از امی بگم اینکه جنا اورتگا 20 ساله با سریال Wednesday به جوانترین نامزد امی لاتینتبار تاریخ تبدیل شد
تعداد نامزدی های ونزدی از سریال Better Call Saul هم بیشتر شد!
تعداد نامزدی های ونزدی از سریال Better Call Saul هم بیشتر شد!
من هنوز توی شک هستم که چطور و چگونه BB اون همه غوغا به پا کرد در زمانه خودشاپیزود Saul Gone در بخش بهترین کارگردانی و فیلمبرداری امی امسال نامزد نشده است!![]()
View attachment 300757
BB بهتر است از BCS هست با Nتا دلیل که زیاد اینجا مطرح کردم؛من هنوز توی شک هستم که چطور و چگونه BB اون همه غوغا به پا کرد در زمانه خودش
اما BCS که به مراتب همه چیزش بهتر بود این همه ناکام موند؟
با توجه به شناخت بیشتر شما نسبت به سریالهای تلویزیونی، آیا BCS هم میره جز اون دسته از سریالهایی که بعدها ملت میفهمن چه چیز خفنی بوده؟!
5 تا دیگه BCS هم بیاد بازم Succession سریال بهتری بودBB بهتر است از BCS هست با Nتا دلیل که زیاد اینجا مطرح کردم؛
کاهش قدرت کمپین AMC پس از BB و Mad Men و هیاهوی HBO را علت دیده نشدن BCS میدانم.
گذر زمان مشخص میکنه و نه من!
پ.ن: چندتا از کاربران BC هم دوست دارند Succession ببره!![]()
در واقع خودت راه انداختیخودت VS رو راه میندازی یا وامیستی سایر طرفداران Succession هویدا بشن؟![]()
در واقع خودت راه انداختی
خودت هی میخوای غیر مستقیم بگی BCS حقش هست ببره و ... درحالیکه من همچین نظری ندارم، با اینکه به شدت از BCS لذت بردم ولی Succession برام تو یک بعد دیگه هست
ولی خارج از بحث های هیجانی امسال سریال های به شدت با کیفیتی اومدند!!! یعنی سال هایی که Crown برنده امی میشد امسال هیچ حرفی واسه گفتن نداره (هرچند که کیفیتش هم کمی پایین تر اومده بود)
از BCS و Succession بگذریم، من عاشق White Lotus هستم!! رو فصل دومش میتونم چندبار رد بدمبماند که این وسط House of Dragon هم اومد که کیفیت بسیار خوبی داشت و من رو یاد فصلهای اول GOT انداخت. ازینور Crown و TLOU و yellowjacket هم سریالهای به شدت با کیفیتی هستند. من فقط Andor رو ندیدم چون Disney+ هست
(اگه کسی دیده میتونه یک خلاصه - پیشنهادی بگه؟؟)
واقعا هم دستاورد بزرگی بوده . همه این نامزدی رو فقط با یک اپیزود به دست آوردهThe Last Of Us اولین اقتباس از یک بازی ویدئویی هست که نامزد امی میشه.
با 24 نامزدی از جمله بهترین درام و بهترین بازیگر نقش اول مرد و زن.
واقعا اپیزود قوی ای بود. مثلا توش کاشت توت فرنگی در آخر الزمان داشت.واقعا هم دستاورد بزرگی بوده . همه این نامزدی رو فقط با یک اپیزود به دست آورده
زنده باد . اصلا همین که به یک میوه هویت دادن و تا اسمش میاد قشنگ یک سری ماجرا تو ذهن بیننده تداعی میشه نشون میده که این اثر قراره در تاریخ ماندگار بشه .واقعا اپیزود قوی ای بود. مثلا توش کاشت توت فرنگی در آخر الزمان داشت.
واقعا این سریال ها دوزاری ای که می گن مثل BCS و Succession و .... اینا کدومشون کاشت توت فرنگی در آخر الزمان داشتن؟
جامعه غرب به وضوح نشون داده برای کاشت توت فرنگی خیلی ارزش قائله وگرنه این مسائل حاشیه ای مثل این که دو تا مرد با یه گونی ریش و پشم .... که اصلا اهمیتی نداره.
اتفاقا من تمام روابط خانوادگی آدمها رو میبینم یاد Succession میفتم53 نامزدی امی در طی هفت سال و هیچی؟! این میتونه هم رکورد محسوب بشه و هم توهین؛ یا کلا مثل «وایر» نامزد نکنید تا بعدا در تاریخ جاودانه بشه یا حداقل به نشانه احترام جایزهای به بخش نویسندگی یا حداقل یک امی برای «باب ادنکرک» کنار بگذارید! دلایل برنده نشدن BCS را گفتم و اینکه HBO همیشه کمپین قویای داشته؛ این کمپینش به قدری قوی هست که از نامزد شدن فاجعهای مثل IDOL در سال آینده تعجب نمیکنم! نفوذی HBO داشت که منجر شد فاجعه فصل هشتم GOT بیاد جایزه بهترین سریال درام رو ببره؛ مقطعی که خیلیها دیگه با مراسم امی قطع رابطه کردند!
پ.ن: زیاد غیرمستقیم اشاره نکردم؛ بلکه مستقیم انگشت کردم تو چشم اطرافیان که «یا حالا یا هیچوقت»؛ شاید تا سال دیگه هیچ فریمی از Succession در خاطرم نمونه ولی همیشه یک عدد Chicanery و Saul Gone در ذهنم میمونه![]()