جلو افتادن PS3 از Wii و Xbox360 تا سال 2009

ps3 عمرا بتونه تو امریکا از 360 جلو بزنه
تازه wii هم یه شاخ خیلی بزرگه تو تموم دنیاست در مقابل ps3
امکانش به نظر من خیلی خیلی کمه

پ.ن:راستی این خبر مطمئنی جدیده؟

شاید تا اونموقع سونی جلو بزنه ولی با اختلاف خیلی کم.
360 هم تا 2009 فروش خودش میکنه حالا اگه PS3 تا اونموقع جلو بیوفته کار خوبی انجام نداده! چون سونی فقط 1-2 سال وقت داره که فروش کنه حالا چقدر فروش کنه خدا میدونه.ولی اگه بگیم از سال 2009 به بعد دیگه هیچ کس 360 نخره!(که نمیشه) بازم فکر نمیکنم با اختلاف زیادی جلو بزنه.(اینو هم در نظر داشته باشین که سال 2010-11 کنسول جدید مایکروسافت میاد و دوباره موقعیت مایکروسافت توی این نسل تکرار میشه واسش!)
البته هیچی رو نمیشه با قاطعیت گفت همین مجله Popular Science که همچین حرفی زده فقط پیش بینی کرده چون خودش هم میدونه هیچ چیز رو نمیشه با اطمینان گفت مخصوصا در رابطه با فروش کنسولها...
بیشتر فروش کنسول روی بازیهایه که براش عرضه میشه حالا PS3 چند تا عنوان اختصاصی داره؟ یه چند تا از اصلیاش که پریده دیگه با این شایعه هایی که رخ داده امکان هر چیزی وجود داره (اصلا امکان داره همین چند عنوان اختصاصی هم که سونی داره ول بشه) پس اگه اینجور بشه فروش کنسول از اون چیزی که پیش بینی شده به نصف میرسه.
این نسل هم مثل نسل قبل نیست که سونی فقط بازار دستش باشه.الان نینتندو کی میدونست از PS3 بیشتر فروش میکنه! حتی خود نینتندو هم تعجب کرده بود.
پس دیگه سونی مثل قبلنا فروش نداره که همه چیزش تضمین باشه بخاطر اینکه رقیب سخت و سفت نداشت.این مجله ها هم اون زمان پیش بینی میکردن درست از آب درمیومده فکر میکنن الان هم اینجوریه! اون زمان هم اگه پیش بینی نمیشد PS فروش خودشو داشته و ربطی به اینا نداشته.

Last edited by a moderator:
بازی هايی که خود سونی ميزنه جزو بهترين بازيها هستن
حالا من نمی دونم شما چرا نمی خوای واقع بين باشی
gameplay heavenly sword رو ديدی¿
رقيب اصلی سونی nintendo هست نه microsoft
:blushing:

بازی هايی که خود سونی ميزنه جزو بهترين بازيها هستن
حالا من نمی دونم شما چرا نمی خوای واقع بين باشی
gameplay heavenly sword رو ديدی¿
رقيب اصلی سونی nintendo هست نه microsoft
:blushing:
من کاری ندارم بازیهایی که سونی میزنه چجوریه.خوبه که چی ؟
مگه سونی خودش چند تا عنوان داره که بتونه با همونا فروش کنسولش رو بالا ببره؟
شاید سالی 5 عنوان هم خودش نده بیرون.
در اصل رقیب اصلیه سونی مایکروسافته چون 360 چیزی حدود 10 میلیون فروش داشته ولی wiiفروشش هنوز به 8 میلیون هم نرسیده که اینم فکر کنم مقداریش شیپ شده باشه.پس رقیب همونیه که بیشتر فروش داشته باشه نه کمتر.
نینتندو هم واسه خودش رقیبه ولی بشرطی که فروشش بالاتر بره.

گیم پلی HS هم دیدم در حد خوبه (البته اگه تکراری نشه بعدش)
حالا اینا چه ربطی داره به واقع بینی و این چیزا ؟! :)

Last edited by a moderator:
ديدي بعد مي گي در حد خوبه.اين بازي پوز خداي جنگ رو مي زنه بعد تو مي گي در حد خوبه ؟؟؟
دیگه خواهشا الکی حرف نزن.
چیزی که هنوز نه بداره نه بباره! هنوز بازی منتشر نشده اونوقت داری اینجوری میکنی اگه بازی بیاد دیگه چیکار میکنی!! منم که گفتم خوبه دیگه چرا پست الکی میزنی ؟
تو هم مثل اینکه خیلی دوست بقیه بفهمن فن بوی کامل هستی نه ؟ :)

wiiفروشش هنوز به 5 میلیون هم نرسیده.پس رقیب همونیه که بیشتر فروش داشته باشه نه کمتر.
نینتندو هم واسه خودش رقیبه ولی بشرطی که فروشش بالاتر بره.

مطمئنی که فروش wii 5 ميليونه¿
consoles sold :7,547,400
بيشتر فروش بازيها تو ژاپنه. الان wii بيشتر فروش ميکنه و بازار ژاپن رو داشتن مهترين چيزه

اگه به جمعيت 2 کشور رو مقايسه کنی ميبينی که فروش بازی در ژاپن نسبتش خيلی بيشتر از آمريکا ميشه!:-"

به جای صوت زدن یکم برو امار فروش کنسولها رو ببین برای مثال ps2 تو امریکا 44 میلیون فروخت ولی تو ژاپن 22 میلیون یعنی نصف امریکا این از تعداد کنسول فروش بازی هم به همین نسبت تو امریکا بیشتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or