TV Center

تد لاسو رو تموم کردم و چقدر خوب بود؛ عین یه کتاب می شد به دیالوگ ها و اتفاقاتش فکر کرد و ازشون درس گرفت و کلاً حس خوبی میداد دیدنش. اندینگش هم دوست داشتم و کمدیش هم اوکی بود و اکت بازیگرا درجه یکک

یاااااااااااا خدااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!
چقدر The Devil's Hour خوب بود. خیلییی عالی بود!
بعد فصل اول Dark هیچی دیگه اینطوری بهم حال نداد!
فصل اول دارک رو دیدید و خوشتون اومد بشدت پیشنهاد میکنم برید اینم ببینید!
موهای تنم سیخ شد!
عجیبه که اصلا کسی ازش صحبتی نکرده
این پست فکر کنم تنها پست درمورد سریال باشه :
the Devil's Hour
چقدر خوب بود نمیدونم چرا درموردش اینجا هیچ صحبتی نشده

تموم که شد افسوس میخورم کاش یواش نگاش میکردم اینقدر زود تموم نمیشد.
حالا که تموم شده انگاری یه خلا درونم ایجاد شده :D

یاااااااااااا خدااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!
چقدر The Devil's Hour خوب بود. خیلییی عالی بود!
بعد فصل اول Dark هیچی دیگه اینطوری بهم حال نداد!
فصل اول دارک رو دیدید و خوشتون اومد بشدت پیشنهاد میکنم برید اینم ببینید!
موهای تنم سیخ شد!
عجیبه که اصلا کسی ازش صحبتی نکرده
این پست فکر کنم تنها پست درمورد سریال باشه :

تموم که شد افسوس میخورم کاش یواش نگاش میکردم اینقدر زود تموم نمیشد.
حالا که تموم شده انگاری یه خلا درونم ایجاد شده :D
هایپمون کردی ، یک کوچولو از فضا و داستانش هم واسمون بگو .

هایپمون کردی ، یک کوچولو از فضا و داستانش هم واسمون بگو .
در مورد یه مادر و فرزنده که یه سری توهماتی می‌بینند که معلوم نیست واقعیه یا نه ....
معمایی و هیجان انگیز با مقداری چاشنی ترس...واسه دوستانی مثل من که ترسناک نمی‌بینند میشه جاهای ترسناک رو اسکیپ کرد و لطمه چندانی هم به داستان وارد نمیشه...

من دیدم سه فصلشو و پسندیدم :D
به ریک اند مورتی نمیرسه ولی همونقدر مریضه :D
این جاستین رولند بنده خدا مگه تبرئه نشد ؟ دیگه راه برگشتی نداره یعنی یه اتهام بخوری خط پایانه، مسخرس :D
بالاخره یک قسمتش رو دیدم.پسر عجب کثافتی بود :D خیلی حال داد :D
29 روز دیگه فصل 4ـش میاد و 12 قسمت هستش.البته احتمالا یکی دو هفته هم طول بکشه تا زیرنویسش بیاد :>
من نمیدونم چه مرگمـــه واقعا.جونم در میاد تا یک فصل رو کامل ببینم(برای هر سریالی تقریبا همینه). شدیدا مشکل عدم تمرکز دارم. الان دو ماه هستش که میخوام فصل 4 ریک و مورتی رو تموم کنم ولی واقعا گشادیم میشه :D دیشب سه تا قسمت دیگه از فصل 4 رو پشت سر هم دیدم و دوتا قسمت 9 و 10 مونده تا این فصلش رو تموم کنم. فصل 5 و 6 رو میترسم حتی اگه فصل 7 هم بیاد هنوز تموم نکرده باشم! :-"

========================

ریک و مورتی دوتا کارگردان داشت ظاهرا. یکی رویلند بود و اون یکی Dan Harmon بود
الان اون یکی بجز کارگردانی Rick and Morty و Solar Opposites یک سریال دیگه هم ساخته تو تاریخ 24 سپتامبر(حدود 50 روز دیگه) میاد بیرون بنام Krapopolis که اونم احتمالا چیز سمی باشه به سیاق دوتای قبلی. یه تریلر کوچیک هم داره که دیدنش خالی از لطف نیست
داستانش هم ظاهرا مربوط به خدایان یونانی هستش با کلی چاشنی طنز و از همین چیزا :D \m/
ظاهرا داخلش Richard Ayoade هم صداگذاری میکنه. من این بابا رو سر بازی جدید fable شناختم ولی ظاهرا بعضیا از The IT Crowd میشناختنش

Screenshot-2023-03-05-at-18.56.05-750x430.png

============================

برای حسن ختام هم باید بگم شدیدا خمارم برای فصل بعدی disenchantment
یعنی واقعا اگه کسی دنبال یک سریال جذاب و فان هستش حتما باید اینو ببینه.یکی از کارگردان های simpson ها ساخته اینو. تا الان 4 فصل(یا به قول خودشون 2تا فصل که هر کدوم 2تا پارت داره) اومده از این مجموعه. فریب نام netflix رو نخورید ، سریالش برخلاف کارهای دیگه این شرکت اصلا آشغال نیست :D
دلمون شدیدا برای شاهزاده بین تنگ شده..

Disenchantment (1).jpg

آخرین ویرایش:
خیلی از From تعریف شنیدم. ارزش دیدن داره؟
من فصل یک رو تموم کردم و خوشم اومد.
من خیلی ازش وایب لاست رو گرفتم . یعنی یکی یکی بر می گرده داستان شخصیت ها رو میگه و هر دفعه یک راز جدید رو اهالی روستا پیدا می کنند.
خلاصه واسم خسته کننده نبود و واقعا هم لذت بردم.

• Like
Reactions: NaRiiMaN
سلام
به اخرای سریال ۱۰۰ رسیدم.
دوستان اگه سریال اخرزمانی پایان یافته در سبک جنگ اتمی نابودی کره زمین حمله بیگانه ها یا ماتریکسی سراغ دارید بهم بگید ممنون

• Like
Reactions: Arios 22
آقا اینجا کسی Foundation رو دنبال می‌کنه؟
می‌خوام ببینم حال و هوای علمی تخیلی سریال چطوریه و لطیف هست یا غلیظ؟ یعنی تقریباً حالت واقع‌گرایانه داره یا دوز فانتزی بالاست و می‌شه جک جونورهای فضایی و این جور چیزها هم توش دید؟ :D
لطفاً توی اسپویلر بنویسین که اگه کسی نخواد بدونه، براش لو نره.
---------------
@m.a.t
حاجی من یه سرچی توی تاپیک کردم، انگار فقط یه پست راجع بهش هست که کار خودته و اتفاقاً قبلاً هم پست رو دیده بودم. :D اگه بقیه قسمت‌ها رو دیدی، اوضاع بهتر می‌شه و از مقوا به پلاستیک تغییر حالت می‌ده یا همون‌طوری می‌مونه؟! :D

• Cool
Reactions: m.a.t
می‌خوام ببینم حال و هوای علمی تخیلی سریال چطوریه و لطیف هست یا غلیظ؟ یعنی تقریباً حالت واقع‌گرایانه داره یا دوز فانتزی بالاست و می‌شه جک جونورهای فضایی و این جور چیزها هم توش دید؟ :D
---------------
@m.a.t
حاجی من یه سرچی توی تاپیک کردم، انگار فقط یه پست راجع بهش هست که کار خودته و اتفاقاً قبلاً هم پست رو دیده بودم. :D اگه بقیه قسمت‌ها رو دیدی، اوضاع بهتر می‌شه و از مقوا به پلاستیک تغییر حالت می‌ده یا همون‌طوری می‌مونه؟! :D
دور فانتزی یه سری جاها هم سبکه هم سنگین اما تقریبا سعی میکنن پشت هر چیزی یه منطق بذارن که یه سری جاها جواب نمیده. سریال بر اساس سری کتاب Foundation نوشته Asimov هست اما با خود کتابا خیلی متفاوته. داستانش بخوام در موردش زیاد بگم اسپویل میشه. تنها چیزی که میتونم بگم اینه فقط تم و اسم دنیای کتابارو یدک میکشه
ایلین هم فقط موجدای حیات وحش داخلش هستن، ایلین در حد مس افکت نیست

کلی بخوام بگم سریال خیلی خوبیه. من چندوقت پیش فصل اولو بخاطر هایپ استارفیلد و حضور اوس Jarred Harris دیدم تا گرم بشم و خوب پشمی واسم نذاشت

---------------
@m.a.t
من فصل اول رو دیدم و بدم نمیومد. تا تهش مقواست اما چون من به موضوعات تخـ.... چیزه... علمی تخیلی علاقه دارم، تا ته‌اش رو دیدم و فصل دوم رو هم می‌بینم.

من کتابش رو خوندم و فیلم کلا راهش رو از کتاب جدا کرده. انقدر راهش رو جدا کرده که انگار یه چیز دیگه است.
مشکل اصلی مقوا بودنش هم اینه از کتاب جدا شده.

کتاب بنیاد مال آسیموف ـه و آسیموف علمی-تخیلی نویس ـه با دوز علمی بالا و تخیلی کمی کمتر.

چیز خاصی از داستان نمی‌نویسم چون نمی‌تونم برای اسپویل نکردن خودم رو کنترل کنم:D

اما با توجه به چیزی که ازت می‌دونم می‌تونم توصیه کنم که ببینی و احتمالا خوشت بیاد.

دور فانتزی یه سری جاها هم سبکه هم سنگین اما تقریبا سعی میکنن پشت هر چیزی یه منطق بذارن که یه سری جاها جواب نمیده. سریال بر اساس سری کتاب Foundation نوشته Asimov هست اما با خود کتابا خیلی متفاوته. داستانش بخوام در موردش زیاد بگم اسپویل میشه. تنها چیزی که میتونم بگم اینه فقط تم و اسم دنیای کتابارو یدک میکشه
ایلین هم فقط موجدای حیات وحش داخلش هستن، ایلین در حد مس افکت نیست

کلی بخوام بگم سریال خیلی خوبیه. من چندوقت پیش فصل اولو بخاطر هایپ استارفیلد و حضور اوس Jarred Harris دیدم تا گرم بشم و خوب پشمی واسم نذاشت
من فصل اول رو دیدم و بدم نمیومد. تا تهش مقواست اما چون من به موضوعات تخـ.... چیزه... علمی تخیلی علاقه دارم، تا ته‌اش رو دیدم و فصل دوم رو هم می‌بینم.

من کتابش رو خوندم و فیلم کلا راهش رو از کتاب جدا کرده. انقدر راهش رو جدا کرده که انگار یه چیز دیگه است.
مشکل اصلی مقوا بودنش هم اینه از کتاب جدا شده.

کتاب بنیاد مال آسیموف ـه و آسیموف علمی-تخیلی نویس ـه با دوز علمی بالا و تخیلی کمی کمتر.

چیز خاصی از داستان نمی‌نویسم چون نمی‌تونم برای اسپویل نکردن خودم رو کنترل کنم:D

اما با توجه به چیزی که ازت می‌دونم می‌تونم توصیه کنم که ببینی و احتمالا خوشت بیاد.
دمتون گرم، زدم دانلود بشه! :دی مثل اینکه فصل دوم از قبلی هم بهتره و حداقل بازخوردهای اولیه‌ش که خیلی جالب بوده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or