kimsungbabak
کاربر سایت
عزیزان بالام جان!
بازی ها تو گرافیک خلاصه نمی شوند!
اگر این جور بود کرایسیس 2 به جای 85 میگرفت 95!
بازی ها تو گرافیک خلاصه نمی شوند!
اگر این جور بود کرایسیس 2 به جای 85 میگرفت 95!
شما الان از کجا تشخیص دادی u3 از FXAA استفاده میکنه !!!! تو آخرین تریلری که من از بازی دیدم اصلاً AA نداشت !!!!ویدئوهای نسخه نهایی Gears of war 3 اومده همه میتونن با ویدئوهای نسخه بتای آنچارتد 3 مقایسه کنن.
نظر من:
AA در آنچارتد FXAA هست در حالیکه گیرز هیچ AA نداره.
نور پردازی در دو بازی ولیومتریک هست ولی GeOW3 به نظر نور پردازی جذابتر و کامپلکس تری داره.
تا اومدن نسخه نهایی U3 نمیشه نظر قطعی داد ولی به نظر من نظر منتقدا روی گرافیک U3 مثبت تر از G3 خواهد بود.
افکت موشن بلور u3 در حجم بیشتری بکار رفته ؟؟!!!!! شک نکن از لحاظ موشن بلور گیرز 3 بهترین عنوانی هست که تا به امروز منتشر شده ...!!!!افکتهای موشن بلور در آنچارتد 3 به جاتر و زیباتر از گیرز به کار گرفته شده و حجم استفاده از آبجکت موشن بلور در آنچارتد بیشتر از Gears 3 هست.
شما الان از کجا تشخیص دادی u3 از FXAA استفاده میکنه !!!! تو آخرین تریلری که من از بازی دیدم اصلاً AA نداشت !!!!
افکت موشن بلور u3 در حجم بیشتری بکار رفته ؟؟!!!!! شک نکن از لحاظ موشن بلور گیرز 3 بهترین عنوانی هست که تا به امروز منتشر شده ...!!!!
من نمیدونم شما کدوم تریلر رو دیدی
؟
در مورد همین گیرز هم شایعه زیاد بود که از FXAA استفاده میکنه :اکثر فرومهای تکنیکی گفته میشه که بعضی از تریلرهای بازی این متد رو به کار گرفته که احتمالا در بازی نهایی از این متد یا MLAA استفاده میکنن.
شما منبع معتبری داری که u3 رو انتخاب کرده باشه ؟؟ در ضمن Object motion blur تکنیکی نیست که بخوان زیاد روش مانور بدن و بهترین عنوان رو از بین بازی هایی که منتشر شده انتخاب کنن !!!! ولی از روی video های منتشر شده تا به امروز برتری گیرز کاملاً مشخصه....اون یکی هم منظورم Object motion blur هست.منبعی که گیرز3 رو به عنوان بهترین عنوانی که تا به حال منتشر شده عنوان کرده
کلا چون ایرانی ها گرافیک دوستن و همچنین u3 به گرافیک معروفه نتیجه از قبل معلوم بود
اما خودم چون گیم پلی دوست هستم می گم gears 3
یعنی ما هر شب به خاطر گرافیکش داریم مولتی میزنیم ؟!کلا چون ایرانی ها گرافیک دوستن و همچنین u3 به گرافیک معروفه نتیجه از قبل معلوم بود
اما خودم چون گیم پلی دوست هستم می گم gears 3
موافقم...یعنی ما هر شب به خاطر گرافیکش داریم مولتی میزنیم ؟!
این دو تا کلآ به نظر من گیم پلی متفاوتی دارن و هرکدوم یه سری سلیقه ها رو جذب خودشون میکنن. از نوع دوربین گرفته تا پلتفرمری بودن و پریدن از در و دیوار و یه سری چیزای دیگه بین دو تا بازی متفاوت هست و کلآ توی دو تا فاز متفاوت هستن !
یعنی بهترین پستی که در این سایت دیدم این بوده.....حالا یه سوالی دارم از کدوم یکی از این میانگین ها به عنوان امتیاز جهانی ذکر میشه و نامیده میشه؟منظورم گیم رنکینگ و متاس....کدوم مهمتره؟ی:d
Uncharted 3
میانگین 91.56
Gears of War 3
میانگین 91.95
آمار فروش هم که مشخصه یکی تو یک هفته 3 میلیون یکی تو یک هفته 1 میلیون..