Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من خودم دیدم تا بازی شروع شد یکی از هم تیمیهام آرپی جی داشت
عزیز من نمیشه ، حالا شما اگر دوست داری بشه که بحثش جداست .
تو بازی های Standard همه با AK-47 بازی رو شروع می کنند .

آقا لطفا، خواهشا، عاجزا!! رعایت کنید جون هرکی دوست دارید. انقدر زیاد Hammer و RPG برندارید. هنر نمیکنید به خدا.
کیارش جان ، از این به بعد کسی حق استفاده از این دو سلاح نوب پسند رو نداره ، به هیچ وجه :دی
دیشب خوب بود ، قشنگ 10 نفر شدیم بازی کردیم . یکم رعایت کنید دیگه .
کیارش دیشب عالی بازی کردی ها ، خیلی قشنگ Snipe میکردی :دی تو بودی احساس امنیت میکردم :دی

نه بابا 8:30 چیه زود تر بیاد برو بچ هستن.
امشب دو دست بروبچ اجنبی رو ترکوندیم با بچه های خودمون, Plunder هم بود هر دو دستش.
یه دست یارو اومد گنج رو بزاره توی صندوق(یعنی هون دم آخر ولی هنوز گنج توی صندوق نرفته بود) با desert زدمش, خیلی حالگیری بود.:biggrin1:

اره بازی جالبیه ولی خیلی مبهمات داره یکی این اگه از بازی بیای بیرون پنالتی میگیره من د یشب 60 هزار پرید خیلی هواستون بشه از 36 اومدم 35 در کل اها یه چیزه دیگه این بوستر ها چرا اینجوری هست و..
مثلا بعضی هاشونو زده lv 40 میتونی استفاده کنی یکی میاد بازی میکنه lv18 اونو داره ولی من ندارم کسی میدونه جریان چیه

سلام

چنتا سوال داشتم:

1- این مدال هایی که میگیریم، مثله Fist Cuffs، چه تاثیری و ارزشی داره؟ لینکی هست که لیست کاملش و توضیحی در موردشون رو داشته باشه؟
2- لینکی هست که توضیح در مورد مود های Multiplayer داشته باشه؟ مثلا rank ای که تو ranked match ها میگیریم به چه دردی میخوره و اینطور موارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or