TV Center

چقدر خوب بود Silo و عجب پایانی! از اون سریال‌هایی هست که خیلی با سلیقه من جوره و گذشته از داستان و حال و هوایی که داره، بازیگرهاش هم واقعاً عالی هستن.
خیلی منتظرم ببینم ادامه ماجرا چی می‌شه. حیف که متأسفانه Silo هم مثل خیلی از سریال‌های معروف این سال‌ها، اقتباس از داستانی هست که قبلاً منتشر شده و برای همین دو تا خطر در کمین بیننده‌ها هست. یکی لو دادن مستقیم و رک و راست توسط ملت، یکی هم این حالت که یه عده از قبل در جریان داستان هستن و میان ادامه ماجراها رو به عنوان حدس و نظریه و اینا اعلام می‌کنن و مثلاً می‌گن «حدس می‌زنم فلان شخصیت فلان طور می‌شه و...» در حالی که حدس نیست و طرف داستان رو خونده. :|
چقدر بانو ربکا فرگوسن خوبه! :دی تا قبل از Dune فقط توی Doctor Sleep دیده بودمش (Mission: Impossibleها رو ندیدم) و اون فیلم کلاً جذبم نکرد و این شخصیت هم هرچند ویژگی‌های جالبی داشت، ولی خیلی هم چیز خاصی نبود. ولی به شدت حال کردم با حضورش توی Dune و الآن هم دیگه Silo حجت رو برام تموم کرد و تبدیل شد به یکی از بازیگرهای محبوب بنده. :دی امیدوارم همین‌طور خوب پیش بره و به جاهای بالاتری برسه.

Black mirror رو دیشب تموم کردم. قسمت اخرش با این که خوشم اومد ولی در کل رفته تو فاز تخیلی و از علمی تخیلی خارج شده بنظرم تو این دو قسمت اخر. من به بلک میرور برای ایده های جالب علمی تخیلیش و نشون دادن اثرات تکنولوژی علاقه مند شدم و این تغییر رویه عجیبه بعد پنج فصل. Silo هم خیلی خوب تموم کردن فصل اولو. اینا تا حالا تقریبا نیمه اول کتابشو اقتباس کردن و نیمه دوم کتابش جذاب تر بود برام.

• Like
Reactions: Dinosaur
اين bear و silo يكى بياد خلاصه بگه موضوعشون چيه ببينم تماشا كنم يا نكنم :D
من تا قبلش شناختی از سریال silo نداشتم اینو یکی از سایت های دانلودی به عنوان خلاصه گذاشته بود، منم خوشم اومد دان کردم. اسپویل در حد همون قسمت اوله ولی باز میزارم تو اسپویلر.
10هزار بازمانده از آخرالزمان در «سیلو»های چند ده طبقه ای که کیلومترها در اعماق زمین وجود دارد و آنها را از دنیای سمی و خطرناک بیرون محافظت میکند،زندگی میکنند.یک قانون اساسی و مهم بر سیلو حاکم است: “نگو که میخوای بری بیرون”، اگر چنین حرفی بزنی به راحتی از سیلو خارج میشوی، ولی دیگر راه بازگشتی به وجود ندارد!

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
سلام دوستان
به اخرین قسمت های سریال سقوط اسمان ها رسیدم. سریال خوبی بود ممنون از دوستی که معرفیش کرد.
الان بازم یه سریال اخرزمانی پایان یافته میخواستم معرفی کنید یا فیلم.شما پیشنهادات خوبی میدید. سریال سرگذشت ندیمه چطوره ندیدمش؟ پیشنهاد بهتری دارید؟

اقا فصل سوم from کی پخش میشه؟
واقعا ایده ناب و جذابی داره ولی درام مسخره ش ما رو حامله کرد هر قسمت شاید 10 دقیقه مربوط به استوری لاین اصلی قصه باشه تو بقیه موارد کاراکترها یا دارن از زندگی نکبتی گذشته شون میگن یا دارن از احساسات کوفتیشون میگن یا همو دلداری میدن.ای خفه خون مرگ بگیرین.

اینجا انگار طرفداران سریال های انیمیشنی خیلی نیستند یا دسته کم اعلام وجود نمیکنند :D عزیزا شما هم بیاید و اعلام وجود کنید، خسته شدیم همش شده successionو barry و silo و از این دست سریالا. اَاااااه :D

anyway :D ریک و مورتی رو یادتونه؟ مهم نیست یادتونه یا نه چون خبرم در مورد اون نیست :D

solar-opposites-season-4.jpg

جاستین رویلند علاوه بر اون یه سریال دیگه رو هم صداگذاری میکرد به نام Solar Opposites .l . علاوه بر ریک و مورتی از این یکی هم اخراجش کردن . ریک که 6 فصل داشت این یکی هم تا فضل 3 ــش رو رویلند صداگذاری میکرد. جایگزینش تو Solar Opposites مشخص شده و اون کسی نیست جز Dan Stevens!

MV5BMTY0NTY5OTI2MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNDkzMzIxMzE@._V1_.jpg

من خودم ازdownton abbey میشناسمش . قبلا منوتو پخشش میکرد.
فصل 4 هم August 14, 2023 پخش میشه (که میشه دوشنبه 23 مرداد) و 12 قسمت داره این فصل
یه تریلر هم اومده و لهجه ایشون هم قاعدتا بیریتیش هستش(برخلاف رویلند که آمریکایی هستش)
من هنوز ندیدمش .هیچ قسمتیش رو علی رغم اینکه دانلدشون هم کردم.خود ریک و موریتی هم فصل 4 رو هنوز که هنوزه تموم نکردم.نمیدونم چرا اینجوری شده ریک و مورتی و احساس میکنم کشش نداره دیگه(شایدم من کشش ندارم) . هنوز معلوم نیست جایگزین رویلند در ریک و مورتی کیه و یا اینکه فصل 7ــش کی میاد
خلاصه این solar opposites رو هم حتما باید برم تو کارش. کسی اینجا اینو دیده اصلا؟ :D لااقل یکی بیاد بگه می بینم که بدونم منم اینجا تنها نیستم. d:

اینجا انگار طرفداران سریال های انیمیشنی خیلی نیستند یا دسته کم اعلام وجود نمیکنند :D عزیزا شما هم بیاید و اعلام وجود کنید، خسته شدیم همش شده successionو barry و silo و از این دست سریالا. اَاااااه :D

anyway :D ریک و مورتی رو یادتونه؟ مهم نیست یادتونه یا نه چون خبرم در مورد اون نیست :D

View attachment 299464

جاستین رویلند علاوه بر اون یه سریال دیگه رو هم صداگذاری میکرد به نام Solar Opposites .l . علاوه بر ریک و مورتی از این یکی هم اخراجش کردن . ریک که 6 فصل داشت این یکی هم تا فضل 3 ــش رو رویلند صداگذاری میکرد. جایگزینش تو Solar Opposites مشخص شده و اون کسی نیست جز Dan Stevens!

View attachment 299462

من خودم ازdownton abbey میشناسمش . قبلا منوتو پخشش میکرد.
فصل 4 هم August 14, 2023 پخش میشه (که میشه دوشنبه 23 مرداد) و 12 قسمت داره این فصل
یه تریلر هم اومده و لهجه ایشون هم قاعدتا بیریتیش هستش(برخلاف رویلند که آمریکایی هستش)
من هنوز ندیدمش .هیچ قسمتیش رو علی رغم اینکه دانلدشون هم کردم.خود ریک و موریتی هم فصل 4 رو هنوز که هنوزه تموم نکردم.نمیدونم چرا اینجوری شده ریک و مورتی و احساس میکنم کشش نداره دیگه(شایدم من کشش ندارم) . هنوز معلوم نیست جایگزین رویلند در ریک و مورتی کیه و یا اینکه فصل 7ــش کی میاد
خلاصه این solar opposites رو هم حتما باید برم تو کارش. کسی اینجا اینو دیده اصلا؟ :D لااقل یکی بیاد بگه می بینم که بدونم منم اینجا تنها نیستم. d:
من دیدم سه فصلشو و پسندیدم :دی
به ریک اند مورتی نمیرسه ولی همونقدر مریضه :دی
این جاستین رولند بنده خدا مگه تبرئه نشد ؟ دیگه راه برگشتی نداره یعنی یه اتهام بخوری خط پایانه، مسخرس :دی

• Smile
Reactions: pouria.sh
من دیدم سه فصلشو و پسندیدم :D
به ریک اند مورتی نمیرسه ولی همونقدر مریضه :D
این جاستین رولند بنده خدا مگه تبرئه نشد ؟ دیگه راه برگشتی نداره یعنی یه اتهام بخوری خط پایانه، مسخرس :D
بیشتر dm هاش به افراد ماینر واسش مشکل ساز شد :D

• Wow
Reactions: PouяiД
من دیدم سه فصلشو و پسندیدم :D
به ریک اند مورتی نمیرسه ولی همونقدر مریضه :D
این جاستین رولند بنده خدا مگه تبرئه نشد ؟ دیگه راه برگشتی نداره یعنی یه اتهام بخوری خط پایانه، مسخرس :D
تبرئه شد ولی رسما و به تمام معنا کنسلش کردن.خیلی صدای باحالی داشت و نقش هاشو به زیبایی ایفا میکرد
واقعا منظرم ببینم جایگزینش یرای ریک و مورتی کی هستش.لامصب هر دو کاراکتر رو هم صدا گذاری می کرد( هم ریک رو و هم مورتی رو).نفس ها تو سینه حبس میشه :))
بیشتر dm هاش به افراد ماینر واسش مشکل ساز شد :D
ببخشید ولی dm یعنی چی؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or