UFOPower
کاربر سایت
وسط این سریالای درجه دویی که مدت هاس آنتن رو اشغال کردن ، حضرت Justified برگشتن بالاخره و به نظر میرسه خوشم برگشتن...
به به ببینیم چه کردن. البته من از تریلر حس خوبی نگرفتم و حس کردم اون حس و حال سریال اصلی رو نداشته باشه . اما خیلی منتظرم ببینمشوسط این سریالای درجه دویی که مدت هاس آنتن رو اشغال کردن ، حضرت Justified برگشتن بالاخره و به نظر میرسه خوشم برگشتن...
قسمت هفته پیش رو دیدم متاسفانه یکی دو نفر از دوستان صنایع فرهنگی هنری رو شناختم![]()
دیالوگ نداشتن ولی بنظر اولین حضورشون توی فیلم و سریال بوده.
من این سریال رو ندیدم اما اسپویل رو خوندم.سریال hijack شروع خوبی داره و کشش داره اما یک باگ اساسی داره که حداقل تا این 3 قسمت جوابی دربارش نداشته
معمولا هواپیما ها یک گارد پرواز داره که تو مواقع بحران دست به عمل میشه . اما تا الان هیچ نشونی ازش نیست
خیلی ممنون از توضیحاتتون . یکم از نظر منطقی عجیبه که وجود نداشته باشه اما خب کاملا ابهام بنده رو رفع کرد . پس قطعا دیگه میشه گفت کاملا سریال خوشساخت و ارزشمندیهمن این سریال رو ندیدم اما اسپویل رو خوندم.
اکثر پرواز ها اینو ندارن.
توی خود آمریکا اشم زیر 1% پرواز ها گارد دارن و کلا رندوم هست.
این چیزایی که تو فیلم ها به خصوص ایرانی ها نشون می دن که گارد پرواز هست توی پرواز دروغ محض اه.
کلا گارد پرواز از همون اولشم تو اندکی از پرواز ها بوده و کلا رو به انقراض اه.
چون به نوعی داریم زندگیش میکنیم خیلی میچسبهسرگذشت ندیمه عجب سریال خفنیهریتمش درسته کنده ولی زمانی که میخواد حرفشو بگه تا اعماق وجود ادم رعشه میندازه
نمیدونم چرا سریال از فصل پنج زد به جاده خاکی و همون روند کلیشه های سریال ها و فیلم های پیش پا افتاده رو داره طی میکنه.چون به نوعی داریم زندگیش میکنیم خیلی میچسبه
شروع خوبی داره ولی از وسطا د یگ حوصله سربر میشهاز فردا سریال ۱۰۰ رو شروع میکنم اگه دوستی خواست همزمان ببینیم و تبادل نظر کنیم ندا بده.