Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

چنتا سوال داشتم:

1- این مدال هایی که میگیریم، مثله Fist Cuffs، چه تاثیری و ارزشی داره؟ لینکی هست که لیست کاملش و توضیحی در موردشون رو داشته باشه؟
2- لینکی هست که توضیح در مورد مود های Multiplayer داشته باشه؟ مثلا rank ای که تو ranked match ها میگیریم به چه دردی میخوره و اینطور موارد.
اون مدال ها رو هر چه بیشتر داشته باشی رو امتیازت تاثیر داره.(در بازی های Co-op و ranked matches.) لیستش هم برو تو قسمت Bonuse تو منوی اصلی بازی هست.
توضیح در مورد مولتی هم توی دفترچه ی بازی هست

روشی هست که بشه نارنجک رو Cook کرد؟

نه نمیشه.اما یه آپگرید خیلی عالی داره که بعد از لول 48 میشه گرفتش که اونم اینه که بعد از مردنت نارنجک میتونی بندازی!!!من یه لول برم بالا حتما میگیرمش.

یه سوال این آپگرید که از تو دیوار دشمنو میبینی چرا کار نمیکنه؟:biggrin1:من گرفتمش اما هر کاری میکنم بی فایدست.:biggrin1:I Need Help.:biggrin1:

نه نمیشه.اما یه آپگرید خیلی عالی داره که بعد از لول 48 میشه گرفتش که اونم اینه که بعد از مردنت نارنجک میتونی بندازی!!!من یه لول برم بالا حتما میگیرمش.

یه سوال این آپگرید که از تو دیوار دشمنو میبینی چرا کار نمیکنه؟:biggrin1:من گرفتمش اما هر کاری میکنم بی فایدست.:biggrin1:I Need Help.:biggrin1:

نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه
اون نه!
از نکات معدود نفرت انگیز CoD4 همین بود، همه n00b ها از این استفاده میکردن ... متنفرم ازش.

خوبه که multiش اصلا حرفه ای نیست و نمیخواد هم باشه (همین cook ساده رو هم نداره) واسه من که وقت کمتری نسبت به یه بچه 17 ساله دارم که مثلا Prestige بکنم، خوبه.

بریم ببینیم وصل میشه امشب یا نه.

توضیحات Booster رو بخونی نوشته باید چیکار کنی .
باید کاملا وایسی و توی D-Pad جهت بالا رو بزنی تا اسم دشمن ها ظاهر بشه .

اینجوری که بازی خیلی مسخره میشه. به نظر من نباید این قابلیت رو در بازی قرار می دادند.
البته یه بوستر داره که ضد این هست.:smile:

فایده نداره دقیقا همین کارو کردم اما نشون نمیده!!!!:biggrin1:البته چندان مهم هم نیست چون با Down The irons بیشتر حال میکنم.:biggrin1::biggrin1:شاید باید خیلی طرف بهت نزدیک باشه...:biggrin1:

تو ناتی داگ لول من چرا داره تصاعدی بالا میره؟:biggrin1:الان تو لینک زیر امضام برید لولمو زده 55!!!!:biggrin1:تازه دیشب شدم 47...:biggrin1:

پ.ن: آیدین یادم باشه جلوت حتما ازش استفاده کنم.:biggrin1:(البته اگه موفقیت آمیز باشه!!!):biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or