Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
توی قسمت co-op objective فقط همین دو تا مرحله رو داره؟ اینجوری همش تکراری میشه

دو تا نیست 3 تاست.بله یه شکله اما احتمالا اوایل سال 2010 قراره براش DLC بزارن که مپ های جدیدی داشته باشه.:laughing:

خدا پدر اون کسی که (. و ,) رو اختراع کرده بیامرزه :biggrin1::biggrin1:
===
دیروز از ساعت 4 بچه ها بودن بازی کردیم حال داد حساببببیییی
ولی لطفا یه خورده Deathmatch استاندارد هم بزارید همش Sniper یا RPG نزارید.

اتفاقی دیروز این طوری شد:biggrin1:اون موقع که من هاست بودم همه سیریش کردن RPG.بعدش هم که وولف هاست شد باز همون داستان بود.:biggrin1::biggrin1:

دو تا نیست 3 تاست.بله یه شکله اما احتمالا اوایل سال 2010 قراره براش DLC بزارن که مپ های جدیدی داشته باشه.:laughing:

پولیه ؟:-"
اتفاقی دیروز این طوری شد:biggrin1:اون موقع که من هاست بودم همه سیریش کردن RPG.بعدش هم که وولف هاست شد باز همون داستان بود.:biggrin1::biggrin1:
باز RPG بهتر از Sniper . ولی بین اینا Psitole and Grenade از همشون بهترِ.:smile:

پولیه ؟:-"

باز RPG بهتر از Sniper . ولی بین اینا Psitole and Grenade از همشون بهترِ.:smile:

گفتن چند تا دانلود هست که چند تاش پولیه چند تاش مجانی.اما مپ ها 100 درصد مجانیه چون اگه پولی باشه سرچ به هم میریزه!شاید شخصیت های جدید بدن که پولی باشه...

بر عکس من از RPG و استاندارد خوشم میاد از پیستول اند گرنید خیلی بدم میاد.:biggrin1:

کسی میدونه این دف مچ کراشینگ چیه؟;)

بر عکس من از RPG و استاندارد خوشم میاد از پیستول اند گرنید خیلی بدم میاد.:biggrin1:

پیستول اند گرنید زمینه رو برای مخفیکاری بیشتر و آزادانه ( از این بازی هایی که اگه مخفیکاری نکنی جا در جا میمیری خیلی بدم میاد) باز میکنه که من خیلی دوست دارم. اسنایپ هم که هرکی یه جایی قایم میشه اون بدبخت های تازه کاری که اون وسط اند رو میزنند:biggrin1: , RPG هم همه میفتن به دویدن و تیر در کردن:biggrin1:

منم با rpg خیلی حال میکنم!!!وقتی رو به روییت میره رو هوا یک لذتی داره که نگو :d
البته بازی عادی بیشتر حال میده!!!ولی برای تنوع اینم خوبه :d از اسنایپ هم کلا بدم میاد:d باز کلت و نارنجک یک چیزی :d

گفتن چند تا دانلود هست که چند تاش پولیه چند تاش مجانی.اما مپ ها 100 درصد مجانیه چون اگه پولی باشه سرچ به هم میریزه!شاید شخصیت های جدید بدن که پولی باشه...

کسی میدونه این دف مچ کراشینگ چیه؟;)

ارسلان، اتفاقا مپ ها احتمال پولی بودنشون زیاده، مثله همه بازیهای دیگه، وقتی وصل بشی و مپ رو نداشته باشی بهت قشنگ اینو میگه و وصل نمیشی، مثله CoD4.

دو تا سوال داشتم
یکی اینکه چه جوری میشه قبل از مسابقه
elimination اسلحه انتخاب کرد؟
یکی اینکه مثلا یه یارو از روبرو و رودررو میاد جلو من 100 تا تیر بهش میزنم هیچیش نمیشه و همینجور میاد جلو یه دفعه یه تیر یا یه ضربه مشت میزنه من میمیرم چه جوریه؟

دو تا سوال داشتم
یکی اینکه چه جوری میشه قبل از مسابقه
elimination اسلحه انتخاب کرد؟
یکی اینکه مثلا یه یارو از روبرو و رودررو میاد جلو من 100 تا تیر بهش میزنم هیچیش نمیشه و همینجور میاد جلو یه دفعه یه تیر یا یه ضربه مشت میزنه من میمیرم چه جوریه؟
مسئله مهم اینه که 100 تا تیر رو به کجاش بزنی
اگه 10 تا تیر به سرش بزنی میمیره ولی اگه ناخن شصت پا رو هدف بگیری....:biggrin1:
یه تیر داریم تا یه تیر:biggrin1:
یه تیر پیستول یا شاتگان میکشدت ولی اگه چند تا با کلت معمولی هم به سرت بزنه میمیری.:smile:
چیز عجیبی نیست:smile::smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or