UE4 نیز به WiiU نمی اید (آپدیت 2)

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Unreal-Engine-4.jpg

در قبل خبری داشتیم مبنی بر این که برای Wiiu از موتور Frostbite 3(و هم چنین عناوین مربوطه مانند BF4 و...) خبری نخواهد بود.حال خبرهایی میرسد که Unreal engine 4 نیز برای WiiU نخواهد امد
در همایش Epic در GDC از اقای مارک رین پرسیده شد که ایا موتور Ue4 به Wiiu خواهد امد یا نه:
هاهاهاها نه...ببخشید منظورم اینه که ..ما نه....ما Ue3 رو برای Wiiu داریم درسته؟و همین موتور بر روی بازی های بسیار خوبی است و هنوز هم بازی های بسیار خوبی به وسیله ی همین موتور ساخته میشوند ما امروز از لایسنس جدید Ue3 رونمایی کردیم.
Ue3 به خاطر Ue4 محو نخواهد شد اما هدف اصلی ما کار بر روی Ue4 برای کنسول های نسل بعد است و این همان چیزی است که تمام انرژی ما بر روی ان متمرکز شده است.
اگر میخواهید بر روی WiiU بازی بسازید ما برای شما Ue3 رو داریم و با همین موتور بازی های بسیار خوبی بر روی WiiU امده است
خب این به نظر میرسه که یک ضربه ی بزرگ برای عنوانین مولتی پلتفرمی باشه که بر روی Wiiu نخواهند امد.
منبع

Update
این قسمت بر میگرده به موتور Frosbite 3 که من از Q&A که داشتن برداشتم
Q:بعضی از دارندگان WiiU ناراحتند که بازی شما (BF4) بر روی کنسول WiiU نمیاد.دلیل این کار چی هست؟
A:بزرگ ترین مشکلی که ما الان داریم این هست که نمیخوایم برگردیم به عقب.ما فعلا WiiU رو ساپورت نمیکنیم.دلیلش هم زمان بر بودن تولید برای اون هست.به نظر شما برای خلق یک تجربه خیلی خموب از بازی ما به چی نیاز داریم؟ما فعلا تمرکز خودمون رو بر روی PC و پلتفورم های نسل حاضر هستیم و بعد ممکنه برنامه های برای کنسول های نسل بعد داشته باشیم که فعلا صحبتی دربارشون نمیتونم بکنم

منبع

Update 2.0

مثل این که ایشون قبول کردن که هفته پیش گافی دادن و اضافه کردن:
اگر کسی میخواد Ue4 رو بر روی کنسول WiiU بیاره میتونه حتی اگر بخوان میتونند Ue4 رو بر روی کنسول Xbox 360 هم آورد هر چند کیفیتش همانند کیفیتی که بر روی یک کنسول نسل بعد حقیقی هست نخواهد شد.موتور جدیدی که ما ساختیم حتی قابلیت آمدن بر روی موبایل رو هم داره.

منبع

آخرین ویرایش:
Vita همه چیز داشت جز بازی که این مشکلم حل شد. حمایت جامعه بازیسازهای مستقل از Vita در GDC امسال اعلام شد. منتظر ریلیز انواع بازیها با قیمتها ارزون روی این کنسول داستی باشید. وضعیتش 100% تغییر میکنه.
ویتا کی مشکل بازیش حل شد گهگاهی یک بازی خوب براش میاد
سازنده ی بایونتا P+ که می گفت mgr روش اجرا نمی شه الان واقعا همه چیز داره که نمی تونه فیزیک mgr رو اجرا کنه

وضعيت ويتا همين الان هم خوب شده الان تو امار فروش كنسول هاي كشور ژاپن تو صدر جدول هست.

داداش من شما میای فروش ps vita رو با 3DS Xl مقایسه میکنی 3DS در مجموع 75 هزار دستگاه فروخته اما ویتا 41 هزار تا چجوری در صدره
اون در صدر بودنش هم به خاطر بازی های فری اخیرش هست و کاهش قیمتش که اونم اگر بازی درست و درمون براش نیاد تا دو ماه دیگه همون جوری مثل قبل میشه
در ضمن خود من اگر توی همین E3 چند تا انحصاری تاپ برای Wii u معرفی نکنند کنسولم رو مثل همون ویتام میفروشم
مولتی پلتفرم نمیخوام

خداییش از شما ترولر ها سوال دارم نینتندو در رابطه با wii u ادعا کرده که قدرتش خیلی بالاست کل موتور های نسل بعد روش اجرا می شه
wii انریل رو اجرا کرد نه کرای انجین رو اجرا کرد نه کلی از موتور ها را اجرا نکرد اما موفق شد
موفقیت یک کنسول به فروشش هست ملت به خاطر انریل 4 نمی رن WII U بخرن
SW جدید هم با گرافیک فوق العاده داره با همین UE3 اجرا می شه
اون جنابی هم که می گه UE4 اجرا نمی شه روی WII U
می دونه که به علت انعظاف پذیری بالاش روی کنسول های این نسل و موبایل ها هم اجرا می شه یا نه

عزیز من اصلا موضوع ادعا و این حرف ها نیست

نسل قبل تقریبا هیچ بازی هاردکوری برای این وی نمیومد اغلب بازیا جلو پلتفورمشون نوشته بود x360-ps3 حتی همین pc که یه عده مرده حسابش میکنن هم وضعش خیلی بهتره و بازیای هاردکور و M زیادی براش اومد، نینتندو با WiiU میخواست هاردکورها رو جذب کنه اما تا همین جاش هم چند شرکت اعلام کردن که بازیاشون رو برای این کنسول عرضه نمیکنن "شاید در آینده بیشتر هم بشه"

خب اسم اینو باید چی گذاشت ؟! غیر اینه که تو کاری که میخواست انجام بده موفق نشده ؟!

---

در ضمن به کسایی که دارن مرگ نینتندو رو پیشبینی میکنن بگم که خودتونو خسته و مسخره نکنید ...

به خدا قسم بچه 4-12 ساله اي كه باباش براش كنسول ميخره چيزي از تفاوت فلان شيدر با فلان HDAO و تكنيك هاي فضايي نميدونه - توي اروپا پدر و مادر ميخوان بچشون با تيربار از اسانسور پياده نشه و ملت رو زير رگبار بگيره :دي

رفقا - دوستاي من - اي هم دوره اي هاي من اي كساني كه ٢٠ سال پيش با NES شروع كردين الان به UE4 the infilorator روي PS4 رسيديد باور كنيد خيلي بچه ها توي اين ٢٠ سال به دنيا اومدن كه هنوز دوست دارن دنياي ساده بچگي مارو لمس كنن.

اينقد اين WII U رو ترول نكنيد - باور كنيد كسي كه WII ميخريد نميدونست توي Xbox360 يك gpu اي به نام xenos هست GeoW 3 ازش ميومد بيرون بس به واقعيت نزديك - اونو ميخريد تا بچش سرگرم بشه.

الان كه من 23 سالمه دلم لك زده برم دنياي نينتندو رو هم لمس كنم هرچند نميتونم خودم رو به سادگي و پاكي 3-4 سالگي ايم برسونم.

خلاصه دنياي نينتندو جداست - اگه به پاكي قديممون برگرديم دنياي نابي هست اينقدر ماريو رو مسخره نميكرديم - يه زماني سونيك و ماريو روياي ما بود :d

خب اسم اینو باید چی گذاشت ؟! غیر اینه که تو کاری که میخواست انجام بده موفق نشده ؟!
این که سازنده بازیش رو نمی ده مشکل فروشش هست خب حق دارن می ترسن برن پورت کنن بازیشون رو بعد با این فروش کسی بازیش رو برای wii u نخره
اول نینتندو باید فروشش رو با بازی هاش خودش بیشتر کنه بعد هم رابطش رو با شرکت های دیگه درست کنه این کار رو کنه هم فروشش خوب می شه هم بازی هاش زیاد می شه

به خدا قسم بچه 4-12 ساله اي كه باباش براش كنسول ميخره چيزي از تفاوت فلان شيدر با فلان HDAO و تكنيك هاي فضايي نميدونه - توي اروپا پدر و مادر ميخوان بچشون با تيربار از اسانسور پياده نشه و ملت رو زير رگبار بگيره :دي

رفقا - دوستاي من - اي هم دوره اي هاي من اي كساني كه ٢٠ سال پيش با NES شروع كردين الان به UE4 the infilorator روي PS4 رسيديد باور كنيد خيلي بچه ها توي اين ٢٠ سال به دنيا اومدن كه هنوز دوست دارن دنياي ساده بچگي مارو لمس كنن.

اينقد اين WII U رو ترول نكنيد - باور كنيد كسي كه WII ميخريد نميدونست توي Xbox360 يك gpu اي به نام xenos هست GeoW 3 ازش ميومد بيرون بس به واقعيت نزديك - اونو ميخريد تا بچش سرگرم بشه.

الان كه من 23 سالمه دلم لك زده برم دنياي نينتندو رو هم لمس كنم هرچند نميتونم خودم رو به سادگي و پاكي 3-4 سالگي ايم برسونم.

خلاصه دنياي نينتندو جداست - اگه به پاكي قديممون برگرديم دنياي نابي هست اينقدر ماريو رو مسخره نميكرديم - يه زماني سونيك و ماريو روياي ما بود :d

گل گفتی ولی کو گوش شنوا !!!؟!

آقایونی که میگن مگه Wii قدرتی داشت که موفق شد و مگه cry engine 3 روش اومد و Frostbite نداشت و این حرفا سوال من اینه چرا باید مقایسه کنید؟! wii اینارو نداشت اما خلاقیت داشت یه تحولی ایجاد کرد که سونی و ماکرو مجبور شدن Move و Kinect بزنن
اما Wii U چی؟ من با Wii U مخالف نیستم کنسول بسیار زیبا و پیشرفته ای هست اما باید ساپورت شه چون این قولی بوده که نینتندو داده

داداش من شما میای فروش ps vita رو با 3DS Xl مقایسه میکنی 3DS در مجموع 75 هزار دستگاه فروخته اما ویتا 41 هزار تا چجوری در صدره
اون در صدر بودنش هم به خاطر بازی های فری اخیرش هست و کاهش قیمتش که اونم اگر بازی درست و درمون براش نیاد تا دو ماه دیگه همون جوری مثل قبل میشه
در ضمن خود من اگر توی همین E3 چند تا انحصاری تاپ برای Wii u معرفی نکنند کنسولم رو مثل همون ویتام میفروشم
مولتی پلتفرم نمیخوام
برادر ارجمند شما ميگي وضعيت wii u و ويتا يكي هست ، در حالي كه اين طور نيست شما برو امار فروش هفتگي ژاپن رو نگاه كن ببين ويتا كجاست و wii u كجاست .

نینتندو برای نسل جدید باید کنسولشو از لحاط سخت افزاری و پردازشی خیلی بیشتر ارتقاء میداد تا حداقل بتونه با غولهایی مثله مایکروسافت و سونی رقابت کنه.
معلومه wii u قدرت پردازش ue 4 رو نداره ...

نینتندو برای نسل جدید باید کنسولشو از لحاط سخت افزاری و پردازشی خیلی بیشتر ارتقاء میداد تا حداقل بتونه با غولهایی مثله مایکروسافت و سونی رقابت کنه.
معلومه wii u قدرت پردازش ue 4 رو نداره ...
نینتندو اگر می خواست رقابت کنه از لحاظ سخت افزاری ارتقاش می داد
کجای خبر نوشته قدرت پردازشش رو نداره الکی از خودتون حرف در نیارید

ووی یوو کنسول نسل بعد نیست که بخواد UE4 براش بیاد.. UE4 مختص نسل بعد هست..
ووی یوو هم فروشش بستگی به بازی های انحصاری خودش داره هیچ هارکورد بازی حتی اگر BF4 و C4 و... هم برای ووی یوو عرضه بشه نمیاد اون رو بخره و خیلی شیک میره PS4 یا XBOX بعدی رو میگیره..

مطمئنا نینتندو تو e3 میترکونه با انحصاریهاش.اونائی که Wii U خریدن شک نکنن.فرق این نسل با نسل قبل اینه که تو نسل قبل تا یکی 2 سال اول third party ها ازش حمایت کردن.اما حالا از همون اول آب پاکی ریختن رو دستش.بالاخره اون ملتی که سلیقشون رو ماریو و ... میچرخه که یهو نمیان هاردکور باز بشن.کم هم که نیستن ماشاالله.پس یه بازار فوق العاده خوب برا نینتندو آمادست.فقط باید بازی بسازه براش همین.با این تفاسیر من فکر میکنم مشکل اصلی Wii U نه قیمتش هست و نه ضعف سخت افزاریش.فقط و فقط عجله تو ریلیز کردنش , براش گرون تموم شد.

آخرین ویرایش:
ووی یوو کنسول نسل بعد نیست که بخواد UE4 براش بیاد.. UE4 مختص نسل بعد هست..
ووی یوو هم فروشش بستگی به بازی های انحصاری خودش داره هیچ هارکورد بازی حتی اگر BF4 و C4 و... هم برای ووی یوو عرضه بشه نمیاد اون رو بخره و خیلی شیک میره PS4 یا XBOX بعدی رو میگیره..
اره کنسول دو نسل قبله اصلا :|
ue4 کی گفته مختص نسل بعد هست روی موبایل هم اجرا می شه :|
شما از کل نظر هاردکور های جهان خبر داری که می گی نمی رن سراغ wii u :|

دوستان من چند تا لینک از همین انجمن خودمون میزارم تا بعضی ها متوجه یک سری چیز ها بشن
http://forum.bazicenter.com/thread6092/
http://forum.bazicenter.com/thread4763/
http://forum.bazicenter.com/thread4582/

جالبه اون زمان Xbox 360 جلوتر از همه بود و تحلیلگرها میگفتن ps3 برنده نسل هستش
اما آخر نسلی چی شد
تازه هیچ کدوم از موتور های این نسل رو مثل UE3 و CE و خیلی های دیگه رو هم نداشت
الانم فروش پایین کنسول به خاطر دو چیز هست
یکی نبود انحصاری تاپ
2) قیمت

چند تا نکته

اولا اون موقع همه روی سابقه سونی و ps2 حساب میکردن و فکر میکردن که ps3 بازار رو میگیره ...دیگه همه میدونیم و ثابت شده که گیمر ها دیگه مثل قبل از روی سابقه و تجربه ها قبلی نمیرن کنسول بگیرن ...

دوما ... نینتندو دیگه خلاقیت وی رو هم نداره ... و چیز جدیدی برای ارائه نداره ... انصافا ...

سوما نینتدو هنوز هیچ شبکه لایو و استور درست حسابی نداره ..... چه برسه به سرور هایی برای مولتی پلیر .... واقعا ضعیف عمل کرد تو مهم ترین نیاز کنسول های نسل بعد ... حداقل باید روی وی برنامه این شبکه رو میریخت ....

چهارم رقبای واقعا قدرتمند نسل بعد ...

الان ps4 با اون گایکای رو یه کی ببینه و شبکه و مولتی پلیر براش مهم باشه کی میره وی یو بخره ....

پنجم ضعف سخت افزاری وی یو ... الان خیلی از اونایی که موفقیت وی رو رقم زدن چند سال اومده رو سنشون و بازی های جدی تر میخوان ... شاید برای همین هم بو که نینتندو به دنبال جذب هاردکور ها بود

موقع عرضه وی یو هم همه میگفتن مثل نسل قبل موفق میشه و این زودتر عرضه کردن به نفعش میشه .. و بازار رو میگیره دستش و فروش ده سال رو میکنه .... ولی حالا کنسول رقبا هم داره میاد و هنوز حتی به حداقل حد نصاب و پیش بینی هم نرسیده ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or