UE4 نیز به WiiU نمی اید (آپدیت 2)

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Unreal-Engine-4.jpg

در قبل خبری داشتیم مبنی بر این که برای Wiiu از موتور Frostbite 3(و هم چنین عناوین مربوطه مانند BF4 و...) خبری نخواهد بود.حال خبرهایی میرسد که Unreal engine 4 نیز برای WiiU نخواهد امد
در همایش Epic در GDC از اقای مارک رین پرسیده شد که ایا موتور Ue4 به Wiiu خواهد امد یا نه:
هاهاهاها نه...ببخشید منظورم اینه که ..ما نه....ما Ue3 رو برای Wiiu داریم درسته؟و همین موتور بر روی بازی های بسیار خوبی است و هنوز هم بازی های بسیار خوبی به وسیله ی همین موتور ساخته میشوند ما امروز از لایسنس جدید Ue3 رونمایی کردیم.
Ue3 به خاطر Ue4 محو نخواهد شد اما هدف اصلی ما کار بر روی Ue4 برای کنسول های نسل بعد است و این همان چیزی است که تمام انرژی ما بر روی ان متمرکز شده است.
اگر میخواهید بر روی WiiU بازی بسازید ما برای شما Ue3 رو داریم و با همین موتور بازی های بسیار خوبی بر روی WiiU امده است
خب این به نظر میرسه که یک ضربه ی بزرگ برای عنوانین مولتی پلتفرمی باشه که بر روی Wiiu نخواهند امد.
منبع

Update
این قسمت بر میگرده به موتور Frosbite 3 که من از Q&A که داشتن برداشتم
Q:بعضی از دارندگان WiiU ناراحتند که بازی شما (BF4) بر روی کنسول WiiU نمیاد.دلیل این کار چی هست؟
A:بزرگ ترین مشکلی که ما الان داریم این هست که نمیخوایم برگردیم به عقب.ما فعلا WiiU رو ساپورت نمیکنیم.دلیلش هم زمان بر بودن تولید برای اون هست.به نظر شما برای خلق یک تجربه خیلی خموب از بازی ما به چی نیاز داریم؟ما فعلا تمرکز خودمون رو بر روی PC و پلتفورم های نسل حاضر هستیم و بعد ممکنه برنامه های برای کنسول های نسل بعد داشته باشیم که فعلا صحبتی دربارشون نمیتونم بکنم

منبع

Update 2.0

مثل این که ایشون قبول کردن که هفته پیش گافی دادن و اضافه کردن:
اگر کسی میخواد Ue4 رو بر روی کنسول WiiU بیاره میتونه حتی اگر بخوان میتونند Ue4 رو بر روی کنسول Xbox 360 هم آورد هر چند کیفیتش همانند کیفیتی که بر روی یک کنسول نسل بعد حقیقی هست نخواهد شد.موتور جدیدی که ما ساختیم حتی قابلیت آمدن بر روی موبایل رو هم داره.

منبع

آخرین ویرایش:
شما تفسیرت از
کژوال چی هست؟ چون بازی‌ها دارای گرافیک خفن و یا از انجین انچنانی و یا ساده ساخته نشدند باید حتما بهشون بگیم Casual!؟ متاسفانه برخی‌ها کژوال رو بد برداشت کرند. در همین عناوین بازیهایی هست که خیلی شرف داره به بازیهای هاردکور...
بازی کژوال از دید من یک بازی کم چالش با رنگ بندی شاد و سختی متوسط رو به پایین که طیف گسترده ای از افراد جامعه رو جذب میکنه هست!
خب چرا نباید همچین بازی ـی گرافیک چشم نواز نداشته باشه ؟ چرا نباید جزئیات نداشته باشه؟ چرا وقتی مشتری(کژوآل) نمیدونه چی هست تو این دستگاه و چه قدر قابلیت و کیفیت داره توش چند تا تکنولوژی تاریخ مصرف گذشته بزاریم و به قولی فریبش بدیم چون میشه با 1.7 گیگاهرتز پردازنده بازی کژوال پسند ساخت و به اسم کنسول نسل هشتمی غالب ملت کرد ؟
و اگر قراره که هارد کور ها رو ساپورت نکنیم قولش رو میدیم ؟! چون همه میگن این کنسول برای کژوال باز هاست و قرار نیست بازی های هارد کور روش بیاد !
خوشحال میشم تعریف شما رو هم بشنوم

بازی کژوال از دید من یک بازی کم چالش با رنگ بندی شاد و سختی متوسط رو به پایین که طیف گسترده ای از افراد جامعه رو جذب میکنه هست!
خب چرا نباید همچین بازی ـی گرافیک چشم نواز نداشته باشه ؟ چرا نباید جزئیات نداشته باشه؟ چرا وقتی مشتری(کژوآل) نمیدونه چی هست تو این دستگاه و چه قدر قابلیت و کیفیت داره توش چند تا تکنولوژی تاریخ مصرف گذشته بزاریم و به قولی فریبش بدیم چون میشه با 1.7 گیگاهرتز پردازنده بازی کژوال پسند ساخت و به اسم کنسول نسل هشتمی غالب ملت کرد ؟
و اگر قراره که هارد کور ها رو ساپورت نکنیم قولش رو میدیم ؟! چون همه میگن این کنسول برای کژوال باز هاست و قرار نیست بازی های هارد کور روش بیاد !
پس Super meat boy درجه سختیش پایینه؟وقتی میگید کژوال نباید انتظار گرافیک در حد آوتار داشته باشید. کلا ایرانی جماعت گرافیک پسنده. دوست داره تکنولوژی تاریخ مصرف گذشته میده پادشهای می‌کنه این مشکل شماست که باهاش کنار نمیایی نه مشکل بقیه بهترین شوتر تاریخ رو کژوال می‌دونید ولی ولی چی بگم. بهترین اکشن ادونچر رو کژوال می‌دونید؟! شما میگید برای کژوال بازها سات چون مشخص است با کنسول‌های نینتندو مشکل دارید. ماریو کژوال؟متروید کژوال؟زلدا کژوال؟SSBB کژوال؟ خوب مشکلی نیست وقتی تعریف شما درسته که خودت چیزی رو تجربه کنی.
...
متوجه شدم شما هارکورگیمر هستید بقیه کژوال پسند +3 پسند

علیرضا تا حدودی حرفت رو قبول دارم با اینکه از گرافیک Wii و Wii U بدم نمیاد چون گیم پلی برام مهمه، ولی خودت رو بذار جای رئیس نینتندو، یه شرکت تو این صنعت داری که یا باید برای ساخت کنسول ریسک مالی شدید بکنه و آخرشم معلوم نباشه با وجود هزینه مالی و دادن کنسول قوی کنسولش بتونه موفق شه یا نه (نمونه اش گیم کیوب) یا اینکه بدون هزینه کردن بیای برای به اصطلاح غیرحرفه ای ها و کسایی که به گیم پلی اهمیت می دن یه کنسول با سخت افزار قدیمی بسازی که در صورت شکست خوردن هم برات سود داشته باشه!
اگه تو بودی چیکار می کردی؟

پس Super meat boy درجه سختیش پایینه؟وقتی میگید کژوال نباید انتظار گرافیک در حد آوتار داشته باشید. کلا ایرانی جماعت گرافیک پسنده. دوست داره تکنولوژی تاریخ مصرف گذشته میده پادشهای می‌کنه این مشکل شماست که باهاش کنار نمیایی نه مشکل بقیه بهترین شوتر تاریخ رو کژوال می‌دونید ولی ولی چی بگم. بهترین اکشن ادونچر رو کژوال می‌دونید؟! شما میگید برای کژوال بازها سات چون مشخص است با کنسول‌های نینتندو مشکل دارید. ماریو کژوال؟متروید کژوال؟زلدا کژوال؟SSBB کژوال؟ خوب مشکلی نیست وقتی تعریف شما درسته که خودت چیزی رو تجربه کنی.
...
متوجه شدم شما هارکورگیمر هستید بقیه کژوال پسند +3 پسند
من اصلا گرافیک برام مهم نیست و همین الان هم پرسونا که یه بازی با گرافیک در حد بازی های PSP ـه رو دارم بازی میکنم اینو گفتم که فکر نکنی با این جور بازی ها آشنا نیستم و عاشقه کرایسیس و آنچارتدم !! و فقط به خاطر گرافیک میشینم پای یه بازی با گیم پلی 7 8 ساعته که مثلا یه نور پردازی و افکت آب قشنگ ببینم و حض کنم !!
و همچنین من هیچ وقت نگفتم بازی های بالا همه ـشون کژوال هستن زلدا یا متروید رو هیچ کس نمیتونه غیر فناش بازی کنه و ...
ماریو ماریو کارت سوپر ماریو مایرو اسکی تور اینا میشن کژوال اگر نیستن بگید
من با هیچ کنسول و شرکتی مشکل ندارم من با این مشکل دارم که نینتدو فقط و فقط به فکر بالا بردن ثروت سهامدارش هست و از هم جای یک کنسول بزنه و قیمت رو بیاره پایین تا بیشتر سود بکنه
من دوست دارم کنار گیم پلی عالی یک سطح گرافیک استاندارد ببینم که تو ذوغم نخوره ! سخت نیستش ولی نینتدو نمیخواد

من دوست دارم کنار گیم پلی عالی یک سطح گرافیک استاندارد ببینم که تو ذوغم نخوره ! سخت نیستش ولی نینتدو نمیخواد
من هم دوست دارم ببینم چون سر بعضی بازی های wii واقعا گرافیکش می خورد ذوقم
e3 با نمایش زلدا این گرافیک رو می بینی
سازنده ی project cars هم گفته گرافیک نسخه ی wii u در حد نسل بعد هست

لول !
سوپر ماریو غنی ترین ، با ثبات ترین و هارد کورترین بازی هست که در ژانر پلتفرمینگ عرضه شده و هیچ رقیبی هم در این ژانر براش متصور نمی شن . اینکه شما به دلیل تم بازی اون رو کژوال می دونید مشکل از دیدگاهی هست که در رابطه با بازی های کامپیوتری دارید .

p.s : نسل قبل هم شاهد چنین صحبت هایی راجع به نینتندو و کنسولش wii بودیم . اخر و عاقبتش هم شد اختلاف فاحش سونی و مایکروسافت با شرکت بزرگ نینتندو و خوشحال بودن طرفداران این دو شرکت از فروش 73 میلیونی و ... که هر از چند گاهی با همدیگه اختلاف 2 ، 3 میلیونی پیدا می کردن !

موفق باشید

من هم دوست دارم ببینم چون سر بعضی بازی های wii واقعا گرافیکش می خورد ذوقم
e3 با نمایش زلدا این گرافیک رو می بینی
سازنده ی project cars هم گفته گرافیک نسخه ی wii u در حد نسل بعد هست
منتظر و امیدواریم همچین چیزی بشه و صد البته خیلی خیلی هم خوشحال میشم از این بابت
بعضی ها فکر میکنن من اینجا میام و انتقاد میکنم از نینتدو دوست دارم نینتدو به خاک سیاه بشینه و نابود بشه ولی این طوری نیستش
هر سه تا شرکت رو دوست دارم و میخوام موفق باشن فن هیچ کدوم نیستم هرکی هم موفقه که سلیقه مشتری رو در نظر بگیره و مخاطب ـش رو راضی نگه داره

من هرچی نیگا میکنم بازی های نینتندو اکثرا برای +3 تا T هستن. به نظر من ، این رده سنی هم کنسولی در حد wii u نیاز نداره. همون بایونتا رو هم که دیدم خجالت کشیدم با این سن بیام بازیش کنم.
الان بیاین منو بزنین.:punish:

علي جان اي رفيق قديمي من :x يه جوري ميگي خجالت ميكشم بازي WII U كنم :d

اخه مرد مومن تو وقتي داري Watch Dogs ميري داري كاري ميكني به نام game جيگر حركتي به نام بازي :d معادلات انتقال فضاي حالت كنترل يا اثبات ديورژانس و نسبيت خاص كه نميكني :d داري بازي ميكني

نه جدي ميگم اين حقيقته درسته شايد بگي من جلوي بابام كارتون نگاه كنم بدتره يا فيلم تارنتينو جانگو _ از نظر من جفتشون پر كردن بيكاري وسرگمي ان (نظر من) و باباي ما كه ميگه خاك برسرت برو بشين ٢ كلوم درس بخون :))

اقا عجب پستي دادي شما يني نابودم كردي ....اين پست شما براي من جزو 5 پست topي هست كه تا حالا تو bc خوندم ، دقيقا ما رو ياد شيرين ترين دوران زندگيمون انداختي و معصوميت از دست رفتمون.....الان بعداز پست شما شهوت wii u تمام وجودم رو فراگرفته.احتمال خريدش براي خودم تا دو يا سه هفته ديگه ميره با اين وضعي كه الان دارم:d

باو چه خطرناك :d من وسع مالي اشو داشته باشم دريغ نميكنم - همه اينها جذابيت هاي خودشون رو دارن چرا تجربه نكنيم؟؟

آقا شما چرا نمیگیرین من چی میگم؟
من نمیگم مخاطب نینتندو کم سن و سال ها هستن. میگم ماریو +18 نیست.
گیمی هم که +18 نباشه اینقدر امکانات برای چی میخواد ؟
رامین هم که بالا گفت : با نینتندو میخواد بچگی کنه. آخه کجای خاطرات ما کنترلر با صفحه LCD Touch داره ؟
من خودم الان 2-3 ماهه هی میخوام وی یو بگیرم اونم فقط به خاطر ریمن و زامبی یو. ولی آخه حیفم میاد اینهمه پول بریزم تو جیب این یارو غول تشن دورگه رئیس نینتندو. در ضمن زیاد تو بحر متا نیستم. بایوشاک 96 شده در حالیکه من حتی نتونستم ویدیوش رو تحمل کنم.
باشد که ایندفعه یواشتر بزنین.:hurted1:

بحث lcd touch مثل قياس اينه كه اخه من كجا توي ٤ سالگيم تلوزيون 42 led جلوم بود ميخواستم مثلا با دسته mario بزنم ؟؟ بازي هاي نينتندو با همين lcd touch اش كه متمايز شده - دوست دارم تجربه جديد داشته باشم - ماريو كه بخوام بازي كنم همين الان emulator اس روي PC اماده باشه.(طبق يك تجربه درد اور بهت توصيه ميكنم بزار حس نوستالوژي توي خاطراتت بمونه سعي نكن با تكنولوژي الان زندش كني (هشدار من به خاطر بهترين بازي زندگيم shadow of the closus هست كه بيخيل ادامش ندم - بزار عظمت بازي هاي كودكي و جواني توي خاطراتت بمونه دنبال تجربه جديد و ناب باش :d )

اينقدر سخت نگير :d بازي بازيه - از بازي لذت نبري همون بهتر كه بازي نكني

به من يه بازي روي 360 خيلي حال داد اونم brutal legend بود نه geras 1-2-3 نه cod mw - bo اينا منو اندازه اون به اوج لذت نرسوندن - جدا من هنوز نميدونم اوج لذت بازي ميتونه منو مثل بچگيام درگير كنه ( نره .... شديم الان واسه خدمون )

آخرین ویرایش:
دوستان فعلا با علیرضا بحث نکنید اینو من بعدی عید که بهش 3DS Xl نشون دادم متوجه میشه بازی یعنی چی :d
علیرضا مرد و مردونه ماریو گلکسی بازی کردی واقعا من نمیدونم چی بگم یک جاهاییش اینقدر سخت میشه که من دیونه میشدم

اگر نينتندو يه زلدا با كيفيت e3 2011 در e3 2013 معرفي كنه خيلي شرايط تغيير ميكنه .
با کیفت e3 2011 این ها تازه e3 2011 یک زلدا معمولی بود این ها خودشون دارن 4 سال روی زلدا کار می کنن با موتور جدید و به اون موتور می گن قدیمی با بزرگ ترین تیم نینتندو و پرهزنیه ترین بازی نینتندو هست>:d<

من سوپر ماریو گالکسی رو بازی نکردم فقط ازش یه تریلر دیدم ب خاطر همون گفتم وگرنه اون یکی ها رو بازی کردم گفتم :d
مهدی@
توش بازی بزار دستگاه خالی نیار :d

ماریو کارت و اینا رو نمیدونم ، ولی خود سری ماریو خیلی هم آسون نیست ! :دی
چند وقت پیش Super Mario Sunshine (برای Gamecube) رو دانلود کردم و با امولاتور یه کم بازی کردم ، کم و بیش سخت تر (بهتره بگم پیچیده تر) از چیزی بود که انتظار داشتم ! :دی
چند روز پیش هم رفتم سراغ New Super Mario Bros برای DS و این یکی دیگه واقعاً چیز آسونی نبود ! :دی بعضی جاهاش نیاز به دقت زیادی داره و یه اشتباه ساده مساویه با مرگ !
به نظرم همون Super Mario Bros کنسول NES هم بازی نسبتاً سختی بود ! البته خیلی وقته بازیش نکردم ولی یادمه یه جاهاییش از خیلی بازی های NES سخت تر بود.
کلاً من تجربه خیلی زیادی توی سری Mario ندارم ، ولی توی همین چند نسخه ای که امتحان کردم یه جورایی عبارت "سهل و ممتنع" براش مناسبه. یعنی هم آسونه هم سخت. در نگاه اول خیلی ساده به نظر میرسه ، ولی نیاز به دقت بالایی هم داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or