخوام بحث تلفظ درست بازی رو اینجا ادامه بدم

---------- نوشته در 09:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:52 AM ارسال شده بود ----------

چه گیری دادین به بحث تلفظ

یک زمانی هم گیر داده بودین بالای ما که آنچارت نیست و باید بگیم آنچارتد..!

درکل برای بهتر بودن یک بازی چندتا معیار بیشتر نداریم..

1- میانگین امتیاز ها
2- فروش
3- تداوم انجام بازیها در زمان
و...

و معیار فن بودن در این انتخاب به هیچ وجه دخیل نیست..

آقا من امضای یه سری از دوستانو دیدم فکر کردم چشام اشتباه میبینه ! یه عده تو امضاشون نوشتن که GOW3 امتیاز بالاتری نسبت به U3 داره اما من تو متا دیدم U3 یه نمره بالاتر بود !
من طرفدار هیچ کدوم از این دو تا بازی نیستم و فقط میخوام نظر شخصیمو بگم !
GOW3 رو تموم کردم و به نظرم یکی از افتضاح ترین سینگل هایی رو داشت که میشد ساخت ! حقیقتا گیم شارک راست گفته بود که این بازی نه تنها چیز جدیدی نداره بلکه حتی از قبلیا هم کمتره ! 4 تا دونه راهرو و والو ساختن با 4 تا موجود که همشو قبلا دیده بودیم ! واقعا بخش سینگل یه افتضاح واقعی بود , پایانشم که دیگه از فیلمای ایرانی مسخره تر !
در مورد MP من 15 , 20 ساعت بیشتر بازی نکردم و نمیتونم نظر قطعی بدم ولی تفاوتی با شماره ی قبلی ندیدم !
در مجموع به این بازی نمره ی 5.5 از 10 میدم !

میرم سراغ U3 ! بخش MP رو بازی نکردم پس در موردش نظر نمیدم . بخش سینگل رو که بازی کردم رسما میگم که عالی بود ! همون چیزی که باید باشه ساخته شده ! صحنه های سینمایی , گیم پلی روون و محیطای متنوع و تازه و یه داستان خوب که همه ی اینا باعث میشه این بازی رو جزو 3 بازیه برتر سال بدونم !
نمره ی من به بخش سینگل بازی :
9.5 از 10 هست که واقعا این نمره رو شایستش میدونم چون هم گرافیک خارق العاده ای داره هم تنوع هم موسیقی خوب هم داستان جذاب ...

کلا به نظرم GOW باید مسیرشو تغییر بده ولی U به همین راهش ادامه بده ...

بعضیا از روی امضاشون میشه کیفیت نظرشونو فهمید...
بعد میگن چرا ایران پیشرفت نمیکنه ... :|
مشکل ما نظام حاکممون یا سرانمون نیستن بلکه چیزیه که هرروز ازش دم میزنیم و به چند هزار ساله بودنش مینازیم , فرهنگ ! چیزی که خیلیامون نداریم متاسفانه .
نمیدونم این کوروش میمرد جای اینکه اینهمه خاک تصرف کنه , یه کاری کنه که بعد اینهمه سال مردمی که تو سرزمینش زندگی میکنن با فرهنگ تر از این باشن !؟ :-/
شما برو GOW3 تا آخر عمرت بازی کن و بگو بهترین بازیه تاریخ , کسی بهت کاری نداره ! ولی یاد بگیر که نیازی نیست نظر دیگرانو تحلیل کنی چون فکر نمیکنم شما مسئول تعیین کیفیت نظر دیگران باشی !
این یکی از قشنگترین حرفایی هست که میتونم در مورد چیزایی که بالا گفتم بزنم !
: Dante - DMC4
؟! You summon and kill, summon and kill. I fail to see the logic here. Is sanity... the price to pay... for POWER

آخرین ویرایش:
خیلی وقته که سمت کنسول نرفتم و کنسول رو گذاشتم کنار :)
اما من به U3 رای دادم بخاطر اینکه انحصاری های PS همیشه یه سروگردن از رقیبش بالاتر بوده ;)

چه ربطی داره من دو شماره گیرز و بازی کردم حال نکردم , اما عاشق آنچارتد هستم و خیلی خوشم اومده !
یادمه قبلا یکی میگفت مهم امتیاز نیست مهم اینکه ز یک بازی لذت ببری !
اینم مثل همونه هرکدوم طرفدار و آنتی داره هرچی تو گوش هم بخونین حقم با شما باشه تو کت طرف نمیره ;)

Uncharted 3: Drake’s Deception

21 امتیاز کامل

Gears Of War 3

10 امتیاز کامل

هه هه هه هه مشخص شد کدوم بهتره یا نه
>:)
عزیزان من اگه شدت فن بازی رو U3 اینقدر زیاد نبود مثلا او 5 و 4 معروف نبودن الان میانگین 95 بود
البته رو GEW3 هم بود ولی نه به این شدت

خیلی وقته که سمت کنسول نرفتم و کنسول رو گذاشتم کنار :)
اما من به U3 رای دادم بخاطر اینکه انحصاری های PS همیشه یه سروگردن از رقیبش بالاتر بوده ;)
خیلی حال کردم با این حرفت... 10 امتیاز + بهت می دم.;)
باید قبول کرد U3 یه چیز دیگست... البته من GeoW3 رو هم بازی کردم و دوست دارم. اصلا به خاطر همین بازی X360 خریدم اما خب...
Only PS3

• Like
Reactions: kimsungbabak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or