Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مولتی بازی خیلی جذاب نیست ولی coops بی نظیره واقعا حال میده>:d

مولتیش خیلی خوبه، شاد و casual ـه. هرکس میتونه یه دست بازی کنه لذت ببره ولی مثلا CoD رو همینطوری یکی بخواد بازی کنه اصلا لذت نمیبره، باید تمرکز داشته باشه، reflex سریع، تجربه زیاد میخواد که از CoD لذت ببری ولی اینو میشه همینطوری یه دست بازی کنی واسه funـه قضیه.

اتفاقا مولتیش به سبک و سیاق بازیش میخوره، همچین بازی ای نباید یه مولتی سنگین و عمیق داشته باشه. خیلی عالی و هوشمندانه عمل کردن.

کلا U2 اشتباه داوریه، مولتیش هم همینطور.

مولتیش خیلی خوبه، شاد و casual ـه. هرکس میتونه یه دست بازی کنه لذت ببره ولی مثلا CoD رو همینطوری یکی بخواد بازی کنه اصلا لذت نمیبره، باید تمرکز داشته باشه، reflex سریع، تجربه زیاد میخواد که از CoD لذت ببری ولی اینو میشه همینطوری یه دست بازی کنی واسه funـه قضیه.

اتفاقا مولتیش به سبک و سیاق بازیش میخوره، همچین بازی ای نباید یه مولتی سنگین و عمیق داشته باشه. خیلی عالی و هوشمندانه عمل کردن.

کلا U2 اشتباه داوریه، مولتیش هم همینطور.
آخه موضوع اینه که تنها بازی دیگه ای که من مولتی میزنم کود هست:d
هرچند همون مولتیش هم بین سوم شخص ها بهترینه دیگه از army of two یا gta که بهتره مولتیش
پول نداریم u3 بخریم با مولتی همین میسوزیم و میسازیم:d

سلام آقا من رو این جا گیر کردم

مرحله ی دوم،اونجا که با دوستت میری و به یه جایی میرسی که وسطش یه حوض بزرگ هست،بعد کلی نگهبان هم هستند،من میتونم همه رو بزنم جز اونایی که تو راه پلن،اونا را تا میخوام بزنم یهو دوستم میپره که بره براشون و میگیرنش

دوستان من دیروز تازه متوجه شدم DLCهاش رایگان شده
همه رو دانلود و نصب کردم ولی هنوز تو بازی مپ هاشو نداره
بازیم ریجن 3 هست ولی DLCهارو با اکانتم ریجن 2 دانلود کردم، مشکل اینه؟ اگه نه، کسی میدونه چی کار باید کنم؟
ممنون

با اکانت ریجن 3 دانلود و نصب کنم میتونم با اکانت ریجن 2 بازیش کنم؟
یه سوال دیگه هم اینکه از هر دانلودی 2تا هستش، باید هر 2تاشو دانلود کنم یا یکیش کافیه؟
ممنون

دوسته من باید بازیت هم ریجن 2 باشه تا بتوانی بازیش کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or