TV Center

وسط این سریالای درجه دویی که مدت هاس آنتن رو اشغال کردن ، حضرت Justified برگشتن بالاخره و به نظر میرسه خوشم برگشتن...
به به ببینیم چه کردن. البته من از تریلر حس خوبی نگرفتم و حس کردم اون حس و حال سریال اصلی رو نداشته باشه . اما خیلی منتظرم ببینمش

• Like
Reactions: Silent Storm
قسمت هفته پیش رو دیدم متاسفانه یکی دو نفر از دوستان صنایع فرهنگی هنری رو شناختم :| :D
دیالوگ نداشتن ولی بنظر اولین حضورشون توی فیلم و سریال بوده.

فکر نکنم توی اون دسته باشی ولی کاربران موافق سریال (با هر دلیلی) می‌توپن به کسانی که هر قسمت سریال را راس ساعت نگاه می‌کنند و بعد کامنت‌های منفی در موردش منتشر می‌کنند. سوال این‌جاست چرا وقتی بدتان می‌آید باز می‌نشینید آن را نگاه می‌کنید؟!

پ.ن: من بعد از قسمت دوم = شیفت دیلیت

سلام
فصل دوم The Bear چطوره؟ ببینیم؟
من فصل اول رو همین اردیبهشت دیدم. خوب بود. ولی آنچنان که براش ملت هایپ شده بودن، منو نگرفت.
فصل دوم چطوره؟

سریال hijack شروع خوبی داره و کشش داره اما یک باگ اساسی داره که حداقل تا این 3 قسمت جوابی دربارش نداشته
معمولا هواپیما ها یک گارد پرواز داره که تو مواقع بحران دست به عمل میشه . اما تا الان هیچ نشونی ازش نیست

• Like
Reactions: SiminSecret
سریال hijack شروع خوبی داره و کشش داره اما یک باگ اساسی داره که حداقل تا این 3 قسمت جوابی دربارش نداشته
معمولا هواپیما ها یک گارد پرواز داره که تو مواقع بحران دست به عمل میشه . اما تا الان هیچ نشونی ازش نیست
من این سریال رو ندیدم اما اسپویل رو خوندم.
اکثر پرواز ها اینو ندارن.
توی خود آمریکا اشم زیر 1% پرواز ها گارد دارن و کلا رندوم هست.
این چیزایی که تو فیلم ها به خصوص ایرانی ها نشون می دن که گارد پرواز هست توی پرواز دروغ محض اه.
کلا گارد پرواز از همون اولشم تو اندکی از پرواز ها بوده و کلا رو به انقراض اه.

• Like
Reactions: barneysawyer
من این سریال رو ندیدم اما اسپویل رو خوندم.
اکثر پرواز ها اینو ندارن.
توی خود آمریکا اشم زیر 1% پرواز ها گارد دارن و کلا رندوم هست.
این چیزایی که تو فیلم ها به خصوص ایرانی ها نشون می دن که گارد پرواز هست توی پرواز دروغ محض اه.
کلا گارد پرواز از همون اولشم تو اندکی از پرواز ها بوده و کلا رو به انقراض اه.
خیلی ممنون از توضیحاتتون . یکم از نظر منطقی عجیبه که وجود نداشته باشه اما خب کاملا ابهام بنده رو رفع کرد . پس قطعا دیگه میشه گفت کاملا سریال خوشساخت و ارزشمندیه

چون به نوعی داریم زندگیش میکنیم خیلی میچسبه
نمیدونم چرا سریال از فصل پنج زد به جاده خاکی و همون روند کلیشه های سریال ها و فیلم های پیش پا افتاده رو داره طی میکنه.
به نظرم وقتی سازنده ها میبینن حرف دیگه ای ندارن سریال ها رو بیهوده طولانی نکنن چون با این کارشون جذابیت کل سریال زیر سوال میره. فصل پنج هیچ چیز مثبتی نداره.

• Like
Reactions: bayern_vahid
از فردا سریال ۱۰۰ رو شروع میکنم اگه دوستی خواست همزمان ببینیم و تبادل نظر کنیم ندا بده.
شروع خوبی داره ولی از وسطا د یگ حوصله سربر میشه
من که یکی دو فصل آخرشو با دور تند نگاه کردم تا فقط ببینم آخرش چی میشه

سریال The Bear رو شروع کردم، کار خوب و باکیفیتیه. دو قسمت ازش دیدم، پر سر و صدا شروع می‌کنه و توی قسمت دوم بهتر می‌شه. تا اینجای کار می‌تونم بگم که قابل قبول بوده و کشش لازم رو داره، امیدوارم در آینده بهتر بشه یا حداقل روی همین سطح بمونه. سریال روی آشپزی مانور می‌ده که برای دوستان آشپز فکر کنم خیلی جذاب باشه، به شخصه نه از آشپزی خوشم میاد و نه آشپزی بلدم و چیزی ازش می‌دونم، کلاً اگه توی آشپزخونه رهام کنن عین ماهی‌های توی باب اسفنجی در و دیوار رو نگاه می‌کنم و پلک می‌زنم، ولی The Bear حتی برای منم جذابه و می‌تونه سرگرمم کنه، این‌که به واسطه این سریال اندکی از پشت صحنه رستوران‌ها و آشپزی هم می‌بینی در نوع خودش جالبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or