shayan7
کاربر سایت
تد لاسو رو تموم کردم و چقدر خوب بود؛ عین یه کتاب می شد به دیالوگ ها و اتفاقاتش فکر کرد و ازشون درس گرفت و کلاً حس خوبی میداد دیدنش. اندینگش هم دوست داشتم و کمدیش هم اوکی بود و اکت بازیگرا درجه یکک
the Devil's Hour
چقدر خوب بود نمیدونم چرا درموردش اینجا هیچ صحبتی نشده
هایپمون کردی ، یک کوچولو از فضا و داستانش هم واسمون بگو .یاااااااااااا خدااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!
چقدر The Devil's Hour خوب بود. خیلییی عالی بود!
بعد فصل اول Dark هیچی دیگه اینطوری بهم حال نداد!
فصل اول دارک رو دیدید و خوشتون اومد بشدت پیشنهاد میکنم برید اینم ببینید!
موهای تنم سیخ شد!
عجیبه که اصلا کسی ازش صحبتی نکرده
این پست فکر کنم تنها پست درمورد سریال باشه :
تموم که شد افسوس میخورم کاش یواش نگاش میکردم اینقدر زود تموم نمیشد.
حالا که تموم شده انگاری یه خلا درونم ایجاد شده![]()
در مورد یه مادر و فرزنده که یه سری توهماتی میبینند که معلوم نیست واقعیه یا نه ....هایپمون کردی ، یک کوچولو از فضا و داستانش هم واسمون بگو .
کلا با بتر کال مشکل دارن انگار حالا من Succession رو ندیدم و نظری ندارم در موردش
بالاخره یک قسمتش رو دیدم.پسر عجب کثافتی بودمن دیدم سه فصلشو و پسندیدم
به ریک اند مورتی نمیرسه ولی همونقدر مریضه
این جاستین رولند بنده خدا مگه تبرئه نشد ؟ دیگه راه برگشتی نداره یعنی یه اتهام بخوری خط پایانه، مسخرس![]()
سریال لاست دیدی؟یه چیزی مثل اون با کمی تم ترسناک.خیلی از From تعریف شنیدم. ارزش دیدن داره؟
من فصل یک رو تموم کردم و خوشم اومد.خیلی از From تعریف شنیدم. ارزش دیدن داره؟
خوبه، ولی 90 درصد درام و مسائل حاشیه ای هست و 10 درصد داستان اصلی. اون درام هاش رو بزنی جلو کلا اوکیه.خیلی از From تعریف شنیدم. ارزش دیدن داره؟
آقا اینجا کسی Foundation رو دنبال میکنه؟
میخوام ببینم حال و هوای علمی تخیلی سریال چطوریه و لطیف هست یا غلیظ؟ یعنی تقریباً حالت واقعگرایانه داره یا دوز فانتزی بالاست و میشه جک جونورهای فضایی و این جور چیزها هم توش دید؟
لطفاً توی اسپویلر بنویسین که اگه کسی نخواد بدونه، براش لو نره.
---------------
@m.a.t
حاجی من یه سرچی توی تاپیک کردم، انگار فقط یه پست راجع بهش هست که کار خودته و اتفاقاً قبلاً هم پست رو دیده بودم.اگه بقیه قسمتها رو دیدی، اوضاع بهتر میشه و از مقوا به پلاستیک تغییر حالت میده یا همونطوری میمونه؟!
![]()
من فصل اول رو دیدم و بدم نمیومد. تا تهش مقواست اما چون من به موضوعات تخـ.... چیزه... علمی تخیلی علاقه دارم، تا تهاش رو دیدم و فصل دوم رو هم میبینم.آقا اینجا کسی Foundation رو دنبال میکنه؟
میخوام ببینم حال و هوای علمی تخیلی سریال چطوریه و لطیف هست یا غلیظ؟ یعنی تقریباً حالت واقعگرایانه داره یا دوز فانتزی بالاست و میشه جک جونورهای فضایی و این جور چیزها هم توش دید؟
لطفاً توی اسپویلر بنویسین که اگه کسی نخواد بدونه، براش لو نره.
---------------
@m.a.t
حاجی من یه سرچی توی تاپیک کردم، انگار فقط یه پست راجع بهش هست که کار خودته و اتفاقاً قبلاً هم پست رو دیده بودم.اگه بقیه قسمتها رو دیدی، اوضاع بهتر میشه و از مقوا به پلاستیک تغییر حالت میده یا همونطوری میمونه؟!
![]()
دور فانتزی یه سری جاها هم سبکه هم سنگین اما تقریبا سعی میکنن پشت هر چیزی یه منطق بذارن که یه سری جاها جواب نمیده. سریال بر اساس سری کتاب Foundation نوشته Asimov هست اما با خود کتابا خیلی متفاوته. داستانش بخوام در موردش زیاد بگم اسپویل میشه. تنها چیزی که میتونم بگم اینه فقط تم و اسم دنیای کتابارو یدک میکشه
ایلین هم فقط موجدای حیات وحش داخلش هستن، ایلین در حد مس افکت نیست
کلی بخوام بگم سریال خیلی خوبیه. من چندوقت پیش فصل اولو بخاطر هایپ استارفیلد و حضور اوس Jarred Harris دیدم تا گرم بشم و خوب پشمی واسم نذاشت
دمتون گرم، زدم دانلود بشه!من فصل اول رو دیدم و بدم نمیومد. تا تهش مقواست اما چون من به موضوعات تخـ.... چیزه... علمی تخیلی علاقه دارم، تا تهاش رو دیدم و فصل دوم رو هم میبینم.
من کتابش رو خوندم و فیلم کلا راهش رو از کتاب جدا کرده. انقدر راهش رو جدا کرده که انگار یه چیز دیگه است.
مشکل اصلی مقوا بودنش هم اینه از کتاب جدا شده.
کتاب بنیاد مال آسیموف ـه و آسیموف علمی-تخیلی نویس ـه با دوز علمی بالا و تخیلی کمی کمتر.
چیز خاصی از داستان نمینویسم چون نمیتونم برای اسپویل نکردن خودم رو کنترل کنم
اما با توجه به چیزی که ازت میدونم میتونم توصیه کنم که ببینی و احتمالا خوشت بیاد.