UE4 نیز به WiiU نمی اید (آپدیت 2)

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Unreal-Engine-4.jpg

در قبل خبری داشتیم مبنی بر این که برای Wiiu از موتور Frostbite 3(و هم چنین عناوین مربوطه مانند BF4 و...) خبری نخواهد بود.حال خبرهایی میرسد که Unreal engine 4 نیز برای WiiU نخواهد امد
در همایش Epic در GDC از اقای مارک رین پرسیده شد که ایا موتور Ue4 به Wiiu خواهد امد یا نه:
هاهاهاها نه...ببخشید منظورم اینه که ..ما نه....ما Ue3 رو برای Wiiu داریم درسته؟و همین موتور بر روی بازی های بسیار خوبی است و هنوز هم بازی های بسیار خوبی به وسیله ی همین موتور ساخته میشوند ما امروز از لایسنس جدید Ue3 رونمایی کردیم.
Ue3 به خاطر Ue4 محو نخواهد شد اما هدف اصلی ما کار بر روی Ue4 برای کنسول های نسل بعد است و این همان چیزی است که تمام انرژی ما بر روی ان متمرکز شده است.
اگر میخواهید بر روی WiiU بازی بسازید ما برای شما Ue3 رو داریم و با همین موتور بازی های بسیار خوبی بر روی WiiU امده است
خب این به نظر میرسه که یک ضربه ی بزرگ برای عنوانین مولتی پلتفرمی باشه که بر روی Wiiu نخواهند امد.
منبع

Update
این قسمت بر میگرده به موتور Frosbite 3 که من از Q&A که داشتن برداشتم
Q:بعضی از دارندگان WiiU ناراحتند که بازی شما (BF4) بر روی کنسول WiiU نمیاد.دلیل این کار چی هست؟
A:بزرگ ترین مشکلی که ما الان داریم این هست که نمیخوایم برگردیم به عقب.ما فعلا WiiU رو ساپورت نمیکنیم.دلیلش هم زمان بر بودن تولید برای اون هست.به نظر شما برای خلق یک تجربه خیلی خموب از بازی ما به چی نیاز داریم؟ما فعلا تمرکز خودمون رو بر روی PC و پلتفورم های نسل حاضر هستیم و بعد ممکنه برنامه های برای کنسول های نسل بعد داشته باشیم که فعلا صحبتی دربارشون نمیتونم بکنم

منبع

Update 2.0

مثل این که ایشون قبول کردن که هفته پیش گافی دادن و اضافه کردن:
اگر کسی میخواد Ue4 رو بر روی کنسول WiiU بیاره میتونه حتی اگر بخوان میتونند Ue4 رو بر روی کنسول Xbox 360 هم آورد هر چند کیفیتش همانند کیفیتی که بر روی یک کنسول نسل بعد حقیقی هست نخواهد شد.موتور جدیدی که ما ساختیم حتی قابلیت آمدن بر روی موبایل رو هم داره.

منبع

آخرین ویرایش:
ماریو کارت و اینا رو نمیدونم ، ولی خود سری ماریو خیلی هم آسون نیست ! :دی
ماریو کارت خداست :دی. حتمان امتحانش کن.
چند وقت پیش Super Mario Sunshine (برای Gamecube) رو دانلود کردم و با امولاتور یه کم بازی کردم ، کم و بیش سخت تر (بهتره بگم پیچیده تر) از چیزی بود که انتظار داشتم ! :دی
چند روز پیش هم رفتم سراغ New Super Mario Bros برای DS و این یکی دیگه واقعاً چیز آسونی نبود ! :دی بعضی جاهاش نیاز به دقت زیادی داره و یه اشتباه ساده مساویه با مرگ !
به نظرم همون Super Mario Bros کنسول NES هم بازی نسبتاً سختی بود ! البته خیلی وقته بازیش نکردم ولی یادمه یه جاهاییش از خیلی بازی های NES سخت تر بود.
کلاً من تجربه خیلی زیادی توی سری Mario ندارم ، ولی توی همین چند نسخه ای که امتحان کردم یه جورایی عبارت "سهل و ممتنع" براش مناسبه. یعنی هم آسونه هم سخت. در نگاه اول خیلی ساده به نظر میرسه ، ولی نیاز به دقت بالایی هم داره.
درسته همش. این روهم بدونی بد نیست، کامل کردن Super Mario Galaxy حداقل 60 طول میکشه تازه باید صبور و Bad@ss هم باشی :دی.

---------- نوشته در 09:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 AM ارسال شده بود ----------

Update 2.0

اگر کسی میخواد Ue4 رو بر روی کنسول WiiU بیاره میتونه حتی اگر بخوان میتونند Ue4 رو بر روی کنسول Xbox 360 هم آورد هر چند کیفیتش همانند کیفیتی که بر روی یک کنسول نسل بعد حقیقی هست نخواهد شد.موتور جدیدی که ما ساختیم حتی قابلیت آمدن بر روی موبایل رو هم داره.

منبع
خب من UE4 رو میخوام برای قابلیتهاش و افکتهای فوق العادش اگر قراره بیاد روی 360 و Wii U و بازیهای ساخته شده باش در حده SC: Convection باشن همون بهتر نیاد :دی.
غیب گفته مردک.

یه کاتانا لازمه 2 دست لباس سفید، اقایون ایواتا و میاموتو جلوی ساختمون اصلی نینتندو هاراگیری کنن.

البته استاد با کاتانا Hara - Kiri نمیکنن، با Tanto این حرکت رو میزنن!:دی

اما در مجموع با کارت آشپزخونه هم که شده باید طرفدارانشون رو از شر خودشون خلاص کنن!:دی

ماریو کارت و اینا رو نمیدونم ، ولی خود سری ماریو خیلی هم آسون نیست ! :دی
چند وقت پیش Super Mario Sunshine (برای Gamecube) رو دانلود کردم و با امولاتور یه کم بازی کردم ، کم و بیش سخت تر (بهتره بگم پیچیده تر) از چیزی بود که انتظار داشتم ! :دی
چند روز پیش هم رفتم سراغ New Super Mario Bros برای DS و این یکی دیگه واقعاً چیز آسونی نبود ! :دی بعضی جاهاش نیاز به دقت زیادی داره و یه اشتباه ساده مساویه با مرگ !
به نظرم همون Super Mario Bros کنسول NES هم بازی نسبتاً سختی بود ! البته خیلی وقته بازیش نکردم ولی یادمه یه جاهاییش از خیلی بازی های NES سخت تر بود.
کلاً من تجربه خیلی زیادی توی سری Mario ندارم ، ولی توی همین چند نسخه ای که امتحان کردم یه جورایی عبارت "سهل و ممتنع" براش مناسبه. یعنی هم آسونه هم سخت. در نگاه اول خیلی ساده به نظر میرسه ، ولی نیاز به دقت بالایی هم داره.
این که درست :d
اگر قرار باشه بازی تماما ساده باشه و فقط با چند تا بپر بپر بازی تموم بشه بازی اصلا بازی نیست !:دی
ولی فکر کنم بشه به ـشون گفت بازی های کژوال پسند :d البته این طور هم نیست که به هر بازی سکو بازی بشه گفت کژوال پسند مثل بازی ریمن یا همین سوپر ماریو که ذاتا سخت ـن

فكر نمى كردم نينتندو تو اين نسل انقدر ناموفق ظاهر بشه . تازه خوبه هنوز مايكرو و سونى كنسولاشون رو عرضه نكردن .

احتمالا در آينده ى نزديك بايد شاهد وداع تلخ نينتندو از صنعت بازي باشيم

فكر نمى كردم نينتندو تو اين نسل انقدر ناموفق ظاهر بشه . تازه خوبه هنوز مايكرو و سونى كنسولاشون رو عرضه نكردن .

احتمالا در آينده ى نزديك بايد شاهد وداع تلخ نينتندو از صنعت بازي باشيم
مگه نسل تموم شده که دارین در موردش قضاوت می کنید:|

مگه نسل تموم شده که دارین در موردش قضاوت می کنید:|

نيازى نيست كه نسل تموم بشه از فروش wiiu و بازيهاش و اينكه كمتر شركتى از اين كنسول حمايت ميكنه و مثلا همون ريمن كه سازنده هاش مولتي پلتفرمش كردن و عدم بازي هاى انحصارى خوب به جز ماريو و قيمت بالاش با توجه به سخت افزارش كه براى نسل بعد ضعيفه و دارن با xbox وps3 مقايسش ميكنن و....

نيازى نيست كه نسل تموم بشه از فروش wiiu و بازيهاش و اينكه كمتر شركتى از اين كنسول حمايت ميكنه و مثلا همون ريمن كه سازنده هاش مولتي پلتفرمش كردن و عدم بازي هاى انحصارى خوب به جز ماريو و قيمت بالاش با توجه به سخت افزارش كه براى نسل بعد ضعيفه و دارن با xbox وps3 مقايسش ميكنن و....
فروش wii u که بیشتر شده
حمایت سازنده ها هم درست می شه بالاخره با توجه به نقشه نینتندو برای e3
قیمتش بالا نیست اتفاقا
مگه فقط شما 300 دلار رو برای سخت افزار می دید دستش حتما مجانی هست:|
نیازی هم به سخت افزار برای نسل بعد نیست چون دهنم سرویس شد انقدر گفتم توی کلمه ی نسل بعد گرافیک و سخت افزار وجود نداره که حتما باید یک کنسول سخت افزار قوی داشته باشه

Update 2.0

یعنی چی یعنی رو یه سخت افزار مشخص گرافیکش در حد اندازه ی انریل 3 هست
اینکه دوباره سوتی داد که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or