امشب خیلی خوب بود hammer هم کم استفاده شد:biggrin1:
مشخص بود واقعا.:biggrin1:اصلا تو همر برنداشتی...:biggrin1::biggrin1
امشب خیلی خوب بود hammer هم کم استفاده شد:biggrin1:
اون مدال ها رو هر چه بیشتر داشته باشی رو امتیازت تاثیر داره.(در بازی های Co-op و ranked matches.) لیستش هم برو تو قسمت Bonuse تو منوی اصلی بازی هست.سلام
چنتا سوال داشتم:
1- این مدال هایی که میگیریم، مثله Fist Cuffs، چه تاثیری و ارزشی داره؟ لینکی هست که لیست کاملش و توضیحی در موردشون رو داشته باشه؟
2- لینکی هست که توضیح در مورد مود های Multiplayer داشته باشه؟ مثلا rank ای که تو ranked match ها میگیریم به چه دردی میخوره و اینطور موارد.
یک سوالمشخص بود واقعا.:biggrin1:اصلا تو همر برنداشتی...:biggrin1::biggrin1گه تو یکی این حرفو نزن که اول بازی خودی و دشمنو میکشی که کسی جز خودت همرو ور نداره:biggrin1::biggrin1:
یک سوال
لولت 44 هست پس چرا اون زیر نوشته 48؟
من دیشب توبه کرده بودم:cheesygriهمرو کم برداشتم:biggrin1:مشخص بود واقعا.:biggrin1:اصلا تو همر برنداشتی...:biggrin1::biggrin1گه تو یکی این حرفو نزن که اول بازی خودی و دشمنو میکشی که کسی جز خودت همرو ور نداره:biggrin1::biggrin1:

روشی هست که بشه نارنجک رو Cook کرد؟
نه نمیشه.اما یه آپگرید خیلی عالی داره که بعد از لول 48 میشه گرفتش که اونم اینه که بعد از مردنت نارنجک میتونی بندازی!!!من یه لول برم بالا حتما میگیرمش.
یه سوال این آپگرید که از تو دیوار دشمنو میبینی چرا کار نمیکنه؟:biggrin1:من گرفتمش اما هر کاری میکنم بی فایدست.:biggrin1:I Need Help.:biggrin1:
اینجوری که بازی خیلی مسخره میشه. به نظر من نباید این قابلیت رو در بازی قرار می دادند.توضیحات Booster رو بخونی نوشته باید چیکار کنی .
باید کاملا وایسی و توی D-Pad جهت بالا رو بزنی تا اسم دشمن ها ظاهر بشه .
کلا زیاد مولتیش جدی نیست، پس زیاد هم جدی نگیرش.اینجوری که بازی خیلی مسخره میشه. به نظر من نباید این قابلیت رو در بازی قرار می دادند.
البته یه بوستر داره که ضد این هست.:smile:
توضیحات Booster رو بخونی نوشته باید چیکار کنی .
باید کاملا وایسی و توی D-Pad جهت بالا رو بزنی تا اسم دشمن ها ظاهر بشه .
البته اگه موفقیت آمیز باشه!!!):biggrin1: