TV Center

اپیزود Saul Gone در بخش بهترین کارگردانی و فیلمبرداری امی امسال نامزد نشده است! :-w :-w

View attachment 300757
من هنوز توی شک هستم که چطور و چگونه BB اون همه غوغا به پا کرد در زمانه خودش
اما BCS که به مراتب همه چیزش بهتر بود این همه ناکام موند؟
با توجه به شناخت بیشتر شما نسبت به سریال‌های تلویزیونی، آیا BCS هم میره جز اون دسته از سریال‌هایی که بعدها ملت می‌فهمن چه چیز خفنی بوده؟!

• Like
Reactions: ce7en44
من هنوز توی شک هستم که چطور و چگونه BB اون همه غوغا به پا کرد در زمانه خودش
اما BCS که به مراتب همه چیزش بهتر بود این همه ناکام موند؟
با توجه به شناخت بیشتر شما نسبت به سریال‌های تلویزیونی، آیا BCS هم میره جز اون دسته از سریال‌هایی که بعدها ملت می‌فهمن چه چیز خفنی بوده؟!
BB بهتر است از BCS هست با Nتا دلیل که زیاد این‌جا مطرح کردم؛
کاهش قدرت کمپین AMC پس از BB و Mad Men و هیاهوی HBO را علت دیده نشدن BCS می‌دانم.
گذر زمان مشخص می‌کنه و نه من!

پ.ن: چندتا از کاربران BC هم دوست دارند Succession ببره! :D

خب یه چیزی که کمتر دربارش پرداختن شکل DNA مانند سیلو هست. من حتی توی قسمت اول این حدسو میزدم که احتمالا سیلوهای دیگه ای باشن. چون دی ان ای میتونه نشون دهنده این باشه که مجموعه دی ان ای های دیگه ای هم هستن. حالا هدف سیلو چیه؟ احتمالاً یه ازمایش ژنتیکی برای بشره. هر سیلو روی یک DNA یا ژن داره کار میکنه. یک هدف. که مشخص نیست دقیقاً برای سیلو شماره 18 چیه .

خب سیلو که تموم شد رفتم یه قسمت "هایجک" رو دیدم و خیلی خوشم اومد و همه چهار قسمت رو رگباری دیدم...خیلی خوب بود خدایی. فقط امیدوارم مینی سریال باشه در غیر اینصورت
خیلی ضایع ـس یه پرواز 6 ساعته 2 فصل طول بکشه :D
درهمون حین تو نت چشمم خورد به The Devil's Hour ... تو توضیحات چندتا سایت و همچنین imdb نزده بود که ترسناکه و خیالم راحت شد و رفتم واسه دانلود و تماشا...امتیازش هم که خوب هم منتقدا هم بیننده ها...
فقط یه چیزی عجیب بود که آقا تو اسم سریال Devil داره ولی ترسناک نیست :D فکر کردم اولین اثری باشه که devil تو اسمش باشه و ترسناک نباشه. :D
خلاصه آقا نشستیم پای قسمت اول همون اوایل قشنگ جو سنگین سریال گرفت مارو :D ولی با علم به اینکه ترسناک نیست خیلی راحت داشتم ادامه رو میدیدم که یهو اون وسطا یه جامپ اسکیری ریزی هم اومد وسط و در همین حین هم همچنان فضای سریال رو به دارک شدن میرفت!
پنچره پلیر رو دادم پایین و یه سرچ به انگلیسی زدم که آقا این سریاله ترسناکه...در جواب هم اومد بله که ترسناکه تازه چندتا جامپ اسکیر هم داره :D
بنظرم ایندفه تو عمل انجام شده (دانلود انجام شده) قرار گرفتم و باید ادامه رو ببینم. :D

BB بهتر است از BCS هست با Nتا دلیل که زیاد این‌جا مطرح کردم؛
کاهش قدرت کمپین AMC پس از BB و Mad Men و هیاهوی HBO را علت دیده نشدن BCS می‌دانم.
گذر زمان مشخص می‌کنه و نه من!

پ.ن: چندتا از کاربران BC هم دوست دارند Succession ببره! :D
5 تا دیگه BCS هم بیاد بازم Succession سریال بهتری بود :دی

خودت VS رو راه میندازی یا وامیستی سایر طرفداران Succession هویدا بشن؟ :D
در واقع خودت راه انداختی :D
خودت هی میخوای غیر مستقیم بگی BCS حقش هست ببره و ... درحالیکه من همچین نظری ندارم، با اینکه به شدت از BCS لذت بردم ولی Succession برام تو یک بعد دیگه هست :D
ولی خارج از بحث های هیجانی امسال سریال های به شدت با کیفیتی اومدند!!! یعنی سال هایی که Crown برنده امی میشد امسال هیچ حرفی واسه گفتن نداره (هرچند که کیفیتش هم کمی پایین تر اومده بود)
از BCS و Succession بگذریم، من عاشق White Lotus هستم!! رو فصل دومش میتونم چندبار رد بدم :دی بماند که این وسط House of Dragon هم اومد که کیفیت بسیار خوبی داشت و من رو یاد فصل‌های اول GOT انداخت. ازینور Crown و TLOU و yellowjacket هم سریال‌های به شدت با کیفیتی هستند. من فقط Andor رو ندیدم چون Disney+ هست :دی (اگه کسی دیده میتونه یک خلاصه - پیشنهادی بگه؟؟)

آخرین ویرایش:
در واقع خودت راه انداختی :D
خودت هی میخوای غیر مستقیم بگی BCS حقش هست ببره و ... درحالیکه من همچین نظری ندارم، با اینکه به شدت از BCS لذت بردم ولی Succession برام تو یک بعد دیگه هست :D
ولی خارج از بحث های هیجانی امسال سریال های به شدت با کیفیتی اومدند!!! یعنی سال هایی که Crown برنده امی میشد امسال هیچ حرفی واسه گفتن نداره (هرچند که کیفیتش هم کمی پایین تر اومده بود)
از BCS و Succession بگذریم، من عاشق White Lotus هستم!! رو فصل دومش میتونم چندبار رد بدم :D بماند که این وسط House of Dragon هم اومد که کیفیت بسیار خوبی داشت و من رو یاد فصل‌های اول GOT انداخت. ازینور Crown و TLOU و yellowjacket هم سریال‌های به شدت با کیفیتی هستند. من فقط Andor رو ندیدم چون Disney+ هست :D (اگه کسی دیده میتونه یک خلاصه - پیشنهادی بگه؟؟)

53 نامزدی امی در طی هفت سال و هیچی؟! این می‌تونه هم رکورد محسوب بشه و هم توهین؛ یا کلا مثل «وایر» نامزد نکنید تا بعدا در تاریخ جاودانه بشه یا حداقل به نشانه احترام جایزه‌ای به بخش نویسندگی یا حداقل یک امی برای «باب ادنکرک» کنار بگذارید! دلایل برنده نشدن BCS را گفتم و اینکه HBO همیشه کمپین قوی‌ای داشته؛ این کمپینش به قدری قوی هست که از نامزد شدن فاجعه‌ای مثل IDOL در سال آینده تعجب نمی‌کنم! نفوذی HBO داشت که منجر شد فاجعه فصل هشتم GOT بیاد جایزه بهترین سریال درام رو ببره؛ مقطعی‌ که خیلی‌ها دیگه با مراسم امی قطع رابطه کردند!

پ.ن: زیاد غیرمستقیم اشاره نکردم؛ بلکه مستقیم انگشت کردم تو چشم اطرافیان که «یا حالا یا هیچ‌وقت»؛ شاید تا سال دیگه هیچ فریمی از Succession در خاطرم نمونه ولی همیشه یک عدد Chicanery و Saul Gone در ذهنم می‌مونه :D

آخرین ویرایش:
blacklist100.png

بلک لیست هم بعد از 10 فصل تمام شد. اگر کسی تصمیم داشت نگاه کنه نهایت تا فصل 8 ارزش دیدن داره. دو فصل آخر رو بندازید دور کلا.

اسپویل قسمت پایانی
ردینگتون توسط یک گاو کشته شد :)) خداییش مخ نویسنده هاش رفته تو دیوار. نفهمیدیم چی به چی شد اصلا :D
این سریال باید همون فصل 8 تمام میشد با این تفاوت که بجای اون دختره الیزابت ردینگتون کشته میشد.

در مجموع بهش امتیاز 8 رو میدم. اینم با توجه به اینکه فن این سریال بودم و تا فصل هشتم برام قابل قبول بود. با شخصیت ریموند و چندتا دیگه حال میکردم واقعا. داستان اصلی خوب جلو میرفت و سایداستوری های خوبی هم داشت. دو فصل آخر رو کلا حساب نکردم از بس چرت بودن.

آخرین ویرایش:
The Last Of Us اولین اقتباس از یک بازی ویدئویی هست که نامزد امی میشه.
با 24 نامزدی از جمله بهترین درام و بهترین بازیگر نقش اول مرد و زن.
واقعا هم دستاورد بزرگی بوده . همه این نامزدی رو فقط با یک اپیزود به دست آورده

واقعا هم دستاورد بزرگی بوده . همه این نامزدی رو فقط با یک اپیزود به دست آورده
واقعا اپیزود قوی ای بود. مثلا توش کاشت توت فرنگی در آخر الزمان داشت.
واقعا این سریال های دوزاری ای که می گن مثل BCS و Succession و .... اینا کدومشون کاشت توت فرنگی در آخر الزمان داشتن؟
جامعه غرب به وضوح نشون داده برای کاشت توت فرنگی خیلی ارزش قائله وگرنه این مسائل حاشیه ای مثل این که دو تا مرد با یه گونی ریش و پشم .... که اصلا اهمیتی نداره.

واقعا اپیزود قوی ای بود. مثلا توش کاشت توت فرنگی در آخر الزمان داشت.
واقعا این سریال ها دوزاری ای که می گن مثل BCS و Succession و .... اینا کدومشون کاشت توت فرنگی در آخر الزمان داشتن؟
جامعه غرب به وضوح نشون داده برای کاشت توت فرنگی خیلی ارزش قائله وگرنه این مسائل حاشیه ای مثل این که دو تا مرد با یه گونی ریش و پشم .... که اصلا اهمیتی نداره.
زنده باد . اصلا همین که به یک میوه هویت دادن و تا اسمش میاد قشنگ یک سری ماجرا تو ذهن بیننده تداعی میشه نشون میده که این اثر قراره در تاریخ ماندگار بشه .

53 نامزدی امی در طی هفت سال و هیچی؟! این می‌تونه هم رکورد محسوب بشه و هم توهین؛ یا کلا مثل «وایر» نامزد نکنید تا بعدا در تاریخ جاودانه بشه یا حداقل به نشانه احترام جایزه‌ای به بخش نویسندگی یا حداقل یک امی برای «باب ادنکرک» کنار بگذارید! دلایل برنده نشدن BCS را گفتم و اینکه HBO همیشه کمپین قوی‌ای داشته؛ این کمپینش به قدری قوی هست که از نامزد شدن فاجعه‌ای مثل IDOL در سال آینده تعجب نمی‌کنم! نفوذی HBO داشت که منجر شد فاجعه فصل هشتم GOT بیاد جایزه بهترین سریال درام رو ببره؛ مقطعی‌ که خیلی‌ها دیگه با مراسم امی قطع رابطه کردند!

پ.ن: زیاد غیرمستقیم اشاره نکردم؛ بلکه مستقیم انگشت کردم تو چشم اطرافیان که «یا حالا یا هیچ‌وقت»؛ شاید تا سال دیگه هیچ فریمی از Succession در خاطرم نمونه ولی همیشه یک عدد Chicanery و Saul Gone در ذهنم می‌مونه :D
اتفاقا من تمام روابط خانوادگی آدم‌ها رو میبینم یاد Succession میفتم :D خیلی روانی تو تک تک لحظات زندگی آدما نفوذ میکنه درحالیکه BCS سریال بسیار خوش ساخت و عالی هست اما تو زندگی خودت کم‌تر احساسش میکنی
درکل من هیچ سریالی تو زندگیم جز یک سری قسمت‌های فصل 4 GOT اینقدر موهای بدنم سیخ نشده بود. (بخش بزرگیش مدیون موسیقی سریال بود :دی من ارزش زیادی برای اون قسمت قائلم)

• Like
Reactions: Alkazar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or