UE4 نیز به WiiU نمی اید (آپدیت 2)

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Unreal-Engine-4.jpg

در قبل خبری داشتیم مبنی بر این که برای Wiiu از موتور Frostbite 3(و هم چنین عناوین مربوطه مانند BF4 و...) خبری نخواهد بود.حال خبرهایی میرسد که Unreal engine 4 نیز برای WiiU نخواهد امد
در همایش Epic در GDC از اقای مارک رین پرسیده شد که ایا موتور Ue4 به Wiiu خواهد امد یا نه:
هاهاهاها نه...ببخشید منظورم اینه که ..ما نه....ما Ue3 رو برای Wiiu داریم درسته؟و همین موتور بر روی بازی های بسیار خوبی است و هنوز هم بازی های بسیار خوبی به وسیله ی همین موتور ساخته میشوند ما امروز از لایسنس جدید Ue3 رونمایی کردیم.
Ue3 به خاطر Ue4 محو نخواهد شد اما هدف اصلی ما کار بر روی Ue4 برای کنسول های نسل بعد است و این همان چیزی است که تمام انرژی ما بر روی ان متمرکز شده است.
اگر میخواهید بر روی WiiU بازی بسازید ما برای شما Ue3 رو داریم و با همین موتور بازی های بسیار خوبی بر روی WiiU امده است
خب این به نظر میرسه که یک ضربه ی بزرگ برای عنوانین مولتی پلتفرمی باشه که بر روی Wiiu نخواهند امد.
منبع

Update
این قسمت بر میگرده به موتور Frosbite 3 که من از Q&A که داشتن برداشتم
Q:بعضی از دارندگان WiiU ناراحتند که بازی شما (BF4) بر روی کنسول WiiU نمیاد.دلیل این کار چی هست؟
A:بزرگ ترین مشکلی که ما الان داریم این هست که نمیخوایم برگردیم به عقب.ما فعلا WiiU رو ساپورت نمیکنیم.دلیلش هم زمان بر بودن تولید برای اون هست.به نظر شما برای خلق یک تجربه خیلی خموب از بازی ما به چی نیاز داریم؟ما فعلا تمرکز خودمون رو بر روی PC و پلتفورم های نسل حاضر هستیم و بعد ممکنه برنامه های برای کنسول های نسل بعد داشته باشیم که فعلا صحبتی دربارشون نمیتونم بکنم

منبع

Update 2.0

مثل این که ایشون قبول کردن که هفته پیش گافی دادن و اضافه کردن:
اگر کسی میخواد Ue4 رو بر روی کنسول WiiU بیاره میتونه حتی اگر بخوان میتونند Ue4 رو بر روی کنسول Xbox 360 هم آورد هر چند کیفیتش همانند کیفیتی که بر روی یک کنسول نسل بعد حقیقی هست نخواهد شد.موتور جدیدی که ما ساختیم حتی قابلیت آمدن بر روی موبایل رو هم داره.

منبع

آخرین ویرایش:
من هرچی نیگا میکنم بازی های نینتندو اکثرا برای +3 تا T هستن. به نظر من ، این رده سنی هم کنسولی در حد wii u نیاز نداره. همون بایونتا رو هم که دیدم خجالت کشیدم با این سن بیام بازیش کنم.
الان بیاین منو بزنین.:punish:
نینتندو برای کسایی که به دنیا نیومدن هم بازی داره خبر نداری یکیش هم بایونتا 2 هست :|من داشتم بایونتا بازی می کردم یک زمانی یک بچه بهم خندید گفت این مال بچه ها هست
شما خودت می دونی واکانش ها رو چرا همچین پستی رو دادی

به خدا قسم بچه 4-12 ساله اي كه باباش براش كنسول ميخره چيزي از تفاوت فلان شيدر با فلان HDAO و تكنيك هاي فضايي نميدونه - توي اروپا پدر و مادر ميخوان بچشون با تيربار از اسانسور پياده نشه و ملت رو زير رگبار بگيره :دي

رفقا - دوستاي من - اي هم دوره اي هاي من اي كساني كه ٢٠ سال پيش با NES شروع كردين الان به UE4 the infilorator روي PS4 رسيديد باور كنيد خيلي بچه ها توي اين ٢٠ سال به دنيا اومدن كه هنوز دوست دارن دنياي ساده بچگي مارو لمس كنن.

اينقد اين WII U رو ترول نكنيد - باور كنيد كسي كه WII ميخريد نميدونست توي Xbox360 يك gpu اي به نام xenos هست GeoW 3 ازش ميومد بيرون بس به واقعيت نزديك - اونو ميخريد تا بچش سرگرم بشه.

الان كه من 23 سالمه دلم لك زده برم دنياي نينتندو رو هم لمس كنم هرچند نميتونم خودم رو به سادگي و پاكي 3-4 سالگي ايم برسونم.

خلاصه دنياي نينتندو جداست - اگه به پاكي قديممون برگرديم دنياي نابي هست اينقدر ماريو رو مسخره نميكرديم - يه زماني سونيك و ماريو روياي ما بود
اقا عجب پستي دادي شما يني نابودم كردي ....اين پست شما براي من جزو 5 پست topي هست كه تا حالا تو bc خوندم ، دقيقا ما رو ياد شيرين ترين دوران زندگيمون انداختي و معصوميت از دست رفتمون.....الان بعداز پست شما شهوت wii u تمام وجودم رو فراگرفته.احتمال خريدش براي خودم تا دو يا سه هفته ديگه ميره با اين وضعي كه الان دارم:d

زلداها متا 99 -95 تا 85
بزرگترین شوتر(متروید) با متا 97.
سوپر ماریو گلاسکی میانگین 97.
پروفکت دارک متا 97.
SSBB متا بالای 92.
حرفی نداره خوب همون بازی‌های +35 رو بازی کن مشکلی نیست. از PC به نینتندو نقل مکان؟مقصد بعد گوشی‌های همراه؟
...
اصلا هیچ موتوری رو ساپورت نمی‌کنه
Cause your problem not my problem

آقا شما چرا نمیگیرین من چی میگم؟
من نمیگم مخاطب نینتندو کم سن و سال ها هستن. میگم ماریو +18 نیست.
گیمی هم که +18 نباشه اینقدر امکانات برای چی میخواد ؟
رامین هم که بالا گفت : با نینتندو میخواد بچگی کنه. آخه کجای خاطرات ما کنترلر با صفحه LCD Touch داره ؟
من خودم الان 2-3 ماهه هی میخوام وی یو بگیرم اونم فقط به خاطر ریمن و زامبی یو. ولی آخه حیفم میاد اینهمه پول بریزم تو جیب این یارو غول تشن دورگه رئیس نینتندو. در ضمن زیاد تو بحر متا نیستم. بایوشاک 96 شده در حالیکه من حتی نتونستم ویدیوش رو تحمل کنم.
باشد که ایندفعه یواشتر بزنین.:hurted1:

با اين شرايط ميشه عرضه نشدن اكثريت بازيهاي مولتي پلتفرم نسل بعد برا Wii U رو پيش بيني كرد واين چيزي نيست كه راحت بشه ازش گذشت حالا هر چقدر هم كه اين كنسول رو براي يه قشر خاصي از گيمر ها در نظر گرفت البته من نظر شخصيمو گفتم كسي دلگير نشه..
با اين تك دمويي كه از UE4 ديدم با اين سطح از جزئیات و افكتهاي خيره كننده(يه لحظه فكر كردم دارم يه نسخه جديد از 3D mark ميبينم) مثل نسخه قبليش(آخريش همين شاهكار Bioshock Infinite كه از جديدترين آپديت UE3 بهره برده) جزو بر مصرف ترين و محبوبترين موتورهاي گرافيكي در بين Developer ها ميتونه باشه و هر كنسولي,سخت افزارش بتونه و كلا بهتر و بيشتر بتونه قابليتهاي كم نظير اين موتور رو نمايش بده يه برگ برنده براي اين كنسول به حساب مياد و اينكه سخت افزار كنسولي اصلا نتونه UE4 رو اجرا كنه...جاي خود دارد.
تك دمو فوق العاده از UE4:

آقایون الان تو سال 2020 هستیم و نسل بعد تموم شده که اینهمه با اطمینان فکر می کنید کنسول های نکست جن می تونن از 100% قدرت انجین هایی مثل فرابسایت3 و UE4 استفاده کنن؟
هنوز UE3 رو نتونستن از حداکثر گرافیکش رو کنسول های نسل فعلی استفاده کنن و بازی SW 1313 رو دارن با UE3 برای نسل بعد می سازن، چه برسه به UE4 و فرابسایت3 هم در اولین قدم رو کنسول های نسل بعد تو BF4 نمی تونه رزولوشنی بالاتر از 720p بده، دلیلشم مشخصه سازنده هاشون اینا رو برای یکی دو سال نساختن! بدون شک تو نسل بعد که هیچ، نسل بعدشم این انجین ها هنوز جا دارن! (غیر از UE3 که تمام قدرتش تو نسل بعد رونمایی می شه دیگه)
حالا در شرایطی که UE3 و امثالش (مثل کرای انجین) می تونن برای نسل بعد هم به بهترین شکل استفاده شن و Wii U هم قوی تر از کنسول های نسل حاضره چه گیریه که دادید؟ اگه هک شه و چند تا بازی با گرافیک بالا هم براش بیاد خودتون می دوید می خریدش (البته الان نه، یکی دو سال دیگه که هم هک شد و هم قیمتش اومد پایین)
گرافیک کسی می خواد بره یه PC فضایی ببنده! حتی دلتون رو به PS و Xbox نکست جن هم خوش نکنید!

من همیشه گفتم نینتیدو بازار خودش رو داره ولی این بازار یک فن بیس خیلی قوی نیست که کشته مردش باشن و از بخش عمده ش کسانی هستن که مثلا چون دیدن کنترل ووی خانوادگی هست و جذابیت داره اون رو تهیه کردن و شاید برند کنسولی هم که خریدن ندونند..
در کل اگر میبینید ووی یوو توفیق نداره به خاطر این هست که هیچ کنترل جدیدی ارائه نکرده برای این قشر و رضایت اونها رو نتونسته جلب کنه..

به نظر من نیتندو در این نسل با یه حرکت درست - یعنی راه انداختن بازاری برای کودکان و افراد غیر حرفه ای - سود خوبی کرد و برنده اصلی نسل شد . ولی الان اشتباهی که سونی رو موو انجام داد رو تکرار کرد . یه شرکت نمی تونه چیزی بسازه که هم مخاطب حرفه ای رو راضی نگه داره ، هم مخاطب کم سن ـو سال .
البته هنوزم دیر نشده ؛ می تونه با طرح ریزی سیاست درست به بازار افراد غیر حرفه ای برگرده .

به نظر من نیتندو در این نسل با یه حرکت درست - یعنی راه انداختن بازاری برای کودکان و افراد غیر حرفه ای - سود خوبی کرد و برنده اصلی نسل شد . ولی الان اشتباهی که سونی رو موو انجام داد رو تکرار کرد . یه شرکت نمی تونه چیزی بسازه که هم مخاطب حرفه ای رو راضی نگه داره ، هم مخاطب کم سن ـو سال .
البته هنوزم دیر نشده ؛ می تونه با طرح ریزی سیاست درست به بازار افراد غیر حرفه ای برگرده .

آفرین حرف خوبی زدی نینتیدو اومد چندتا بازی هاردکور معرفی کرد و کنسولش رو به نوعی تبلیغ کرد که هاردکور ها جذب اون بشن ولی این کار باعث میشه اوضاع ساخت بازی برای کنسولش نصف بشه یعنی اگر قرار بود مثل ووی 10 تا بازی کژوال بسازه الان 5 تا هاردکور می سازه و 5 تا کژوال و چون هاردکورها از ووی یوو استقبال نکردن پس هیچ سودی براش نداره..

خبر اپدیت شد.

من هم یک نکته رو بگم و به اونم اینه که WiiU در اصل بین دو نسل گیر کرده یعنی نه جز این نسل حساب میکنن و جز نسل بعد

من هرچی نیگا میکنم بازی های نینتندو اکثرا برای +3 تا T هستن. به نظر من ، این رده سنی هم کنسولی در حد wii u نیاز نداره. همون بایونتا رو هم که دیدم خجالت کشیدم با این سن بیام بازیش کنم.
الان بیاین منو بزنین.:punish:

همین Teen ها و +3ها بودند که فروش این کنسول رو نجومی کردند. اینطور که شما میگی بازیهایی که روی اندروید و دیگر پلتفرمهای موبایل میادرو همه باید تف و لعنت کنن...

اینکه بهانه جور کنیم که چون قرار نیست برای این کنسول بازی های غیر پلتفرمر ساخته نخواهد شد چون این کنسول برای کژوال جماعت هست داریم خودمون رو قول میزنیم !

شما تفسیرت از کژوال چی هست؟ چون بازی‌ها دارای گرافیک خفن و یا از انجین انچنانی و یا ساده ساخته نشدند باید حتما بهشون بگیم Casual!؟ متاسفانه برخی‌ها کژوال رو بد برداشت کرند. در همین عناوین بازیهایی هست که خیلی شرف داره به بازیهای هاردکور...

هیچ کنترل جدیدی ارائه نکرده
اره 7 نسل هست داریم با همین کنترل کار می کنیم زمان wii هم یک عده ای می گفتن چیز جدیدی ارائه نکرده بعدش جالب الان میان می گن wii کنترلر جدید رو ارائه کرد ولی wii u i

---------- نوشته در 09:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:08 PM ارسال شده بود ----------

من هم یک نکته رو بگم و به اونم اینه که WiiU در اصل بین دو نسل گیر کرده یعنی نه جز این نسل حساب میکنن و جز نسل بعد
wii u کنسول نسل بعد هست نه به واسطه ی سخت افزار بلکه به خاطر دسته و گیم پلی نسل بعد که داره
برای بار هزارم توی کلمه ی نسل بعد کلمه ی سخت افزار و گرافیک وجود نداره

خبر اپدیت شد.

خود من قبلاً اصطلاح " بین نسلی " رو به کار بردم ، که ظاهراً دوستان چندان آَشنایی نداشتن. کنسول های بین نسلی یا شکست می خورن یا یه موفقیت عظیم دست پیدا می کنن . موفقیت یا عدم موفقیت این کنسول به نوعی یه پارادوکس شده . باید صبر کرد تا نیتندو جهت اصلی خودش رو در نسل بعد نشون بده . فعلاً که فروش کم نمود استقبال نکردن اقشار غیر حرفه ای از این کنسول هست .

خود من قبلاً اصطلاح " بین نسلی " رو به کار بردم ، که ظاهراً دوستان چندان آَشنایی نداشتن. کنسول های بین نسلی یا شکست می خورن یا یه موفقیت عظیم دست پیدا می کنن . موفقیت یا عدم موفقیت این کنسول به نوعی یه پارادوکس شده . باید صبر کرد تا نیتندو جهت اصلی خودش رو در نسل بعد نشون بده . فعلاً که فروش کم نمود استقبال نکردن اقشار غیر حرفه ای از این کنسول هست .
DS و 3DS چین که از کنسول های دستی رقیب ضعیف تر بودن ولی موفق شدن؟
هر چی می گیم نینتندو داره سود خالص می بره با این سیاستش متوجه نمی شید قضیه رو!

نینتندو اشتباه کرد خودشو قاطی هاردکور گیمر ها کرد ، باید مثل وی فقط واسه بچه های زیر 13 سال بازی میساخت
چون اگه بازی خشن و مورد دار بیاد روی یه کنسولی ، پدر و مادر ها از ترس این که بچشون اون بازی رو تهیه کنه و روش اثر منفی بذاره دیگه اون کنسول رو برای بچه شون نمیخرن
پس بهتر بود کاملاً از این لحاظ خاطر والدین رو جمع میکرد ، که نکرد و نتیجه شد این !
Nintendo Just PG-13 !
ویرایش:
البته اشتباه کردم :دی ، منظورم زیر 13 سال بود ، اون معنی بالای 13 سال رو میده!
پس : Nintendo just General Audiences :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or