Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3

U3 vs Geow3

• Uncharted 3: Drake’s Deception

رای‌ها: 409 57.2%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 306 42.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    715
ویدئوهای نسخه نهایی Gears of war 3 اومده همه میتونن با ویدئوهای نسخه بتای آنچارتد 3 مقایسه کنن.
نظر من:
AA در آنچارتد FXAA هست در حالیکه گیرز هیچ AA نداره.
نور پردازی در دو بازی ولیومتریک هست ولی GeOW3 به نظر نور پردازی جذابتر و کامپلکس تری داره.

تا اومدن نسخه نهایی U3 نمیشه نظر قطعی داد ولی به نظر من نظر منتقدا روی گرافیک U3 مثبت تر از G3 خواهد بود.
شما الان از کجا تشخیص دادی u3 از FXAA استفاده میکنه !!!! تو آخرین تریلری که من از بازی دیدم اصلاً AA نداشت !!!!
افکتهای موشن بلور در آنچارتد 3 به جاتر و زیباتر از گیرز به کار گرفته شده و حجم استفاده از آبجکت موشن بلور در آنچارتد بیشتر از Gears 3 هست.
افکت موشن بلور u3 در حجم بیشتری بکار رفته ؟؟!!!!! شک نکن از لحاظ موشن بلور گیرز 3 بهترین عنوانی هست که تا به امروز منتشر شده ...!!!!

شما الان از کجا تشخیص دادی u3 از FXAA استفاده میکنه !!!! تو آخرین تریلری که من از بازی دیدم اصلاً AA نداشت !!!!

افکت موشن بلور u3 در حجم بیشتری بکار رفته ؟؟!!!!! شک نکن از لحاظ موشن بلور گیرز 3 بهترین عنوانی هست که تا به امروز منتشر شده ...!!!!

من نمیدونم شما کدوم تریلر رو دیدی ولی تو اکثر فرومهای تکنیکی گفته میشه که بعضی از تریلرهای بازی این متد رو به کار گرفته که احتمالا در بازی نهایی از این متد یا MLAA استفاده میکنن.
اون یکی هم منظورم Object motion blur هست.
منبعی که گیرز3 رو به عنوان بهترین عنوانی که تا به حال منتشر شده عنوان کرده؟

من نمیدونم شما کدوم تریلر رو دیدی
؟

اکثر فرومهای تکنیکی گفته میشه که بعضی از تریلرهای بازی این متد رو به کار گرفته که احتمالا در بازی نهایی از این متد یا MLAA استفاده میکنن.
در مورد همین گیرز هم شایعه زیاد بود که از FXAA استفاده میکنه :
http://www.gamespot.com/forums/topic/28779086/looks-like-gears-of-war-3-is-using-fxaa-afterall-pics?page=0

http://n4g.com/news/802007/gears-of-war-3-to-use-fxaa/com

http://twitter.com/#!/SebLagarde/status/88658731436474369

و فروم های دیگه که فعلاً حوصله گشتن ندارم ؛ ولی در آخر دیدیم که استفاده نکردن !!! و از طرفی قضاوت از روی ویدو اشتباست ، همین الان برو تریلر های GEOW 3 که سایت GT تو سه پارت گذاشت نگاه کن ببین مشکل AA میبینی ؟؟؟
اون یکی هم منظورم Object motion blur هست.منبعی که گیرز3 رو به عنوان بهترین عنوانی که تا به حال منتشر شده عنوان کرده
شما منبع معتبری داری که u3 رو انتخاب کرده باشه ؟؟ در ضمن Object motion blur تکنیکی نیست که بخوان زیاد روش مانور بدن و بهترین عنوان رو از بین بازی هایی که منتشر شده انتخاب کنن !!!! ولی از روی video های منتشر شده تا به امروز برتری گیرز کاملاً مشخصه....

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
یک چیزی مینویسم فقط به ترولینگ محکومم نکنید..:d

30717000982644846629.jpg

Uncharted 3
میانگین 91.56

Gears of War 3
میانگین 91.95

آمار فروش هم که مشخصه یکی تو یک هفته 3 میلیون یکی تو یک هفته 1 میلیون..

این چیزه جدیدی نیست .همیشه بازی های PS3 کمتر از 360 میفروختن

برا امتیازم فلان زوده.انچارتد هنوز چند تا نقد داره(امتیاز های خوشحال برا انچارتد بیشتر بودن:d)

یعنی واقعا آنچارتد انقدر بهتون فشار آورده که بیاید اینجا چرت وپرت بگید؟
نمرات بازی تو متا با 66 نقد 93 هست و تو گیم رنکینگ با 39 نقد 91.5 که نشون میده با اضافه شدن نقدها مال گیم رنکینگ باید بالا بره
در ضمن این بازی هنوز 2 نمره از گیرز3 تو متا بالا تره

کلا چون ایرانی ها گرافیک دوستن و همچنین u3 به گرافیک معروفه نتیجه از قبل معلوم بود

اما خودم چون گیم پلی دوست هستم می گم gears 3

کلا چون ایرانی ها گرافیک دوستن و همچنین u3 به گرافیک معروفه نتیجه از قبل معلوم بود

اما خودم چون گیم پلی دوست هستم می گم gears 3
یعنی ما هر شب به خاطر گرافیکش داریم مولتی میزنیم ؟! :-/
این دو تا کلآ به نظر من گیم پلی متفاوتی دارن و هرکدوم یه سری سلیقه ها رو جذب خودشون میکنن. از نوع دوربین گرفته تا پلتفرمری بودن و پریدن از در و دیوار و یه سری چیزای دیگه بین دو تا بازی متفاوت هست و کلآ توی دو تا فاز متفاوت هستن !

آخرین ویرایش:
یعنی ما هر شب به خاطر گرافیکش داریم مولتی میزنیم ؟! :-/
این دو تا کلآ به نظر من گیم پلی متفاوتی دارن و هرکدوم یه سری سلیقه ها رو جذب خودشون میکنن. از نوع دوربین گرفته تا پلتفرمری بودن و پریدن از در و دیوار و یه سری چیزای دیگه بین دو تا بازی متفاوت هست و کلآ توی دو تا فاز متفاوت هستن !
موافقم...

ی:d

30717000982644846629.jpg

Uncharted 3
میانگین 91.56

Gears of War 3
میانگین 91.95

یعنی بهترین پستی که در این سایت دیدم این بوده.....حالا یه سوالی دارم از کدوم یکی از این میانگین ها به عنوان امتیاز جهانی ذکر میشه و نامیده میشه؟منظورم گیم رنکینگ و متاس....کدوم مهمتره؟

---------- نوشته در 11:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:45 PM ارسال شده بود ----------

راستی یه چیزی میخواستم بگم انچارتد بازی بزرگیه بدون شک ولی وقتی اسم gears of war میاد ناخود اگاه جلوش کم میاره بدون شک...ممنون

یکی از دوستان هم گفه بود همه به خاطر گرافیک انچارتد هست که طرفدارشن ....این طور نیست اگه بحث گرافیک بود الان الن ویک و جیرز ۳ طرفدار بیشترب رو باید داشته میشدند

• Like
Reactions: DeanAmbrose
یکی از دوستان هم گفته بود همه به خاطر گرافیک انچارتد هست که طرفدارشن .... این طور نیست اگه بحث گرافیک بود الان الن ویک و جیرز ۳ طرفدار بیشترب رو باید داشته میشدند .
ساعت 2 بامداده ، من میرم یه لیوان قهوه بخورم و دست و صورتم رو آب بزنم ادامه بحث رو داشته باشیم ...
جیرز کدوم بازیه ؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or