Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میگن یه آپدیت قراره بیاد که رنک های 3 رقمی رو نشون بده.
آمین.

فعلا که نیازی نیست!!!بالاترین لول X هست(60)که اون قدر امتیاز میخواد هنوز کسی نگرفته.خیلی امتیاز میخواد.دقیقا باید پولت برسه به 60,000,000 !!!!هر کی خواست ببینه امتیازات رو بره این لینک.بنابراین فعلا هیچ نیازی نیست!!!

پ.ن:اون قدر امتیاز میخواد که من باید 25 برابر تلاشی که تا الان کردمو بکنم تا برسم بهش!!!

سلام
طی ارتباطی که لحظاتی پیش با مسئول تدارکات ( آرش ) داشتم، گفتن که امشب ایشون مهمونی هستند و تمام تلاششون رو خواهند کرد که ساعت 9:30 تو PSN باشند.:biggrin1: گفتش که همگی اون موقع بیاید بازی کنیم.
آرش دیشب انقدر به من بیرون زنگ ردی تا امروز برای خودت برنامه پیش اومد:biggrin1:

مسئول تدارکات ( آرش )
کیارش یه دفعه میگفتی آبدارچی دیگه :دی
نه ، جدی مرسی کیارش از اینکه به عنوان واسطه عمل کردی و اطلاع رسانی کردی .
خوب امشب هم خوب بود ، با این که کم بازی کردیم ولی خوش گذشت .
نمیدونم چرا نیما و کیوان نیستن امشب اینجا ، شما نمیدونید کجان ؟ :دی
آرش دیشب انقدر به من بیرون زنگ ردی تا امروز برای خودت برنامه پیش اومد:biggrin1:
آره ، یهو دعوت شدم مهمونی :دی

بچه ها برای من ارور میده نمی دونم چرا اینم ارورش کسی میدونه جریان چیه syncing player data اخرش که می خواد کانکت بشه این ارور رومیده با ای دی دیگه هم میام کار میکنه می دونید جریان چیه ولی خودمونیم انلاین خیلی خیلی مزخرفه این دومین بلا هست که سر من میاد یه بار هم 60 هزار تا پنالتی گرفت یکی کمک ما کنه

بالاخره بازی رو تموم کردم.حالا می خوام آنلاین بای کنم ولی نمیشه.هر مدل بازی رو سرچ میکنم چیزی نمیاد.تو اون قسمت که دنبال پلیر میگرده کلی صبر میکنه و بعد برمیگرده.کار خاصی باید بکنم یا مدلشه؟زیاد باید بسرچم؟

:confused: بابا یکی کمک من کنه هی ارور رو میده 100 بار امتحان کردم نشد که نشد جالب اینجا هست با ایدی دیگه میام وصل میشه از اینترنتم نیست اینم ارور هستش
error syncing player data
شما می دونید چرا سیو هارو پاک کردم درست نشد اپدیت 1.1 رو هم دوباره زدم بازم نشد یکی به دادم برسه ای دادم خونه دوستم هم باز نشد در کل یکی اگه کمکم کنه هم این دنیای خودشو خریده هم اون دنیا:love:

:confused: بابا یکی کمک من کنه هی ارور رو میده 100 بار امتحان کردم نشد که نشد جالب اینجا هست با ایدی دیگه میام وصل میشه از اینترنتم نیست اینم ارور هستش
error syncing player data
شما می دونید چرا سیو هارو پاک کردم درست نشد اپدیت 1.1 رو هم دوباره زدم بازم نشد یکی به دادم برسه ای دادم خونه دوستم هم باز نشد در کل یکی اگه کمکم کنه هم این دنیای خودشو خریده هم اون دنیا:love:
بلدی Dataهایی که بازی نصب کرده رو پاک کنی؟ اونو پاک کن شاید درست شد.
من یه مشکل شبیه این داشتم اینطوری حل شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or