UE4 نیز به WiiU نمی اید (آپدیت 2)

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Unreal-Engine-4.jpg

در قبل خبری داشتیم مبنی بر این که برای Wiiu از موتور Frostbite 3(و هم چنین عناوین مربوطه مانند BF4 و...) خبری نخواهد بود.حال خبرهایی میرسد که Unreal engine 4 نیز برای WiiU نخواهد امد
در همایش Epic در GDC از اقای مارک رین پرسیده شد که ایا موتور Ue4 به Wiiu خواهد امد یا نه:
هاهاهاها نه...ببخشید منظورم اینه که ..ما نه....ما Ue3 رو برای Wiiu داریم درسته؟و همین موتور بر روی بازی های بسیار خوبی است و هنوز هم بازی های بسیار خوبی به وسیله ی همین موتور ساخته میشوند ما امروز از لایسنس جدید Ue3 رونمایی کردیم.
Ue3 به خاطر Ue4 محو نخواهد شد اما هدف اصلی ما کار بر روی Ue4 برای کنسول های نسل بعد است و این همان چیزی است که تمام انرژی ما بر روی ان متمرکز شده است.
اگر میخواهید بر روی WiiU بازی بسازید ما برای شما Ue3 رو داریم و با همین موتور بازی های بسیار خوبی بر روی WiiU امده است
خب این به نظر میرسه که یک ضربه ی بزرگ برای عنوانین مولتی پلتفرمی باشه که بر روی Wiiu نخواهند امد.
منبع

Update
این قسمت بر میگرده به موتور Frosbite 3 که من از Q&A که داشتن برداشتم
Q:بعضی از دارندگان WiiU ناراحتند که بازی شما (BF4) بر روی کنسول WiiU نمیاد.دلیل این کار چی هست؟
A:بزرگ ترین مشکلی که ما الان داریم این هست که نمیخوایم برگردیم به عقب.ما فعلا WiiU رو ساپورت نمیکنیم.دلیلش هم زمان بر بودن تولید برای اون هست.به نظر شما برای خلق یک تجربه خیلی خموب از بازی ما به چی نیاز داریم؟ما فعلا تمرکز خودمون رو بر روی PC و پلتفورم های نسل حاضر هستیم و بعد ممکنه برنامه های برای کنسول های نسل بعد داشته باشیم که فعلا صحبتی دربارشون نمیتونم بکنم

منبع

Update 2.0

مثل این که ایشون قبول کردن که هفته پیش گافی دادن و اضافه کردن:
اگر کسی میخواد Ue4 رو بر روی کنسول WiiU بیاره میتونه حتی اگر بخوان میتونند Ue4 رو بر روی کنسول Xbox 360 هم آورد هر چند کیفیتش همانند کیفیتی که بر روی یک کنسول نسل بعد حقیقی هست نخواهد شد.موتور جدیدی که ما ساختیم حتی قابلیت آمدن بر روی موبایل رو هم داره.

منبع

آخرین ویرایش:
يه چيز بگم، من يكم از اين خبر خوشحال شدم (هم زمان ناراحتم شدم در كل شديد ميكس زدم :d) حالا چرا خوشحال شدم؟ دليلش خيلي ساده هست به اين دليل كه حس ميكنم نينتندو يكم خوش خيال شده و به يك شك نياز داشت. الان كسي كه كنسول نينتندو رو تهيه ميكنه هدفش در درجه اول بازيهاي خود نينتندو هست، اما الان نينتندو چكار ميكنه اول عرضه هرد كنسول 3DS و Wii U ساپورت مناسبي از طرف خود نينتندو وجود نداشت(مخصوصاً براي 3DS) حالا دليل اين كار چي بود تقاضاي شركتهاي خارجي از جمله يوبي (كه شكر خدا خوب گذاشت توي كاسه نينتندو)! كلاً تجربه نشون داده يكم فشار براي تيم اقاي ايواتا لازمه اينجوري شايد از خيال خام حمايت استديوهاي 3rd-party بيشتر بيرون بيان و روي مواردي تمركز كنن كه فنها مي خوان.

یه سوال:
آقایونی که اینهمه UE4 UE4 می کنید، مستحضر هستید که بازی به اسم SW: 1313 با گرافیکی کاملا در حد نسل بعد داره با UE3 ساخته می شه؟
و مهم تر از همه مستحضر هستید که قدرت کامل UE4 روی PC بوده تا الان نه PS4 ؟ (خودم فن دو آتشه PS4 ـم ولی ناچارم حقیقت رو بگم)
می دونید اعلام شده BF4 برای کنسول های نکست جن رو رزولوشن 720p اجرا می شه در حالیکه روی PC رو 1080p ؟
کنسول Wii نسل قبل شرایطی به مراتب بدتر از Wii U داشت از لحاظ سخت افزار، من مطمئنم Wii U نه تولیدش متوقف می شه و نه نینتندو ورشکست می شه فقط شماها ضایع می شید و به محض عرضه کنسول های نسل بعد به علت قیمت پایین بازار کژوال رو قبضه می کنه و بازار هاردکور هم به لطف داشتن یکم از نسل بعد (وقتی بتونه از تمام قدرت UE3 که بازی هایی مثل SW 1313 رو داره استفاده کنه) یکم به دست میاره و فروشش زیاد می شه. ببینید کی گفتم.
مطمئنا نینتندو تو e3 میترکونه با انحصاریهاش.اونائی که Wii U خریدن شک نکنن.فرق این نسل با نسل قبل اینه که تو نسل قبل تا یکی 2 سال اول third party ها ازش حمایت کردن.اما حالا از همون اول آب پاکی ریختن رو دستش.بالاخره اون ملتی که سلیقشون رو ماریو و ... میچرخه که یهو نمیان هاردکور باز بشن.کم هم که نیستن ماشاالله.پس یه بازار فوق العاده خوب برا نینتندو آمادست.فقط باید بازی بسازه براش همین.با این تفاسیر من فک میکنم مشکل اصلی Wii U نه قیمتش هست و نه ضعف سخت افزاریش.فقط و فقط عجله تو ریلیز کردنش , براش گرون تموم شد.
هارد کور باز...لول.
همچین یه سوپر سماش بروس و یه چنتا رزیدنت اویل (ترجیحا با گرافیک در حد SW 1313) براش تو E3 آنونس شه که تا یه هفته کل هاردکوربازای ایرانی لباس سیاه بپوشن:دی

آخرین ویرایش:

چه ربطی داره؟ فروش 360 تو ژاپن فقط و فقط بخاطر این ناسیونالیستی افراطی ژاپنی ها هست ! ما که ادعا داریم سلیقمون با اروپایی ها و امریکایی ها نزدیک تره!
خوب سلیقه اکثر ما ایرانی ها اینه دیگه حالا چون اکثر ما WII U , WII ,3DS ,........... نمیخریم از نظر شما سطح فکرمون پایینه ؟به این میگن سلیقه نه پایین بودن سطح فکر خودتون میدونید الان به چند نفر یجا توهین کردید
خواهشا به کسی که خلاف سلیقتونه توهین نکنید

ادعا نداریم فعلا واقعیت همین و سلیقه تعداد کثیری از ما بیشتر به اون سمته مگه عیبی داره؟

چند تا نکته

اولا اون موقع همه روی سابقه سونی و ps2 حساب میکردن و فکر میکردن که ps3 بازار رو میگیره ...دیگه همه میدونیم و ثابت شده که گیمر ها دیگه مثل قبل از روی سابقه و تجربه ها قبلی نمیرن کنسول بگیرن ...

دوما ... نینتندو دیگه خلاقیت وی رو هم نداره ... و چیز جدیدی برای ارائه نداره ... انصافا ...

سوما نینتدو هنوز هیچ شبکه لایو و استور درست حسابی نداره ..... چه برسه به سرور هایی برای مولتی پلیر .... واقعا ضعیف عمل کرد تو مهم ترین نیاز کنسول های نسل بعد ... حداقل باید روی وی برنامه این شبکه رو میریخت ....

چهارم رقبای واقعا قدرتمند نسل بعد ...

الان ps4 با اون گایکای رو یه کی ببینه و شبکه و مولتی پلیر براش مهم باشه کی میره وی یو بخره ....

پنجم ضعف سخت افزاری وی یو ... الان خیلی از اونایی که موفقیت وی رو رقم زدن چند سال اومده رو سنشون و بازی های جدی تر میخوان ... شاید برای همین هم بو که نینتندو به دنبال جذب هاردکور ها بود

موقع عرضه وی یو هم همه میگفتن مثل نسل قبل موفق میشه و این زودتر عرضه کردن به نفعش میشه .. و بازار رو میگیره دستش و فروش ده سال رو میکنه .... ولی حالا کنسول رقبا هم داره میاد و هنوز حتی به حداقل حد نصاب و پیش بینی هم نرسیده ...
نینتندو شبکه فروش و ارتباطی داره خوبشم داره برو یکم درباره Miiverse و eShop تحقیق کن. اتفاقا خلاقیت وی یو در کنترلرش است. کنترلر با گیم پد فرق داره بگم یکی ندونید. بیشتر سازندگان مستقل هم eshop رو خیلی بهتر از XBL و PSn میدونند. طوری حرف می‌زنید انگار وی یو رو از نزدیک تجربه کردید.
به تازگی هم تمرکز نینتندو روی شبکه آنلاین بیشتر شده حتی در GDC هم مواردی اعلام شد. نسل قبل همه همه این حرف‌ها رو می‌زنند اخرش هم برعکس شد میگفتند 3DS شکست می‌خوره چی شد 30 میلیون فروخت PS3 رو تو ژاپن گرفت . وی یو ضعف نداره نسبت به نسل قبل فقط CPUاش است که به لطف GPU امکان این است که بار CPU رو بدوش بکشه.
SSBB سال 2008 با MGS4 و GTA IV رقابت می‌کرد منتقد‌ها چقدر بچه هستند نسل پیش سوپر ماریو گلکسی بازی می‌کردند و متای باورنکردنی گرفت. متا شوتر‌ها رو هم نینتندو با 2 عنوان پروفتکت دارک و متروید پرایم در اختیار داره. متا 97 بالاترین متا رو هم 99 زلدا رو هم در اختیار داره. نینتندو شوتری داره که اگر عرضش کنه فروشش فوق العاده میشه
اگه نمیخواد رقابت کنه پس چرا بایونتا 2 رو تو انحصار خودش نگه داشته.
چون کارش اینه RE مولتی بود ولی 4 نسخه‌اش رو انحصاری کرد از اون 4 تا 2 تاش که بهترین بودند هنوز در انحصار نینتندو هستند یعنی Re ریمیک و زیرو. بزرگترین ریمیک MGS یعنی ریمیک نسخه 1 بازی رو در انحصار خودش داره.

اگه نمیخواد رقابت کنه پس چرا بایونتا 2 رو تو انحصار خودش نگه داشته.

انحصاري شدن بايونتا بيشتر از اينكه براي خود بازي باشه براي پيامي بود كه اين كار به فنها منتقل كرد. با اين كار خيلي از افرادي كه فكر ميكردن وي يو بيشتر به سمت مخاطبهاي كژوال گرايش داره تغيير نظر دادن.

چند تا نکته

اولا اون موقع همه روی سابقه سونی و ps2 حساب میکردن و فکر میکردن که ps3 بازار رو میگیره ...دیگه همه میدونیم و ثابت شده که گیمر ها دیگه مثل قبل از روی سابقه و تجربه ها قبلی نمیرن کنسول بگیرن ...

دوما ... نینتندو دیگه خلاقیت وی رو هم نداره ... و چیز جدیدی برای ارائه نداره ... انصافا ...

سوما نینتدو هنوز هیچ شبکه لایو و استور درست حسابی نداره ..... چه برسه به سرور هایی برای مولتی پلیر .... واقعا ضعیف عمل کرد تو مهم ترین نیاز کنسول های نسل بعد ... حداقل باید روی وی برنامه این شبکه رو میریخت ....

چهارم رقبای واقعا قدرتمند نسل بعد ...

الان ps4 با اون گایکای رو یه کی ببینه و شبکه و مولتی پلیر براش مهم باشه کی میره وی یو بخره ....

پنجم ضعف سخت افزاری وی یو ... الان خیلی از اونایی که موفقیت وی رو رقم زدن چند سال اومده رو سنشون و بازی های جدی تر میخوان ... شاید برای همین هم بو که نینتندو به دنبال جذب هاردکور ها بود

موقع عرضه وی یو هم همه میگفتن مثل نسل قبل موفق میشه و این زودتر عرضه کردن به نفعش میشه .. و بازار رو میگیره دستش و فروش ده سال رو میکنه .... ولی حالا کنسول رقبا هم داره میاد و هنوز حتی به حداقل حد نصاب و پیش بینی هم نرسیده ...

ببینم شما nintendo eshop رو دیدی ؟ طراحی این استور توسط سازنگان XBOX live انجام شده که خبرش هم توی همینجا موجوده
بازی‌سنتر | اخبار | Wii U | طراحان XBLA در حال کار بر روی eShop کنسول Wii U
من از روزی که wii u خریدم تا الان پیشرفت خوبی توی سروراش دیدم روز های اول اینقدر سرعت شبکه اش پایین بود که به زور دانلود میکرد الان سرعتش خیلی عالی شده
این خلاقیت رو من موندم شما چجوری میگی نداره چند تا دمو از نینتندولند یا بازی زامبی یو ببین کلی توش خلاقیت می بینی چجوری میگی خلاقیت
همون ریمن لجندز توی دموش کلی خلاقیت داشت
شما میگید گیمر های کوچیک بزرگ شدن بازی جدی میخوان یعنی بعد اونا کسی متولد نشده دیگه که بخواد جای اینا رو بگیره ( واقعا این دلیلتون خیلی جالب بود )
ps3 و 360 هم از Wii قوی تر بود اما نتیجه چی شد
خلاصه که این بحث ها همه الکی هستش و نینتندو با معرفی دو تا انحصاری فروشش رو میاره بالا
الانم که با عرضه مانستر هانتر و لگو سیتی فروشش 125 درصد افزایش داشته

دوست عزیز شما گفتی نینتدو قصد رقابت نداره منم میگم اگه قصد رقابت نداره چرا بایونتا 2 رو تو انحصارش نگه داشته .....

به همون دلیل که با کپکام دست به یکی کرده رزیدنت اویل انحصاری برای کنسول هاش بزنه (که مسلما چنتا انحصاری هم برای Wii U میان که با توجه به نوع کنترلش مثل اون ریل شوترهای کم ارزش ویی نیستن)
Problem ؟
اینهمه انحصاری روی کنسول های سونی و ماکروسافت هست، اونوقت 2 تا انحصاری روی کنسول نینتندوی بدبخت باشه که به مذاق ایرانیان محترم خوش بیاد نینتندو می شه جهان خوار؟

دوست عزیز شما گفتی نینتدو قصد رقابت نداره منم میگم اگه قصد رقابت نداره چرا بایونتا 2 رو تو انحصارش نگه داشته .....
چون می خواد هاردکور جذب کنه
من هم می گم نینتندو از لحاظ سخت افزاری نمی خواد با سونی و مایکرو رقابت کنه

انحصاري شدن بايونتا بيشتر از اينكه براي خود بازي باشه براي پيامي بود كه اين كار به فنها منتقل كرد. با اين كار خيلي از افرادي كه فكر ميكردن وي يو بيشتر به سمت مخاطبهاي كژوال گرايش داره تغيير نظر دادن.
دلیل انحصاری شدن هر بازی اینه که گیمرها برن سمت کنسولی که بازی روش اجرا میشه . از بایونتا استقبال خوبی شد پس نینتندو انحصاریش کرد تا به همین نتیجه برسه . این برداشتیه که تو داری...

---------- نوشته در 05:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:01 PM ارسال شده بود ----------

درکل نظر شخصیه من اینه که اگه نینتندو قصد رقابت داره و بعضی از بازیها رو به همین دلیل تو انحصار خودش نگه میداره برای نسل جدید باید کنسولش رو از چیزی که هست قویتر میساخت.(از لحاظ پردازشی و سخت افزاری )

یه حقیقت دیگه برای عزیزانی خیلی شادی که حرف از ورشکستگی نینتندو زدن:
نینتندو تو Wii U مثل 3DS از قطعات قدیمی تر در نتیجه ارزونتر استفاده کرده و هر کنسولی که رد می کنه براش سود خالصه. به همین دلیلم داره از 3DS کامیون کامیون پول درمیاره. همون فروش کمیم که Wii U الان داره برای هفت پشتش بسه.

من هرچی نیگا میکنم بازی های نینتندو اکثرا برای +3 تا T هستن. به نظر من ، این رده سنی هم کنسولی در حد wii u نیاز نداره. همون بایونتا رو هم که دیدم خجالت کشیدم با این سن بیام بازیش کنم.
الان بیاین منو بزنین.:punish:

من هرچی نیگا میکنم بازی های نینتندو اکثرا برای +3 تا T هستن. به نظر من ، این رده سنی هم کنسولی در حد wii u نیاز نداره. همون بایونتا رو هم که دیدم خجالت کشیدم با این سن بیام بازیش کنم.
الان بیاین منو بزنین.:punish:
زلداها متا 99 -95 تا 85
بزرگترین شوتر(متروید) با متا 97.
سوپر ماریو گلاسکی میانگین 97.
پروفکت دارک متا 97.
SSBB متا بالای 92.
حرفی نداره خوب همون بازی‌های +35 رو بازی کن مشکلی نیست. از PC به نینتندو نقل مکان؟مقصد بعد گوشی‌های همراه؟
...
اصلا هیچ موتوری رو ساپورت نمی‌کنه
Cause your problem not my problem

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or